Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim de geç saatte geliyodu çalışırken gece 1 de bile yemek hazırlıyodum yiyoduk beraber. bir de akşam film izleyeceksek kek kurabiye falan da oluyodu çayın yanına, sonra farkettirmeden aldım kiloları.şimdi dengeliyorum yemeği ama diyet yaptığımı söylemedim evdekilere ve arkadaşlarıma. zayıflayayım öyle farketsinler. bir de kendime bi hedef koydum paraya kıyıp güzel bi elbise aldım. o elbiseye sığacak kadar zayıflamam lazım yaza kadar.
ya benimde bu yaza kadar 58 olmam lazım inş
inş başarıcaz
inşallah hep beraber başarıcaz arkadaşlar ben inanıyorum
eşim çalışırken aynı dert bendede vardı geç geliyodu onu bekliyodum yemek geç yeniyodu ay birde eş iştahlıysa yemekten sonrada durmuyodu ağızlar şimdi ona hazırlıyorum ben hiç başlamıyorum sizinle vakit geçiriyorum
ben artık kolayı yasakladım hiç almıyoruz kızartma zaten evllendiğimden beri hayatımda yok son olarak ketçap ve mayonez evdekiler bittikten sonra almıycam inşallahben de şimdi öyle yapıyorum onlar yemek yerken ben sadece kendime yiyeceğim yağsız yemeklerden toplam bir tabak hazırlıyorum bazen ekmeksiz yiyorum. yoksa sofraya oturunca bi bakıyorum bi tabak ondan bi tabak öbüründen doldurmuşum mideyi. bir de çekirdek çok kilo yapıyomuş. en büyük hastalığımdır çekirdek. film izlerken çay,kola ve yanına çekirdek. ama kolayı da azalttım. ayda üç şişe giriyo eve en fazla