72,300 olmuşum bende her pazartesi kilo birden düşüyo kızlar yaa cok tuhaf tüm hafta boyunca 73 dü bugün gitti gene kilolar :dance:
adasu canım tebrikler..gönül isteyince oluyor canım ya maaşallah hepmize
bhk bence haftada bir kilo çok iyi canım ya...ilerleyen dönemde metabolizmamız yavşlamasa da daha az vermesek bari..ben şahse kendi açımdan böle düşünüyorum:1hug:
hepinizee kocamannn günaydın arkadaşlarrrr:teytey:
çok mutluyum..en son cuma tartılmıştım ve ogünden beri kilo veremicem diye korkarak tartıya çıktım ve durum olumlu..şu anki kilom 70.5..
haftaya 70 in altına düşeceğim allahın izniylekaydirigubbakcemile2
ewt insanın her tarafın ter akıyo birde yanında terleme eşofmanı verdiler onuda giyiyorum sular akıyo valla ama ben daha iki gün olduya alalı yarım saat yürüyorum üstünde sen ne öneriyosun ne kada yürüyeyimcanım evet koşu bandı süper bişiy...insanın çenesinden bile ter akıyor nerdeyse..ama düzenli kullanmak şart...bazen elbise askısı yapıyordum ben ama artık yapmıyorum aktif olarak kullanıyor:roflol:um
şimdi giysilerimle 70,5 geldi sabah giysisz 70 bu lapadanda sonuç alsak iyi olucakalmasakta zoruma gitmez çünkü dün cok kötü yemek yedim ben
kızlar günaydın bende 72.800 olmuşum çok sevindim ya sabah sabah ,ben yine çıkmak zorundayım ara ara bakarım hepinizi öpüyorum adasu valla tebrikler sen çok güzel ilerliyosun...toprakcım seni de tebrik ediyorum ...bhk ve bütün arkadailarım geçmişi okuyamıyorum ...by.
ewt insanın her tarafın ter akıyo birde yanında terleme eşofmanı verdiler onuda giyiyorum sular akıyo valla ama ben daha iki gün olduya alalı yarım saat yürüyorum üstünde sen ne öneriyosun ne kada yürüyeyim
banada ateşler basıyo canım o sular aktıkça yapış yapış oluyorum ama ne yapayım işte her sey zayıflamak için :lepi:canım bence yarım saatle başlaman çok uygun ...zaten sen kendin ilerleyen haftalarda kendiliğinden artırıcaksın süreyi..çünkü vücut hamlığını atınca hızını da artırmak istiyor süreyidekaydirigubbakcemile2ben daha önceden düzenli kullnırkane 1 saat rahat biniyordum ama ara verdim aylarca ve vücudum hamlaşmış şimdi 45 dakika yürüyorum tek seferde birde akşam yarım saat daha ekliyorum..
benim de terleme esofamnım var canım ama ben onu giyince beni ateş basıyo sıkıntılar giriyor..kullansam çok faydası olucak aslında
guleysa: Sağol canım sen ne yaptın gittin mi dr. Varya starda yabacı gelin programında bir kız var adı gelisa yada gilüsa öyle bişey burda senin adın geliyor aklımahep:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?