işte sorunum bu zaten yoğurt yada meyve yiyemiyorum sefmiyorum miğdem haşat oluyor aah bu ekmek tutkusu beni mahv etti ama hakket bak bacım son bu görcençünkü bir haftada 5 kilo vermiş biri olaraktan ve jinekolojik bir problemi zayıflayarak hafifleyecek biri olarakdan sonn derece aaiiip ettiğimi biliyorum ii geceler
yarın öğlen ne iyiceksin onu hayal et
ben öyle yapıyorumm
bugün merak ettim actim dinledim
bitti yawrum,çay çay diye çığıran arnavutluk bile bizi geçtii
allah tamamini ertirsin kardesine canimKapanışı ben yaptım açılışı da ben yapıyorum
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Ben öğlene kadar belki girebilirim ama öğleden sonra artık kuaföre falan gidilcek.
Akşam da salona geçicez zaten. Gece 12 den önce bitmez nişan
Herkese mutlu günler diliyorum
üzüldüm ya gencecik bi cocuk bi hic ugruna yasamindan oluyorcuma gününün akşamı atiye konseri vardı kızlar
16 yaşında bigenci bıçaklamışlar
nasıl üzüldüm anlatamam
16 yaşında daha yaaa neişin var senin kavgada falan
buarada ölen çocuğun babasıda bizamanlar yine festival zamanı biadamı bıçaklamış
kimbilir bedduamı ettiler ne çocuğun kaderine bakın
benden az gösteriyorsun bebegimNora şimdi size 2 dobik foto yükliceek
Hatta bi yandan yüklüyor
güzel canimkıslar 75 le başladım 70 oldum nasıl ii gidiyomuyum ? :/
tebrikler canimkızlarr çok mutlluyummmm. 3 gün önce diyete ve spora başladım kaçamaklar yapmama rağmen az önce tartıldım tam 2 buçuk kilo vermişim çoook mutluyum 78.8 den 76.2 ye düştüm inanamıyorum :)
aman kocam duymasin fistikSurvivoru izliyom bende.
Yarın için şok mercimek diyetimi yapsam yoksa protein mi yoksa sebze mi yesem.
Aklımda bu sorular ne yapacağını bilmez haldeyim.
bende gicik kapiyorum hasanaOF offf gene hasan kazandı ya gıcık oluyorum o adama
pis herkül gücüyle milleti eziyo
gıcık sinsi herif inşallah kazanamaz finalde
ay mezar yapmissin
hahay iyimis
oh be kurtuldun demek öküzünden benimki beni birakmaya niyeti yokisyeeeeeeeaaaaaaaaaaannnnnn
herkes mı boyle oluo yoksa ben de aşırı mı bılmıyorum ama pztsı gunlerı sendromun dibine vuruyorumm
bu arada içimdeki öküz meğer kapıyı çalan reglın habercisiymişşş
bugün tv da alman kanalinda adam cikdi dediki ciko yiycekseniz önce salata ardindan ciko yiyebilirsiniz veya pizza mi yiyceksiniz önce salata ardindan pizza yiyin ozaman okadar zarari olmuyor dediKahvaltının ardından çiko yesek ardından yeşil çay içsek.
Çikonun içindeki yağı yakmış olur muyuz?
Günaydın minderim.
masallah kuzunagünaydın kızlar...
