70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler Allah hayırlı,sağlıklı bir melek versin sana
sen zayıflarken biz de bebiş yaparız inşallah:CüvCüv:

ay bugün ikeada zencii bebek gördümm sahee o kadar tatlıydıkiii....bu arada interhat kutlarım canım saglıklı hamilelik dogum we bebek inş

tatlım tuğba özayla fitness televizyonda mı yoksa cd si mi var sende ??

nası yapak?adresini yolla kargoyla atiim mi?netten zor olur mu kolay yolu warsa netten ordanda atabilirim..ama bilmiom

else olurmu canım ...ben dalgın olabileceğini düşündüğüm için söyledim zaten ...önemli olan sonuç vermeye devam kızlar iyiki varsınız sayenizde valla ...önceden bir gayret başlıyodum bırakıyodum şimdi öyle değil sanki size karşı bir sorumluluk içindeymişim gibi geliyo ...tekrar diyorum iyiki varsınız kızlar...veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim .canlarım ben çıkıyorum öptüm sizi

aynen güzelim tek başımayken çok çabuk cayıyodum
şimdi sanki beni görüyomuşsunuz gibi geliyorkaydirigubbakcemile5

aklıma süper bi fikir geldiii....cdye çekip kargoyla yollıcam..ama adres werme direk kargoya yollim adını soy adını weriiim gidip alırsın kargodan olar mı?

yok canım yaa ben en iyisi gidip direk cdyi alım o daha kolay ve çabuk sanki =)) tsk ederim yinede bitanem a.s.

merhaba tatlı arkadaşlarım...zayıfla grubundaki başka bi arkadaştan öğrendim..spor öncesi yeşil çay içilmesi %17 yağ yakımını artıyormuşşdelikafadulden uygulayalım bence hemenkaydirigubbakcemile5

bhk canım plami arkadaşıma yazmıştım bişiyler neler yaptıgımla iligli 2 sayfa öncekaydirigubbakcemile2zaten canım benim kilolarımın büyük kısmı yerleşmiş kilolar diil bir anda çok hızlı kilo aldım ben o yüzden hızlı veriyorum..ama bu haftadan itibaren düşecektir

bu arada korse önerisi için teşekkürler canım..ama ben korse iyince bayılcak gibi oluyorumkafamçokkarıştıfakat gene de kşlomu bakışlarıyla irdeleyen kişilerin yanına giderken giymeyi düşünebilirim korseyi:lepi:

ben şuan yeşil çayımı içiyorum üzerine spor yapayım bari:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…