bazen diyorum ay ben negüzel bi kariyam diye aynaya bakip
ay ne güldümminenin ögretmen oldu belli mathematiksel hesaplamis hemen
:44::44::44::44:
mervoş kıız nerelerdesin gözlerim seni arıyor bebişim
kızlar tekrar merhaba
benim oğlan bugün gene altına yapmış hemde defalarca:18:
benimkde oturmadı hiç lazımlığaee napi suzim,devam etmeyelimmi,evdede küvette yapmak istiyor,kaldır indir belim koptu vallalazımlığa yapmak istemiyor napcam bilmiyom
geliyorum aslında ama geçmiş bitmeyince yazamıyorum :26:senide bekliyoz
gözlerini oyarsın bencebenimki bir haftadir cezali kiz bu alman karilara bakmasin sakin :18:
sayfayı ilk açtığımda bu msjı gördüm
şok oldum
bidaha baktım
gene şok oldum
ben sanattan bahsediyorsun sandım
özleriz amaaa :26:arkadaşım geldi de canlarım
bu hafta uzun uzun kalamıcam aranızda kusuruma bakmayın
geçmişe bakıyorum yine de..
suzim eşinin işe girmesine çok çok sevindim
gözün aydın
görüşürüz canlarım
hepinizi pek seviyorum
he bacim toplama cikarma vee carpma
benimde burnuma kahve kokusu gelmiştiiiiiiEki Görüntüle 723257 bol köpüklü bi kahwemide löpleteyim bakayım..
sanki tas yedim
iyi geceler canimselam kızlar
çok yorgunum
iyi geceler
yok canim rahatsiz oldum aksam yemegnden sonra :26:neden canim midenmi agriyo
kız annen taşın kökünü mü?ye dediydi yoksammsanki tas yedim
benimde burnuma kahve kokusu gelmiştiiiiii
ama bizsiz içilirmi
[/COLOR][/FONT][/B]
kız annen taşın kökünü mü?ye dediydi yoksamm..şaka biyana maden suyu falan iç tatlım bi...
TAMAM ozaman bu cumadan sonra başlayak,saldım çayıra..yutmam mı?ayıp ettin kaymağım..:18::18:
hadi bakalım..hatırlıyor gibiyim fotolarını..aslında haklısın.ben 61 kilodayken göbek falan sıfır oluyor.ama sıkılaşmazsam çabuk alıyorum..we benim etim yumuşak ondan biraz hoş durmuyor..oturunca çıkıyor..62 bi olursam dewamı gelecek biliyorum we ramazanı şerif gelmeden zayıflasam iyi olacak..ben sıktığım zaman kendimi ,kaçamak yapmadığım zaman iyi kilolar weriyorum 2 kiloya kadar weririm ama gel gör yapamıyorum..yarışsak mı?ki!acep..ama buj haftadan sonra yani cumadan sonra başlayalım ok..
sanırım miden hazmedemiyor ne yediysen artıkınn:44::44: ewin içinde dolaş biraz bakalım tatlım..sanki bir yudum birsey alsam agzima patlicam
TAMAM ozaman bu cumadan sonra başlayak,
sanırım miden hazmedemiyor ne yediysen artıkınn:44::44: ewin içinde dolaş biraz bakalım tatlım..
tamm anlaştık başlayak..bu arada sen kaç yaşındaydın we ismin neydii..ya ben balık hafızalıym cidden..kansızlık war we sınırda ondan çabuk unutuyorum..
ben 25 yaşıma girdim mayıs 18deismim tuğbaydı evliydim 2 çocuğum vardı biri 4 biri 3 yaşında
eeee başkaahanda öyle işte,,,
neyse kızlar eşim geldi gayrı bende kaçıyom iyi geceler yarına görüşmek üzere byyysss
Allah rahmet eylesin, genç ölümleri her zaman daha acı bence, yaşı gelen neyse de, gencecik gitti mi insan daha bi üzülüyor, Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.birazda canım sıkkın kızlar.bizim işçinin oğlu trafik kazası yapmıştı..3 hafta oldu..yoğun bakımdaydı cuma günü beyin ölümü gerçekleşti.bugünde kalbi durmuş..hayat ne kadar kısa..neyse biyandanda dewam eediyor..haydinn doluwerişin şuraya.bu akşam kociş yok muhabbet edek azcık..
Canım kahvaltı en önemli öğün, mutlaka yapmaya çalış. Diğer öğünlerine de 2 kaşık yoğurt eklersen yağ yakımını hızlandırır.kızlar bugünkü menüm kahvaltı yok
öğlen menemen çeyrek ekmek çay
ara 1 dido
akşam 1 tabak mercimek çorbası,derisiz 3 tane tavada yapılmış tavuk pirzola,salata,soda
Tebrik ederim canım, azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz, ihmal etme ama mutlaka öğrenirsin zamanla.kizlar jillianimi yaptim geldim
bende kendime hedef koydum kendimce bidahaki hafta cumaya 70in altina inicem diye bakalim olcakmi
bende cok Kilo vermeyi bekliyorum bu hafta bakalim olcakmi yoksa spor yapiyorum diye tartida daha fazlami cikarim bilmiyorum
kizlar baktim bu is Boyle olmiycak burdada kimse yoktu daha cocuklarin ana okuluna 3yil var bende dedim ben kendi kendime biraz ogreneyim girdim internete gramerler ekler okunuslar kelimeler 9sayfa indirdim ama hepsi cumleye cevilirse 50sayfada yapar simdi en az gunde 2saat calisarak cozucem bu almancayi yoksa tamamen depresyona giriyorum kimseyi anlamiyorum diye
Acaba onlar taş değil de, kekler-poğaçalar-börekler olabilir misanki tas yedim
Google amcana sorsana canım, ben bişey oldu mu o kadar çok alışmışım ki, hemen google amcama soruyo valla.bişey soracağım kızlar ya hıçkırık neden tutar.sabahtan beri ne yesem yedikten sonra hıçkırık oluyor..su bile içsem aynı..delircem midem mahwoldu..kahwe içtim we yine başladı..haşat oldum yaa..
Günaydın canımgünaydın kızlaar
tükkanı ben açtım herhalde
geçmişe gidelim bari
günaydın canımgünaydın kısçeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?