cuma kızımın göstersi vardı,hem mantar oldu hem de dans grubuyla dans etti
çok duygulandım,çok ağladım,ayağa kalkıp bağırmamak için zor tuttum kendimi
28 yaşındayım ve bgne kadar tattığım en güzel duygu anne olmak
allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
bu haftasınu evdeydik,eşimle başbaşa kaldık evimizde
o yüzden çok bi kaçamak yapmadım,sabah tartıldım cumayla aynıyım çok şükür
yarın 3 günlük protein yapıp vücudumu şaşırtmak istiyorum
sonra da cumaya tartılıp sizi şaşırtmak:)))
bgn geçen yaz 72 kiloyla alıp önünü zar zor kapattığım hatta çoğu zaman düğmesi açık giydiğim pantolonumu giydim
veeeee...jillian bacıya dua ettim,şu an 74,7 kiloyum ve düğmem kapalı,hatta belini boş bile hissediyorum
cmtesi yeniden başladım,bu kez eksiksiz yapıcam 30 günü
moralim yerinde yani,tam gaz inceliyoken ağzıma lokma sürmek istemiyorum kilo alcam diye:)))
ben cumadan sonra tartilmadim 3 gün bugün tartildim ben tartilmadimmi kötü sonuc cikiyor
günaydın kızlar
haftasonu yaylaya gittik oh miss gibi hava
bol bol yedimve uyudum
orada tartı gördüm ve hemn tartıldım 70 küsür çıktım
regl olmam lazım bugün yarın
tartıyı saklamak bi işe yaramadı
cuma tekrar çıkaracağım gün yüzüne tartımı
bende öyle durumlar h.içi rejim
haftasou cozutma
sizlerden naber?
tesekkürler canim allah kabul etsingünaydın cicişler ben bugün niyetliyim bi on gün kadarda oruç tutmayı düşünüyorum inşallah kilo bakımından bana ters tepmez
dün gece bi kaç bişey okudum ve sizlerle paylaşmak istıyorum belki uygulamak isteyeniniz olurr:)
1) 'şayet recep ayında 5 gün,şaban ayında 10 gün oruç tutarsa,ramazanı şerifin ortasına geldiğimiz vakit,ALLAHÜ-TEALA üzerinizde hiçbir günah bırakmaz..'
2) 'kim recep ayında,perşembe,cuma ve cumartesi olmak üzere 3 gün oruç tutarsa, ALLAH ona dokuzyüz senelik ibadet sevabı yazar..'
3) 'kim recep ayında 7 gün oruç tutarsa ona cehennem kapıları kapanır..'
4)'bu ayda 10 gün oruç tutana ALLAH(c.c) her istediğini verir..'
5)'kim recep ayının 27.günü oruç tutarsa 60 AY oruç tutmuş gibi ecir alır. CEBRAİL(A.S)İN bana vahiy getirdiği gece o gecedir'..
BU GÜZELLİKLER SENEDE KAÇ KERE ELİMİZE GEÇİYOR FIRSATI OLAN MÜSAİT OLAN HERKES UYGULASINN İNŞALLAH..
BİRDE BU AYLARDA ÇEKİLEN TESPİHLER VAR ONLARIDA YAZIYIMi;
ALLAH rızası için önce 2 rekat namaz kılınır;
111 defa 'allahümme salli ala seyidina muhammed' diye efendimize salatü selam getirilir.
akabinde 1660 defa 'YA ALLAH' diye tespih çekilir.(bunlar sadece bir günlük)
recep ayının ilk gününden itibaren ramazanı şerifin sonuna kadar 3 aylar boyuınca şu tespihler abdestli abdessiz fark etmez (abdestli olması daha güzel tabiki)
hergün:1100 kere 'LA İLAHE İLLALLAH'
1OO KERE 'MUHAMMEDÜR RESÜLÜLLAH' diye devam edilir..
Bu hal üzerine 3 ayların sonuna 90bin kelimei tevhid tamamlanmış olur..
ALLAH KABUL ETSİİN İNŞALLAH
SUZAANNN TETEEM ÖPÜLDÜNN DATLUUMM:)))
dileeeekk gelde sacimi basimi yol yineMavi aldım bende.:119::119:
Bilmiyorum ki bugün gelcek akşama bakıcam.
merak ettim bebisyaaa çok saçma gelicek kızlar benimde hala inanasım gelmiyor ama seven hillden 38 beden etek aldım (yüksek bel tabiki) ...
