keşkem ben de regl olsam yaaa bunu kafaya taka taka daha da gelmıcek bu.. ne guzel yıne ılaca başlamıştım gelsın dıye; eşim bırak doğal yoldan gelsın dedı; tabı kendı gayet memnun durumdan
bende diyetimi iyi yaptım mı?hergün -görünce dahada hırslanıyorum..o yönden hergün bakmak motiwe ediyor.ama kaçamaklar yapıp yiyip bide basküle çıkınca ozaman tamamen sıfır moduna geçip durmadan yiyorum..tartıya hergün çıkıp + görmek evet cidden kilo vermeyi etkiliyo fakat ya hergün çıkıpta görülen eksilere ne demelibu beni dahada motive ediyo oyüzden full gaz hergün çıkmaya devam ediyorum ben 300-500 eksi çıktığımı görüncede dahada dikkat ediyorum bi sonraki gün için
tunaydin kizlar simdi ahmeti uyuttum islere baslama Zamani
Sabah tatri Eksi 1kg gosterdi
gitcek bu kilolar kendime 3ay veriyorum 3ay sonra citir olcam tekrardan insaallah
kizlar dun dedimya cezali diye bu Sabah ne oldu dersiniz ben regli olmusum Adam cildiricak
ne güzel hırslısın,bende o yok işteperşemne yapmak mantıklı cuma tartı oldugundan
makarna dıyetımı yapcam ama ne var hahahha; kılo almam kıııı
ayda ne kadar verdıgımı hatırlamıyorum yaa ; 83le başladım işte şu an tam 4.5 ay oldu 65 kıloyum.. aya vurursan ayda 4 yapıo ama ılk ay 5ten fazlaydı sonra yavaşladı ama mutlaka her ay en az 3-4 kılo verıyorum.. sadece bu ay veremıcem her halde ama 15 hazırana daha cok var hallederım ben :d
ne çektik be boğazımızdan mervoş ne çektikTamam canım aldım listelerini bende uymaya calısıcam elimden geldiğince bakaım sağol bide bu sebze listesini sadece 1 günmü yapıyorsun
Evet edelim cumaya kadar çiko miko cıss mıss yok
Hakkaten süründürüyor bi takılıyor bak gitmek bilmiyoro salmak yokmu işte bi tutamıyoz boğazımızı ne çektik beee bu boğazımızdan
Olursun olursun ha gayrettt
Yayınlıyım canım öğleden sonra ama şimdi yemeğe cıkıcam
evet bu genel bir sorun şu akşamlar yokmuuuu
Ay o bende de var her sabah pijamalarımı cıkardıgım gibi tartıya tartılmadan duramam her halde
İnşallah istediği gibi cıkar üzülüyordu kıyamam yaa durumu müsait olsa insan üzülürmü bebişi gelicek diye ama ne yapsın şartları el vermeyince zorda kalıcak diye
Aldım listeleri bende canım denicem bakalım pek uyamam bende gerçi öyle harfiyen ama en azından denicem yapabıldıgım kadar
Ne diyo makarnayla ilgili iyi dinlede bizede anlat canım işteyim izleyemiyorum merakta ettim
Görüşürüz suzicimmm
benim teyze kızınada kızmıstı doktor alma kılo diye de oda çiko yemeye korkuyodu doktor bana kızıcak diye o aklıma geldi
evet bencede insan dikkat edince hergün eksileri görmek çok motive ediyotartıya hergün çıkıp + görmek evet cidden kilo vermeyi etkiliyo fakat ya hergün çıkıpta görülen eksilere ne demelibu beni dahada motive ediyo oyüzden full gaz hergün çıkmaya devam ediyorum ben 300-500 eksi çıktığımı görüncede dahada dikkat ediyorum bi sonraki gün için
aha azimli bacımızda geldi,sen verirsin canım benmtunaydin kizlar simdi ahmeti uyuttum islere baslama Zamani
gitcek bu kilolar kendime 3ay veriyorum 3ay sonra citir olcam tekrardan insaallah
kizlar dun dedimya cezali diye bu Sabah ne oldu dersiniz ben regli olmusum Adam cildiricak
kafaya takma duygu stres yapma,doktor nededi normalmi olmaması:26:keşkem ben de regl olsam yaaa bunu kafaya taka taka daha da gelmıcek bu.. ne guzel yıne ılaca başlamıştım gelsın dıye; eşim bırak doğal yoldan gelsın dedı; tabı kendı gayet memnun durumdan
bizimki durumdan hic memnun olmiycak ama
bende diyetimi iyi yaptım mı?hergün -görünce dahada hırslanıyorum..o yönden hergün bakmak motiwe ediyor.ama kaçamaklar yapıp yiyip bide basküle çıkınca ozaman tamamen sıfır moduna geçip durmadan yiyorum..
