tekrardan hosgeldin canim ozamantekrardan merhaba arkadaşlarbeni güzelce karşılayıp hoşgeldin diyenlere çok çok teşekkür ediyorum. kısaca kendimi tanıtmak isterim 24 yaşındayım ve 8 aylık dünyalar güzeli bir kızım var.(dileyen herkesin olsun inşallah)
yozgatın bir ilçesinde sınıf öğretmenliği yapıyorum.. malumunuz doğum kilolarım var 100 kilo ile doğuma girip şu ana kadar 78 kiloya kadar inebildim.ama artık biraz yoruldum ve bıktım. açıkcası desteğinize çok ihtiyacım var. herkese tekrardan güzel bir gün diliyorum :)
insan pes diyor dimiAy ballı link koyunca bende takıldım şu konuya,bişey anlamadm gerçiSonra bi derdim var diye bölümü fark ettim anammmmmmmmmmmmmmm one öyle Ay ben kocamı çok seviyorum ya valla aşkım,canm,bitanm benm,konuları okudukça böyle kaldım ne insanlar ne kocalar varmış
iyi bari canim sevindimkizlar saatlerdir kimse yazmamis sayfa asagida kalmis yukari cikartmak lazim
kizlar esim konustu komsuyla daha once adamla konusmustuk kadin yoktu kadin demis ama ben sizin yerinize yaptim esimde durumu anlatmis gitmeden once yaptik diye tamam demis bilmiyodum
neti yaptım yeni..ama kızlar kimse yok..anlaştınız mı?ne????müzeyyen gelince kaçalım mı?dediniz:44: ben hafta içi böyle boş görmemiştim burayı..sabah 66.50 çıktım moral sıfır zaten..2 gündür eşim ewde olmuyor..walla waktim çoktu akşamlar..neyse bekliyorum bakalım..heheheyyyttt..2 gün sizi görmememin bedeli ağır oldu..dopiç oldum iyice..
dün aklimdan gecti bugün soracakdim gelmissinarkadaşım geldi de canlarım
bu hafta uzun uzun kalamıcam aranızda kusuruma bakmayın
geçmişe bakıyorum yine de..
suzim eşinin işe girmesine çok çok sevindim
gözün aydın
görüşürüz canlarım
hepinizi pek seviyorum
he ev tutakhe bacim kayamiyomki zatenyakalaniyom hep
gecirdikde suzim olmuyo böyle park köselerinde banklarda ev tutak mi
amaan ne bileyim suzim bi üzüldüm bi kizdim
he bacim toplama cikarma vee carpma
kiz suzi inanmiyorum ay bende diyom benim kiz bana bakiyoanne ne kadar kendini begenmissin diyo bende kiskanma diyorum
kizimin cevabi -o mein gott
sonra gidiyom kocise diyomki ne kadar güzel bir karin var senin dimii
odunca bir cevap -hmmmm
kimse bilmiyo kiymetimi suzim
az ama iyi canimvee menü
sabah
1 dilim ekmek domates salatalık peynir roka
ara
soda 2 kayısı
öğlen
havuç patates tavuk kavurma ayran
ara
yok
akşam
2 salatalık 4 kayısı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi
ve ben yine açım
bende püsküüüt ablanın dediklerine katılıyorum,çok güzel bi fikir,,bende her hafta kendime bi hedef belirleyip tutturmaya çalışıcam,
ödülümse bişey almak falan olmıycak ama,ogünü serbest gün olarak geçircem ne istersem yiycem,
bu sayede 1haftada verdiğim tüm kiloyu 1 günde geri almış olcam nasıl bi fikir amaa
cvp=(acayip saçma bi fikir hem saçma hem komik hemde sıradışı)
burda ezan sesi nerdekız ballı orda ezan okuyan yokmu
şimdi okunuyoduda ay ne güzel okudu hoca içime bi huzur geldi gözlerim doldu
ay sonra aklıma siz geldiniz allah yardımcınızolsun:26:
sariyorsun sariyorsun onca saat belin kopuyor sonra 5 dakika da bitiyoray bana bu gece daha misafir gelecek
sarma yapmıştım bugun oslewden özenip
ay evlendiğimden beri en iyi sarmaolmuş
kaç saat uğraştım
benimki bana sormadan misafir kabul etmiş
iş çıkışıda adamın yanına gitmiş eve beraber gelsinler die
acil
ne yedinki ballim birseymi dokandi agir mi yedin :26:ya kizlar ben ne yesem mideme löp diye oturuyor ve rahatsiz oluyorum :26:
hasa agamkimse boşuna uğraşmasın kızlar,bu hafta en çok kiloyu aganız verecek söz veriyorum bak size
ay ben senin araba bayiliyorum ne tatli sey o öyle :86:yaptım herzamankigibi yapacağımı betülüm..yarın sıkcam bakalım cumaya ne yapcam..artıda olmasam o bile yetecek bana walla..
ben warımya tatlım..