çok güzel birşey , foto yklerim akşam
düzelir insallah hasretcim :26:off kızlar yne kotu haber
sewdıcm aradı
patronyla tartsmıs
calısmıcm bu ıste dıo
sorumluluk agır gelıo
seneye edrneye donelm dıo
edırneye donnce nasl ıs bulcz blmıorum
korkuorum sewdıcmın ıssız kalmasndan
kızlar karar verdim kendime bi not defteri ayarlayıp
hergün ne yediğimi yazacağım(haftasonuda dahil)
ayça kaya bi programda demişti
hergün yediğinizi kötüde olsa yazın diye sonra oraya bakınca hftalık nerelerde hata yaptıgımı görürüm
bende yazacamEn güzeli canım kendini kontrol altında tutuyorsun bende başladım bugün yazmaya.
Yazınca daha etkili oluuyor
nasil gidiyor canimkızlar mönülerimi paylaşmıyorum çünküm tavuk salata diyetini uyguluyorum
sabah bir dilim ekmek yumurta peynir yeşillikle kahvaltı
ögle ve akşam tavuklu veya peynirli salata ayran normal düzenime döndüğümde mönülerimi paylaşırım
aynencuma gününden korkuyorum ben yaa bu hafta
sinavmi var canim :26: allah yardimcin olsuntartın çok güzel şeker netice de ii olur umarım, kafana takma derim ben, herkeseeeeeeeee merhabaaaaaaaaaaaanasılsınız fıstıklar, bende derlirmek üzereyim çok az kaldı çalışamıyorum:) stres bastı:18: bana dua edin olurmu, geçmişi şöle bir okudum hızlıca, kızlar ben bu arada bu yağ su kas ölçer tartılardan almıştım, gerçekten çok güzel şu ana kadar verdiğim kilonun tamamını yağdan verdim tartı sayesinde biliyorum :) başka neler yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzzz
arkadas olarak eklemen lazim canim resimlere bakmak icinmerhaba arkadaşlar bir ay aradan sonr nihayet evime döndüm, umarım bundan sonra dha fazla paylaşımda bulunurum tabi minik kızım bıraktığı sürece, bide önce evimi temizlemem lazım
ve umarım daha fazla kilo vermeye başlarım
şimdi yemek yapıp pazara çıkmam lazım ev tam takır, dönüşte akşama okurum tekrar bide bişey soracam resim ekliyorsunuz ya onlara nasıl bakcağız, kaç defa denedim ama nerden bakıldığını bulamadım biri anlatsada şu güzel resimlerinizi bende görsem
gecmis olsun canim :26:yemeğimi yedim geldim,4 kaşık etsiz taze fasulye,1 kase cacık..
eşim aradı az önce,kayınvaldemi yoğun bakıma almışlar,kalbinden rahatsız,tekrarlamış
dr anjiyo yapcakmış ama farklı bi durum olursa ank'ya götürcekler
görümcemin kızı küçük daha,ona bakıcak kimse yok,benim gitmem gerekecek
kızıma anem bakabilir nasıl olsa
üzüldüm yaaa,iyileşir inşallah..
slm eliffslm kızlar
napıyonuz bakalım geçmişe gidemicem, her an tetikteyim iş gelio bilmem ne
acayip kararlıyım werecem artık şu kalan kilomu rahatlıcam inşallah
o bitkinlik 2 gündür bende de var canimhu hu ben geldim kaç gündür giremiyorum diyete devam ediyorum ama spor yapamıyorum içimde isteksizlik var
çok bitkin hissediyorum kendimi
bulursan bana da haber et canimya arkadaşlar benim acil 7 yada 8 kilo vermem gerekiyor nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
sen bosverince bende bosverdim dileeekkBoşvermiş moddayım şu anda.
