• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben de acele sekilde yazayım.
benim kızı aşıdan getirdik,o ağladıkça ben ağladım.
bugün takpte olucam ateşi cıkabilir çünkü:bbo:

ben sanırım yarım kilo vermişim bu hafta..
elektronik tartımız yok,kahvaltıdan önce de tartılamadım aceleden.
siz öyle sayın beni..
fazlası var sa da bilmiyorum artık.
zaten en fazla 1 kilo gider..

yani 73.5....

guleysa: Sağol canım sen ne yaptın gittin mi dr. Varya starda yabacı gelin programında bir kız var adı gelisa yada gilüsa öyle bişey burda senin adın geliyor aklımahep:1hug:

Merhaba arkadaşlar ben şimdi tartıldım 70,80kg çıktı bu hafta 1 kg vermişim. Geçen hafta dr değiştirdim gittim 28 kasımdan (kürtajdan sonra) beri adet olamadım geçen hafta tam oldum dedim yine yok dr malesef PKOS dedi ve sen tedaviylemi hamile kalmıştın dedi hayır dedim mucize o zaman PKOS hastaları tedaviyle kalıyor hep dedi ve climen verdi kullan 7 gün adet bekle olmazsan rahimde yapışıklık olabilir histeskoropi dedi galima rahime bakacaz dedi. Moralim bozuldu ya . Diyete devam ettim ama sadece 1 kg vermişim.Arkadaşlar acaba ben yasmini bırakınca hayıt tohumu içtim hergün hamileliğe onun mu faydası olmuştu merak ediyorum. Yine başladım hayıt tohumu içmeye. Ama önce adet olmam gerek dedi dr. Sonra bebek çalışmaları. Arkadaşlar beni bu hafta listeye yazmayın şehir dışında olacam bir hafta. Yediklerime yine dikkat edecem ama ne derece olur misafirlikte bilemem. Size yeni yarışmada başarılar.

canım ben yanlıs anlamadımsa neden kurtaj oldun neden tekrar bebek tedavısı anlamadım çok geçmiş olsun lütfen üzülme işallah kendilinden düzelir

arkadaşlar ben 72.5 kiloyum şu an tam
kahvaltı
evde kepek ekmek alamadığım için ekmek yemek zorunda kaldım hemde yağlı:(
1 kk peynir
1 bardak çay
3 tane zeytin
ben yeni olduğumdan tam olarak ne yapmam gerek bilşmiyorum bilgilendirirseniz çok mutlu olurum:utangac:
bugün hedefim 3 litre suyumu tamamlamak aralarda yeşil çayımı içmek ve bitkisel karışımlı çayımı içmek (doktorum vermişti)

Son düzenleme:
tüm kılo veren arkadasları tebrık ediyorum a.s. kılo veremeyen arkadaslarada lütfen birazdaha ditkkat edelım :teselli::teselli: arkadaslar bu hepimiz için gecerli bikere yedıkmı bozduk diyetı dıye arkasını getırıp yemeyelım hepımız burdan mutlu ayrılalım ben bu haftadada burdayım kovsanızda gıtmıyorum yanlız kızlar bugun benım eşimin dogum gunu bugun kacamak yapıcam valla aksam pasta yıcem gönül isterdı hepinize 1 dilim göndereyım ama yalan olur nederler azınıza layık demekten baska bırsey yok yenı lıstede varım hepınızı öpüyorum Şeniz

kahvaltı
1 kk peynir
1 bardak çay
3 tane zeytin
ben yeni olduğumdan tam olarak ne yapmam gerek bilşmiyorum bilgilendirirseniz çok mutlu olurum:utangac:
bugün hedefim 3 litre suyumu tamamlamak aralarda yeşil çayımı içmek ve bitkisel karışımlı çayımı içmek (doktorum vermişti)

canım seni 71 diye not almışım
nasılolsa diyet yapçam ne yesem kardır mı dedin yoksayasakkelime
neyse bu hafta bizimlesin nasıl olsa

kızlar lavabodan sonra ben şimdi tekrar tartıldım.-tatlicadiarzu-
73 olmuşum Allahıma şükür:lepi:

bu haftada bir kilodan kurtulduk ehamdülilllah..
.

