Herkese günaydın arkadaşlar,
Mincecim salmışın kendini, aman diyim abartmayasın, vücudunu şok ettiysen, toparlan da gel aramıza. Vermek zor, almak kolay.
Yeni gelen kızçeler, hoşgeldiniz.
Geçmişi okuyamadım, hasta olanlara da şifa diliyorum.
Güzel bir hafta olur inşallah.
Gwnaz, senin için de üzüldüm, keşke o olaylar hiç yaşanmasaydı. Canım öğle tatilin falan yok mu, o aralar da girsen, buraya girmeden insan da alıştı mı yapamıyor, anlıyorum seni. Ya da biran önce teleofn ayarlarını yaptır.
Benim hiç cesaretim yok proteine valla, cumaya kadar güzel geçsin bebeğim, başarabilirsin
geçen haftadan beri ben de kararsızdım ama bgn başladım canım
inşallah 1-2 kilom gider,spor da yapıyorum ya ümitliyim ama kısmet
Benim hiç cesaretim yok proteine valla, cumaya kadar güzel geçsin bebeğim, başarabilirsin
Leslie bacakları falan inceltiyor diyorlar ama dene istersen, benim de üst bölgem sorun. Düzenli yürüyüş de işe yarar, sen kaynananı takma, onun yanında diyetten de bahsetme, kilo verdikçe zaten bişekilde gidecek o basen. Bir de duvara vurma hareketi var duydun mu bilmiyorum, sağ kalçanı 100 defa, sol kalçanı 100 defa duvara vur. O da faydalı diyorlar.kızlar benim gibi baseni çok olan war mı?ya kilo werdikçe belim inceliyor sırtımda gram yağ kalmadı şu kilodayken.ama gel gör ki basenler we bacaklar duruyor we çok kalın..kaynanam sen zayıflasanda incelmez bacakların diyor..bi incelsede bi görse nasıl incelmiyormuş..bu arada kendi 115 kilo.ama benimm kiloma takmış durumda..incelir dimi...
günaydın kısçelerrr
yarın akşam dil sınavım var,foruma giremiycem bugün yarınn
öperim bi çokkk
norammmmm günaydın bitanemm nasılsınnn
cnm bi şekilde aranızda olucam inş.çok alıştım sizlere.burası olmasa 12 kiloyu hayatta veremezdim.
kilonunda ötesinde çok güzel arkadaşlıklar dostluklar var burda.kimse kimseyi tanımıyor ama hepimiz birbirimize
yardım etmeye çalışıyoruz.derdimiz olduğunda paylaşıyoruz.bu bambaşka bi duygu.hepiniz iyiki varsınız
onun için tüm imkanlarımı kullanarak burdayım şekerler
günaydın kısçelerrr
öperim bi çokkk
suzim burda pek bi üzüntülü gördüm ama aşağıda üzüntünün sebebini anladım geliyoruumslm eliff
o bitkinlik 2 gündür bende de var canim
bulursan bana da haber et canim
sen bosverince bende bosverdim dileeekk
ne gicikmis adam ya
ayakkda duruyor tarti nasil tartiliyorsunki :44:
senin az kalmis zaten cicim
benimde bel karnim var canim üstden veremiyorum gerci verdigimde yokda neyse
hosgeldin canim
4 günde 4 kilo aldim bende
slm suzis allah neseni bozmasin
minem aynen cok kötüyüm bende
hadi bakalim süpriz yap merak ettim
insallah gitsinde gelmesin canim
off neslim
hosgeldin canim
ben ikisinide sevmiyordumama simdi nihatla anil dokunmaz yani gönüllüler birbirini yazcak 2 hafta boyunca 2 gönülü gidecek finale kadar
sen artık büyük bir sopayı hak ediyorsun seni hepimiz toplanıp kütükle döveceğiz saşlarının bütün tellerine burdakiş kısçelerin herbiri asılacakbende morel bozuk kizlaresim ikiyebi yat deyip duruyor gideyim yatayim sabah kalkamiycam yarin yine is var
bugün tartildim 77 i gördüm iyi ettim afferim bana
öpüldünüz sekerleriyi geceler
ahh dilekim ah boşu boşuna kendiini sıktın motivenide bozdun ne diim sanaGünaydın kızlar.
Tartıldım sorun yok.
60 kiloyum.
Kilo korumaya geçiyorum sıkıldım sürekli diyetten konuşmaktan.
Sürekli sizi sıktığım içinde kusura bakmayın.
Cuma günü için listeyi biriniz yapabilir mi?
Bana mesaj atarsa yardımcı olurum.
Suzim;
Üzüldüm kilo almana.:26: Ne desem inan ki bilmiyorum.:26:
Doktordan yardım alarak zayıfla bence.
Böyle olmuyor doktor daha iyi bilir.
Blackcat;
Çabuk gelen çabuk gidiyor bol su bide bitki çayı içersin.
Aslıcım;
Seninde araya tatil, iş yoğunluğuı falan girdi ondan toparlanamadın bi daha.
En kısa zamanda eski moduna dönersin inşaallah..
