70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınlarrr,
Güzel huzurlu mutlu uğurlu neşeli muhabbetli kaygısız tasasız bir gün diliyorum herkese
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

Son düzenleme:
günaydin dilek hosgeldin fistik gel böyle hep

Selam Suzimmmm.
Nasılsın görüşmeyeli??

Akşam sebze yemegi olsa iyiymiş canım bide öglende pek olmamış sankş sabahta olmamışş ayyy diyetlik olmamış pek

hee buralardayıziyiyim sen napıyon

Bende arada bir bakıyordum da iş güç sayfayı kapatmak zorunda kalıorum falna kalıyodu öyle

Aynen destek almadan yapamayacagımı anladım bu kez kendımı dr a teslim ettim kasmadı listeside bakalım ptesi sonuc ne olacak.
Resmi eklemek isterdim ama ekleyemedim albüme bi denerim canım

günaydın kızlaar
tükkanı ben açtım herhalde
geçmişe gidelim bari

Günaydın
günaydın kısçeler..

Günaydın

Günaydın Fadime abla

Günaydın canım,
Doktor olayını bu sefer inşallah bir daha almamak üzere güzel sonuçlandırırsın canım. İyi olmuş karar vermen, paracıkları da verdin mi daha bir dikkat edersin, istediğin kiloya inmen ve de bir daha çıkmaman dileğiyle canım

özledin kendini mervis

Evet Suzicim özlettim biraz bende özledim sizi canım ama gelemedim hafat sonu yogun gecti zaten evde de net yok işyerinde anca pazartesi izinliydim dün işler birikmiş geçişi de okuyum diyince gelemedim anca bugün geledildim canım....

mervoş kıız nerelerdesin gözlerim seni arıyor bebişim
kızlar tekrar merhaba
benim oğlan bugün gene altına yapmış hemde defalarca:18:

Canım benim özledim bende vallah gelemedim kaç gün oldu ama acısını cıkarıcam inşallah...
Bebişin de alışık olmadığı için yapmıştır canım alışınca yapmıcak inş sabırlı ol sen

Günaydın kızlar
Güzel bigün olur insaallah..
Bu arada ekmek çok önemliymiş dr dedi ki ekmek yenilmezse vücutta açlık ihtiyacı beliriyormuş.
Halk ekmeğinin organik tam buğday ekmeğini önerdi.
İlgilenenlere

Valla para verince normalde insan daha dikkat eder ama hani artık parasında da değilim o kdar diyetlik bişi alıcam die paralanınca
İlk muayene 50 idi sonrakileri 25 lira
Dediğim gibi kasıcı bi listesi yok bakalım ilk bi hafta deneme olacaktı daha öncedende kilo verip sürekli bi diyet halinde oldugum icin vucut normal algılayabilir yediklerini bi görelim dedi.

günaydın kızlaar
geçmişe gidelim bari

günaydın kısçeler..

Günaydınnn hepinize kısçelerrr Puccaa alıntılamadım ama sanada günaydın ve topiği okuyup yazmayan herkese de günaydınlar olsun bol neşeli bir gün olsun

günaydınlar minecim
valla inatmı rahatlıkmı anlamadım,öğlen uykusunda bezini bağladım bi güzel yapmıştı bezine,akşamda alınca altı hala bezliydi çıkarttırmamış annemeevde küvette yapmak istiyo lazımlığa yapmıyor,bitane eski yoğurt kutusu var onu önüne tutuyo annem arada ona yapıyodu,ordada lazımlığa oturmak istemiyobakalım ne yapcazseninki ne alemde:26:

ne hamarat bi kızsın sen öyle
iyi geceler canim

yok canim rahatsiz oldum aksam yemegnden sonra :26:

sabah kahvaltidan sonrada öyle oldum :26:

sanki midemde dönüp duruyor yedigim :26: halbuki kac saat oldu
soda iç,bol su iç,bol yürü kaymaklı

Canım benım oglum 11 kılo maşallah; kanguruda babası zor taşıo ben nasıl taşıım neyse kı kendıme yardımcı buldum her cuma gelecek nıhahhahah...
yapamadıgımdan şok oldum bu kez.. 66larda kaldım yaa
o jıllııanı tamamen yapıosan helal olsun sana..
bitti mi canım yaz teemizliğin..
biz cumadan başlayarak haftasonu da aılelere gıtmıyoruz ya da almıyoruz benım annemler sevıyeldır ztn gelmezler; kaynanama kalsa her gun gelcek ama haftada bır o çağırmadan gıdıyoruz kı gelmesın
afıyet olsun cnm; ılerleyen zmnda daha ıyı yaparsın..

hoş geldın dılekcımm..

günaydın kısçeler..
günaydınlaaar
pek bi keyifliyiz
sanada günaydınlaar
hep gel böyle dileeekkk
aaayyy ne güzel gönünüyo eline sağlık fadimecim
ooyyy canim mervoşşummözledim kıızz gel bidaha öpcemmohhh
inşallah fıstığımm
günaydın dilekcimm
biri ekmek ye diyo biri demiyo napcaz şaşırdıkkaratayda diyette ekmek yemeyin,kilo verince ekmeğin iyisini tambuğday bulursanız yeyin diyo
inş. istediğin kiloya inersin canım
Günaydınnn hepinize kısçelerrr Puccaa alıntılamadım ama sanada günaydın ve topiği okuyup yazmayan herkese de günaydınlar olsun bol neşeli bir gün olsun

canımmm sanada günaydınlar güzel,hayırlı bir gün olsun inş.

günaydın kızlaar
geçmişe gidelim bari

günaydın kısçeler..

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
enerjiksiniz bugün
dilekcim bence çok mantıklı ekmek yemeyince daha çabuk acıkılıyor birde
canım önceden yazmıştın ama unuttum :26:
kaç aylıktı
belkide erkendir daha
erkek çcuklar daha zor öğreniyormuş ya bide
bizimki öğrendi gibi bişey
gündüz sorun yok zatende
gece bazen bağlıyorum bazen bağlamıyorum
bence gündüz uykusunda bile bezine yapıyorsa daha vakti vardır
benimki gece bile yapmıyordu
uzun süre kuru kalması lazım bezinin

Günaydın Puccaa ekmek yiyince kendimi suclu hissediyordum bende demek cokta zararlı değilmiş akşam yemeğinde de yenmesi sıkıntı yaratmıcakmıymıs acaba bilgin varmı :26::26::26:

İnşallah iyi olur parasını turasını bosver ınsan verdiği emeğin, azminin ödülünü almak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…