sevilcim günaydın canım tşk ederim..ben de hafta da 2 kilo vermek istiyorumhihoyyytinşaallah olur ya..canım ben sana hangi sporu yaptıgını orucaktım...çok güzel kaloriler harcıyorsun ..ben koşu bandının tepesinde 40 dakkada ancak 200 kusur harcıyorum..söle bize bizde yapalım:sm_cool:
günaydın cnm bgn yeni gün zayıf olacağımız günlere bir gün daha yaklaştık:)))
anacım nerde buluyorsunuz kepekli simiti ya bende halis mulis ankara simiti ile kahvaltı ediyorum
ya kızkar siz kocalarınızdan kılolarından şikayetçisiniz benım kıde 2 dirhem 1 cekırdek 54 kılo napsam kılo aldıramıyorum yemeklerını yag katıyorum ayrıdan benden çok yıyo ama kıskanıyorum onu bıaralar ınat ettık ıkımızde ben zayıflıcaktım oda kılo alıcaktı buna aksamları yemek yedırmeye basladım 58 kadar geldı azdaha adamı hasta edıyodum mıdesınden rakatsızlanmaya basladı ve orda bıttı ve 3 seneye gırdı evlılımız adam hala aynı ilaç kullanmayada cok karsı bıkere eşimden habersiz fx15 aldım bu zamnla anladı benım bıseyler karıstırdımı ve anlattım allem ettı kallem ettı benı kandırdı hepsını sobaya bastı ama cok koydu bana azdaha aglıcaktım neyse sımdı atlattım odurumları ama ilaç gercekten işe yarıyodu neyse siz neler yaptınız bakalım kızlar ben mart basına kadar 60 olmak istıyorum basarmak için daha neler yapabilirim sirkelı suyu kullanamıyorum mıdemı yakıyo varmı tavsıye edecegınız bıseyler
canım ne güzel 69 olmuşsun keşke bende haftaya olsam yaa.buarada ben yeşil elma,limon,tarçın,karanfil,top karabiber yaptım onu içiyrm eve gidince.tabi bu hafta başladım işe yarar mı bilmiyrm fakat tadı güzel rahatsaızda etmiyr.yağ eritiyormuş diye duydum ama bilmiyrm görcezzza.s
ya kızkar siz kocalarınızdan kılolarından şikayetçisiniz benım kıde 2 dirhem 1 cekırdek 54 kılo napsam kılo aldıramıyorum yemeklerını yag katıyorum ayrıdan benden çok yıyo ama kıskanıyorum onu bıaralar ınat ettık ıkımızde ben zayıflıcaktım oda kılo alıcaktı buna aksamları yemek yedırmeye basladım 58 kadar geldı azdaha adamı hasta edıyodum mıdesınden rakatsızlanmaya basladı ve orda bıttı ve 3 seneye gırdı evlılımız adam hala aynı ilaç kullanmayada cok karsı bıkere eşimden habersiz fx15 aldım bu zamnla anladı benım bıseyler karıstırdımı ve anlattım allem ettı kallem ettı benı kandırdı hepsını sobaya bastı ama cok koydu bana azdaha aglıcaktım neyse sımdı atlattım odurumları ama ilaç gercekten işe yarıyodu neyse siz neler yaptınız bakalım kızlar ben mart basına kadar 60 olmak istıyorum basarmak için daha neler yapabilirim sirkelı suyu kullanamıyorum mıdemı yakıyo varmı tavsıye edecegınız bıseyler[/güzelim benimde kocam ewlediğim zaman 68 kiloydu cocuk gibiydi valla allahtan boyu uzun diyodum sonra oldu şimdi 90 kilo yeter artık dur diyorum ama duramıyorum benim kocam canım ck ekmek yiyor her öğünde 1 ekmek oyüzden öğün atlatma taze ekmek alki cok cok yesin birde ben etimek tatlısı çok yaparım malum o cok klorili(aldığım kilolardan bellidir) işte akşam yemeğinden sonra kalorili tatlıları yükle üstüne cerez falan kıştayız mesala kestane yedir bol bol akşamları yediğini yakamaz nede olsa bl bol yedir ama sen yeme sonra benim gibi 10 kilo alırsın:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?