bende yatıyom.iyi geceler cümletenben yatoyorum iyi geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yatıyom.iyi geceler cümletenben yatoyorum iyi geceler![]()
24 yaşındasın ve 2 çocuk haa maşallahhhhhhh
benim bebek yapma hayalim 2 sene sonraya ertelendi hoş zaten 2_3 senem var diyordum ama
bi üzüntü çöktü içime...
sen yine çocuk doğurmuşsun kilo almışsın
ben de çoluk çocuk yok 75i gördüm:52[/B]
salammmmmmmmmmmmmmm hatuncuklarrrr nassiiiinizzzzzzzzzzzzz![]()
bune lennnnnnnnnnnnnnnkader ortağım içelim güzelleşelim
kiraz saplı fom çayı aldım ondan içem ben en iyisi
bende feci şişim ya durun size menü yazam çokta abartmadım aslında
sabah: yarım poça, 1 domates, 1 kk tulum peyniri
öğle: 100 gr kadar tavuk, 3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek, 1 soda
ara: 7 kayısı kurusu( çok açtımda)
akşam: 2 dilim ekmek, mantar sote, salata, yoğurt
3 litre kadar su, kiraz saplı çaydan ha birde 5-10 bardak çay
feci şişim ya![]()
iyi geceler canımben yatoyorum iyi geceler![]()
evet almeda gitti moana yaaaselam nesliiiii:80::80:
almedeyı yolladılarrrrr
begümü sevmiodum ben ya![]()
selam canım..nasıl olalım herzamanki gibi CANAWAR kilolarla uğraşıyoruz....![]()
utanıyoruuum çok utanıyorum öğlenki motivasyon boşa gitti iyimi
ne güsel akkşam 6.30 akadar tüm kurallarıma uymuştum ama gece gözüm döndü dayanamadım üç dilim salam iki kibrit kutusu beyaz peynir beş dilim esmer ekmeği götürdüm atın beni denizlere........... ama bu son hakket bak bu son
![]()
bende öğlen size yazarken önümde çekirdek tabağı vardı bir baktım 3-5 yemişim heç farkında değilim![]()
bnm hayalımdı gercek oldu n seker:)
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
ptty, BlackCat+, umay0110+, Oyaz_08
NAPTINIZ DOBİÇLERİM YENİ ÇITIR ADAYLARIM
cöööööööööööööö deyip hemen kaçmak zorundayımm sizleri seviyorum öpüyorum ve çok özledimmm yediklerime dikkat ediyorum kzıçeler süpriz rakam yapmaya çalışıyorum eheheheheher an sizleri şaşırtabilirim
geçen hafta artılar boş artıymış meğerr
bu arada kız noraa seni merak ettim en son şey okudum mezuniyet iptaldi hakan seni yemeğe götürüyordu ve ben kendi içimden kesin evlilik teklifi var diodum noldu şeker varmı evlilik teklifi acayip meraktayım tüm gün aklımdaydı ne yaptı acep diyeçok meraklıyım valla
bu arada abababa senin önerdiğin tartıyı kullanıyorum canım ben hiç üzülme şans meselesi bu tür şeyler sanırım hasret bu konuda şansız olanlardan:26::18:bendeki tartı dilimi ısırıpta sölimm çok iyi çıktı teknosadan aldığım şey ilk defa süper çıktı ,teknosa konusunda bu arada hasretçim sana katılıyorum çok aşırı şikayetler var onlar hakkında şahsen bende aldığım ürünler hakkında çoğunda ikayetçi idim fakat tartı konusunda yüzümü güldürdüler
aklımda çok geçmişten bunlar vardı sölicektim unutmadan yazıyım dedim hepinizi öpüyorum geçmişe dönemedim kusuruma bakmayın kızçelerim :18::18:
son olarakisim çabuk gelen çabuk gider merak etme canım benim tam gaz yola devam pes etmek asla yok tmm mı
ALLAH'A EMANET OLUN HEPİNİZ
![]()
ahh ahh sorma canım ya..3 senede 2 çocuk işte..spiral olduğu halde hamile kaldım tamda diyet yapıyordum ki bi baktım hamileyim..geLsin kilolar dombili oldum 91 kiloyla doğuma gittim 87ile çıktım..çok ağladım hamile kaldım diye ama şimdi çok tatlı bi kızım war we ben onnlara zayıf fit bir anne olcamm..yaniii kısaca ÇOCUKTA YAPARIM KARİYERDEEEEEE...![]()
Açıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...............![]()
işte sorunum bu zaten yoğurt yada meyve yiyemiyorum sefmiyorum miğdem haşat oluyor aah bu ekmek tutkusu beni mahv etti ama hakket bak bacım son bu görcençünkü bir haftada 5 kilo vermiş biri olaraktan ve jinekolojik bir problemi zayıflayarak hafifleyecek biri olarakdan sonn derece aaiiip ettiğimi biliyorum
ii geceler