Kendinize iyi bakın kızlar.
günaydın yavruuu kim gidiyor gidemezler bbebeğemmmm buraya giriş var çıkış yokgünaydın canım. ben sana dememişmiydim kız 69 olamazsın diye...
ama arada uğra zaten topik pek bir durgun kimse kalmayacak bu gidişle ya :18:
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
günaydın kısçemHerkese günaydın arkadaşlar,
Mincecim salmışın kendini, aman diyim abartmayasın, vücudunu şok ettiysen, toparlan da gel aramıza. Vermek zor, almak kolay.
Gwnaz, senin için de üzüldüm, keşke o olaylar hiç yaşanmasaydı. Canım öğle tatilin falan yok mu, o aralar da girsen, buraya girmeden insan da alıştı mı yapamıyor, anlıyorum seni. Ya da biran önce teleofn ayarlarını yaptır.
günaydın canım güzel etmişsin protein çok işe yarıyorgünaydın kızlar..
ben bgn 3 günlük proteine başladım,
3 haftadır aynı yerdeyim,vücuduma şok olsun istedim
cumaya kadar devam edebilirsem bildirimimi gururla yapıcam
2 gündür kimsecikler yok,çok sıkıcı oluyo böyle......
selam yavruuuSelam hatunlarım :80::80::80::80::80:
günaydın başarılar canımgünaydın kısçelerrr
öperim bi çokkk
İyiyim bebeğim sen nasılsınne yaptın iş yerinde ki gıcık patronu , karışıyor mu hala foruma girmene
Evet burası olmasa, ben de imkansız bu kadar kilo veremezdim, özellikle de Dilek sayesinde, çok sağolsun. Sen de işini riske atıp girmiyorsun ama değil mi, iş de önemli sonuçta, tekrar yakalanman hoş olmaz.
oo sporda varsa çok güzel şeyler olur
Leslie bacakları falan inceltiyor diyorlar ama dene istersen, benim de üst bölgem sorun. Düzenli yürüyüş de işe yarar, sen kaynananı takma, onun yanında diyetten de bahsetme, kilo verdikçe zaten bişekilde gidecek o basen. Bir de duvara vurma hareketi var duydun mu bilmiyorum, sağ kalçanı 100 defa, sol kalçanı 100 defa duvara vur. O da faydalı diyorlar.
bülbül yuvasımı dersin, tostmu dersin, bisküviler sayısız meyvelerne yedin hadi itiraf ettttt
5 dilim ekmekutanıyoruuum çok utanıyorum öğlenki motivasyon boşa gitti iyimi
ne güsel akkşam 6.30 akadar tüm kurallarıma uymuştum ama gece gözüm döndü dayanamadım üç dilim salam iki kibrit kutusu beyaz peynir beş dilim esmer ekmeği götürdüm atın beni denizlere........... ama bu son hakket bak bu son
gecenin yarısı ne makyajı kısmakyajımı yaptım süslendim ders çalışma moduna girdim
ama tık yok
regli de olcam midemi durduramıyoruuumm :84::84::84::84::84:
bende çok üzüldümüzüldüm ya gencecik bi cocuk bi hic ugruna yasamindan oluyor
4 günde 4 kilo aldim bende
imkansız suzim yaaa 4 kilo almanbende morel bozuk kizlaresim ikiyebi yat deyip duruyor gideyim yatayim sabah kalkamiycam yarin yine is var
bugün tartildim 77 i gördüm iyi ettim afferim banaöpüldünüz sekerler iyi geceler
gidiyormusun yaniiGünaydın kızlar.
Tartıldım sorun yok.
60 kiloyum.
Kilo korumaya geçiyorum sıkıldım sürekli diyetten konuşmaktan.
Sürekli sizi sıktığım içinde kusura bakmayın.
Cuma günü için listeyi biriniz yapabilir mi?
Bana mesaj atarsa yardımcı olurum.
Suzim;
Üzüldüm kilo almana.:26: Ne desem inan ki bilmiyorum.:26:
Doktordan yardım alarak zayıfla bence.
Böyle olmuyor doktor daha iyi bilir.
Blackcat;
Çabuk gelen çabuk gidiyor bol su bide bitki çayı içersin.
Aslıcım;
Seninde araya tatil, iş yoğunluğuı falan girdi ondan toparlanamadın bi daha.
En kısa zamanda eski moduna dönersin inşaallah..
Kendinize iyi bakın kızlar.
bugün toparlıycam inşallah canım öğlen yemeğimide ara için meyvelerimide getirdim yanımdaHerkese günaydın arkadaşlar,
ne sınavı bu canımgünaydın kısçelerrr
öperim bi çokkk
öyle böyle spor değil,jillian yapıyorum(bana zor geliyo ya çok büyük bişi yapmış gibi hissediyorum kendimi)
şaka bi yana cidden jillian çok etkili,3 günde bile şekli değişiyo vücudun
ben bi de sonuna kadar 30 dk yapıyorum,canım çıkıyo ama tatilde güzel olmak için değer bence
guunnayydddnnnnn solucan hatunlar
Leslie bacakları falan inceltiyor diyorlar ama dene istersen, benim de üst bölgem sorun. Düzenli yürüyüş de işe yarar, sen kaynananı takma, onun yanında diyetten de bahsetme, kilo verdikçe zaten bişekilde gidecek o basen. Bir de duvara vurma hareketi var duydun mu bilmiyorum, sağ kalçanı 100 defa, sol kalçanı 100 defa duvara vur. O da faydalı diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?