Tahmin etmiştim de emin oldum şimdi, demek seni gelin adayı olarak görünce hemencecik söyleyiverdi ismini seni gidi gidi Müzeyyen, buldun doktor kızı, biz kızımızı yedirmeyizzz
Günaydın Fadime abla
Hayırlı sabahlar
Sabahları vakit buldukca okuyorum merak ediorum valla
Konulara direktte dalmak istemiyorum
Bende sizleri özledimm
Teşekkür ederim ayrıca
Vayyy be Türkçeyi geçtiler yani
Doktora gittim prş günü :)
Haftaya pazartesi randevum var bakalım birinin beni denetlemesi gerekiyordu.
Böyle daha iyi oldu sanırım
Regl olaydım kilo verip vermediğimi anlayacaktım ama daha yok
günaydın hepinizi kokulu öptüm
2 gündür buraya gelsemmi gelmesemmi düşüncesi içindeyim gelmicem diom yine geliom
neti yaptım yeni..ama kızlar kimse yok..anlaştınız mı?ne????müzeyyen gelince kaçalım mı?dediniz:44::44::44::44: ben hafta içi böyle boş görmemiştim burayı..sabah 66.50 çıktım moral sıfır zaten..2 gündür eşim ewde olmuyor..walla waktim çoktu akşamlar..neyse bekliyorum bakalım..heheheyyyttt..2 gün sizi görmememin bedeli ağır oldu..dopiç oldum iyice..
he bacim kayamiyomki zatencok sagol tatlim bi düzene gireriz insallah
sen kacma yukariya
ay canim benim o konuda benimkide odundurgerci daha veremedim de yinede kendi kendime iltifatlar yapiyorum yazik bana
italyanciya bagladi
sen nereye
anladim canim iki ufak cocukla ikiz arabasi dha mantikli
hadi gözün aydin
insallah faydasini görürsün canimmenün ve spor
özledin kendini mervis
onda siraysa yapma canim a ezdikce ezmeye calisiyorlar sesleri cikmiyor diye
dün bende ev sahibine sinirlendim bisiklet varmis hof da bizim bisiklete benziyormus sanettmiyorum diyorum oja diyooraya koyamazmissiz falanda filan agzida les gibi icki kokuyor karinin baktim bizim degil hemende bizden biliyorlar nerden cikartiyorsa salak tövbe tövbe tek türk biziz binada birsey oldumu bizmi yapmissiz oluyor dün gidip yaygarayi patlatacakdim annem birakmadi bugün kapisina basacam ama
cok güzel vakit gecirdik ballim
susma sustukca tepene cikiyorlarama sinirle gitme biraz sakinles de öyle bende de öyle oluyor biraz sinirleneyim hemen agri giriyor kafama
kizlar kaysiben gidiyom nezaman gelebilirim bilmiyorum
amaan ne bileyim suzim bi üzüldüm bi kizdimsayfa 20 deydim hemen atladim sayfalarda cabuk ilerliyor birsey anladiysam arab olim hangisi gercek hangisi degil anlamadim
he bacim toplama cikarma vee carpma
ayyy keşke canımmmm
bende neolsun aynı taaas aynı hamam
ben yatamıyorum öyle
kızım 11den önce uyumuyor
o uyduktan sonrada etrafı topla falan gece 1 oluyor saat burayada takılıyorum bütün gün okumamışsam özellikle yada facee bakıyorum
bakmıycam yatcam diyorum ama yine olmuyor
öyle işte yorgunum kısaca
niye kız
yokluğun çok belli oluyor
sakın gelmemezlik yapma
biliyorum şaka
günde 10 kereyi geçtim haftada 10 kereyede dayanamazlar sanırım
günde 2ye falan denk geliyor nerdeyse
kiz suzi inanmiyorum ay bende diyom benim kiz bana bakiyobazen diyorum ay ben negüzel bi kariyam diye aynaya bakip
ay ne güldümminenin ögretmen oldu belli mathematiksel hesaplamis hemen
benimki bir haftadir cezali kiz bu alman karilarabakmasin sakin :18:
kiz bizimkiler soyunmustu bugün acik günes gördüler yaay niye ceza verdin adamahava soguk alamancilar daha cibil cbil gezmiyorlar korkma
ay insallah kötü birsey olmaz :26:saka yaptim canimdetayli olmana gerek yok zaten benimkine ceza versem dinlemiyorki ceza meza :83:
ben yavas yavas hazirlanim öptüm kizlar
konuyu ekledi balli kayboldu :44: konuyuda kapatilarmerak etmisdim halbükü ne olacak diye
hosgeldintekrardan merhaba arkadaşlarbeni güzelce karşılayıp hoşgeldin diyenlere çok çok teşekkür ediyorum. kısaca kendimi tanıtmak isterim 24 yaşındayım ve 8 aylık dünyalar güzeli bir kızım var.(dileyen herkesin olsun inşallah)
yozgatın bir ilçesinde sınıf öğretmenliği yapıyorum.. malumunuz doğum kilolarım var 100 kilo ile doğuma girip şu ana kadar 78 kiloya kadar inebildim.ama artık biraz yoruldum ve bıktım. açıkcası desteğinize çok ihtiyacım var. herkese tekrardan güzel bir gün diliyorum :)
sorma sorma bende hep sükür ediyorum RabbimeAy ballı link koyunca bende takıldım şu konuya,bişey anlamadm gerçiSonra bi derdim var diye bölümü fark ettim anammmmmmmmmmmmmmm one öyle Ay ben kocamı çok seviyorum ya valla aşkım,canm,bitanm benm,konuları okudukça böyle kaldım ne insanlar ne kocalar varmış
aman iyi halolmus canimkizlar saatlerdir kimse yazmamis sayfa asagida kalmis yukari cikartmak lazim
kizlar esim konustu komsuyla daha once adamla konusmustuk kadin yoktu kadin demis ama ben sizin yerinize yaptim esimde durumu anlatmis gitmeden once yaptik diye tamam demis bilmiyodum
hosgeldin beybeeneti yaptım yeni..ama kızlar kimse yok..anlaştınız mı?ne????müzeyyen gelince kaçalım mı?dediniz:44::44::44::44: ben hafta içi böyle boş görmemiştim burayı..sabah 66.50 çıktım moral sıfır zaten..2 gündür eşim ewde olmuyor..walla waktim çoktu akşamlar..neyse bekliyorum bakalım..heheheyyyttt..2 gün sizi görmememin bedeli ağır oldu..dopiç oldum iyice..
