70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bide cnm çabuk gelen çabuk gider
ben o aldıgımın 3 kilosunu 3 günde verdim
çok su içemediğin için vücut suda topluyor
takılma sen 73 e
bende 73le gelmiştim tatilden 10 nisanda
sonra 70 e düştüm 1 ayı geçkindirde aynı rakamlardayım

sen kaç kilosun bakem 70 mi?
ya bu nasıl bünye anlamadım. insan bu kadar kısa sürede bu kadar artı olurmu
en son 70,5 görmüştüm bu sabah tartıldım 73,1 nerede ise 3 kilo fark var
tatilin ilk 2 günü hiç bozmadım dieti zaten. 2 .3. 4. 5. 6. günü yani toplamda 5 gün azıtıp yedim. yani 5 günde 2,6 kilo aldım ya:84::84::84::84::84::84:
gram gram veriyom sonra kaç aylık emeği 5 günde mahvediyom. ben bu büneyi istememek ben şu yiyipyiyip kilo alamayanların bünyesindn istemek

ben en son 5i gördüğümde lisedeydim hazırlıktı bi de
vücut alışkın değil tabi 5e kabul etmiyor

arka arkaya 2 çocuk doğurunca böyle oldum kuzum bende..en son 3 yıl önce 60dım..baktım napiyorsun sen yaş olmuş 24 şimdi zayıf olmicanda ne zaman olcan dedim.dedim ammaaaa offf offf artık künefe içli köfte döner tulumba bolll bolll mangal yemek istiyorummmmm..yetti canıma diyetler yaaa...

evet cnm meyvayla kapattım zaten 4buçukta yedim
bide düzenli beslenemiyorum diye kalori hesabı yapmaya karar verdim
biraz öncede 7 çilek yedim yarım saat onrada sporumu yaparım
öyle işte

yinede mideni çalıştıracak bişeyler yesen daha iyi bence
ama tabii sen bilirsin
içelim aslımmm
nasıl bi bünyem var anlamıyorum ya 2 gün çok yedim
1300 gr revamı bu

bize kaderimizin bir oyunu bu of ulen offff
yiyip yiyip çıbık olmak istiyorum bennnn
sen hemen verirsin o aldığını
yoğunsun ama buralarıda bırakma
etkisi kötü oluyor
kız avatarına bayıldım bana da laım o testereden totoyu kesecem sonra da basen sonra da göbek sonra kollar ahanda birşey kalmadı

evet cnım 70 küsürlerdeyim
bende tatile 69.3 le gittim 73.3 le geldim
10 günde 4 kilo yani
ama 3 kilosu 3 günde gitti
gerisi duruyor
aynı durumdayız yani senle anlıyorum

ama tabii sen bilirsin

akşamları 8 den aşağı evde olmuyorum o saattede yemek sebzede olsa kötü oluyor
mecburum bu şekilde olmasına
artık akşamları ya meyva yada nesfit yiyeceğim bi süre biraz hızlansın kilo vermem yine sebze salataya döneceğim

kızlart sanırım bende cumaya bol artılarla geliyorum
normal düzene dönmüş durumdayım
bugün yediklerimi yazsam vurursunuz beniii
yuuuuh dersiniz bide bende burdan duyarım
hiç canım toparlamakta istemiyor yaaa
karnım şiş ondanmıdır nedir yine göbeklendim gibi

dilek gelmedi daha pisim
acaba ne çıktı tartıda:26:
akşammları topiğe girmezdim onu merk ettim geldim oda gelmemiş
evet ya nolmuş topiğimize kimse yok herkes tıkınıyormu yoksa:26:
olabiliiiiiiiir

ikigündür deli gibi su içiyom zaten cumaya kadar tartılmayacam ama heç umudum yok

ay yapmayın yemeyin ulennn
neyse ben gidimde spor yapım 20 dkda olsa
pc başında oturmaktan iyidir neticede

24 yaşındasın ve 2 çocuk haa maşallahhhhhhh
benim bebek yapma hayalim 2 sene sonraya ertelendi hoş zaten 2_3 senem var diyordum ama
bi üzüntü çöktü içime...

sen yine çocuk doğurmuşsun kilo almışsın
ben de çoluk çocuk yok 75i gördüm:52
:

ama tabii sen bilirsin

sen hemen verirsin o aldığını
yoğunsun ama buralarıda bırakma
etkisi kötü oluyor

inşallah canım bugün başladım yine sıfırdan bakalım

kader ortağım içelim güzelleşelim
kiraz saplı fom çayı aldım ondan içem ben en iyisi
bende feci şişim ya durun size menü yazam çokta abartmadım aslında

sabah: yarım poça, 1 domates, 1 kk tulum peyniri
öğle: 100 gr kadar tavuk, 3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek, 1 soda
ara: 7 kayısı kurusu( çok açtımda )
akşam: 2 dilim ekmek, mantar sote, salata, yoğurt
3 litre kadar su, kiraz saplı çaydan ha birde 5-10 bardak çay
feci şişim ya

