70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öldürmezz süründürürr.. ben agzıma koymuyorumm 4.5 aydır.. dun dayanamadım nihahhahahha nasılsa 66'yız yaa tamam dedım yedım; dıyetısyenı de ektım 2 haftadr oohhh rahatladım herhaldee. şimdi o haftaya azarlar ayarlar benı şu an face'te zaten yazcak dıye ödüm kopuo

gülannem güldür annem beraber başladık bu yola, sen niye ektin benı 70lerde görüyorum senı hallaa

ne zamandır diyet yapamıyom duygu yaa,daha öncede yazmıştım,boya badana,bahar temizliği gelengiden çok oldu,bide bizim çocuk tuvalete alışmadı
ha bide evde elektrik kesildi örtmenim

günaydıın benim gözeeel bacımmm
niyeki hastalandınmı acep,belki üşütmüşsündür kendine iyi bak olurmu
sagol canim farkinda olmadan üsütmüssümdür belkim tesekkür ederim
günaydın canım..

günaydın suzim..haydi gel beraber saç baş girişek bende paylaşcam da
ben ettim sen etmeseydin keske

bunlar cok güzel
senin sebze menün güzel aslinda
oohh masallah hersey var dün cozutma günümüydün topikce
ondan hickirik tutmus migde de yer kalmamis
ay ben onlari izlerken neler cektim bi bilsen hepsindede gözüm vardin :111: ekmek arasi sucu yedik artik hep survivor un sucu onlar ac kaliyor biz yiyoz
siz burada bekleyin olur mu?kıslar ben kuzucuklarımın karnını doyurup gelip uğrıcam..sonra yine kaçıcak

Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nasıl görnmek istediğimiz bizim elimizde diyerek sosyal mesacımızıda verelim, saygılar sunalımmm
Eki Görüntüle 723459
ah ah
hep aksam bozuluyor bende zaten canim seninkinide merak ettim yayinla bakim

Ben size makarna diyetımı de eklemiş miydim?? dıyetısyenım ödül olarak vermıstı; bır gun boyunca makarnaya doyuyorsun.. ama buraya koyup koymadıgımı hatırlamıyorumm..

demek bizim topiğin genel sorunu akşam cozutmaları:111:

cözdük onu ama napcaz bi de o var :18:

ballimmmm kaymagggimmm nerde kaldinnnn

bugün handede doktora gitcek ondan fazla ben heycanliyim :111:

nesliiii sen nerdesin tatlimmmm kuzummm gelmiyon bi kac gündür :26:

hep allah gönlüne göre versin denir ve bu olumlu sonuç almak isteyenler için söylenir; hande de istemiyor bebiş şimdilik umarım hamile değildir.. şok etkisi yaratıyoor çünkü.. başıma geldiğinden biliyorum..

Ben size makarna diyetımı de eklemiş miydim?? dıyetısyenım ödül olarak vermıstı; bır gun boyunca makarnaya doyuyorsun.. ama buraya koyup koymadıgımı hatırlamıyorumm..

koymadin cnm kilo almiyormussun peki ben cok severim makarnayi senin sebze listeni telefonuma resim olarak cektim yapim diye hakkini helal et

öyle canim hayirlisi olsun nasip kismet
aa hande doktoramı gitcek hadi hayırlısı
hayirlisi insallah

ben alisdirmisim kendimi hergün tartiliyorum bi haftasonu tartilmiyorum iste ama kilo veremedigimi görünce de böyle bi durgunluk geliyor bana halen arti dayim bu hafta verebilirmiyim acaba

koymadin cnm kilo almiyormussun peki ben cok severim makarnayi senin sebze listeni telefonuma resim olarak cektim yapim diye hakkini helal et

aşk olsun canım almanı ıstemesen nıye paylaşayım kı burda; herkes benım gıbı dıyetısyene gıdemıyor olabılır; kendı kendımıze yardım edıyoruz.. bu tip 1 gunluk diyetler de metabolizmayı şaşırtıcı menuler.. hıc kılo aldırmaz hatta yıne şoklayabılır.. ve benım metabolızmam 1 bırım artmış çalışma hızı olarakk..

Eki Görüntüle 723514

benım yaptıgım dıyet budur; son zaman kaçtı ucu orası ayrı.. harfı harfıne 4 aydır uyguladıgım ıcın bu kadar hızlı kılo verdım ve sütüm de hiç azalmadı.. sütün azalmadıgını nasıl anlaıyorum bebeğim maşallah her ay 1 kıloya yakın kılo alıyor ek gıdaya geçmiş olmasına ragmen ve kılosu da 11 kılo.. emzırıyorum dıyet yok dıye bır durum yok bunu unutmamak gerek..

ben alisdirmisim kendimi hergün tartiliyorum bi haftasonu tartilmiyorum iste ama kilo veremedigimi görünce de böyle bi durgunluk geliyor bana halen arti dayim bu hafta verebilirmiyim acaba

her gun tartılmak ve tartıda +'yı gormek bobrek ustu yaglanmayı artırır ve kesınlıkle kılo vermeyı yavaşlatır; tartı gunumuz cuma bence bır dene bak benım dıyetı tam yap ve hıc tartılma bakalım haftaya nolcakk.. kalabalık olan lıste normal her gun yaptıgım lıste; dıger sebze lıstesını bılıosun genelde bagırak şaşırtıcı olarak yapıyorum şişkinlik atmak yağ kırmak için; makarnayı da kılo verdıgımı gorup odul ıcın yapıyorum..

ben kız ben de hergün tartılıyom ama ne fayda ....

ben kendi yanlışımı biliyorum hareketsizim ayol evin içinde ne hareket olcak işten geliyorum yatış...

eşim mesele adam atom karınca evin işinde bile çok hızlı herket ediyo yorgun bile olsa..

annem bu adam kilo almaz baksana iiyi ev hanımı olurmuş bundan ayağı çabuk kocanın diyooo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…