• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen tartıya cıkmasak demek yicez yicez şişcez kendimizi hala zayıf sanıcaz :9::9::9:

evde cıss bulundurmamak en mantıklısı zaten de ahh bu anneler yedirip yedirip şişiriyolar bizi geçen benim annemde ye kızım öldürmicek ya seni o kadarcık şey diyip duruyo bahsettiği şeyde akşam yemeğnde bol kaymaklı börek öldürmicek ama şişircek onu napcaz acabaaa :1::1::1:

öldürmezz süründürürr.. ben agzıma koymuyorumm 4.5 aydır.. dun dayanamadım nihahhahahha nasılsa 66'yız yaa tamam dedım yedım; dıyetısyenı de ektım 2 haftadr oohhh rahatladım herhaldee. şimdi o haftaya azarlar ayarlar benı :1::1: şu an face'te zaten yazcak dıye ödüm kopuo

gülannem güldür annem beraber başladık bu yola, sen niye ektin benı 70lerde görüyorum senı hallaa :4::4:

ne zamandır diyet yapamıyom duygu yaa,daha öncede yazmıştım,boya badana,bahar temizliği gelengiden çok oldu,bide bizim çocuk tuvalete alışmadı:37::37::37:
ha bide evde elektrik kesildi örtmenim:1:

günaydıın benim gözeeel bacımmm:9::16::16::16:
niyeki hastalandınmı acep,belki üşütmüşsündür kendine iyi bak olurmu:54::54:
sagol canim :38:farkinda olmadan üsütmüssümdür belkim tesekkür ederim :54::16:
günaydın canım..:3:

:9::9::16:
günaydın suzim..haydi gel beraber saç baş girişek :9::9: bende paylaşcam da :27::27:
ben ettim sen etmeseydin keske :ssz:

bunlar cok güzel:9:
sabah 8: zeytınlı açma

ara yok

öğlen 12:00 kofte ekmek salata ayran

ara 15:30 1 avuc kurudut

ara 17:00 4 kurabıye 2 poğaça 1 çay :26::26::26::26::26:

akşam 19:30 salata yogurt

ara 21 çerez :26::26::26:

dersler yogun gectı aşırı çalıştı beyın acıktım herhaldee hıc tokluk hısetmedım dun cunku
senin sebze menün güzel aslinda :31:
ozaman bende paylaşıım:52:yalnız değilmişim:27:
sabah3 büyük bardak su
yok
ara
yeşilçay siyah çay,1 incir
öğle
3 fırında köfte,4 elma dilim patates fırında,5 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı 1 kepçe cacık,yarım dilim kara ekmek
ara
yeşilçal siyahçay
akşam
iki haşlanmış tavuk incik,salata
bir tabak karpuz,biraz kavun,4 ekşi erik
4 tane yağlı gevrek,1 çubuk fındıklı çikolata:37:
oohh masallah hersey var :37: dün cozutma günümüydün topikce :52:
dünkü menüm
sabah :çeyrek kepek arasına domates
ara :1 elma
öğle :yoğurtlu tereyağlı makarna
ara :2 awuç çekirdek 2 awuç leblebi 2 kayısı 1 erik
akşam :2 dilim kepek ekmek arasına domates
akşam 11 de :tereyağlı yumurta 2 tane..yarıma yakın kepek ekmeği eşliğinde..yarım parmak kadar peynir..:17:
1 fincan türk kahwesi...
sabah hala 66 .50 ydim..:18::18:
ondan hickirik tutmus :4:migde de yer kalmamis :30::4:
günaydıııınn kızlar

benüm dünkü menüm saçma sapan

sabah:yok

öğlem :1 kase specil k yoğurtlu

akşam yarım ekmek menemen 1bardak çay

ara biraz kiraz yedim

ama sabah çok hafif uyandım neden acep

ayyyyyyyy suzicim benimki de aynı survivor izliyo ne görse canı çekiyooo
hayatım bana bi ekmek arası sucuk yapar mısın tost yaparmısın

valla izletmicem :)
ay ben onlari izlerken neler cektim bi bilsen hepsindede gözüm vardin :111: ekmek arasi sucu yedik artik hep survivor un sucu :47: onlar ac kaliyor biz yiyoz :52:
siz burada bekleyin olur mu?kıslar ben kuzucuklarımın karnını doyurup gelip uğrıcam..sonra yine kaçıcak:10::10::10:
:16:
Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16::16::16:

Nasıl görnmek istediğimiz bizim elimizde diyerek sosyal mesacımızıda verelim, saygılar sunalımmm:42:
Eki Görüntüle 723459
ah ah :ssz::1:
Bende öpem bende :38::38::38::38::54::54::54::54::54:

Günaydın canım sanada sağol sen nasılsın :3::3::3::3::3::3:

Burdan devam ediyorum bi kısmını anca okuyabildim alıntılayamadım bende burdan devam :12::12::12:

Ben yolamam Suzi bende kaçırdım 3 4 gündür asıl siz beni yolun saçımı başımı :22::22::22::22::22:

Sucuk cız bız olmasaymıs fena değilmiş aslında gene akşam cozutmuşsun :1::1::1:

4 kurabiye neki kız 1 tane neyine yetmedi :1::1::1::1::1:

Günaydın canım inşallah bende aynısını sana diliyorum :1::1::1:

Bak bak gülannemde akşam cozutanlar kulübünden :60::60::60::60::60::60:

gece 11de yenen yemeğe yatgeber ekmeği deriz biz :60::60::60::60::60::60:

