70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen diyorum ay ben negüzel bi kariyam diye aynaya bakip
ay ne güldüm minenin ögretmen oldu belli mathematiksel hesaplamis hemen

mervoş kıız nerelerdesin gözlerim seni arıyor bebişim
kızlar tekrar merhaba
benim oğlan bugün gene altına yapmış hemde defalarca:18:
:44::44::44::44:

canım inadına yapıyor olmasın :44:
ee napi suzim,devam etmeyelimmi,evdede küvette yapmak istiyor,kaldır indir belim koptu vallalazımlığa yapmak istemiyor napcam bilmiyom
benimkde oturmadı hiç lazımlığa
normal tuvalete götürseniz :26:
geliyorum aslında ama geçmiş bitmeyince yazamıyorum :26:
benimki bir haftadir cezali kiz bu alman karilara bakmasin sakin :18:
gözlerini oyarsın bence
ben olsam oyarım valla
sayfayı ilk açtığımda bu msjı gördüm
şok oldum
bidaha baktım
gene şok oldum
ben sanattan bahsediyorsun sandım

özleriz amaaa :26:
he bacim toplama cikarma vee carpma

Eki Görüntüle 723257 bol köpüklü bi kahwemide löpleteyim bakayım..
benimde burnuma kahve kokusu gelmiştiiiiii

ama bizsiz içilirmi

TAMAM ozaman bu cumadan sonra başlayak,

sanki bir yudum birsey alsam agzima patlicam
sanırım miden hazmedemiyor ne yediysen artıkınn:44::44: ewin içinde dolaş biraz bakalım tatlım..
TAMAM ozaman bu cumadan sonra başlayak,

tamm anlaştık başlayak..bu arada sen kaç yaşındaydın we ismin neydii..ya ben balık hafızalıym cidden..kansızlık war we sınırda ondan çabuk unutuyorum..

bişey soracağım kızlar ya hıçkırık neden tutar.sabahtan beri ne yesem yedikten sonra hıçkırık oluyor..su bile içsem aynı..delircem midem mahwoldu..kahwe içtim we yine başladı..haşat oldum yaa..

ben 25 yaşıma girdim mayıs 18de ismim tuğbaydı evliydim 2 çocuğum vardı biri 4 biri 3 yaşında
eeee başka ahanda öyle işte,,,

neyse kızlar eşim geldi gayrı bende kaçıyom iyi geceler yarına görüşmek üzere byyysss

Allah rahmet eylesin, genç ölümleri her zaman daha acı bence, yaşı gelen neyse de, gencecik gitti mi insan daha bi üzülüyor, Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.

kızlar bugünkü menüm kahvaltı yok
öğlen menemen çeyrek ekmek çay
ara 1 dido
akşam 1 tabak mercimek çorbası,derisiz 3 tane tavada yapılmış tavuk pirzola,salata,soda
Canım kahvaltı en önemli öğün, mutlaka yapmaya çalış. Diğer öğünlerine de 2 kaşık yoğurt eklersen yağ yakımını hızlandırır.

Tebrik ederim canım, azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz, ihmal etme ama mutlaka öğrenirsin zamanla.
Acaba onlar taş değil de, kekler-poğaçalar-börekler olabilir miİtiraf et ne yedin??

bişey soracağım kızlar ya hıçkırık neden tutar.sabahtan beri ne yesem yedikten sonra hıçkırık oluyor..su bile içsem aynı..delircem midem mahwoldu..kahwe içtim we yine başladı..haşat oldum yaa..
Google amcana sorsana canım, ben bişey oldu mu o kadar çok alışmışım ki, hemen google amcama soruyo valla.

günaydın kızlaar
tükkanı ben açtım herhalde
geçmişe gidelim bari
Günaydın canım

günaydın kısçeler..
günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…