70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim toplamam gereken 1 tane odam var ama ona bile üşeniyorum
utanmasam temizlikçi çağırcam

evet canım uzun zaman oldu epeydir çaba sarfediyoz
hedefine de geldinmi bi gevşeme oluyo
ama ben dengede tutmaya genede gayret harcıyorum
okadar uğraştık
değilmi emeklerimiz boşa gitmesin
bir 60 insem sen geldin bile ama ben 63de sayıyorum
cuma günü şişkinlikten öyle artı çıktım
çünkü ben fazla ayakta kaldığımda dinlenmediğimde
hep artı çıkarım vücuy şişiyo sanırım ondandı
neyseki bugün gene aynıydı bakalım
bu hafta gene aynı kalmaya devam edicem çünkü temizliğim bitmedi su içmeye bile zaman bulamadım
cumada mevlit var ondan sonra artık temizlikte biter yürüyüşler spor devam minecim
yola devam
ha gayret tatlım seninde az kaldı zaten

benim toplamam gereken 1 tane odam var ama ona bile üşeniyorum
utanmasam temizlikçi çağırcam

valla sen bu üşengeçlikle nasıl toktor oldun paçim ya
artık ameliyatlara girdiğindede yardımcı doktor çağırırsınay ben çok yorgunum lütfen siz devam edin
hastada ordan hortlayıp size güm pat pata güm girişirmiş

hastalar alışık zaten doktora saldırmaya
doktorlukta üşengeç değilim de bi temizliğe katlanamıyorum, yemek-bulaşık-ütü filan koymuyor da temizlik mahvediyor beni hiç kalkıp yapasım gelmiyor

sen ne yapıyorsunki tatlım
odalarınmı yerini değiştiriyorsunVİRÜS
bahar temizliği falanmı
önemli olan 60 olmak değilki canım
sen 63le benden daha zayıf görünüyorsun çizelgene göre,
sporda yaptın az çok
çok şey farkeder
bide kotlarım falan hep bolardı canım sıkılıyor
güzel bişey ama dar gelen bikotumu giydim bugün bayaa bi bol bende bol kotu hiç sevmem yine giyemiycem
zayıfta olsam mutlu olamıycam sanırım

canım asıl ben 95 kiloydum arkadasla bir alışveriş merkezinde gezerken pantolonum cartttttttttttttttt yırtıldı.öle böle değil ama baya yırtıldı cokkkk mahcuppp oldumondan sonra kendi çabalarımla dengesiz bir şeklde yeri geldi 1 ay oruc tuttum yeri geldi hiç yemedim 10 kilo verdim.85e düştüm.sonra ipleri kaçırdım tekrar yemeğe başladım hele bir arkadasla hergün ya bende ya ondaydık en az 5 çeşit hamur işi yapardık yanınada 1 demlik çay baktım yine 88 89 oluyorum.tayinimiz cıktı gecen sene haziran ayında orduya geldik.tabi arkadas yok komsu yok ben yine basladım diyete bu sefer 7 kilo verdim.arkasından buranın bir ilçesine taşınmamız gerekti lojman gelen giden bitmiyor gelsin yemekler gitsin yemekler ben oldum 85 küsür
eşim polis memuru sınavlara girecekti 1 ay rapor aldı ünyedeki evimize geldik bir gün uyandım sabah bir anda eşime beni doktora götür dedimmmm aynı seyleri giymekten bir yere gittiğimde beğendiğim hiç bir seyin bana uymamasından bıkmıstım.suratım kıpkırmızı oluyordu düşün bişey denerken bile kabin içinden cıkmaz eşime burdan bakmasını söylerdim:2::2:tak etti canıma benim zayıf olanlardan neyim eksik ben neden yapamayım dedim.diyetisyenim bana kararlıysan bu iş olur kafanda bitirmen lazım dedi bende siz ne derseniz onu yapıcam dedim ondan sonra kilo vermeye basladım
zaten kilo vermeye baslayınca insan kendini daha güzel hissediyor daha bi asılıyor şimdi hiç bir kıyafetim üstüme olmuyor iç çamasırlarım bile ama almıyorum biraz daha bekliyorum 65 olana kadar
ama hiç bir zaman bu kadar asılmamıstım misafirliklerde bile ağzıma bir lokma koymuyorum normalde ne yiyorsam ara öğün olarak onu yiyorum.etrafımdaki herkes cok saskın benim gibi yemeye ve yedirmeye bu kadar düşkün br insan nasıl oluyorda börekler sarmalar dolmalar varken grisini ve ayran yiyor öle işte azm ettim hedefime de Allahın izniyle cok az kaldı.
bu arada doğru beslenmeyi öğrendim şimdi istesemde midem o yağlı börekleri serbetli tatlıları almıyor 1 dilimi bile suan bitiremem
aaayyyy ne kadar dolmusum bak can evimden vurdun beni

