kız ailen nereli..merak ettim bak şimdi ....
ailem gümüşhaneli.ama 45 yıldır istanbuldalar.eşimi de orda tanıdım daha liseye giderken ama o zaman pek akıllı uslu bişeye benziyodu :1shok: güya evlenince bir iki sene beraber oturacaktık o arada da evimizi kuracaktık,hem de samsuna alışana kadar kol kanat germiş olacaklardı.ben nerden bileyim asıl gerilenin ben olduğumu.
amaaaaaaaan neyse yaaa kimse yok sayfada meydan köyün delisine kaldı gibi oldu,çenem düşerse eyvah ki ne eyvah..
bu arada ben çaya tatlandırıcı attığım için sordum hemen alt kattaki doktor kuzene "10 taneyi geçmediği sürece zararı yok" dedi. ama ben 5 taneyi de geçmiyorum.
bu arada şu yemekteyiz programından ben de şikayetçiyim yaa. akşam elticiimle izleyelim dedik gözümüz döndü incir tatlısı yüzünden . izleyince karar verdi dediki "sen bi çiğköfte yoğur peşine de incir tatlısı yap, ben gelip değerlendireyim"
bu programlar sayesinde komşular da oynattı.
ne güzel sohbetler dönmüş akşam ben yoktum. zarif ve pek sevgili eşim ben uyuyana kadar pc başından kalkmadı. şimdi günün en güzel saati.evde herkes uyuyo ve kafamı dinliyorum.ama kimse de kalmamış yaaa.
canım bende samsunluyum izmirde doğdum büyüdüm ama annemde babamda samsunlu o yüzden sordum...hani sevinmek bile ayıp felan diye yazmışsın ya o yüzden çerkezlermi yoksa diye merak ettim ..sorma benim eşimde kaç günlerdir evde adam pc yi resmen ele geçirdi ..bugün erken çıktı garibim patlıycak yakında bende oturayım dedim fırsat varken ...çok üzüldüm akşam bende kimse yok diye çıktım benden sonra gelmi şarkadaşlar ...sende burdaymışsın ..inş bu akşam konşuruz ..öptüm cnm .
meraba ben 78 kiloyum yeni katıldım gruba hedefime ulaşana kadar sizin desteğinizi istiyorum
hoşgeldin canım ...inş ulaşıcaksın ..canım seve seve destek oluruz ..ama sen önce kafada bitir olayı ...
kızlar eşim bu hafta gececi bende gece takılıyom gündüz oğlum ve eşimden pek fırsat kalmıyo pc ye girmeme öğlenleride kestiriyom biraz sonrada sohbetleri kaçırıyorum ama sonra tek tek okuyorum yerimseniben kaanmm kilonu sorun etme bak hep beraber başladık hep beraber sonuca ulaşcaz inş. yılmak yok bende geç kilo veriyorum ama umutluyum :lepi:guleysa canım dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tut her zaman olumlu düşün allah gönlüne göre versin :CüvCüv:kuusuum sana katılıyorum canım dodo özletti kendini gelişi muhteşem olucak buna eminim sositososito mehtapnur sende hoşgeldin canım el ele kurtulcaz yağlardan kilolardan a.s. kızlarr bende bu grubun bozulmasını istemiyom amacımıza ulaşana kadar hep beraber olsak ya bir alt guruba girmek istemiyorum şahsi görüşüm tabeee hepinizi öptm bziler gönüllerin birincileriyiz :hooray:yarın görüşmek üzere
kesinlikle canım biz gönüllerin birincisiyiz...
cnm teşekkür ederim görüşemiyoruz bi türlü bu aralar nasılsın ...kızında iyidir umarım öptüm seni ..
günaydın millet kızlar ama kaynatmişiniz dün giremedim bakiyom sayfalar dolmuş
arkadaşlar dün tartıldım çok moralım bozuldu herhalde ben kilo veremeyeceğim?
dartıldım dün sanki kılo almişim ya acaba adet olacağım ondanmidir bilmiyom amam
birde üzerimde nerden baksanız kiyafetlerim geliyo 3kilo filan di dün dişarda dartıldım
benneyaptımki:bbo
ffffffff kendime çok kızıyorum
ya kıyamam kızma kendine ..gidicek bunlar biz kadınlar böyle bazen şişkinlik sorunu yaşıyoruz..bazen vücudumuz su tutyo o da yanıltıyo bizi ..ama pe etmek yok ...
kızlar ya elseye yazmıştım glb bu grubun böyle kalmasını isterseniz diye bişeyler konuşmuştunuz ...ne oldu neye karar verdiniz...öyle bir grub olursa bende varım ..elsecim rep de yazmıştım... hepinizi öpüyorum...
tatlım ya yazmıştık ama öyle kaldı.bi arkadaşımız izin vermezler falan demişti.konuşalım yine
cnm teşekkür ederim...uzun bir süre çok takip edemedim eğer konuşulduysa diye yazdım ..tama cnm neden vermesinler ...izin araştırmak lazım ...
günaydın kızlar iyi sabahlar cumartesi kendime tatil veriorum kahvaltı için affedin beni :)) gevrek peynir .çayyy :)))
eee zaten diyet mönüsü bu canım afiyet olsun ...
bu arada kuusuum senin doğum gününmüş ben kaçırmışım allah sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah..
çok sağol canım hepimize inş ...
yok bu onun geç kalktığı hali normalde sayesinde 7 güne başlamak zorunda kalıyodum şimdi babası evde olduğu içn[eşim 3 aydır işsiz] gündüz uyumuyo o yüzden geç kalkıyo
ah canım ya benim eşimde işsiz adam artık kafayı yicek evde kira of ki of yani uykular tutmuyo artık attı kendini sabah sabah yollara allah hayırlısını versin ...
günaydın arkadaslar kusunm çok tşk ederim allah kımsenın huzurunu kacırmasın önemlı olan o evet canım cok maceralar döndü ahh bı bilsen neyse salatalık iyi geldi iştahımı kesti tabı burdakı arkasların dedstegı 10 salatalıga bdedel elsecım aksam elektırıkler gıttı bızde sonra geldı ama nafıle buseferde net yoktu::çok üzgünüm: kocamda gelmedı zaten

hala calısıyo ben bıde karanlıta korkarım yanlızlıgı hiç sevmem oyuzdensenağlama gece 3 kadar öle oyalandım bişeylerle şimdi kahvaltımı ettım 15 kadarda oynadım işte böyle aslında bende aynı grupta olma taraftarıyım sırnaşık şey şimdide cayımı içiyorum :içelim: hepinizi sabah öpücüklerin boguyorumŞenizŞenizŞeniz
kesinlikle burası herşeye bedel herbir haltı bildiğim halde azim yoktu herşeye yenik düşüyodum ama artık sizlerel öyle değil ...hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar ..ay valla öp kız ben çok severim öpülmeyi kaydirigubbakcemile3
merhabalar kızlar kimler var bakalım bugünde diyete devam ediyorum pzartesi kilolar azalmış görebilecekmiyiz acabaa:dance:
olsun pazartesi olmasa haftaya pazartesi olur sonuçta görcez ama kızlar yaz yaklaşıyo ...ona göre ...