ay aksam is yapmayi hic sevmiyomsizin geleceğiniz yok..çocuklarda erkenden uyudu bugün.bende kalkıp bi ewi akşamdan süpürüp temizleyeyim gelirim yine
arkadaşım geldi de canlarım
bu hafta uzun uzun kalamıcam aranızda kusuruma bakmayın
geçmişe bakıyorum yine de..
suzim eşinin işe girmesine çok çok sevindim
gözün aydın
görüşürüz canlarım
hepinizi pek seviyorum
aaaaaaaaaaaaaaa neden kimsecikler yoookkkkknapcam leyn ben tek başıma burdaaaaa
oh ne iyi sevindim müzücümneti yaptım yeni..ama kızlar kimse yok..anlaştınız mı?ne????müzeyyen gelince kaçalım mı?dediniz:44::44::44::44: ben hafta içi böyle boş görmemiştim burayı..sabah 66.50 çıktım moral sıfır zaten..2 gündür eşim ewde olmuyor..walla waktim çoktu akşamlar..neyse bekliyorum bakalım..heheheyyyttt..2 gün sizi görmememin bedeli ağır oldu..dopiç oldum iyice..
hamarat kadın bir başka oluyosizin geleceğiniz yok..çocuklarda erkenden uyudu bugün.bende kalkıp bi ewi akşamdan süpürüp temizleyeyim gelirim yine
küsemezsin ben küserimyanlızcakonular ilerleyince hemen söyledi işte adını
direk dal kız konulara nolcak
sen yabancı mısın sanki
doktora gitmene sevindim tatlım
yine güzel bi şekilde zayıflıcaksın inşallah
feysim yok ama ben senin o çok beğenilen resimlerini göremediiim
niye gelmiyosun kız
ben de sana küseyim mi şimdi
gözün aydın canım
66.5 mu
naptın sendikkat etsen gider ama hadi bakalım cumaya kadar bari gayret
arkadaşım geldi de canlarım
bu hafta uzun uzun kalamıcam aranızda kusuruma bakmayın
geçmişe bakıyorum yine de..
suzim eşinin işe girmesine çok çok sevindim
gözün aydın
görüşürüz canlarım
hepinizi pek seviyorum
hoşgeldinhe bacim kayamiyomki zatenyakalaniyom hep
gecirdikde suzim olmuyo böyle park köselerinde banklarda ev tutak mi
amaan ne bileyim suzim bi üzüldüm bi kizdim
he bacim toplama cikarma vee carpma
kiz suzi inanmiyorum ay bende diyom benim kiz bana bakiyoanne ne kadar kendini begenmissin diyo bende kiskanma diyorum
kizimin cevabi -o mein gott
sonra gidiyom kocise diyomki ne kadar güzel bir karin var senin dimii
odunca bir cevap -hmmmm
kimse bilmiyo kiymetimi suzim
kiz bizimkiler soyunmustu bugün acik günes gördüler ya
ay insallah kötü birsey olmaz :26:
hosgeldin100 kilomu off baya cokmus canim :26:
sorma sorma bende hep sükür ediyorum Rabbime
aman iyi halolmus canim
hosgeldin beybee
ay aksam is yapmayi hic sevmiyom
gündüzde sevmiyom gerci
aaaaaaaaaaaaaaa neden kimsecikler yoookkkkknapcam leyn ben tek başıma burdaaaaa
bişikaçırmadın zaten canım kolay gelsinaayyyyyyyyyyy çok yoruldum bugün hiç gelemedim çok iş vardı gelebildim eve
bişikaçırmadın zaten canım kolay gelsin
aayyyyyyyyyyy çok yoruldum bugün hiç gelemedim çok iş vardı gelebildim eve
vee menü
sabah
1 dilim ekmek domates salatalık peynir roka
ara
soda 2 kayısı
öğlen
havuç patates tavuk kavurma ayran
ara
yok
akşam
2 salatalık 4 kayısı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi
ve ben yine açım
bende püsküüüt ablanın dediklerine katılıyorum,çok güzel bi fikir,,bende her hafta kendime bi hedef belirleyip tutturmaya çalışıcam,
ödülümse bişey almak falan olmıycak ama,ogünü serbest gün olarak geçircem ne istersem yiycem,
bu sayede 1haftada verdiğim tüm kiloyu 1 günde geri almış olcam nasıl bi fikir amaa
cvp=(acayip saçma bi fikir hem saçma hem konik hemde sıradışı)
beyendim iyivee menü
sabah
1 dilim ekmek domates salatalık peynir roka
ara
soda 2 kayısı
öğlen
havuç patates tavuk kavurma ayran
ara
yok
akşam
2 salatalık 4 kayısı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi
ve ben yine açım
ee hadi bakalım yarın büyük gün
hande kiz sen sabah gecmise gitmedin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?