• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ballı orda ezan okuyan yokmu
şimdi okunuyoduda ay ne güzel okudu hoca içime bi huzur geldi gözlerim doldu
ay sonra aklıma siz geldiniz allah yardımcınızolsun:26:

:3::3::3:

dinlemicen ama :19: ben yine konusayim :6:
gayet güzel ama aksam aazzzzzz :36:
o yüzden acikiyoonnnnnnn :36::36:

niye dinlemiyim bacım akşam içtim sütü mü ama ben süt sevmiyorum bebeyken cok cok emmişim anamı yetmiş şimdi içmiyom heç ondan bi zevk vermedi bana açıkcası ben boş salata yediğim zamanda acıkıyorum düne göre daha iyiyim bugün ama az acıktım yarın akşam yemek yicem bezelye yapıyo anam :21::21:

hande bu ne hep elinde :ssz: kahvedeki amcalar gibi :9:
kiz üsküüt yazmisti gördünmü :6:

evet onu gördüm bilerek alıntılamadım çünkü çok kişi benim diceklerimi yazmış zaten püsküüte ikinci msjı yazıp teşekkür edince gerek görmedim:ssz:

ama dediğini okudum cvpta yazdım yolacam saçını başını:4::4:
çok konuşuyo dediniz gelmedim bende bugun:19::19:
gerçekte hiç sevmem içmem ama koyunca efkarlıymışım gibi duruyo seviom:ssz::ssz::ssz::ssz:

ay bana bu gece daha misafir gelecek
sarma yapmıştım bugun oslewden özenip
ay evlendiğimden beri en iyi sarmaolmuş
kaç saat uğraştım
benimki bana sormadan misafir kabul etmiş
iş çıkışıda adamın yanına gitmiş eve beraber gelsinler die:10::10::10:
acil

kız ballı orda ezan okuyan yokmu
şimdi okunuyoduda ay ne güzel okudu hoca içime bi huzur geldi gözlerim doldu
ay sonra aklıma siz geldiniz allah yardımcınızolsun:26:

canim son zamanlarda hep gece gittim oturuluyor tabi sabaha kadar o ezzani dinlemek varyaa :14::14:

benim saatim var canim ordan okunuyor yoksa yok :50:

birsey dicem :26:

Rabbim cagiriyor huzuruna hadi namazini kilsana :31:

hazir icine huzur dolmus gözlerin yasarmisken gitsene huzuruna :16::16:

bak benim saat te okumaya basladi ben bunlari yazarken :16::16:

niye dinlemiyim bacım akşam içtim sütü mü ama ben süt sevmiyorum bebeyken cok cok emmişim anamı yetmiş şimdi içmiyom heç ondan bi zevk vermedi bana açıkcası ben boş salata yediğim zamanda acıkıyorum düne göre daha iyiyim bugün ama az acıktım yarın akşam yemek yicem bezelye yapıyo anam :21::21:
ay caniim dinlemis :17: :38:
he tamam bacim sevmiyosan icme :6:
aksamlari salata corba yogurt süper oluyor canim:34::34:
bu hafta birinci sensin galiba kiz :52:
evet onu gördüm bilerek alıntılamadım çünkü çok kişi benim diceklerimi yazmış zaten püsküüte ikinci msjı yazıp teşekkür edince gerek görmedim:ssz:

ama dediğini okudum cvpta yazdım yolacam saçını başını:4::4:
çok konuşuyo dediniz gelmedim bende bugun:19::19:
gerçekte hiç sevmem içmem ama koyunca efkarlıymışım gibi duruyo seviom:ssz::ssz::ssz::ssz:
anaam ondanmi gelemdin kiz :30: oyyy saka kiz :38: yoksa sen hic konusmuyon :26: dicemde diyemiyom bacim :26: yalan söyliyemiyom ki ben :9::9::9:

kaç saat uğraştım
acil
ay yinemi o cocuk yoksa :26:

ay caniim dinlemis :17: :38:
he tamam bacim sevmiyosan icme :6:
aksamlari salata corba yogurt süper oluyor canim:34::34:
bu hafta birinci sensin galiba kiz :52:

yok benden çıkmaz birinci uğraşırım ben 1 kilo anca çıkar zorlarsam :27: zaten hiç anlamıyom maşallah nasıl bi bünye 2 kilo falan veriyolar :19:

kimse boşuna uğraşmasın kızlar,bu hafta en çok kiloyu aganız verecek söz veriyorum bak size:21:

gözün aydın canım :34:
66.5 mu :53:
naptın sen :31: dikkat etsen gider ama hadi bakalım cumaya kadar bari gayret :31:
yaptım herzamankigibi yapacağımı betülüm..yarın sıkcam bakalım cumaya ne yapcam..artıda olmasam o bile yetecek bana walla..
aaaaaaaaaaaaaaa neden kimsecikler yoookkkkk:53::53:napcam leyn ben tek başıma burdaaaaa:19::37:
ben warımya tatlım..:3::3:
oh ne iyi sevindim müzücüm:16:
bu arada öle dedim diekızarsan söyle:26:

hamarat kadın bir başka oluyo:ssz:
:9: :16::16::16: neye küscem handemm yaa walla anladıysam $images (1).webp olayım..:9::9: müzü dedin diye mi?kızcam kız..tüh ahanda arap olacam gördün mü?:9::9:yok walla kızmam..küçüklüğümden beri alıştım biçok şekilde..:9::9: müzik kutusu,muzo,müzisyen cart curt..kısmam kısmamm :16::16:
vee menü

sabah
1 dilim ekmek domates salatalık peynir roka
ara
soda 2 kayısı
öğlen
havuç patates tavuk kavurma ayran
ara
yok
akşam
2 salatalık 4 kayısı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi

ve ben yine açım :21::21:
harika tatlım..ah ben böyle yesem haftada 1,5 kilo garanti weririm yaa..:46::46:
bende püsküüüt ablanın dediklerine katılıyorum,çok güzel bi fikir,,bende her hafta kendime bi hedef belirleyip tutturmaya çalışıcam,:32:
ödülümse bişey almak falan olmıycak ama,ogünü serbest gün olarak geçircem ne istersem yiycem,:39:
bu sayede 1haftada verdiğim tüm kiloyu 1 günde geri almış olcam nasıl bi fikir amaa:27::27:

cvp=(acayip saçma bi fikir hem saçma hem komik hemde sıradışı:9::9:)
:27::27: harika fikir tamda benim yaptığım gibi..kiloyu werip sonra basıyorum yemeği..bak sonuç ortada :37::37:
yok ya birgünde alinmaz kilo bence :34:
ben alıyorum canım 1 günde 2 kilo bile alabiliyorum sabahta o kilo hala yerinde duruyor..
kaç saat uğraştım
acil
kız ne zaman geldin gittin..ben ewi falan toplayamadım.duşa gircem ama çocuklar uyandı yine uyuttum..odadan çıkınca uyanıyorular yaw..handeeee o sarmalardan banada yollasana...:52::52::52::52:
ya kizlar ben ne yesem mideme löp diye oturuyor ve rahatsiz oluyorum :26:
bende öyle canım..bağırsaklarım çok yawaş çalışıyorum benim..

Son düzenleme:
birazda canım sıkkın kızlar.bizim işçinin oğlu trafik kazası yapmıştı..3 hafta oldu..yoğun bakımdaydı cuma günü beyin ölümü gerçekleşti.bugünde kalbi durmuş.:50::50:.hayat ne kadar kısa..neyse biyandanda dewam eediyor..haydinn doluwerişin şuraya.bu akşam kociş yok muhabbet edek azcık..:52:

çizelgemi yenileyem dedim bari cuma günü yeni çizelgemi yaparken azcık gururlanem demi amaa,,,:15:

Back
X