Canım kahvaltıyı atlamamaya calıs mümkün oldugunca öğlene kadar aç durursan öğleden sonra cozutmaman imkansız
hep aksam bozuluyor bende zaten canim :17: seninkinide merak ettim yayinla bakim :23:

Ben size makarna diyetımı de eklemiş miydim?? dıyetısyenım ödül olarak vermıstı; bır gun boyunca makarnaya doyuyorsun.. ama buraya koyup koymadıgımı hatırlamıyorumm..

sagol canim :38:farkinda olmadan üsütmüssümdür belkim tesekkür ederim :54::16:

ben ettim sen etmeseydin keske :ssz:

bunlar cok güzel:9:

senin sebze menün güzel aslinda :31:

oohh masallah hersey var :37: dün cozutma günümüydün topikce :52:

ondan hickirik tutmus :4:migde de yer kalmamis :30::4:

ay ben onlari izlerken neler cektim bi bilsen hepsindede gözüm vardin :111: ekmek arasi sucu yedik artik hep survivor un sucu :47: onlar ac kaliyor biz yiyoz :52:

:16:

ah ah :ssz::1:

hep aksam bozuluyor bende zaten canim :17: seninkinide merak ettim yayinla bakim :23:

demek bizim topiğin genel sorunu akşam cozutmaları:111:

cözdük onu :1: ama napcaz bi de o var :18:

ballimmmm kaymagggimmm nerde kaldinnnn :16:

bugün handede doktora gitcek ondan fazla ben heycanliyim :111:

nesliiii sen nerdesin tatlimmmm kuzummm gelmiyon bi kac gündür :26:

hep allah gönlüne göre versin denir ve bu olumlu sonuç almak isteyenler için söylenir; hande de istemiyor bebiş şimdilik umarım hamile değildir.. şok etkisi yaratıyoor çünkü.. başıma geldiğinden biliyorum..

Ben size makarna diyetımı de eklemiş miydim?? dıyetısyenım ödül olarak vermıstı; bır gun boyunca makarnaya doyuyorsun.. ama buraya koyup koymadıgımı hatırlamıyorumm..

koymadin cnm kilo almiyormussun peki ben cok severim makarnayi :31: senin sebze listeni telefonuma resim olarak cektim yapim diye hakkini helal et :31:

hep allah gönlüne göre versin denir ve bu olumlu sonuç almak isteyenler için söylenir; hande de istemiyor bebiş şimdilik umarım hamile değildir.. şok etkisi yaratıyoor çünkü.. başıma geldiğinden biliyorum..
öyle canim hayirlisi olsun nasip kismet :31:
aa hande doktoramı gitcek :52:hadi hayırlısı:emir_bebek:
hayirlisi insallah :31:

ben alisdirmisim kendimi hergün tartiliyorum bi haftasonu tartilmiyorum iste ama kilo veremedigimi görünce de böyle bi durgunluk geliyor bana halen arti dayim bu hafta verebilirmiyim acaba :31:

koymadin cnm kilo almiyormussun peki ben cok severim makarnayi :31: senin sebze listeni telefonuma resim olarak cektim yapim diye hakkini helal et :31:

aşk olsun canım almanı ıstemesen nıye paylaşayım kı burda; herkes benım gıbı dıyetısyene gıdemıyor olabılır; kendı kendımıze yardım edıyoruz.. bu tip 1 gunluk diyetler de metabolizmayı şaşırtıcı menuler.. hıc kılo aldırmaz hatta yıne şoklayabılır.. ve benım metabolızmam 1 bırım artmış çalışma hızı olarakk..

$DSC_0437.webp$DSC_0435.webpEki Görüntüle 723514

benım yaptıgım dıyet budur; son zaman kaçtı ucu orası ayrı.. harfı harfıne 4 aydır uyguladıgım ıcın bu kadar hızlı kılo verdım ve sütüm de hiç azalmadı.. sütün azalmadıgını nasıl anlaıyorum bebeğim maşallah her ay 1 kıloya yakın kılo alıyor ek gıdaya geçmiş olmasına ragmen ve kılosu da 11 kılo.. emzırıyorum dıyet yok dıye bır durum yok bunu unutmamak gerek..

ben alisdirmisim kendimi hergün tartiliyorum bi haftasonu tartilmiyorum iste ama kilo veremedigimi görünce de böyle bi durgunluk geliyor bana halen arti dayim bu hafta verebilirmiyim acaba :31:

her gun tartılmak ve tartıda +'yı gormek bobrek ustu yaglanmayı artırır ve kesınlıkle kılo vermeyı yavaşlatır; tartı gunumuz cuma bence bır dene bak benım dıyetı tam yap ve hıc tartılma bakalım haftaya nolcakk.. kalabalık olan lıste normal her gun yaptıgım lıste; dıger sebze lıstesını bılıosun genelde bagırak şaşırtıcı olarak yapıyorum şişkinlik atmak yağ kırmak için; makarnayı da kılo verdıgımı gorup odul ıcın yapıyorum..

ben kız ben de hergün tartılıyom ama ne fayda ....

ben kendi yanlışımı biliyorum hareketsizim ayol evin içinde ne hareket olcak işten geliyorum yatış...

eşim mesele adam atom karınca evin işinde bile çok hızlı herket ediyo yorgun bile olsa..

annem bu adam kilo almaz baksana iiyi ev hanımı olurmuş bundan ayağı çabuk kocanın diyooo....

Back
X