aslında kafam oldukça karışıktı bu ilaç kullanma konusunda ama herbal xenicol bana mantıklı geldi ve 5 gündür hiç bir yan etkisini görmedim tuvalete sık da çıkmıyorum herşey normal 2 ay kadar önce spor yaptım (plates ağırlıklı spor merkezine gittim bu arada plates gerçekten çok zooooorr) ama çok başım dönmeye başladı kan testi yaptırdım karaciğerim normalden 3 kat daha büyük çıktı o yüzden sporu bıraktım ve doktor dediği için tatlı yemeğe başladım verdiğim kilolarda boşa gitti midem de eski haline döndü bu ilaç beni tok tutuyor. şimdiğe kadar dediğim gibi bir anormallik yok durumumda araştırdığım kadarıyla bir yan etkiside yok umarım bir şey olmaz ve bana yararı dokunur.
Allah herkese bol irade versin :)
görüşmek üzere...
teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için son gün cuma mı yane 6 şubat mı yoksa haftaya cuma mı?
şimdiden ilginiz için teşekküler....
kızlar bu nivea body cdsi cidden çok yararlı yaa hepinize tavsiye ederim =))
korseyle rahatsız olmuyo musun tatlım ya?
ben nişanımda ve düğünümde gydim biraz toparlasın diye öldüm bütün gece sankikafamçokkarıştı
bi daha da attım çekmeceme duruyor öyle
ilk hafta fenalık geliyordu resmen giydiğimde..
ama 1 haftadan sonra yatarken bile giyebilecek kadar alıştım..:jeyyar:
galiba bu hafta birden fazla kişi 70 in altına düşecek inşallah ben de birkaç haftaya kadar 70 olurum:))))
nivea nın cdsi iyi güzelde 55 dakika .belli bi zamanı ayırmak lazım. ara verince tekrar ısınma hareketleri yapmak zorunda kalıyo insan en baştan
elsecim düzelttiğin için sağol sizinleyim sohbetleriniz çok hoş benim şimdi çıkmam lazım oğlum yatınca yine gelirim burada olursanız olmasanızda canınız sağolsun sabah görüşürüz kendinize ve ailenize iyi bakın küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim 2 orta 1 sade bana müsade ;
benimki göğüsaltından başlayanlardandı
çok rahatsız etti beni
vücudunda toparlanma yapıyor mu peki
kızlar bide bişi söylemeden edemicem ben 70 in altına düşersem burdan ayrılmak istemiyorum sizleri bırakamam ben yaaaaa sizinle doğdum ben umarım hep berabe4 düşerizde 60 /69 u hep beraber doldururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?