ha maşallah sen bu hırsla dal olursun dal..
anamm wah garibim ne ettin adamcağıza...walla ben ceza falan weremiyorum..ya güzellikle yada ...
Fiatı da uygunmuş canım, bak bakalım arada bize de gel de anlat canım.
Tünaydın canım, bu sabah öyle oldu.
Evet topiğe neşe gelsin canlanalım diye şey ettim.
Kızın için de sevindim hadi bakalım inşallah hep devam eder de bir daha uğraşmazsın bezle.
Hayır olsun inşallah doktora gitmedin mi hiç??:26::26:
Kız sen nereliydin bizde de var o annem yatgeber ekmeği der yerde gece yatmadan
tartıya hergün çıkıp + görmek evet cidden kilo vermeyi etkiliyo fakat ya hergün çıkıpta görülen eksilere ne demelibu beni dahada motive ediyo oyüzden full gaz hergün çıkmaya devam ediyorum ben 300-500 eksi çıktığımı görüncede dahada dikkat ediyorum bi sonraki gün için
tunaydin kizlar simdi ahmeti uyuttum islere baslama Zamani
tekrar merhabalar
ne güzel hırslısın,bende o yok işte
ne çektik be boğazımızdan mervoş ne çektik
evet bencede insan dikkat edince hergün eksileri görmek çok motive ediyo
aha azimli bacımızda geldi,sen verirsin canım benm
ne yapcan, ilahi adalet dersin eşine
kafaya takma duygu stres yapma,doktor nededi normalmi olmaması:26:
bencede insan dikkat edince motive ediyo tartıya çıkmak
ne güzel hırslısın,bende o yok işte
İlk 6 ay normal de benım 8. aya girdi yani.. hazıranda gitcem doktora yıne..
Fiatı da uygunmuş canım, bak bakalım arada bize de gel de anlat canım.
günaydin fistikiyi diyelim iyi olalim dilekcim ayni yuvarlaniyorum bende sen nasilsin
ay menü yorumuna güldümkökten olmamis diyeydin
senin diyetisyen acaba menü olarak ne verdi ayni mi dilekcim önceki gibimi yani :26:
aksam da mi yiyin diyor dilek :26:
Günaydın Puccaa ekmek yiyince kendimi suclu hissediyordum bende demek cokta zararlı değilmiş akşam yemeğinde de yenmesi sıkıntı yaratmıcakmıymıs acaba bilgin varmı :26::26::26:
İnşallah iyi olur parasını turasını bosver ınsan verdiği emeğin, azminin ödülünü almak istiyor
günaydın kızlaaarrr, amma kaynatmışsınız yaaa.. 2 gun cok yoruldum okuldaa öyle bı uyumuşum kı oglumu nasıl yatagından alıp emzırdıgımı hatırlamıyorum bıleneyse kı tatıl 3 gun hehehe, 2 haftadır da dıyetısyenı ekıyorum ondan gevsedım herhalde..
