bu arada trt1de makarnayla ılgılı bılgıler verıyor Ayça KAYA
canim bende gitmisdim dietisyene ama adam birsüre sade proteinle beslenmemi isteyince gitmedim bidaha cünkü ben kahvaltida ekmek yemezsem doymuyorum ama bunlari denerim aslinda listelere fazla gelemiyorum ben uyamiyorum veya vaktim olup diyete uygun birseyleri almaya gidemiyorum ama sebzeni bu persembe yapmayi planliyorumaşk olsun canım almanı ıstemesen nıye paylaşayım kı burda; herkes benım gıbı dıyetısyene gıdemıyor olabılır; kendı kendımıze yardım edıyoruz.. bu tip 1 gunluk diyetler de metabolizmayı şaşırtıcı menuler.. hıc kılo aldırmaz hatta yıne şoklayabılır.. ve benım metabolızmam 1 bırım artmış çalışma hızı olarakk..
Eki Görüntüle 723511 Eki Görüntüle 723513 Eki Görüntüle 723514
benım yaptıgım dıyet budur; son zaman kaçtı ucu orası ayrı.. harfı harfıne 4 aydır uyguladıgım ıcın bu kadar hızlı kılo verdım ve sütüm de hiç azalmadı.. sütün azalmadıgını nasıl anlaıyorum bebeğim maşallah her ay 1 kıloya yakın kılo alıyor ek gıdaya geçmiş olmasına ragmen ve kılosu da 11 kılo.. emzırıyorum dıyet yok dıye bır durum yok bunu unutmamak gerek..
hep diyorum tartilmayayim diye ama annemde tarti bende tarti isyerinde bile tarti var gelde cikmaher gun tartılmak ve tartıda +'yı gormek bobrek ustu yaglanmayı artırır ve kesınlıkle kılo vermeyı yavaşlatır; tartı gunumuz cuma bence bır dene bak benım dıyetı tam yap ve hıc tartılma bakalım haftaya nolcakk.. kalabalık olan lıste normal her gun yaptıgım lıste; dıger sebze lıstesını bılıosun genelde bagırak şaşırtıcı olarak yapıyorum şişkinlik atmak yağ kırmak için; makarnayı da kılo verdıgımı gorup odul ıcın yapıyorum..
sen cok hossun yaben kız ben de hergün tartılıyom ama ne fayda ....
ben kendi yanlışımı biliyorum hareketsizim ayol evin içinde ne hareket olcak işten geliyorum yatış...
eşim mesele adam atom karınca evin işinde bile çok hızlı herket ediyo yorgun bile olsa..
annem bu adam kilo almaz baksana iiyi ev hanımı olurmuş bundan ayağı çabuk kocanın diyooo....
ben kendimden ümidimi kaybettim baya..bende kendime şaşırıyorumya okadar kiloyu nasıl werdim..kalan kaldı bende ..:18:Olur olur bacım 58lik halinide görürüz o kadar vermişsin kalanınımı veremicen
Hee onu bende istiyomda olmuyo işte unutalım biz bu fikri barim
Hamarat hatun hadi kolay gelsin işin bitince gel hemen özletme
cıssss cıssss...cnmmakarna istediiiiiiiiiii
hamarat kadın müzeyyenişlerini bitir gel gene
ondan hickirik tutmusmigde de yer kalmamis
eklememiştin canım..makarnadan diyetmi?oluyor ki!!!Ben size makarna diyetımı de eklemiş miydim?? dıyetısyenım ödül olarak vermıstı; bır gun boyunca makarnaya doyuyorsun.. ama buraya koyup koymadıgımı hatırlamıyorumm..
gerçi kadın dıyetısyen ama gobek 10 karışbenım dıyetısyenım 50 kılo tam motıve aracı yanıı
aşk olsun canım almanı ıstemesen nıye paylaşayım kı burda; herkes benım gıbı dıyetısyene gıdemıyor olabılır; kendı kendımıze yardım edıyoruz.. bu tip 1 gunluk diyetler de metabolizmayı şaşırtıcı menuler.. hıc kılo aldırmaz hatta yıne şoklayabılır.. ve benım metabolızmam 1 bırım artmış çalışma hızı olarakk..
