- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
arkadaşlar bende size katılmıştım ama hamile olduğum için bırakıyorum inş. seneye siz zayıflamış olursunuz bende sizin tecrübelerinizden faydalanırım.. kilolar inşallah dönüş bileti almadan gitsinler ....iyiakşamlar..
o zmn tmmmhihoyyyt bende ikeaya gittim anamla...öldüm yaaa..git dolaşşş ha bide geel....
bende tugba özayla fitness yapçam kendimi ii hissedincekaydirigubbakcemile2 sora gitsin kilolarsırnaşık şey delikafadulden :sm_cool:
else olurmu canım ...ben dalgın olabileceğini düşündüğüm için söyledim zaten ...önemli olan sonuç vermeye devam kızlar iyiki varsınız sayenizde valla ...önceden bir gayret başlıyodum bırakıyodum şimdi öyle değil sanki size karşı bir sorumluluk içindeymişim gibi geliyo ...tekrar diyorum iyiki varsınız kızlar...veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim .canlarım ben çıkıyorum öptüm sizi
sen bilirsin kuzum...:)
ama nivea body cdsi bence daha iyi..alcaksan onu alablrsn...
merhaba tatlı arkadaşlarım...zayıfla grubundaki başka bi arkadaştan öğrendim..spor öncesi yeşil çay içilmesi %17 yağ yakımını artıyormuşşdelikafadulden uygulayalım bence hemenkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?