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
enerjiksiniz bugün
dilekcim bence çok mantıklı ekmek yemeyince daha çabuk acıkılıyor birde
günaydınlaaar
pek bi keyifliyiz
sanada günaydınlaar
hep gel böyle dileeekkk
günaydın dilekcimm
biri ekmek ye diyo biri demiyo napcaz şaşırdıkkaratayda diyette ekmek yemeyin,kilo verince ekmeğin iyisini tambuğday bulursanız yeyin diyo
inş. istediğin kiloya inersin canım
canımmm sanada günaydınlar güzel,hayırlı bir gün olsun inş.
bnm annem 1 yıl regl halinden çıkamamışşannem doğumdan sonra 1 yıl adet görmediğini söylerdi,gayette sağlıklı bir kadındır,emzirdiğin için olmuyosun bence,zaten doktora gitceksin
Evet fiyatta makul geldi bakalım zaten dr da dedi ne yapacagını biliosun ama seni kontrol etmesini istediiğin birine ihtiyacın var die
Akşam bi dilim verdi canım ekmek az tükettiğim icin sapıtıomusum cdden de ekmek yemeye basladıktan sonra gereksiz çikolata atıştırmalıklarım bitti.
İnşaallah hepimiz bu kadar sıkıntının karşılıgını alırız
Günaydın şekerim senin baya baya gitmiş kilolar azcık bişi kalmıs
Selam MineeNasılsın?
Evet ben denedim gördüm valla yukarda da yazdıgım gibi artık gereksiz çiko yemiom.
Vallahi doktr ıhe nın organık tam bugday ekmeğini önerdi hafif ekşimsi.
Sitesinde de yazıor zaten zayıflamaya yardımcı oldugu.
Bende ekmek bi kahvaltıda yersem yerdım sonra da aksam sapıtıodum.
Ekmek yiyen insan doydugu icin gereksiz atıştırmalıklara girmiormuş doktorun dediği bu.
bnm annem 1 yıl regl halinden çıkamamışş
azcık kaldı anacım 1 kılom var son olarakkk.. biraz koruma yapıp bırakcam artık bn de..sıkıldım.. artık bunu hayatın geneline yaydım zaten..
Resmi de face de ekli olmayanlar için albüme koydum
Güzelmiş listen aslında yaptıklarımızdan cok farklı değil ama akşam sapıtmasak bide motive oldukmu burada olacak bu iş demekki
Keske benım de kalan son 1 kilom olsa:2:
Canım uzun zamandır yapıyorum ben diyet, sen bir ara gitti kayboldun :) motıvasyonun da düşmüştür.. insan veremedıgını gorunce üzülüyor ıster ıstemez.. 4.5 aydır devam edıyorum; çok ugrastım, düştüğüm yerde diyetısyenım yardımcı oldu.. Şimdi sıra sende.. Bir yol var önünde başaracıgından emınım..
Evet ilk hafta oldugu icin bir haftalık deneme süreci dedi.
Daha önceden de çok kilo verdiğim ve sürekli diyet halinde olduğum için vücudun ne tepki verecek bi deneyelim dedi.
insaallah canimbende diyetimi iyi yaptım mı?hergün -görünce dahada hırslanıyorum..o yönden hergün bakmak motiwe ediyor.ama kaçamaklar yapıp yiyip bide basküle çıkınca ozaman tamamen sıfır moduna geçip durmadan yiyorum..
ha maşallah sen bu hırsla dal olursun dal..
anamm wah garibim ne ettin adamcağıza...walla ben ceza falan weremiyorum..ya güzellikle yada ...
ilahi adalette hic hosuna gitmedi kizdi bilene güzel hırslısın,bende o yok işte
Tekirdağlıyım ben canım sen nerelisin
Evet eksi çıkınca motive oluyorum bende o gün yediklerime de daha dikkat ediyorum
İnşallah canım benimkilerde gitsin azcık benide motive et
Çokk çektik çoookkk
insaallah canim
ilahi adalette hic hosuna gitmedi kizdi bile
canim benim motive olmamda en buyuk neden trde herkesin tepkisi oldu alismislar hep zayif goren tepki Verdi tabi kucuk tepkilerde degildi hirs yaptim bende bidaha gidene Kadar zayif gitcem diye
Aynen diyetisyen ben yıldıgımda da bırakmasın die gidiorum bide o kadar bunaldım ki sırf 3 yıldır diyet üzerine konusup bişiler yapmaya calısıorum..
Kndimi dr a teslim ettim ne derse o artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?