benım yaptıgım dıyet budur; son zaman kaçtı ucu orası ayrı.. harfı harfıne 4 aydır uyguladıgım ıcın bu kadar hızlı kılo verdım ve sütüm de hiç azalmadı.. sütün azalmadıgını nasıl anlaıyorum bebeğim maşallah her ay 1 kıloya yakın kılo alıyor ek gıdaya geçmiş olmasına ragmen ve kılosu da 11 kılo.. emzırıyorum dıyet yok dıye bır durum yok bunu unutmamak gerek..
canim bende gitmisdim dietisyene ama adam birsüre sade proteinle beslenmemi isteyince gitmedim bidaha cünkü ben kahvaltida ekmek yemezsem doymuyorum ama bunlari denerim aslinda listelere fazla gelemiyorum ben uyamiyorum veya vaktim olup diyete uygun birseyleri almaya gidemiyorum ama sebzeni bu persembe yapmayi planliyorum
hep diyorum tartilmayayim diye ama annemde tarti bende tarti isyerinde bile tarti var gelde cikmanora vardin ona bikeresinde söz verdim 1 hafta tartilmiycam diye ne cile cekdim bilemesin gözünün önünde olup tartilmamak cok zor
sagol bilgiler icin tesekkür ederim
sen cok hossun yahic fark etmedim senin böyle komik sözler söyledigini
aynen bende canim evden ise isdden eve spor u birak eve gelince disariya bile cikasim gelmiyor
keske senin kocan gibi bizde atomkarinca gibi olabilsek
perşemne yapmak mantıklı cuma tartı oldugundancanim bende gitmisdim dietisyene ama adam birsüre sade proteinle beslenmemi isteyince gitmedim bidaha cünkü ben kahvaltida ekmek yemezsem doymuyorum ama bunlari denerim aslinda listelere fazla gelemiyorum ben uyamiyorum veya vaktim olup diyete uygun birseyleri almaya gidemiyorum ama sebzeni bu persembe yapmayi planliyorum
hep diyorum tartilmayayim diye ama annemde tarti bende tarti isyerinde bile tarti var gelde cikmanora vardin ona bikeresinde söz verdim 1 hafta tartilmiycam diye ne cile cekdim bilemesin gözünün önünde olup tartilmamak cok zor
sagol bilgiler icin tesekkür ederim
sen cok hossun yahic fark etmedim senin böyle komik sözler söyledigini
aynen bende canim evden ise isdden eve spor u birak eve gelince disariya bile cikasim gelmiyor
keske senin kocan gibi bizde atomkarinca gibi olabilsek
makarna dıyetımı yapcam ama ne var hahahha; kılo almam kııııben kendimden ümidimi kaybettim baya..bende kendime şaşırıyorumya okadar kiloyu nasıl werdim..kalan kaldı bende ..:18:
ara ara dayanamayıp yine geliyorum..yine kaçıcam..
cıssss cıssss...
eklememiştin canım..makarnadan diyetmi?oluyor ki!!!
hahahayyytttt...bende anlamıyorum bazı diyetisyenler kilolu..insanın olur olmaz bu tawsiyeleri kendindede uygula diyesi geliyor..
canım ya ben de aldım diyet liste ni bakalım ben ne kadar vercem 1 ayda
sen ayda kaç kilo verdin ?
ya doktor a gitmek seni ödevini yapmayan öğrenci moduna soktugundan iii aslında...
bende hamilelğin son ayında doktor kızdı çok kilo almışsın bu ay kilo almyacaksın dedi valla sıktım kendimi almamıştım...korkumdan....
