öyle demeyaa,,bende çok saldım bi insan 9ayda 10 kilo alırmıyaa,,nasıl geri geldi anlamadım bile,ne güzel işte nisan 2012de 56 kiloya düşmüştüm ,3ay önce tartıda 67yi gördüm,vermişin verceni kenara kayda önümüz açılsın biz verek
aynen bende anladım bu süre zarfında ne zaman çozutsam hoop geri geliyo kilolar,,ömrümüz dikkat ederek geçcek deseneharika fikir tamda benim yaptığım gibi..kiloyu werip sonra basıyorum yemeği..bak sonuç ortada
ben alıyorum canım 1 günde 2 kilo bile alabiliyorum sabahta o kilo hala yerinde duruyor..
aynen bende anladım bu süre zarfında ne zaman çozutsam hoop geri geliyo kilolar,,ömrümüz dikkat ederek geçcek desene
kızlar bugünkü menüm kahvaltı yok
öğlen menemen çeyrek ekmek çay
ara 1 dido
akşam 1 tabak mercimek çorbası,derisiz 3 tane tavada yapılmış tavuk pirzola,salata,soda
kızlar bugünkü menüm kahvaltı yok
ara 1 dido
akşam 1 tabak mercimek çorbası,derisiz 3 tane tavada yapılmış tavuk pirzola,salata,soda
kahwaltı nerde dadlum..gerisi güzel.1 tanecik didodanda bişeycik olmaz..
ben bu menüyü hiç beğenmediimmazcık dikkat et canım kahvaltıyı atlama,abur cuburu bırak,,tavukları kızartma yapma fırınla,,bol su iç canın tatlı çektiğinde tarçınlı süt iç yada süte azcık pekmez at şak diye isteğini gideriyo ben abur cuburdan bu sayede kurtulmuştum
gider canim gideryok benden çıkmaz birinci uğraşırım ben 1 kilo anca çıkar zorlarsamzaten hiç anlamıyom maşallah nasıl bi bünye 2 kilo falan veriyolar
kimse boşuna uğraşmasın kızlar,bu hafta en çok kiloyu aganız verecek söz veriyorum bak size
ay anlamadim canim niye böyle oldum :26:benimde bazen öyle oluyo hafif bişeyler ye bir iki gün patates haşlaması falan iyi gelir
allahh ne çıkcak bakalım çayın altından kız iyice koklasaydın nuri alçoya bağlamasın senin koca
vermişin verceni kenara kayda önümüz açılsın biz verek
sen saldin gidiyon zatenyaptım herzamankigibi yapacağımı betülüm..yarın sıkcam bakalım cumaya ne yapcam..artıda olmasam o bile yetecek bana walla..
ben warımya tatlım..
neye küscem handemm yaa walla anladıysam Eki Görüntüle 723239 olayım.. müzü dedin diye mi?kızcam kız..tüh ahanda arap olacam gördün mü? yok walla kızmam..küçüklüğümden beri alıştım biçok şekilde.. müzik kutusu,muzo,müzisyen cart curt..kısmam kısmamm
harika tatlım..ah ben böyle yesem haftada 1,5 kilo garanti weririm yaa..
harika fikir tamda benim yaptığım gibi..kiloyu werip sonra basıyorum yemeği..bak sonuç ortada
ben alıyorum canım 1 günde 2 kilo bile alabiliyorum sabahta o kilo hala yerinde duruyor..
kız ne zaman geldin gittin..ben ewi falan toplayamadım.duşa gircem ama çocuklar uyandı yine uyuttum..odadan çıkınca uyanıyorular yaw..handeeee o sarmalardan banada yollasana...
bende öyle canım..bağırsaklarım çok yawaş çalışıyorum benim..
ohh walla milletin kocası çay yapar..benimki suyu bile kendi almaz..:44::44:
inşallah canım..walla ben sonuncu olacağımı biliyorum ya
bende öyle ama bu hafta yine tosladım off offf
mekani cennet olsun Rabbim sabir versin :26:birazda canım sıkkın kızlar.bizim işçinin oğlu trafik kazası yapmıştı..3 hafta oldu..yoğun bakımdaydı cuma günü beyin ölümü gerçekleşti.bugünde kalbi durmuş..hayat ne kadar kısa..neyse biyandanda dewam eediyor..haydinn doluwerişin şuraya.bu akşam kociş yok muhabbet edek azcık..
