70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kızlar ya acaip moralim düzeldi benim..
bu hafta kilo veremicem gibi hissetmiştim nedense.
yine bir kilo verdiğimi görünce cok sevindim.
motivem yerine geldi çok şükür..

böyle biraz yavaş oluyor ama geri almıcam inş.
yaza kadar kurtulucam fazlalıklarımdan..

72,300 olmuşum bende her pazartesi kilo birden düşüyo kızlar yaa cok tuhaf tüm hafta boyunca 73 dü bugün gitti gene kilolar :dance:

elmamı yedim kızlarr suyumuda içiyorum sizleride tebrik ederim kilo veren arkadaşlarım hep beraber zayıflıcaz inşallahkaydirigubbakcemile2 sporlarımıda yapıcamm

adasu canım tebrikler..gönül isteyince oluyor canım ya maaşallah hepmize
bhk bence haftada bir kilo çok iyi canım ya...ilerleyen dönemde metabolizmamız yavşlamasa da daha az vermesek bari..ben şahse kendi açımdan böle düşünüyorum:1hug:

72,300 olmuşum bende her pazartesi kilo birden düşüyo kızlar yaa cok tuhaf tüm hafta boyunca 73 dü bugün gitti gene kilolar :dance:

adasucum ben de dün 74tüm.
bu sabah 73 cıktım..
süper bir süpriz oluyor yanlız böyle olması..

evet belli bir süre sonra yavaşlayacağı kesin gibi geliyor bana..
olsun sabretmek lazım yine de..

ben annemi örnek alıyorum.
o bu sağlıklı beslenme biçimini yaşam tarzı haline getirdi.
yani bizim gibi diyetteyken yemeyip,diyet dışında abartanlardan değil.
böyle olmak lazım aslında..

Son düzenleme:
bende yeni girebi,ldim arkadaşlar
merhaba hepinize kucak dolusu sevgilerle
hiç kendimi kasmadım en sağlıklı olanı ayda 2 kg vermek istiyorum
76 kiloydum 75 kg 600 gr geliyorum yani 400 gram vermişim buna da şükür
zaten çok fazla su tükettiğim için (günde 5 lt ye yakın) 400 gr hoşnut olmama yetti
hepinizin en güzel dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle

kızlar günaydın bende 72.800 olmuşum çok sevindim ya sabah sabah ,ben yine çıkmak zorundayım ara ara bakarım hepinizi öpüyorum adasu valla tebrikler sen çok güzel ilerliyosun...toprakcım seni de tebrik ediyorum ...bhk ve bütün arkadailarım geçmişi okuyamıyorum ...by.

ay sen gidiceksin ne güzel ...giden arkadaşlarım adına seviniyorum ya ...inş bizlerde hemen gelirizde ..ayrılmamış oluruz ..bizim topiğimiz çok güzel...

canım evet koşu bandı süper bişiy...insanın çenesinden bile ter akıyor nerdeyse..ama düzenli kullanmak şart...bazen elbise askısı yapıyordum ben ama artık yapmıyorum aktif olarak kullanıyor:roflol:um
ewt insanın her tarafın ter akıyo birde yanında terleme eşofmanı verdiler onuda giyiyorum sular akıyo valla ama ben daha iki gün olduya alalı yarım saat yürüyorum üstünde sen ne öneriyosun ne kada yürüyeyim

şimdi giysilerimle 70,5 geldi sabah giysisz 70 bu lapadanda sonuç alsak iyi olucakalmasakta zoruma gitmez çünkü dün cok kötü yemek yedim ben

ay sende gidiyorsun bu hafta ...avatar olarak kullanmışsın ama oda güzel olmuş ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne taktım ama demi ...gidin nasılsa buluruz sizi...:jeyyar:

tebrik ederim canım benim :1hug:
tüm kilo veren arkadaşlara da tebrikler :hooray:
kocaman öpücükler Şeniz

kızlar mrb
siz kiloları gönderin ben akşamüstü gircem ok
şuan çok işim var giremiyorum
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
lapa konusuna gelince dünden beri midem acayip bulanıyor,tekrar denicemi sanmıyorum

canım bence yarım saatle başlaman çok uygun ...zaten sen kendin ilerleyen haftalarda kendiliğinden artırıcaksın süreyi..çünkü vücut hamlığını atınca hızını da artırmak istiyor süreyidekaydirigubbakcemile2ben daha önceden düzenli kullnırkane 1 saat rahat biniyordum ama ara verdim aylarca ve vücudum hamlaşmış şimdi 45 dakika yürüyorum tek seferde birde akşam yarım saat daha ekliyorum..
benim de terleme esofamnım var canım ama ben onu giyince beni ateş basıyo sıkıntılar giriyor..kullansam çok faydası olucak aslında

banada ateşler basıyo canım o sular aktıkça yapış yapış oluyorum ama ne yapayım işte her sey zayıflamak için :lepi:

sen bu kiloları nekadar zaman da verdin

kızlar ben de sadece 500 gr vermişim 74,5 kiloyum.umarım haftaya daha çok gider. bu hafta ısınma turları oldu diyet yapamadım sadece dikkat etmeye çalıştım...

servenay canım ben henüz pek kilo vermedim..çok hızlı şekilde hiç sebepsiz tamamen pisboğazım yüzünden 25 kilo aldım düğünümden beri ve 74.7 benim en aburcubur yediğim dönemdeki kilomdu..aburcuburu kesince ve spor yapınca hızlı gitmeye başladı..sanıyorum 63 e kadar hızlı gidicek ya da 60 a:sm_confused:

guleysa: Sağol canım sen ne yaptın gittin mi dr. Varya starda yabacı gelin programında bir kız var adı gelisa yada gilüsa öyle bişey burda senin adın geliyor aklımahep:1hug:

yabancı geline bi kez baktım oda dikkatli değil merakımdan ne yapıyorlar diye baktım.ayyyy merak ettim bakayım bari kimmiş bu yabancı gelin?buarada klomen başladım dua et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…