- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyendim iyi
gittim yazdımya cvp![]()
dinlemicen amaben yine konusayim
gayet güzel ama aksam aazzzzzz
o yüzden acikiyoonnnnnnn![]()
hande bu ne hep elindekahvedeki amcalar gibi
kiz üsküüt yazmisti gördünmü![]()
kız ballı orda ezan okuyan yokmu
şimdi okunuyoduda ay ne güzel okudu hoca içime bi huzur geldi gözlerim doldu
ay sonra aklıma siz geldiniz allah yardımcınızolsun:26:
ay caniim dinlemisniye dinlemiyim bacım akşam içtim sütü mü ama ben süt sevmiyorum bebeyken cok cok emmişim anamı yetmiş şimdi içmiyom heç ondan bi zevk vermedi bana açıkcası ben boş salata yediğim zamanda acıkıyorum düne göre daha iyiyim bugün ama az acıktım yarın akşam yemek yicem bezelye yapıyo anam![]()
anaam ondanmi gelemdin kizevet onu gördüm bilerek alıntılamadım çünkü çok kişi benim diceklerimi yazmış zaten püsküüte ikinci msjı yazıp teşekkür edince gerek görmedim
ama dediğini okudum cvpta yazdım yolacam saçını başını
çok konuşuyo dediniz gelmedim bende bugun
gerçekte hiç sevmem içmem ama koyunca efkarlıymışım gibi duruyo seviom![]()
ay yinemi o cocuk yoksa :26:ay bana bu gece daha misafir gelecek
sarma yapmıştım bugun oslewden özenip
ay evlendiğimden beri en iyi sarmaolmuş
kaç saat uğraştım
benimki bana sormadan misafir kabul etmiş
iş çıkışıda adamın yanına gitmiş eve beraber gelsinler die
acil
ay caniim dinlemis![]()
he tamam bacim sevmiyosan icme
aksamlari salata corba yogurt süper oluyor canim
bu hafta birinci sensin galiba kiz![]()
ya kizlar ben ne yesem mideme löp diye oturuyor ve rahatsiz oluyorum :26:
kocisim cay yapti bana![]()
![]()
![]()
kimse boşuna uğraşmasın kızlar,bu hafta en çok kiloyu aganız verecek söz veriyorum bak size![]()
yaptım herzamankigibi yapacağımı betülüm..yarın sıkcam bakalım cumaya ne yapcam..artıda olmasam o bile yetecek bana walla..gözün aydın canım
66.5 mu
naptın sendikkat etsen gider ama hadi bakalım cumaya kadar bari gayret
![]()
ben warımya tatlım..aaaaaaaaaaaaaaa neden kimsecikler yoookkkkknapcam leyn ben tek başıma burdaaaaa
![]()
oh ne iyi sevindim müzücüm
bu arada öle dedim diekızarsan söyle:26:
hamarat kadın bir başka oluyo![]()
harika tatlım..ah ben böyle yesem haftada 1,5 kilo garanti weririm yaa..vee menü
sabah
1 dilim ekmek domates salatalık peynir roka
ara
soda 2 kayısı
öğlen
havuç patates tavuk kavurma ayran
ara
yok
akşam
2 salatalık 4 kayısı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi
ve ben yine açım![]()
bende püsküüüt ablanın dediklerine katılıyorum,çok güzel bi fikir,,bende her hafta kendime bi hedef belirleyip tutturmaya çalışıcam,
ödülümse bişey almak falan olmıycak ama,ogünü serbest gün olarak geçircem ne istersem yiycem,
bu sayede 1haftada verdiğim tüm kiloyu 1 günde geri almış olcam nasıl bi fikir amaa
cvp=(acayip saçma bi fikir hem saçma hem komik hemde sıradışı)
ben alıyorum canım 1 günde 2 kilo bile alabiliyorum sabahta o kilo hala yerinde duruyor..yok ya birgünde alinmaz kilo bence![]()
kız ne zaman geldin gittin..ben ewi falan toplayamadım.duşa gircem ama çocuklar uyandı yine uyuttum..odadan çıkınca uyanıyorular yaw..handeeee o sarmalardan banada yollasana...ay bana bu gece daha misafir gelecek
sarma yapmıştım bugun oslewden özenip
ay evlendiğimden beri en iyi sarmaolmuş
kaç saat uğraştım
benimki bana sormadan misafir kabul etmiş
iş çıkışıda adamın yanına gitmiş eve beraber gelsinler die
acil
bende öyle canım..bağırsaklarım çok yawaş çalışıyorum benim..ya kizlar ben ne yesem mideme löp diye oturuyor ve rahatsiz oluyorum :26:
harika tatlım..ah ben böyle yesem haftada 1,5 kilo garanti weririm yaa..![]()
ohh walla milletin kocası çay yapar..benimki suyu bile kendi almaz..:44::44:kocisim cay yapti bana![]()
![]()
![]()
inşallah canım..walla ben sonuncu olacağımı biliyorum yakimse boşuna uğraşmasın kızlar,bu hafta en çok kiloyu aganız verecek söz veriyorum bak size![]()
ben 1 verirsem öpüp başıma koycam vala![]()
çizelgemi yenileyem dedim bari cuma günü yeni çizelgemi yaparken azcık gururlanem demi amaa,,,![]()