Tamam canım aldım listelerini bende uymaya calısıcam elimden geldiğince bakaım sağol bide bu sebze listesini sadece 1 günmü yapıyorsuncnm ogleden sonra bir ara olmaz kı ztnn.. bnm dıyetısyenın listesi şöyle.. bir de boyle yapp
Eki Görüntüle 723493
canım üzülme bu iki gün akşamları çok dikkat edelimbakalım nolcek
öldürmezz süründürürr.. ben agzıma koymuyorumm 4.5 aydır.. dun dayanamadım nihahhahahha nasılsa 66'yız yaa tamam dedım yedım; dıyetısyenı de ektım 2 haftadr oohhh rahatladım herhaldee. şimdi o haftaya azarlar ayarlar benışu an face'te zaten yazcak dıye ödüm kopuo
Benide katın ben de dikkat edicemmcuma günü 69,8 değil 69 olmak istiyorum
hep aksam bozuluyor bende zaten canimseninkinide merak ettim yayinla bakim
demek bizim topiğin genel sorunu akşam cozutmaları:111:
ben alisdirmisim kendimi hergün tartiliyorum bi haftasonu tartilmiyorum iste ama kilo veremedigimi görünce de böyle bi durgunluk geliyor bana halen arti dayim bu hafta verebilirmiyim acaba
hayırlısı hayırlısıinş.yine istediği sonucu alır handecik
aşk olsun canım almanı ıstemesen nıye paylaşayım kı burda; herkes benım gıbı dıyetısyene gıdemıyor olabılır; kendı kendımıze yardım edıyoruz.. bu tip 1 gunluk diyetler de metabolizmayı şaşırtıcı menuler.. hıc kılo aldırmaz hatta yıne şoklayabılır.. ve benım metabolızmam 1 bırım artmış çalışma hızı olarakk..
gerçi kadın dıyetısyen ama gobek 10 karışbenım dıyetısyenım 50 kılo tam motıve aracı yanıı
ben kendimden ümidimi kaybettim baya..bende kendime şaşırıyorumya okadar kiloyu nasıl werdim..kalan kaldı bende ..:18:
ara ara dayanamayıp yine geliyorum..yine kaçıcam..
cıssss cıssss...
eklememiştin canım..makarnadan diyetmi?oluyor ki!!!
hahahayyytttt...bende anlamıyorum bazı diyetisyenler kilolu..insanın olur olmaz bu tawsiyeleri kendindede uygula diyesi geliyor..
bende kacmam lazim sonra görüsürüz
canım ya ben de aldım diyet liste ni bakalım ben ne kadar vercem 1 ayda
sen ayda kaç kilo verdin ?
ya doktor a gitmek seni ödevini yapmayan öğrenci moduna soktugundan iii aslında...
bende hamilelğin son ayında doktor kızdı çok kilo almışsın bu ay kilo almyacaksın dedi valla sıktım kendimi almamıştım...korkumdan....
Tamam canım aldım listelerini bende uymaya calısıcam elimden geldiğince bakaım sağol bide bu sebze listesini sadece 1 günmü yapıyorsun
Evet edelim cumaya kadar çiko miko cıss mıss yok
Hakkaten süründürüyor bi takılıyor bak gitmek bilmiyoro salmak yokmu işte bi tutamıyoz boğazımızı ne çektik beee bu boğazımızdan
Olursun olursun ha gayrettt
Yayınlıyım canım öğleden sonra ama şimdi yemeğe cıkıcam
evet bu genel bir sorun şu akşamlar yokmuuuu
Ay o bende de var her sabah pijamalarımı cıkardıgım gibi tartıya tartılmadan duramam her halde
İnşallah istediği gibi cıkar üzülüyordu kıyamam yaa durumu müsait olsa insan üzülürmü bebişi gelicek diye ama ne yapsın şartları el vermeyince zorda kalıcak diye
Aldım listeleri bende canım denicem bakalım pek uyamam bende gerçi öyle harfiyen ama en azından denicem yapabıldıgım kadar
Ne diyo makarnayla ilgili iyi dinlede bizede anlat canım işteyim izleyemiyorum merakta ettim
Görüşürüz suzicimmm
benim teyze kızınada kızmıstı doktor alma kılo diye de oda çiko yemeye korkuyodu doktor bana kızıcak diye o aklıma geldi
sebzeyi bır gun yapıyoruz bacım makarnayı da ıstedıgınde bır gun haftada olmak uzere.. Ayça KAYA da makarna salataları tarıfı verdı, her porsıyona 3 kaşık kepeklı makarna koydu, uzerıne cesıtlı haslanmış sebzeler doktu ohhh mis...
Fiatı da uygunmuş canım, bak bakalım arada bize de gel de anlat canım.Valla para verince normalde insan daha dikkat eder ama hani artık parasında da değilim o kdar diyetlik bişi alıcam die paralanınca
İlk muayene 50 idi sonrakileri 25 lira
Dediğim gibi kasıcı bi listesi yok bakalım ilk bi hafta deneme olacaktı daha öncedende kilo verip sürekli bi diyet halinde oldugum icin vucut normal algılayabilir yediklerini bi görelim dedi.