ne gicikmis adam yaevimi annemin karşısında kiralamıştım büyük güzel güneş alıyo sabahtan akşama ALLAH için eve diyecek sözüm yok!ama gel gelelim ev sahibi ALLAH gözünü şeş etmesin canımızdan bezdirdi yaaaa :/ ilk taşıncazkene yok vaz geçtim arkadaşımın kızına kiralamam dedi e tamam dedik sen bilirsin sonra tuttu araya hatırlı arkadaşlarını koydu yok özür dilerim yanlış düşünmüşüm sizden iyisinimi bulcam falan neyse taşındık.
adamın kirasını günününe ödedik,kendisi istemeden dışardan duyduğumuz istemeyi planladığı zammı verdik gayet memnundu.
bununla beraber ev çok büyük olduğu için ısınamıyorduk ilk girdiğimizde biir sürü arızasını biz halletmiştik zaten pencere kenarlarını silikonladık klozet tamir ettik pirizleri lambaları hep kendi evimiz gibi yaane e çünkü aslan yattığı yerden bellidir,380 420 gibi doğalgaz faturaları ödüyorduk yalıtım yapalım kira karşılığı dedik tuttu bize sizin verdiğiniz kirayla banka kredimi ödüyorum olmaz dedi onada neyse dedik çatı dereleri parçalanmış duvar ıslanıyordu yatak odasını kışın kullanamıyorduk yap dedik yapmadı, dış kapı arızalı elini atan içeri girebiliyor yapın yada kiraya sayalım dedik yine aynı sabrettik sırf annem ve kardeşlerime yakın diye.
bir ay öncede adam geldi çıkın evimden ben yerleşicem dedi taşınma işi çok berbat bişey olduğundan ikna etmek istedik yok kendim gelicem dedi e napalım adamın evi gelecekse gelecek dedik ev bulduk masrafını yaptık tutupta bize niye acele ettiniz ben size haber vercektim dedi :/ adamın keyfini bekliycekmişiz cebine zarar ya!sanki tek akıllı o!
şimdide bize kızmış depozito yu babama teslim ederken babama kendim gelmiyorum bana iyi bi kiracı bulun demiş!babamda ALLAH ne verdiyse piiiiiiiiiip!sonrada şutlamış adamı.
şimdi siz söyleyin bacım ben bu adamdan kaç yıl yerim!?
ayakkda duruyor tarti nasil tartiliyorsunki :44:
senin az kalmis zaten cicimsuyla aram fazlasıyla iyi canım en az 3 litre içerim 1,5 yıldır böyle.bu ara tatil falan biraz ipin ucunu kaçırmıştım toparlancam inşllh.
45 dakika bisiklete bindim ayrıca kızlar.bırakmıştım 2 aydır başlıyorum tekrar.hareketsiz gitmiyor benden(
benimde bel karnim var canim üstden veremiyorum gerci verdigimde yokda neysekızlar benim gibi baseni çok olan war mı?ya kilo werdikçe belim inceliyor sırtımda gram yağ kalmadı şu kilodayken.ama gel gör ki basenler we bacaklar duruyor we çok kalın..kaynanam sen zayıflasanda incelmez bacakların diyor..bi incelsede bi görse nasıl incelmiyormuş..bu arada kendi 115 kilo.ama benimm kiloma takmış durumda..incelir dimi...
