• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen diyorum ay ben negüzel bi kariyam diye aynaya bakip :9:
ay ne güldüm :9:minenin ögretmen oldu belli mathematiksel hesaplamis hemen :9::9::9::9:
:1::1::1::1::1:
:1:

mervoş kıız nerelerdesin gözlerim seni arıyor bebişim:16:
kızlar tekrar merhaba:16::16:
benim oğlan bugün gene altına yapmış hemde defalarca:18:
:44::44::44::44:
:31::31::31::31:
canım inadına yapıyor olmasın :44:
ee napi suzim,devam etmeyelimmi,evdede küvette yapmak istiyor,kaldır indir belim koptu valla:50:lazımlığa yapmak istemiyor napcam bilmiyom:31:
benimkde oturmadı hiç lazımlığa
normal tuvalete götürseniz :26:
geliyorum aslında ama geçmiş bitmeyince yazamıyorum :26:
benimki bir haftadir cezali kiz bu alman karilara bakmasin sakin :18:
gözlerini oyarsın bence
ben olsam oyarım valla
sayfayı ilk açtığımda bu msjı gördüm:53:
şok oldum:53:
bidaha baktım:53:
gene şok oldum :53:
ben sanattan bahsediyorsun sandım:9::9::9::9::9:
:52::52::52::52::52::52:
arkadaşım geldi de canlarım
bu hafta uzun uzun kalamıcam aranızda kusuruma bakmayın
geçmişe bakıyorum yine de..

suzim eşinin işe girmesine çok çok sevindim :34:
gözün aydın :31:

görüşürüz canlarım :16:
hepinizi pek seviyorum :16::54:
özleriz amaaa :26:
he bacim toplama cikarma vee carpma :9::9::9:
:1::1::1::1::1::1:
Eki Görüntüle 723257 bol köpüklü bi kahwemide löpleteyim bakayım..
benimde burnuma kahve kokusu gelmiştiiiiii
:27::27::27::27:
ama bizsiz içilirmi :37:

saldım çayıra :9: ..yutmam mı?ayıp ettin kaymağım..:18::18:

hadi bakalım..hatırlıyor gibiyim fotolarını..aslında haklısın.ben 61 kilodayken göbek falan sıfır oluyor.ama sıkılaşmazsam çabuk alıyorum..we benim etim yumuşak ondan biraz hoş durmuyor..oturunca çıkıyor..62 bi olursam dewamı gelecek biliyorum we ramazanı şerif gelmeden zayıflasam iyi olacak..ben sıktığım zaman kendimi ,kaçamak yapmadığım zaman iyi kilolar weriyorum 2 kiloya kadar weririm ama gel gör yapamıyorum..yarışsak mı?ki!acep..ama buj haftadan sonra yani cumadan sonra başlayalım ok..:16::16:
TAMAM ozaman bu cumadan sonra başlayak,:34:

:9: sanki bir yudum birsey alsam agzima patlicam :30:
sanırım miden hazmedemiyor ne yediysen artıkınn:44::44: ewin içinde dolaş biraz bakalım tatlım..
TAMAM ozaman bu cumadan sonra başlayak,:34:

tamm anlaştık başlayak..bu arada sen kaç yaşındaydın we ismin neydii..ya ben balık hafızalıym cidden..kansızlık war we sınırda ondan çabuk unutuyorum..

bişey soracağım kızlar ya hıçkırık neden tutar.sabahtan beri ne yesem yedikten sonra hıçkırık oluyor..su bile içsem aynı..delircem midem mahwoldu..kahwe içtim we yine başladı..haşat oldum yaa..

sanırım miden hazmedemiyor ne yediysen artıkınn:44::44: ewin içinde dolaş biraz bakalım tatlım..

tamm anlaştık başlayak..bu arada sen kaç yaşındaydın we ismin neydii..ya ben balık hafızalıym cidden..kansızlık war we sınırda ondan çabuk unutuyorum..

ben 25 yaşıma girdim mayıs 18de:nazar::1: ismim tuğbaydı evliydim 2 çocuğum vardı biri 4 biri 3 yaşında:emir_bebek:
eeee başka:ssz: ahanda öyle işte,,,:31::51:

neyse kızlar eşim geldi gayrı bende kaçıyom iyi geceler yarına görüşmek üzere byyysss

birazda canım sıkkın kızlar.bizim işçinin oğlu trafik kazası yapmıştı..3 hafta oldu..yoğun bakımdaydı cuma günü beyin ölümü gerçekleşti.bugünde kalbi durmuş.:50::50:.hayat ne kadar kısa..neyse biyandanda dewam eediyor..haydinn doluwerişin şuraya.bu akşam kociş yok muhabbet edek azcık..:52:
Allah rahmet eylesin, genç ölümleri her zaman daha acı bence, yaşı gelen neyse de, gencecik gitti mi insan daha bi üzülüyor, Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.

kızlar bugünkü menüm kahvaltı yok
öğlen menemen çeyrek ekmek çay
ara 1 dido:17::17::17::17::17:
akşam 1 tabak mercimek çorbası,derisiz 3 tane tavada yapılmış tavuk pirzola,salata,soda
Canım kahvaltı en önemli öğün, mutlaka yapmaya çalış. Diğer öğünlerine de 2 kaşık yoğurt eklersen yağ yakımını hızlandırır.

kizlar jillianimi yaptim geldim
bende kendime hedef koydum kendimce bidahaki hafta cumaya 70in altina inicem diye bakalim olcakmi
bende cok Kilo vermeyi bekliyorum bu hafta bakalim olcakmi yoksa spor yapiyorum diye tartida daha fazlami cikarim bilmiyorum

kizlar baktim bu is Boyle olmiycak burdada kimse yoktu daha cocuklarin ana okuluna 3yil var bende dedim ben kendi kendime biraz ogreneyim girdim internete gramerler ekler okunuslar kelimeler 9sayfa indirdim ama hepsi cumleye cevilirse 50sayfada yapar simdi en az gunde 2saat calisarak cozucem bu almancayi yoksa tamamen depresyona giriyorum kimseyi anlamiyorum diye
Tebrik ederim canım, azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz, ihmal etme ama mutlaka öğrenirsin zamanla.
Acaba onlar taş değil de, kekler-poğaçalar-börekler olabilir mi:27::27::27:İtiraf et ne yedin??

bişey soracağım kızlar ya hıçkırık neden tutar.sabahtan beri ne yesem yedikten sonra hıçkırık oluyor..su bile içsem aynı..delircem midem mahwoldu..kahwe içtim we yine başladı..haşat oldum yaa..
Google amcana sorsana canım, ben bişey oldu mu o kadar çok alışmışım ki, hemen google amcama soruyo valla.:52::52:

günaydın kızlaar:16::16:
tükkanı ben açtım herhalde:52:
geçmişe gidelim bari:10:
Günaydın canım:54::54:

günaydın kısçeler..:3::3:
günaydın canım:54::54:

Back
X