Tünaydın canım, bu sabah öyle oldu.günaydınlaaar
pek bi keyifliyiz
sanada günaydınlaar
hep gel böyle dileeekkk
aaayyy ne güzel gönünüyo eline sağlık fadimecim
ooyyy canim mervoşşummözledim kıızz gel bidaha öpcemm ohhh
inşallah fıstığımm
günaydın dilekcimm
biri ekmek ye diyo biri demiyo napcaz şaşırdıkkaratayda diyette ekmek yemeyin,kilo verince ekmeğin iyisini tambuğday bulursanız yeyin diyo
inş. istediğin kiloya inersin canım
canımmm sanada günaydınlar güzel,hayırlı bir gün olsun inş.
Evet topiğe neşe gelsin canlanalım diye şey ettim.
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
enerjiksiniz bugün
dilekcim bence çok mantıklı ekmek yemeyince daha çabuk acıkılıyor birde
canım önceden yazmıştın ama unuttum :26:
kaç aylıktı
belkide erkendir daha
erkek çcuklar daha zor öğreniyormuş ya bide
bizimki öğrendi gibi bişey
gündüz sorun yok zatende
gece bazen bağlıyorum bazen bağlamıyorum
bence gündüz uykusunda bile bezine yapıyorsa daha vakti vardır
benimki gece bile yapmıyordu
uzun süre kuru kalması lazım bezinin
Hayır olsun inşallah doktora gitmedin mi hiç??:26::26:Eki Görüntüle 723432
Günaydin kizlar
birazdan dünkü menümü paylasacam sacimi basimi yolabilirsiniz
yorgunum uykusuzum dün uyuyamadim dogru dürüst döndüm durdum birde gece bi titreme tuttu arada geliyor bana öyle niyeyse ayda 1-2 kere icim titriyor üstüm örtük olsa bile
güzel bir gün olsun insallah
Kız sen nereliydin bizde de var o annem yatgeber ekmeği der yerde gece yatmadanBende öpem bende
Günaydın canım sanada sağol sen nasılsın
Burdan devam ediyorum bi kısmını anca okuyabildim alıntılayamadım bende burdan devam
Ben yolamam Suzi bende kaçırdım 3 4 gündür asıl siz beni yolun saçımı başımı
Sucuk cız bız olmasaymıs fena değilmiş aslında gene akşam cozutmuşsun
4 kurabiye neki kız 1 tane neyine yetmedi
Günaydın canım inşallah bende aynısını sana diliyorum
Bak bak gülannemde akşam cozutanlar kulübünden
gece 11de yenen yemeğe yatgeber ekmeği deriz biz
Canım kahvaltıyı atlamamaya calıs mümkün oldugunca öğlene kadar aç durursan öğleden sonra cozutmaman imkansız
insaallah canimAllah rahmet eylesin, genç ölümleri her zaman daha acı bence, yaşı gelen neyse de, gencecik gitti mi insan daha bi üzülüyor, Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.
Canım kahvaltı en önemli öğün, mutlaka yapmaya çalış. Diğer öğünlerine de 2 kaşık yoğurt eklersen yağ yakımını hızlandırır.
Tebrik ederim canım, azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz, ihmal etme ama mutlaka öğrenirsin zamanla.
Acaba onlar taş değil de, kekler-poğaçalar-börekler olabilir miİtiraf et ne yedin??
Google amcana sorsana canım, ben bişey oldu mu o kadar çok alışmışım ki, hemen google amcama soruyo valla.