hosgeldin canimiyi akşamlar herkese, beni de alırsanız aranıza çok sevinirim, çok çok kararlıyım kilo vereceğim, bu arada ben eliptik bisiklet kullanmaya başladım 60 lı kilolardayken 55 e düşmüştüm eliptik sayesinde ama uyarayım bırakınca çok kötü oluyor, çünkü tüm vücudunu hareket ettiren bir alet hele ayarı 2'den sonra sağlam zorluyor. bırakınca da fena salıyor vücut :))))
günlük de açtım ama yetmiyor bana sadece günlük böyle benim gibi 70 li kilolarda olanlarla zayıflarsam daha iyi motive edici olacak
4 günde 4 kilo aldim bendenayııııııııııır topiğin yüz karası beniiiiiim. 6 aydır buradayım veeeeeeeeeeeee 5 kilo verrebildim sonra ne mi oldu geçen hafta tatildeydim ya bil bakalım kaç ile döndüm 73yuh diyom ya insan 7 günde 2 kilo mu alır
slm suzis allah neseni bozmasintmm dack gusel dı oda ama:2:
bnm hayalımdı gercek oldu n seker:)
süpersın dadlummmmm
evet yaaa ben kacıp gelyorumm kımseler yok burda hanada bende gıttımmm hıhhh
yeter yaa cekmeyınnsacımı acıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yemıcem tmm artık bu hafta son cıss dı bunlar ahanda kapattım cıss lara kendımı cunku bu hafta 1 kg nın ustune cıkmam gerek artıkınnn ve temılıgıne baslayacagımmm ınsl..... ohh ohhhhhhhhhh
tmmm mı ben kactım yenı mısafırı gonderdım bakım dıye kacıs beklıyor opuldunusss
minem aynen cok kötüyüm bendekızlart sanırım bende cumaya bol artılarla geliyorum
normal düzene dönmüş durumdayım
bugün yediklerimi yazsam vurursunuz beniii
yuuuuh dersiniz bide bende burdan duyarım
hiç canım toparlamakta istemiyor yaaa
karnım şiş ondanmıdır nedir yine göbeklendim gibi
hadi bakalim süpriz yap merak ettimToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
ptty, BlackCat+, umay0110+, Oyaz_08
NAPTINIZ DOBİÇLERİM YENİ ÇITIR ADAYLARIM
cöööööööööööööö deyip hemen kaçmak zorundayımm sizleri seviyorum öpüyorum ve çok özledimmm yediklerime dikkat ediyorum kzıçeler süpriz rakam yapmaya çalışıyorum eheheheheher an sizleri şaşırtabilirim geçen hafta artılar boş artıymış meğerr
bu arada kız noraa seni merak ettim en son şey okudum mezuniyet iptaldi hakan seni yemeğe götürüyordu ve ben kendi içimden kesin evlilik teklifi var diodum noldu şeker varmı evlilik teklifi acayip meraktayım tüm gün aklımdaydı ne yaptı acep diyeçok meraklıyım valla
bu arada abababa senin önerdiğin tartıyı kullanıyorum canım ben hiç üzülme şans meselesi bu tür şeyler sanırım hasret bu konuda şansız olanlardan:26::18:bendeki tartı dilimi ısırıpta sölimm çok iyi çıktı teknosadan aldığım şey ilk defa süper çıktı ,teknosa konusunda bu arada hasretçim sana katılıyorum çok aşırı şikayetler var onlar hakkında şahsen bende aldığım ürünler hakkında çoğunda ikayetçi idim fakat tartı konusunda yüzümü güldürdüler
aklımda çok geçmişten bunlar vardı sölicektim unutmadan yazıyım dedim hepinizi öpüyorum geçmişe dönemedim kusuruma bakmayın kızçelerim :18::18:
son olarakisim çabuk gelen çabuk gider merak etme canım benim tam gaz yola devam pes etmek asla yok tmm mı
ALLAH'A EMANET OLUN HEPİNİZ
insallah gitsinde gelmesin canimselam kızlar
valla çok haklısın canım.nereye kadar dikkat etcez bende bilmiyom...kilo verelim vermesinede,sonra nasıl muhafaza etcez bilemedim.çünkü azcık fazla kaçırdınmı artılar geliveriyo.bende iki gündür fenalardayım.dün oğlumun doğum günüydü.dünden beri sürekli cıslarla iç içeyimevde olduğu zaman elim gidiyo yalan değil.ama olmayınca tutoyom kendimi.
