kızlar kimsecikler kalmadı mı..yapayalnız kaldım...o zaman ben de yürüyüşe gidiyorum..gelince yazarım tekrar
ben de katılmak istiyorum kilo vermek konusunda azmetmeye ihtiyacım var. aslında 68 civarı bir kilodan sigarayı bırakınca 75 e çıktım.en kötüsü de eşimin dalga geçmeleri.arkadaşlarıma kilo vermeden kaç kilo olduğumu söylemeyeceğim sanırım.
ben de katılmak istiyorum kilo vermek konusunda azmetmeye ihtiyacım var. aslında 68 civarı bir kilodan sigarayı bırakınca 75 e çıktım.en kötüsü de eşimin dalga geçmeleri.arkadaşlarıma kilo vermeden kaç kilo olduğumu söylemeyeceğim sanırım.
slm kızlar benim pc çöktü o yüzden komşununkinden giriyorum sabah tartıldım 73,600 gr geldim biraz geç oldu ama bildire bildim bu haftada devam beni listeye eklemeyi unutmayın sağlıcakla kalın görüşmek üzere byyyyy
else çok özür dilerim canım ben bu sabah 72,600 gelmiştim telaştan yanlış yazmıışım düzeltirsen sevinirim kızlar bugün neler oldu bir bilseniz 2 gündür pc kafayı yedi eşim sabah götürdü bu arada misafir gelicekti sabahtır bir koşouşturma gitti sormayın sayfaları oku oku bitiremedim akşama kadar bilgisayarcıyı arayıp durdum sonun da adam benden bıkmış olucakki pc hazır dedi delikafadulden sizlere yazamadım diye de üzüldüm kilo bildirimi için konşunun pc sine koştum sabah bu arada hem temizlik hem hazırlık offfff yanlış bildirmişim bide şimdi okuyunca gördüm bu arada hepinizi tebrik ederim vermiş olduğunuz kilolardan dolayı yeni gelen arkadaşlar olmuş onlarda hoş gelmişler sefa getirmişler çizelgemide birazdan düzelticem sonra görüşmek üzere
ilaçla ne kadar sağlıklı olurki kilo vereyimderken sağlığından olma iyice araştırdınmı :1rolleyes:
2 ŞUBAT-9 ŞUBAT YARIŞMA LİSTESİ
adasu.............................72,3
güleysa..........................71,8
muhasebe22...................70,8
inci478...........................70
aysana...........................68,7
bhk.................................73
xxgizemxx.......................73
else.................................70,5
u2rem..............................74,5
sevilcan............................69,3
kuusuum..........................72,8
madamxl..........................72,6
lilyum..............................71,9
yellowdaisy......................70,5
hoşşum...........................70.7
*toprak*...........................75,6
whitehall..........................72
plazmiq............................75.8
serwenay.........................76
Isce................................70
zeynepberre.....................76
kulhana...........................72
gülkokusu.......................72,5
deniko............................74
merci74..........................78
maki..............................78
hazadt2008.....................70
yokrumuzfalan.................75
karakedibu......................72,9
ggo...............................76
Kilo Bildirimi Yapmayanlar
siafirm.....................73
misis.....................76
aapplee..................71,5
özgekrd.................74
dodo......................77,7
nesli.......................78
frezya.....................71
yağmurtası..............76,5
http://rs331.rapidshare.com/files/168313381/Nivea_Body_ile_Dinamik_Sabahlar_Join_to_AVI.avikızlar nivea body cdsini indiren var mı?
hangi adresten indirdiniz?
eşim dalga geçiyo ama ben evleneli 12 kilo almıştım , o 28.ama erkeğe yakışıyomuş güya. nesi yakışıyosa. ben de bunu anlamıyorum bayanlar da anne oluyo, bir gün de alınmadı heralde o kadar kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?