Günaydın canım
günaydın canım
tesekkur ederimgünaydınlar minecim
valla inatmı rahatlıkmı anlamadım,öğlen uykusunda bezini bağladım bi güzel yapmıştı bezine,akşamda alınca altı hala bezliydi çıkarttırmamış annemeevde küvette yapmak istiyo lazımlığa yapmıyor,bitane eski yoğurt kutusu var onu önüne tutuyo annem arada ona yapıyodu,ordada lazımlığa oturmak istemiyo bakalım ne yapcaz seninki ne alemde:26:
ne hamarat bi kızsın sen öyle
soda iç,bol su iç,bol yürü kaymaklı
Level biri yapiyorum sadece arada cok yoruluyorum kardiolarda onlari bazen yapmayip sadece kosuyorum kisa sure sonra tekrar devam ediyorumCanım benım oglum 11 kılo maşallah; kanguruda babası zor taşıo ben nasıl taşıımneyse kı kendıme yardımcı buldum her cuma gelecek nıhahhahah...
yapamadıgımdan şok oldum bu kez.. 66larda kaldım yaa
o jıllııanı tamamen yapıosan helal olsun sana..
bitti mi canım yaz teemizliğin..
biz cumadan başlayarak haftasonu da aılelere gıtmıyoruz ya da almıyoruzbenım annemler sevıyeldır ztn gelmezler; kaynanama kalsa her gun gelcek ama haftada bır o çağırmadan gıdıyoruz kı gelmesın
afıyet olsun cnm; ılerleyen zmnda daha ıyı yaparsın..
hoş geldın dılekcımm..
tekrardan hosgeldin canim ozaman
insan pes diyor dimi
iyi bari canim sevindim
dün aklimdan gecti bugün soracakdim gelmissin
he ev tutakkiz ne dalga geciyon arada geliyo öyle bana bugün mesela hortlaka benziyom hem ben kendi kendime diyom onu kimse demiyorki bana benimki artik alisdi sesini cikartmiyor havalara girince
ya bilemedimki bilet diye tuturunca acaba tatil parasi cikmadi da öyle yapti dedim ama günahi boynuna artik
az ama iyi canim
burda ezan sesi nerdehayat iste türkiyede olmak vardin
sariyorsun sariyorsun onca saat belin kopuyor sonra 5 dakika da bitiyor
ne yedinki ballim birseymi dokandi agir mi yedin :26:
hasa agamgecermiyik hic seni :83:sen bizim agamizsin
ay ben senin araba bayiliyorum ne tatli sey o öyle :86:
benimkide ayni kendi yiyecegini icecegini getirmez pasa sanki
allah rahmet eylesin allah anasina babasina ailesine sabir versin
bende isterim :86:
ceyrek ekmek beyazmiydin
orda yasayayinca dilini bilmek her acidan iyi canim
biri konusuyor derler ama bi yerde okudum migden genisliyor diye yaziyordun :18:
günaydin tatlim
günaydin canim
ooo negüzel keyifliyiz böyle fadimecimgünaydin canim
acamadim :26:
günaydin fistikiyi diyelim iyi olalim dilekcim ayni yuvarlaniyorum bende sen nasilsin
ay menü yorumuna güldümkökten olmamis diyeydin
senin diyetisyen acaba menü olarak ne verdi ayni mi dilekcim önceki gibimi yani :26:
ohhh affiyet olsun
sayfalar birikmisdir burdan devam et istersen canim ugrasmagünaydin bu arada seker kiz
aksam da mi yiyin diyor dilek :26:
her gun tartılmak ve tartıda +'yı gormek bobrek ustu yaglanmayı artırır ve kesınlıkle kılo vermeyı yavaşlatır; tartı gunumuz cuma bence bır dene bak benım dıyetı tam yap ve hıc tartılma bakalım haftaya nolcakk.. kalabalık olan lıste normal her gun yaptıgım lıste; dıger sebze lıstesını bılıosun genelde bagırak şaşırtıcı olarak yapıyorum şişkinlik atmak yağ kırmak için; makarnayı da kılo verdıgımı gorup odul ıcın yapıyorum..
tunaydin kizlar simdi ahmeti uyuttum islere baslama Zamani
Sabah tatri Eksi 1kg gosterdi
gitcek bu kilolar kendime 3ay veriyorum 3ay sonra citir olcam tekrardan insaallah
kizlar dun dedimya cezali diye bu Sabah ne oldu dersiniz ben regli olmusum Adam cildiricak
tartıya hergün çıkıp + görmek evet cidden kilo vermeyi etkiliyo fakat ya hergün çıkıpta görülen eksilere ne demelibu beni dahada motive ediyo oyüzden full gaz hergün çıkmaya devam ediyorum ben 300-500 eksi çıktığımı görüncede dahada dikkat ediyorum bi sonraki gün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?