70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vermişin verceni kenara kayda önümüz açılsın biz verek
öyle demeyaa,,bende çok saldım bi insan 9ayda 10 kilo alırmıyaa,,nasıl geri geldi anlamadım bile,ne güzel işte nisan 2012de 56 kiloya düşmüştüm ,3ay önce tartıda 67yi gördüm,:18:
3ayda vere vere 1kaç kilo vermişim,dikka etmedim tabi sadece azcık uğraştım sadece,ama şimdi tekrardan düzenime dönüp aldığım kiloları vermek istiyorum,çekilin kenara daha yeni hırslanmışım sukoyvercem haaa

harika fikir tamda benim yaptığım gibi..kiloyu werip sonra basıyorum yemeği..bak sonuç ortada

ben alıyorum canım 1 günde 2 kilo bile alabiliyorum sabahta o kilo hala yerinde duruyor..
aynen bende anladım bu süre zarfında ne zaman çozutsam hoop geri geliyo kilolar,,ömrümüz dikkat ederek geçcek desene

Son düzenleme:
kızlar bugünkü menüm kahvaltı yok
öğlen menemen çeyrek ekmek çay
ara 1 dido
akşam 1 tabak mercimek çorbası,derisiz 3 tane tavada yapılmış tavuk pirzola,salata,soda

aynen bende anladım bu süre zarfında ne zaman çozutsam hoop geri geliyo kilolar,,ömrümüz dikkat ederek geçcek desene

ama canım bıktım ben artık bu bişeyleri sıkmaktan..okadar kilo werdim bi 7 kilo wermek bu kadar zor olmamalı..bıktım walla bıktım kilodan göbekten basenden..bacaklarım kalın..hemde çok.basenliyim..üst taraf küçük ama 2 çocuk doğurdum arka arkaya we göbek war..sıkıldım.artık sıkı bi wücud istiyorum.ama spor yapmaya waktim yok..

ara 1 dido
akşam 1 tabak mercimek çorbası,derisiz 3 tane tavada yapılmış tavuk pirzola,salata,soda

kahwaltı nerde dadlum.. gerisi güzel.1 tanecik didodanda bişeycik olmaz..

ara 1 dido

ben bu menüyü hiç beğenmediimmazcık dikkat et canım kahvaltıyı atlama,abur cuburu bırak,,tavukları kızartma yapma fırınla,,bol su iç canın tatlı çektiğinde tarçınlı süt iç yada süte azcık pekmez at şak diye isteğini gideriyo ben abur cuburdan bu sayede kurtulmuştum

Son düzenleme:
kahwaltı nerde dadlum.. gerisi güzel.1 tanecik didodanda bişeycik olmaz..

dün gece geç yatınca malum bebişte var gece uyku olmayınca gündüz uyku çok tatlı geliyo cnm. ama bundan sonra en azından sabahları nesfit yesem daha iyi olacak sanırım :)

teşekkürler cnm bu hafta yeni başladım yaaa zor frenliyorum kendimi ama dediğini uygulamaya çalışcam cnm

yok benden çıkmaz birinci uğraşırım ben 1 kilo anca çıkar zorlarsam zaten hiç anlamıyom maşallah nasıl bi bünye 2 kilo falan veriyolar
gider canim gider
kimse boşuna uğraşmasın kızlar,bu hafta en çok kiloyu aganız verecek söz veriyorum bak size

benimde bazen öyle oluyo hafif bişeyler ye bir iki gün patates haşlaması falan iyi gelir

allahh ne çıkcak bakalım çayın altından kız iyice koklasaydın nuri alçoya bağlamasın senin koca
ay anlamadim canim niye böyle oldum :26:
yok kiz istesede birsey olamaz

vermişin verceni kenara kayda önümüz açılsın biz verek

sen saldin gidiyon zaten

ohh walla milletin kocası çay yapar..benimki suyu bile kendi almaz..:44::44:

inşallah canım..walla ben sonuncu olacağımı biliyorum ya

bende öyle ama bu hafta yine tosladım off offf

mekani cennet olsun Rabbim sabir versin :26:

Eki Görüntüle 723257 bol köpüklü bi kahwemide löpleteyim bakayım..
o yanindakileride yutuyon demi

ara 1 dido
sabah yok
ceyrek ekmek cok bence :26:
dido ne bilmiyorum
aksam güzel
çocuklar tekrar uyumuşken ben bi banyoya gideyim bi duş alayım..gelcem he gözüm üstünüzde..
kiz legeni getireydin oturma odasina

kız kaç kilosun bakayım..şimdiden baya iddialı olduğuna göre baya bişeyler war sende..
devemem süpriz olcak

canım benim eski fotolarımı hatırlıyomusun,hani kiloluken bide incecik olduğum halimi,bende 2 doğum yaptım ama hiç spor yapmadan o incecik fiziğe sahip olmuştum hemde sarkma falanda olmamıştı,,azcık hırslan,spor bence gerekli değil çoğu zaman önemli olan kilo vermek ben başardıysam sende başarabilirsin,hadi yarışak

Son düzenleme:
kizlar jillianimi yaptim geldim
bende kendime hedef koydum kendimce bidahaki hafta cumaya 70in altina inicem diye bakalim olcakmi
bende cok Kilo vermeyi bekliyorum bu hafta bakalim olcakmi yoksa spor yapiyorum diye tartida daha fazlami cikarim bilmiyorum

kizlar baktim bu is Boyle olmiycak burdada kimse yoktu daha cocuklarin ana okuluna 3yil var bende dedim ben kendi kendime biraz ogreneyim girdim internete gramerler ekler okunuslar kelimeler 9sayfa indirdim ama hepsi cumleye cevilirse 50sayfada yapar simdi en az gunde 2saat calisarak cozucem bu almancayi yoksa tamamen depresyona giriyorum kimseyi anlamiyorum diye

sen saldin gidiyon zaten

mekani cennet olsun Rabbim sabir versin :26:

o yanindakileride yutuyon demi
saldım çayıra ..yutmam mı?ayıp ettin kaymağım..:18::18:

hadi bakalım..hatırlıyor gibiyim fotolarını..aslında haklısın.ben 61 kilodayken göbek falan sıfır oluyor.ama sıkılaşmazsam çabuk alıyorum..we benim etim yumuşak ondan biraz hoş durmuyor..oturunca çıkıyor..62 bi olursam dewamı gelecek biliyorum we ramazanı şerif gelmeden zayıflasam iyi olacak..ben sıktığım zaman kendimi ,kaçamak yapmadığım zaman iyi kilolar weriyorum 2 kiloya kadar weririm ama gel gör yapamıyorum..yarışsak mı?ki!acep..ama buj haftadan sonra yani cumadan sonra başlayalım ok..

ben sende o hırsı gördüm bacım..yaparsın..hadi bakalım.ben bidahaki haftaya 63 olayım sen 70in altına in..

iyi yapmisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…