kahvaltı
1 kk peynir
1 bardak çay
3 tane zeytin

canım hosgeldın a.s. yapılacak pek bişey yok bugun yarısmamızın sonuçları cıkacak sonra yenı lıste hazırlanıcak senın yapacakların yedıklerını ve spor neler yaptıgını gun içinde sonra bıldıgın seyler varsa paylasabılırsın hepsı bukadar tekrar hosgeldın canım

canım ya o gün tartılmamıştım 71 dim tembellik yaptım özür dilerim:utangac: bundan sonra dikkat edicem sizle beraber inşallah kararlıyım 15 tatilde kilo vermeye inş.:dance:

hepinizee kocamannn günaydın arkadaşlarrrr:teytey:
çok mutluyum..en son cuma tartılmıştım ve ogünden beri kilo veremicem diye korkarak tartıya çıktım ve durum olumlu..şu anki kilom 70.5..
haftaya 70 in altına düşeceğim allahın izniylekaydirigubbakcemile2

kilo veren tüm arkadaşlarımı ebrik ediyorum ve hepimize hızla erimeyi diliyorum:enbuyukkk:
sevilcim ve elsecim tebrkler..lapa işe yaramış sanırım değil mi..tavsiye ediyormusunuz?perşembe yapayım diyorum ben de bir aksilikk olmazsa

hepinizee kocamannn günaydın arkadaşlarrrr:teytey:
çok mutluyum..en son cuma tartılmıştım ve ogünden beri kilo veremicem diye korkarak tartıya çıktım ve durum olumlu..şu anki kilom 70.5..
haftaya 70 in altına düşeceğim allahın izniylekaydirigubbakcemile2

süpersin tatlım
aynı kilodayız şuanda
haftaya birlikte veda edicez galiba

kilo veren tüm arkadaşlarımı ebrik ediyorum ve hepimize hızla erimeyi diliyorum:enbuyukkk:
sevilcim ve elsecim tebrkler..lapa işe yaramış sanırım değil mi..tavsiye ediyormusunuz?perşembe yapayım diyorum ben de bir aksilikk olmazsa

bencede yaramış ben tavsıye ederım ama elseden bu konuyla ilgili cvp alamadım else ne dıyecek bakalım bende senı tebrık ederım canıma.s.Şeniz cok şükür cogumuzda bi i,lerleme var önemlı olanda bu arkadaslar ben kahvaltımı yaptım 2 kepek ekmegı 1 yumurta bıraz peynır saglık ocana kadar gıdıp gelıcem 1 saat sonra görüşürüz öpüldünüz

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün benim cok dşim ağrıyo ama yinede keyfimi bozmuyorum çünkü en sonunda kocişimi kardırdım ve kosu bantımı aldırdım o yüzde cok keyifliyim iki gündür biniyorum nasıl terletiyo yaza kadar incecik olcam inşallah:enbuyukkk:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün benim cok dşim ağrıyo ama yinede keyfimi bozmuyorum çünkü en sonunda kocişimi kardırdım ve kosu bantımı aldırdım o yüzde cok keyifliyim iki gündür biniyorum nasıl terletiyo yaza kadar incecik olcam inşallah:enbuyukkk:

canım evet koşu bandı süper bişiy...insanın çenesinden bile ter akıyor nerdeyse..ama düzenli kullanmak şart...bazen elbise askısı yapıyordum ben ama artık yapmıyorum aktif olarak kullanıyor:roflol:um

kızlar bu kilo etiketinde degişmeleri nası ayarlıos biri yardım edebilir mi bana:(

kilo çizelgesinin adresinde orta yerde kilonun yazdığı kısmı silip yenisini yaz.

hmm gerçi 7910.org un çizelgelerinde böyle oluyor ama değişik de olabilir :uhm:

plamig canım ben yardımcı olayım...ilk baştaki gibi kilo çizelgesi nasıl hazırlanırdan girip daha önce yaptıgın yerden girşini yapıp ilk haneye başlangıç kilonu yazıyorsun..sonra ikinci haneye şu anki kilonu ve üçüncü haneye hedfini yazıp tıklıyorsun...çıkan uzun yazıyı kopyala yapıyorsun
sonra KULLANICI PANELİ ne girip,PRFİL DÜZENLE tıkla..en alttaki kilo çizelgeni sil ve yenisini kopyala...sonra da değişiklikleri kaydet dea.s.

Back