o yanindakileride yutuyon demiEki Görüntüle 723257 bol köpüklü bi kahwemide löpleteyim bakayım..
sabah yokkızlar bugünkü menüm kahvaltı yok
ara 1 dido
kiz legeni getireydin oturma odasinaçocuklar tekrar uyumuşken ben bi banyoya gideyim bi duş alayım..gelcem he gözüm üstünüzde..
devemem süpriz olcakkız kaç kilosun bakayım..şimdiden baya iddialı olduğuna göre baya bişeyler war sende..
ama canım bıktım ben artık bu bişeyleri sıkmaktan..okadar kilo werdim bi 7 kilo wermek bu kadar zor olmamalı..bıktım walla bıktım kilodan göbekten basenden..bacaklarım kalın..hemde çok.basenliyim..üst taraf küçük ama 2 çocuk doğurdum arka arkaya we göbek war..sıkıldım.artık sıkı bi wücud istiyorum.ama spor yapmaya waktim yok..
saldım çayırasen saldin gidiyon zaten
mekani cennet olsun Rabbim sabir versin :26:
o yanindakileride yutuyon demi
devemem süpriz olcak
canım benim eski fotolarımı hatırlıyomusun,hani kiloluken bide incecik olduğum halimi,bende 2 doğum yaptım ama hiç spor yapmadan o incecik fiziğe sahip olmuştum hemde sarkma falanda olmamıştı,,azcık hırslan,spor bence gerekli değil çoğu zaman önemli olan kilo vermek ben başardıysam sende başarabilirsin,hadi yarışak
kizlar jillianimi yaptim geldim
bende kendime hedef koydum kendimce bidahaki hafta cumaya 70in altina inicem diye bakalim olcakmi
bende cok Kilo vermeyi bekliyorum bu hafta bakalim olcakmi yoksa spor yapiyorum diye tartida daha fazlami cikarim bilmiyorum
kizlar baktim bu is Boyle olmiycak burdada kimse yoktu daha cocuklarin ana okuluna 3yil var bende dedim ben kendi kendime biraz ogreneyim girdim internete gramerler ekler okunuslar kelimeler 9sayfa indirdim ama hepsi cumleye cevilirse 50sayfada yapar simdi en az gunde 2saat calisarak cozucem bu almancayi yoksa tamamen depresyona giriyorum kimseyi anlamiyorum diye
ben sende o hırsı gördüm bacım..yaparsın..hadi bakalım.ben bidahaki haftaya 63 olayım sen 70in altına in..
iyi yapmisin canimkizlar jillianimi yaptim geldim
bende kendime hedef koydum kendimce bidahaki hafta cumaya 70in altina inicem diye bakalim olcakmi
bende cok Kilo vermeyi bekliyorum bu hafta bakalim olcakmi yoksa spor yapiyorum diye tartida daha fazlami cikarim bilmiyorum
kizlar baktim bu is Boyle olmiycak burdada kimse yoktu daha cocuklarin ana okuluna 3yil var bende dedim ben kendi kendime biraz ogreneyim girdim internete gramerler ekler okunuslar kelimeler 9sayfa indirdim ama hepsi cumleye cevilirse 50sayfada yapar simdi en az gunde 2saat calisarak cozucem bu almancayi yoksa tamamen depresyona giriyorum kimseyi anlamiyorum diye
saldım çayıra..yutmam mı?ayıp ettin kaymağım..:18::18:
hadi bakalım..hatırlıyor gibiyim fotolarını..aslında haklısın.ben 61 kilodayken göbek falan sıfır oluyor.ama sıkılaşmazsam çabuk alıyorum..we benim etim yumuşak ondan biraz hoş durmuyor..oturunca çıkıyor..62 bi olursam dewamı gelecek biliyorum we ramazanı şerif gelmeden zayıflasam iyi olacak..ben sıktığım zaman kendimi ,kaçamak yapmadığım zaman iyi kilolar weriyorum 2 kiloya kadar weririm ama gel gör yapamıyorum..yarışsak mı?ki!acep..ama buj haftadan sonra yani cumadan sonra başlayalım ok..
iyi yapmisin canim
olmuyo canim ya en iyi sen anlarsin dil sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?