70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım..eee dün yediğin bi yarım ekmek we menemen..akşama kadar bu hatayı yapmış olsaydın daha şiş olurdun..sanırım aynı sorunu yaşıyoruz akşama kadar diyet..akşam yiyorum ben..

sanada günaydın

evet ya akşama kadar iiyim işteyim ya ondan herhalde

eve gidince dayanamıyorum ya

sen maşşallah 87 lerden 65 e inmişsin

darısı başıma bende 80 den (doğum sonrası)daha 72 ye inebildim 65 hedefim

daha yarısındayım yolun offfffffffffofffffffffffff

ooyyy canim mervoşşummözledim kıızz gel bidaha öpcemmohhh
inşallah fıstığımm

Bende öpem bende

günaydın kızlar
nasılsınız???

Günaydın canım sanada sağol sen nasılsın

Burdan devam ediyorum bi kısmını anca okuyabildim alıntılayamadım bende burdan devam

Ben yolamam Suzi bende kaçırdım 3 4 gündür asıl siz beni yolun saçımı başımı

Sucuk cız bız olmasaymıs fena değilmiş aslında gene akşam cozutmuşsun

4 kurabiye neki kız 1 tane neyine yetmedi

Günaydın canım inşallah bende aynısını sana diliyorum

Bak bak gülannemde akşam cozutanlar kulübünden

gece 11de yenen yemeğe yatgeber ekmeği deriz biz

Canım kahvaltıyı atlamamaya calıs mümkün oldugunca öğlene kadar aç durursan öğleden sonra cozutmaman imkansız

hee kıız mervooş,
bende sabah aç olmam,öğle aramam ama ev geldimmiydi gözüm dönüyo resmen:111:

indimde ahh bacım bide 58e inebilsem..60 ı bi türlü göremiyom..
Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nasıl görnmek istediğimiz bizim elimizde diyerek sosyal mesacımızıda verelim, saygılar sunalımmm
Eki Görüntüle 723459
ahaaa tabiki solda ki!ama ama ama benim bacaklarım sağdaki gibi..
gece 11de yenen yemeğe yatgeber ekmeği deriz biz

Mesacı aldım amma ben çiko yiyip sol taraftaki gibi olmak istiyorum onu ne etcez

bende poğaça mangal kızartma hamburger tulumba çiko ne warsa yiyip solda ki!gibi olmak istiyorumm..

Son düzenleme:
hee kıız mervooş,
bende sabah aç olmam,öğle aramam ama ev geldimmiydi gözüm dönüyo resmen:111:

Ay aynen benimde işte öyle gözüm dönüyo o bildiklerimin hepsini unutuyorum sanki yeni bir sadece yemek üzerine kurulmuş dünya geliyo yemeği yiyip bitene kadar aklımdan yenecek her türlü zararlı yiyecek geçiyo

Ya ben 7 gündür 71.7de takılıp kalmışım nasıl düşücem bunun altına du bakalım bu aksam kısmetse jilian ablaya baslıcam inş o düşürür benii

ben kaçıyorum az daha durursam burada ew işleri bitmicek..3 kilo kayısı reçeli yaptım..onlar ellerimden öper kawanozlara doldurcam daha oyyy oyy..haydin hoşçakalın..

Çiççikooooo,yazarken bilem elim titriyor Mervee amma ve lakin paketinde durduğu gibi durmuyo meret Öyle bi yöntem,uyguluma,fikir neyin bulursan hemen patentini al köşeyi dön

öyle birşey mümkün olsa bana bırakmazlardı kız bizde bu kadar ugrasmak zorunda kalmazdık ben 2 hafta çiko yemedim aksam eve gittim sanki krize girmiş gibi 2 çikolatalı gofreti birden yedim aç gözlüyüm işte ama yerken bunlar aklıma gelmiyo gayet iyi bişi yapıyomuşum gibi geliyo

Olur olur bacım 58lik halinide görürüz o kadar vermişsin kalanınımı veremicen
Hee onu bende istiyomda olmuyo işte unutalım biz bu fikri barim

eee napcaz biz böyle mervoş,kilolarla kalcaz hemi

bana da yerken normalmiş gibi geliyor ama tartı hemen acı gerçekleri vuruyor yüzüme

cnmmakarna istediiiiiiiiiii
acıkman çok çalışmaktan değil fazlaca karbonhidrattan olmuş canım
dogru dıosun canım gıde gele ındırmısım kurabıyelerı hıc yapmadıgım şey..
açma mı??????kurabiye mi????

günaydın canımm..

demiyormuyum bana uymayın diye..ahanda sonuç bu??
dövme kızz yazık bana da..
inersin canım bak bız nerelerden nerelere geldıkk..

gıttım geldım mutfaga attım agzıma bı tane.. annem de yapmasa olmaz.. benım ev ne guzel cıss yokk

eee napcaz biz böyle mervoş,kilolarla kalcaz hemi

Yok bacım kalamayız bu kilolarla olmazz akşam yememek için öğleden sonraki arayı 2ye cıkarcam ben bide öyle denicem bakalım gene eve gidince gözüm dönücekmi

aksam 7de yiyorum yemek 3te ara yapıyorum saat 5te bir ara daha yapıcam bakalım eve gidince gene gözüm gönücekmi

Bide evde jilian yapıcam bakalım sonuc ne olucak cumaya da az kaldı ben oldugum yerde sayıyorum offfffffffff

bana da yerken normalmiş gibi geliyor ama tartı hemen acı gerçekleri vuruyor yüzüme

Aynen tartıya cıkmasak demek yicez yicez şişcez kendimizi hala zayıf sanıcaz

evde cıss bulundurmamak en mantıklısı zaten de ahh bu anneler yedirip yedirip şişiriyolar bizi geçen benim annemde ye kızım öldürmicek ya seni o kadarcık şey diyip duruyo bahsettiği şeyde akşam yemeğnde bol kaymaklı börek öldürmicek ama şişircek onu napcaz acabaaa

cnm ogleden sonra bir ara olmaz kı ztnn.. bnm dıyetısyenın listesi şöyle.. bir de boyle yapp

canım üzülme bu iki gün akşamları çok dikkat edelimbakalım nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…