iyi gecelerrrrrrr nasılsınız kızlarrr
dün bildirim yapamadım çünkü çok kalabalık misafirlerim vardı buqünde tüm qün temizlik yaptım
battı evim herşeyim ama qüzel qeçti Black senin verdiğin kurabiyenin tarifinden yaptım
çok teşekkür ederim tarif için

canım yaşadığım şeyin benzerlerini hepimiz yaşadık ama senin gibi azimlisini görmedim
çok azimli kısçe var ama kaçamakta yapıyorlar
misafirlikte grisini yediğini yazmıştın yaa ben gerçekten çok şaşırmıştım ozaman
ama gerçekten seni tebrik ederim
beni kesinlikle yapamayacağım bişey
ben yapmamda, mutlu olduğum bişeyden okadar süre alıkoymam kendimi
büyükte konuşmmayayım gerçi ama
yemek yemeyi seviyorum ben
eski sağlıksız düzenim yok elbette çokta sağlıklı değil ama orta düzey besleniyorum işte
bizlere çok güzel örnek oluyorsun
barvo sana
buarada bişey daha sorcam çocukların büyükmü?
1,5-2 saat spor yapabildiğine göre

nasıl uyguladın bebeğim

Evet cahillik doğru diyosunnnn ama guzel olmak. Kadarda masum değil isteeee fedakarlık sabır gerektiriyor....

Ben arkadasin patlastigi patates diyetiyle versim

Guzellik icin fedakarlik yapmak lazim evet ama erken olup cesedimin yakisikli olmasi ve ya hastalikli bi hayat yasamak fedakarliktan fazlasi bence..

bu diyeti 1 hafta yaptiysan ve yine yapmayi usunursen en az bir ay ara verilmeli

Yani 1000 kaloriyi gecmeyecek bol salatali bi diyetle devam edersen almazsin verdigin kilo lop diye donmez sabitlenir.

Selam kızlar...

Bugün gezmelere gittim beeen

Misafirlikte en az kaloriyle nasıl kurtulunursa o şekilde kurtuldum.

Baklava börekten yırttım neyseki. Zorlamadılar çok. Tavuk , karnıyarık , kabak salatası, yaprak sarma, dondurmayla günü kurtardım neyseki.

Yarın biraz sıkı olcak benim için. Normal diyetimden fazla kalori almışımdır bugün kesin.

Neyse ben kaçayım çok yorgunum yatacağım.

Yazılanlara cevap veremedim ama hepiciğini okudum şekerlerim

Sizleri seviyorum yarın görüşmek üzere

öncelikle söylediklerin için teşekkür ederimoğlum 4.5 yasında kreşe gidiyor tam gün kızım temmuzda 3 olucakya odasında yada yanımda oyuncaklarıyla oynuyor beni hiç rahatsız etmiyor tv karsısında öle yürüyüşümü yapıyorum.eşim bayadır kaymakamın korumalığını yapıyor gece nöbetide yok gündüzleri calışıyor akşam 17:00da eşimin işi bitiyor bende 17:30da yürüyüşe cıkıyorum cocuklara ben gelene kadar evde o bakıyor

[B]Selam canlarımmmm:80:
ben geldimmmmm:119:
evet 2 haftalık tatili 1 kilo almış olarak tamamladım
amacım sabit kalmaktı ama olmadı tabi
hatta okadar çooookkkk yedim ki resmen diyetten önceki düzene döndüm..
1 kilo almak buyüzden beni pek üzmedi..
tatilde de sürekli tartılmaya devam ettim, bu biraz kontrolün elimde olmasını sağladı

2 haftalık ara iyi geldi bana..
belki de bu tatil durumu olmasaydı sıkılmış bırakmış olacaktım diyeti..
ama 2 hafta boyunca dilediğimi yedim içtim
şuanda sanki yeniden diyete başlayacakmış gibi hevesli ve istekliyim
evet yeni hedefim temmuz ayına kadar 55 olmak daha azı olursa da hayır demem tabi
2 ayım var bakalımm neler olacak..

tepkilere gelince herkesin ağzı açık kaldı resmen
okadar güzel bir duygu ki..iltifatlar, kıskanç bakışlar
çok güzeldiiiii
kilo aldığım zaman yorum yapıp, zayıflayınca gözüyle süzüp yorum yapmayan kayınvalidem bile
tepkisiz kalamadı yorumu aynen şuydu 'sen yemeyip maşallah oğluma yedirmişsin' dediiii

umarım sizler de iyisinizdir..keyifler yerindedir..
çok özlemişim topiği

Son düzenleme:
kizlaaarr
neöörüyonuz bakem

bugün burda hava okadar güzeldiki
hemeen carsiya
gezdik kizimla birazda alisveris yaptik

sizde ne var ne yok

afiyet olsun canım inşallah beğendiniz
selam cicişler....
beni hatırladınızmı.
nerdesinsen kaçak
oooooooo mona da gelmiş hoşgeldin kız kayıp çıtır
oh oh kalabalık yine topik maşallah

hosgeldin monaaa

ay ne güzel duygu ya darisi basimiza

hadi bakalim bacim kaldigin yerden daha bir azimle devaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…