neye küscem handemm yaa walla anladıysam Eki Görüntüle 723239 olayım.. müzü dedin diye mi?kızcam kız..tüh ahanda arap olacam gördün mü? yok walla kızmam..küçüklüğümden beri alıştım biçok şekilde.. müzik kutusu,muzo,müzisyen cart curt..kısmam kısmamm
benimkide ayni kendi yiyecegini icecegini getirmez pasa sankiohh walla milletin kocası çay yapar..benimki suyu bile kendi almaz..:44::44:
inşallah canım..walla ben sonuncu olacağımı biliyorum ya
bende öyle ama bu hafta yine tosladım off offf
allah rahmet eylesin allah anasina babasina ailesine sabir versinbirazda canım sıkkın kızlar.bizim işçinin oğlu trafik kazası yapmıştı..3 hafta oldu..yoğun bakımdaydı cuma günü beyin ölümü gerçekleşti.bugünde kalbi durmuş.hayat ne kadar kısa..neyse biyandanda dewam eediyor..haydinn doluwerişin şuraya.bu akşam kociş yok muhabbet edek azcık..
bende isterim :86:Eki Görüntüle 723257 bol köpüklü bi kahwemide löpleteyim bakayım..
ceyrek ekmek beyazmiydinkızlar bugünkü menüm kahvaltı yok
öğlen menemen çeyrek ekmek çay
ara 1 dido
akşam 1 tabak mercimek çorbası,derisiz 3 tane tavada yapılmış tavuk pirzola,salata,soda
orda yasayayinca dilini bilmek her acidan iyi canimkizlar jillianimi yaptim geldim
bende kendime hedef koydum kendimce bidahaki hafta cumaya 70in altina inicem diye bakalim olcakmi
bende cok Kilo vermeyi bekliyorum bu hafta bakalim olcakmi yoksa spor yapiyorum diye tartida daha fazlami cikarim bilmiyorum
kizlar baktim bu is Boyle olmiycak burdada kimse yoktu daha cocuklarin ana okuluna 3yil var bende dedim ben kendi kendime biraz ogreneyim girdim internete gramerler ekler okunuslar kelimeler 9sayfa indirdim ama hepsi cumleye cevilirse 50sayfada yapar simdi en az gunde 2saat calisarak cozucem bu almancayi yoksa tamamen depresyona giriyorum kimseyi anlamiyorum diye
biri konusuyor derler ama bi yerde okudum migden genisliyor diye yaziyordun :18:bişey soracağım kızlar ya hıçkırık neden tutar.sabahtan beri ne yesem yedikten sonra hıçkırık oluyor..su bile içsem aynı..delircem midem mahwoldu..kahwe içtim we yine başladı..haşat oldum yaa..
günaydin tatlimgünaydın kızlaar
tükkanı ben açtım herhalde
geçmişe gidelim bari
günaydin canimgünaydın kısçeler..
ooo negüzel keyifliyiz böyle fadimecimHerkese günaydınlarrr,
Güzel huzurlu mutlu uğurlu neşeli muhabbetli kaygısız tasasız bir gün diliyorum herkese
:119::119::119:
:103::103::103:
acamadim :26:
günaydin fistikSelam Suzimmmm.
Nasılsın görüşmeyeli??
Akşam sebze yemegi olsa iyiymiş canım bide öglende pek olmamış sankş sabahta olmamışş ayyy diyetlik olmamış pek
ohhh affiyet olsun
sayfalar birikmisdir burdan devam et istersen canim ugrasmaEvet Suzicim özlettim biraz bende özledim sizi canım ama gelemedim hafat sonu yogun gecti zaten evde de net yok işyerinde anca pazartesi izinliydim dün işler birikmiş geçişi de okuyum diyince gelemedim anca bugün geledildim canım....
Canım benim özledim bende vallah gelemedim kaç gün oldu ama acısını cıkarıcam inşallah...
Bebişin de alışık olmadığı için yapmıştır canım alışınca yapmıcak inş sabırlı ol sen
aksam da mi yiyin diyor dilek :26:Günaydın kızlar
Güzel bigün olur insaallah..
Bu arada ekmek çok önemliymiş dr dedi ki ekmek yenilmezse vücutta açlık ihtiyacı beliriyormuş.
Halk ekmeğinin organik tam buğday ekmeğini önerdi.
İlgilenenlere
Günaydınnn hepinize kısçelerrr Puccaa alıntılamadım ama sanada günaydın ve topiği okuyup yazmayan herkese de günaydınlar olsun bol neşeli bir gün olsun
ekim 2010 doğumlu bence çok küçük değil,dün sabah bezi kupkuruydu,bu sabah maalesef doluydu,uyandıktan sonra kakasınıda yaptı,biz neredeyse3 aydır uğraşıyoruz
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
enerjiksiniz bugün
dilekcim bence çok mantıklı ekmek yemeyince daha çabuk acıkılıyor birde
canım önceden yazmıştın ama unuttum :26:
kaç aylıktı
belkide erkendir daha
erkek çcuklar daha zor öğreniyormuş ya bide
bizimki öğrendi gibi bişey
gündüz sorun yok zatende
gece bazen bağlıyorum bazen bağlamıyorum
bence gündüz uykusunda bile bezine yapıyorsa daha vakti vardır
benimki gece bile yapmıyordu
uzun süre kuru kalması lazım bezinin
günaydın kızlaaarrr, amma kaynatmışsınız yaaa.. 2 gun cok yoruldum okuldaa öyle bı uyumuşum kı oglumu nasıl yatagından alıp emzırdıgımı hatırlamıyorum bıleneyse kı tatıl 3 gun hehehe, 2 haftadır da dıyetısyenı ekıyorum ondan gevsedım herhalde..