artık anladımki hedeflediğim kiloya ulaşınca haftanın 5 günü diyet,2 günü kaçamak derken kilomu sabit tutmaya çalışcam.aklımın bi köşesinde hep bunu yersem kilo alırsam olduğundan, yerkende haz alamıyorumöfffff bende yiyip yiyip kilo alamayanlardan bi bünye istiyom.eşim gecenin bi yarısında neler yiyo neler.ama adam bi 70 i göremedi.çabaladığı halde.
havalarda düzelemdi gitti.içimden hiçbişi yapmak gelmiyo.hava güzel olsa alcam çocukları yürüyüşe çıkcam.ama sabah perdeyi açıp bakıyom,bulutlu.ruh halimde havaya göre şekilleniyo.
kızlar moralimizi bozmalım.yaz gelcek,bol bol su içcez.yağlar gitcek.gitsinde gelmesin birdaha inşallahhhhhhhhhhh.....
off neslimsalammmmmmmmmmmmmmm hatuncuklarrrr nassiiiinizzzzzzzzzzzzz
hosgeldin canimyaaa imdattt yaaa banada yardım edin bıktım 75ten artık napsam veremiyorum
çok sıkıldım artık 65i görmek istiyorum istiyorum ama nasıl _?
ben ikisinide sevmiyordumselam nesliiiii:80::80:
almedeyı yolladılarrrrr
begümü sevmiodum ben ya
ay mezar yapmissinbenim aquarium vardin bitane balik öbür baliklari yiyordun bi bakiyordum baligin kuyrugu gitmis bikeresinde yakaladim katil baligi kendim öldürdüm wc ye attim artik baliklarimi öldürmesin diye
bende morel bozuk kizlaresim ikiyebi yat deyip duruyor gideyim yatayim sabah kalkamiycam yarin yine is var
bugün tartildim 77 i gördüm iyi ettim afferim bana
öpüldünüz sekerleriyi geceler
slm kizlarnasilsiniz
allah tamamini ertirsin kardesine canimseninde 3 gün kaldi sevdicegin gelmesine hayirlisiyla
günaydın canım. ben sana dememişmiydim kız 69 olamazsın diye...Günaydın kızlar.
Tartıldım sorun yok.
60 kiloyum.
Kilo korumaya geçiyorum sıkıldım sürekli diyetten konuşmaktan.
Sürekli sizi sıktığım içinde kusura bakmayın.
Cuma günü için listeyi biriniz yapabilir mi?
Bana mesaj atarsa yardımcı olurum.
Suzim;
Üzüldüm kilo almana.:26: Ne desem inan ki bilmiyorum.:26:
Doktordan yardım alarak zayıfla bence.
Böyle olmuyor doktor daha iyi bilir.
Blackcat;
Çabuk gelen çabuk gidiyor bol su bide bitki çayı içersin.
Aslıcım;
Seninde araya tatil, iş yoğunluğuı falan girdi ondan toparlanamadın bi daha.
En kısa zamanda eski moduna dönersin inşaallah..
Kendinize iyi bakın kızlar.
Hadi gözünaydın canım, 9 kiloyu attın üzerindenGünaydın kızlar.
Tartıldım sorun yok.
60 kiloyum.
Suzim;
Blackcat;
Aslıcım;
Günaydın kızlar.
Tartıldım sorun yok.
60 kiloyum.
Suzim;
Blackcat;
Aslıcım;
bende morel bozuk kizlaresim ikiyebi yat deyip duruyor gideyim yatayim sabah kalkamiycam yarin yine is var
bugün tartildim 77 i gördüm iyi ettim afferim bana
öpüldünüz sekerleriyi geceler
günaydın kızlar..
ben bgn 3 günlük proteine başladım,
3 haftadır aynı yerdeyim,vücuduma şok olsun istedim
cumaya kadar devam edebilirsem bildirimimi gururla yapıcam
2 gündür kimsecikler yok,çok sıkıcı oluyo böyle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?