70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende diyetimi iyi yaptım mı?hergün -görünce dahada hırslanıyorum..o yönden hergün bakmak motiwe ediyor.ama kaçamaklar yapıp yiyip bide basküle çıkınca ozaman tamamen sıfır moduna geçip durmadan yiyorum..

ha maşallah sen bu hırsla dal olursun dal..
anamm wah garibim ne ettin adamcağıza... walla ben ceza falan weremiyorum..ya güzellikle yada ...

ne güzel hırslısın,bende o yok işte
ne çektik be boğazımızdan mervoş ne çektik
evet bencede insan dikkat edince hergün eksileri görmek çok motive ediyo
aha azimli bacımızda geldi,sen verirsin canım benm
ne yapcan, ilahi adalet dersin eşine
keşkem ben de regl olsam yaaa bunu kafaya taka taka daha da gelmıcek bu.. ne guzel yıne ılaca başlamıştım gelsın dıye; eşim bırak doğal yoldan gelsın dedı; tabı kendı gayet memnun durumdan
kafaya takma duygu stres yapma,doktor nededi normalmi olmaması:26:
bizimki durumdan hic memnun olmiycak ama

bencede insan dikkat edince motive ediyo tartıya çıkmak

Tekirdağlıyım ben canım sen nerelisin

Evet eksi çıkınca motive oluyorum bende o gün yediklerime de daha dikkat ediyorum

İnşallah canım benimkilerde gitsin azcık benide motive et

tekrar merhabalar

Çokk çektik çoookkk

İlk 6 ay normal de benım 8. aya girdi yani.. hazıranda gitcem doktora yıne..

Fiatı da uygunmuş canım, bak bakalım arada bize de gel de anlat canım.

Evet fiyatta makul geldi bakalım zaten dr da dedi ne yapacagını biliosun ama seni kontrol etmesini istediiğin birine ihtiyacın var die

Akşam bi dilim verdi canım ekmek az tükettiğim icin sapıtıomusum cdden de ekmek yemeye basladıktan sonra gereksiz çikolata atıştırmalıklarım bitti.

İnşaallah hepimiz bu kadar sıkıntının karşılıgını alırız

Günaydın şekerim senin baya baya gitmiş kilolar azcık bişi kalmıs

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
enerjiksiniz bugün
dilekcim bence çok mantıklı ekmek yemeyince daha çabuk acıkılıyor birde

Selam Minee Nasılsın?
Evet ben denedim gördüm valla yukarda da yazdıgım gibi artık gereksiz çiko yemiom.

Vallahi doktr ıhe nın organık tam bugday ekmeğini önerdi hafif ekşimsi.
Sitesinde de yazıor zaten zayıflamaya yardımcı oldugu.
Bende ekmek bi kahvaltıda yersem yerdım sonra da aksam sapıtıodum.
Ekmek yiyen insan doydugu icin gereksiz atıştırmalıklara girmiormuş doktorun dediği bu.

annem doğumdan sonra 1 yıl adet görmediğini söylerdi,gayette sağlıklı bir kadındır,emzirdiğin için olmuyosun bence,zaten doktora gitceksin
bnm annem 1 yıl regl halinden çıkamamışş

azcık kaldı anacım 1 kılom var son olarakkk.. biraz koruma yapıp bırakcam artık bn de..sıkıldım.. artık bunu hayatın geneline yaydım zaten..

Güzelmiş listen aslında yaptıklarımızdan cok farklı değil ama akşam sapıtmasak bide motive oldukmu burada olacak bu iş demekki

Evet ilk hafta oldugu icin bir haftalık deneme süreci dedi.
Daha önceden de çok kilo verdiğim ve sürekli diyet halinde olduğum için vücudun ne tepki verecek bi deneyelim dedi.

Keske benım de kalan son 1 kilom olsa:2:

Canım uzun zamandır yapıyorum ben diyet, sen bir ara gitti kayboldun :) motıvasyonun da düşmüştür.. insan veremedıgını gorunce üzülüyor ıster ıstemez.. 4.5 aydır devam edıyorum; çok ugrastım, düştüğüm yerde diyetısyenım yardımcı oldu.. Şimdi sıra sende.. Bir yol var önünde başaracıgından emınım..

Aynen diyetisyen ben yıldıgımda da bırakmasın die gidiorum bide o kadar bunaldım ki sırf 3 yıldır diyet üzerine konusup bişiler yapmaya calısıorum..
Kndimi dr a teslim ettim ne derse o artık :)

Evet ilk hafta oldugu icin bir haftalık deneme süreci dedi.
Daha önceden de çok kilo verdiğim ve sürekli diyet halinde olduğum için vücudun ne tepki verecek bi deneyelim dedi.

ben duygunun listesini denicem onu basaramazsam senın lıstenı sıraya koydum bakalım bana ne tepki verecekler

insaallah canim
ilahi adalette hic hosuna gitmedi kizdi bile

canim benim motive olmamda en buyuk neden trde herkesin tepkisi oldu alismislar hep zayif goren tepki Verdi tabi kucuk tepkilerde degildi hirs yaptim bende bidaha gidene Kadar zayif gitcem diye

Evet zayıflamıssın dendiğinde insan o güzel sözleri tekrar duymak istiyor

Aynen diyetisyen ben yıldıgımda da bırakmasın die gidiorum bide o kadar bunaldım ki sırf 3 yıldır diyet üzerine konusup bişiler yapmaya calısıorum..
Kndimi dr a teslim ettim ne derse o artık :)

En guzelını yaptın; bilimin doğruluğuna güvenirim ben, en başta doktora gıtmekle iyi yaptım, mazallah sütüm falan kesılırdı bı de.. beslenme cıddı bır olay.. bır de ıpucu kımseye dıyetteyım deme!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…