Eki Görüntüle 723432
Günaydin kizlar
birazdan dünkü menümü paylasacam sacimi basimi yolabilirsiniz
yorgunum uykusuzum dün uyuyamadim dogru dürüst döndüm durdum birde gece bi titreme tuttu arada geliyor bana öyle niyeyse ayda 1-2 kere icim titriyor üstüm örtük olsa bile
güzel bir gün olsun insallah
günaydın canım..günaydın kızlar
nasılsınız???
ay ben senin araba bayiliyorum ne tatli sey o öyle :86:
günaydın suzim..haydi gel beraber saç baş girişekEki Görüntüle 723432
Günaydin kizlar
birazdan dünkü menümü paylasacam sacimi basimi yolabilirsiniz
yorgunum uykusuzum dün uyuyamadim dogru dürüst döndüm durdum birde gece bi titreme tuttu arada geliyor bana öyle niyeyse ayda 1-2 kere icim titriyor üstüm örtük olsa bile
güzel bir gün olsun insallah
günaydın kızlar
nasılsınız???
dünkü menüm:
sabah: 2dilim kara ekmek 2 dilim peynir 10 tane kücük cerry domates
ara: 2 kayisi
öglen: tavuklu makarnali salata (resmini handeye gönderdim dedim herkes topige yapistiriyor bende sana eklim telefondan topige nasil eklendigini beceremiyorum kabloda evde)
ara: kayisili kek
aksam: 1 tabak corba
sonrasinda esimle survivora baktik bakmaz olaydiketleri pirzolalari falan götürdüler esim bizede sucuklari cizbis yap ekmek arasi yiyek dedi :18 yarim pide götürdü bende ceyrek
dünkü menüm:
öglen: tavuklu makarnali salata (resmini handeye gönderdim dedim herkes topige yapistiriyor bende sana eklim telefondan topige nasil eklendigini beceremiyorum kabloda evde)
sonrasinda esimle survivora baktik bakmaz olaydiketleri pirzolalari falan götürdüler esim bizede sucuklari cizbis yap ekmek arasi yiyek dedi :18 yarim pide götürdü bende ceyrek
sanada günaydın canımmEki Görüntüle 723445 Eki Görüntüle 723446 Eki Görüntüle 723447 Eki Görüntüle 723448 Eki Görüntüle 723449
günaydın benden herkeze,, kocaman güzel bol kalorisiz bol kilo vermeli bi gün diliyorum
sabah 8: zeytınlı açma
ara yok
öğlen 12:00 kofte ekmek salata ayran
ara 15:30 1 avuc kurudut
ara 17:00 4 kurabıye 2 poğaça 1 çay :26::26::26::26::26:
akşam 19:30 salata yogurt
ara 21 çerez :26::26::26:
dersler yogun gectı aşırı çalıştı beyın acıktım herhaldee hıc tokluk hısetmedım dun cunku
sabah 8: zeytınlı açma
ara yok
öğlen 12:00 kofte ekmek salata ayran
ara 15:30 1 avuc kurudut
ara 17:00 4 kurabıye 2 poğaça 1 çay :26::26::26::26::26:
akşam 19:30 salata yogurt
ara 21 çerez :26::26::26:
dersler yogun gectı aşırı çalıştı beyın acıktım herhaldee hıc tokluk hısetmedım dun cunku
günaydın canımm..Eki Görüntüle 723445 Eki Görüntüle 723446 Eki Görüntüle 723447 Eki Görüntüle 723448 Eki Görüntüle 723449
günaydın benden herkeze,, kocaman güzel bol kalorisiz bol kilo vermeli bi gün diliyorum
demiyormuyum bana uymayın diye..ahanda sonuç bu??ozaman bende paylaşıımyalnız değilmişim
sabah3 büyük bardak su
yok
ara
yeşilçay siyah çay,1 incir
öğle
3 fırında köfte,4 elma dilim patates fırında,5 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı 1 kepçe cacık,yarım dilim kara ekmek
ara
yeşilçal siyahçay
akşam
iki haşlanmış tavuk incik,salata
bir tabak karpuz,biraz kavun,4 ekşi erik
4 tane yağlı gevrek,1 çubuk fındıklı çikolata
dünkü menüm:
günaydın canım..eee dün yediğin bi yarım ekmek we menemen..akşama kadar bu hatayı yapmış olsaydın daha şiş olurdun..sanırım aynı sorunu yaşıyoruz akşama kadar diyet..akşam yiyorum ben..günaydıııınn kızlar
benüm dünkü menüm saçma sapan
sabah:yok
öğlem :1 kase specil k yoğurtlu
akşam yarım ekmek menemen 1bardak çay
ara biraz kiraz yedim
ama sabah çok hafif uyandım neden acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?