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
ptty, BlackCat+, umay0110+, Oyaz_08
NAPTINIZ DOBİÇLERİM YENİ ÇITIR ADAYLARIM

cöööööööööööööö deyip hemen kaçmak zorundayımm sizleri seviyorum öpüyorum ve çok özledimmm yediklerime dikkat ediyorum kzıçeler süpriz rakam yapmaya çalışıyorum eheheheheher an sizleri şaşırtabilirim geçen hafta artılar boş artıymış meğerr

bu arada kız noraa seni merak ettim en son şey okudum mezuniyet iptaldi hakan seni yemeğe götürüyordu ve ben kendi içimden kesin evlilik teklifi var diodum noldu şeker varmı evlilik teklifi acayip meraktayım tüm gün aklımdaydı ne yaptı acep diye çok meraklıyım valla

bu arada abababa senin önerdiğin tartıyı kullanıyorum canım ben hiç üzülme şans meselesi bu tür şeyler sanırım hasret bu konuda şansız olanlardan:26::18:bendeki tartı dilimi ısırıpta sölimm çok iyi çıktı teknosadan aldığım şey ilk defa süper çıktı ,teknosa konusunda bu arada hasretçim sana katılıyorum çok aşırı şikayetler var onlar hakkında şahsen bende aldığım ürünler hakkında çoğunda ikayetçi idim fakat tartı konusunda yüzümü güldürdüler

aklımda çok geçmişten bunlar vardı sölicektim unutmadan yazıyım dedim hepinizi öpüyorum geçmişe dönemedim kusuruma bakmayın kızçelerim :18::18:

son olarakisim çabuk gelen çabuk gider merak etme canım benim tam gaz yola devam pes etmek asla yok tmm mı

ALLAH'A EMANET OLUN HEPİNİZ

selam kızlar

valla çok haklısın canım.nereye kadar dikkat etcez bende bilmiyom...kilo verelim vermesinede,sonra nasıl muhafaza etcez bilemedim.çünkü azcık fazla kaçırdınmı artılar geliveriyo.bende iki gündür fenalardayım.dün oğlumun doğum günüydü.dünden beri sürekli cıslarla iç içeyim evde olduğu zaman elim gidiyo yalan değil.ama olmayınca tutoyom kendimi.
artık anladımki hedeflediğim kiloya ulaşınca haftanın 5 günü diyet,2 günü kaçamak derken kilomu sabit tutmaya çalışcam.aklımın bi köşesinde hep bunu yersem kilo alırsam olduğundan, yerkende haz alamıyorum öfffff bende yiyip yiyip kilo alamayanlardan bi bünye istiyom.eşim gecenin bi yarısında neler yiyo neler.ama adam bi 70 i göremedi.çabaladığı halde.

havalarda düzelemdi gitti.içimden hiçbişi yapmak gelmiyo.hava güzel olsa alcam çocukları yürüyüşe çıkcam.ama sabah perdeyi açıp bakıyom,bulutlu.ruh halimde havaya göre şekilleniyo.

kızlar moralimizi bozmalım.yaz gelcek,bol bol su içcez.yağlar gitcek.gitsinde gelmesin birdaha inşallahhhhhhhhhhh.....

aynen canım 5 gün diyet 2 gün kaçamak ancak paklar bizi koruma döneminde
nasıl hemen kilo alıveriyorum anlamıyorum zaten
aynen havalar kötü bugün yürüyüşe çıkayım dedim hava güneşliydi sandalet şortla çıktım
koşarak eve geri döndüm yağmur başladı bardaktan boşalırcasına
peff herşey diyet yapmama karşı....

oğlunun doğumgünü kutlu olsun canımmm

Son düzenleme:

çok teşekür ederim canım

he valla bi günde 4 mevsim yaşıyoz son günlerde.bi anda yağmur,hatta dolu sonra birden bi güneş yüzünü gösterir gibi yapıp yerini bulutlara bırakıyo.artık haziran girince normale döner sanırım.
ALlahtan cuma günü artıda çıkma korkusunu yaşıyom ben.o yüzden salı günü tam gaz başlıyom diyete.işte sporuda eklesem tam olcak.ama 2 küçük çocuk benim pilimi bitiriyo zaten.halim kalmıyo valla.yürüyüşü çok severim ama çocuklarla zor oluyo malesef.

ne yedin hadi itiraf ettttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…