70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öglende:1 bardak su eslıgınde-1 kase yayla corbası-1adet kucuk ınce soganlı bazlama----

vıdeo yapacagım ve dısarı cıkacagımmmm ınsl...

sızı takıp edıyorum ben ama sız benı etmıyorsunuz lısteye bılene eklememıssınız yaaaa ,,,bense merakla acıyorum her zaman pc yı kuscem artıkhaberınızolsun gelmeyecegım buralaraaaa,

aksam 17:00:1 dılım tometeslı borek yarımbardak azsekerlı yesıl cay-1 salatalık-20 sarıleblebı-1hurmabu kadar ve yarım lt su daha

nasıl?????????
yarın tartılır yazarım ınsl....regl olmadım daaha oyusden yarın gebelık testı yapacagım sonrad atartı kısmettt dua edınde hamıs oluyummm bariiiii yaptıgım dıet de ıse yarasın yaa

listelerde her hafta bir şey dikkatimi çekiyor; bir hafta üstlerde olanlar diğer hafta aşağılarda oluyor, hemen hemen tek istikrarlı az ama emin adımlarla ilerleyen ise Dilek...

Başta Dilek olmak üzere tüm kilo verenleri tebrik ederim, artıda çıkanlar ise üzülmesinler, önümüzdeki hafta onların listenin üst sıralarında olacağına eminim...

Bu arada geçen haftanın birincisi grafiti, bu kadar hızlı kilo vermeyi nasıl beceriyorsun? paylaştıysan da artık topiğin hızına erişemiyorum, ipin ucu kaçtı, geçmişi çok takip edemiyorum, bir hafta boyunca yaptıklarını ve yediklerini kısa bir özet olarak paylaşır mısın? Belki ilham alabileceğimiz bir şeyler vardır canım, şimdiden teşekkürler!

Teşekkür ederim canım benim
Az az da olsa gidiyor çok şükür ama gidene kadar yapmadığım şebeklik kalmıyor.

Son düzenleme:
Listede ben niye yokum diye söylenen yawrular.
Bana bildirim yapmazsanız listeye eklenmezsiniz.
Bunu defalarca yazdım...

Guldoğru geçen haftaki listede adın yok o yüzden bu hafta liste altındasın
Haftaya cuma bildirim yaparsan listede olacaksın.

Saygılarımla..

dileğim forumdasın ama senin ismin neden görünmüyor altta :44: dikkatimi çekti şimdi diyorum nasıl oldu bu iş böyleee ,acilen topiğee bekliyoruzz liderimizi lütfen saçımızı başımızı yol enseye şaplak at ilk önce bana lütfennnnnn

Teşekkür ederim canım benim
Az az da olsa gidiyor çok şükür ama gidene kadar yapmadığım şebeklik kalmıyor.

Aaahh ah bize de öğretsene o şebeklikleri, daha doğrusu şebeklik yapmayı biliyoruz da irade mi diyeyim istikrar mı diyeyim, o yok bizde galiba...

darısı başımıza canım 5'leri görmeyi ben de çok istiyorum...:18:

bende yokummm yarın tartılacagım yaaa benıde eklesenızeee

Selam şeker
Takip ediyorum demişsin ama gözden kaçırmışsın sanırım.
Bildirim günlerimiz sadece cuma günüdür.
Ve bana mesaj atılması gereklidir.
Bunu kaç kere yazdım..

Buraya bir sürü kısçe geliyor hemen hemen hepimiz yardım etmeye çalışıyoruz.
Eğer muhabbetlere katılırsan eğlenceli bi şekilde devam edebilirsin zaten

Menüne gelince kötü...
Börek yiyeceksen illa sabah yemelisin ama diyette börek olmaz yani.
Şekeri unutmaya çalış yeşilçay yağ yakmak için var şekerli içersen olmaz tatlandırıcı dene istersen
Sarı leblebi ishal olduğunda yenir ki durdursun diye.
Bizim amacımız tuvalete çıkabilmek.
Hurma ve salatalığa lafım yok.

İdeal bi akşam yemeği için tavsiyem ise;
4-5 yk sebze yemeği + 1 dil ekmek + salata + yooğurt

şimcik gördüm seni altta

ben bugünü yazayımda azcık bana kızın yine cozuttum

sabah bir güzel öğlene kadar uyku çekmişim saat öğlen 1de uyanmışım kocişe bir fırça bu saate kadar neden uyandırmadın beni ,kıyamadım karıcım sana dedi böyle uyuyunca çok fena oluyorum ben birdaha erkenden uyanınca haber ver bana dedimve bir güzel kocişi fırçaladım yazık garibimi

neyse kalktım işte saat 2:30 oldu ben kahvaltıyı hazırlayıncaya kadar
domates,salatalık,kk peynir,2 siyah zeytin,2 bardak çay,1 haşlanmış yumurta ,1 dilim ekmek

17:30
1 hurma ,1 çiğ köfte,1 küçük sarma,bol bol su

19:00
balık,sabhtan kalan domates ve salatalıklarla yeşil soğanlı yenden salata yaptım onu yedim yanında 2 bardak çay

şimdi kociş gece 12 de geleceği için
o saate kadar acıkma aolursa hurma atıştırıcam ,ve bol bol su içeceğim unutmadan kaç günden beri yazıyorum buraya bitki çayı diye bir türlü içemedim daha inşallah bu akşam içeceğim :18::18::18::18:

eet btün kızmaları bekliyorum şu an itibari ile kendimi hazırladım ya bendeki azmimm gitti gibi accık kendime getirin beni kızlar yaa

Geri sarınca rahatsız oluyorum en büyük etkenim bu sanırım.:26:
Tekrar kilo alıcam korkusu var bende.
Bi gün yersem bile ertesi gün muhakkak bol sebzeyle geçiştiriyorum.
Yememezlik kesinlikle yapmıyorum.
Şunu yaşıyarak çok iyi öğrendim ki yemezsek kilo veremiyoruz kaybımız sadece sudan oluyor.

İrade, istikrar, zayıf olmanın hayalini kurmak ne biliyim hepsi denilebilir aslında.
Eskiden zayıfladığımı insanlar söylesin diye gözlerinin içine bakardım.
Şimdi bazen sıkıldığım bile oluyor o derece

Allah herkese o günleri yaşatsın canım.
Destek istersen ben buralardayım

ahahhah tamam tatlım sen yeterki ister lahmacunlara çiğ köftelere son ver gel yanıma

Erken kalkınca meto daha hızlı çalışıyor biliyorsun canım.
Menüne gelince çiğ köfte sarma oh oh yani.
Gerisine lafım yok

abababa ne yedin tatlim

canım kusura bakma ben çıktıktan sonra yazmışsın anca gördüm
şu ayranlı çorbayı yaptım bugün onu deniyorum bakalım nolcak
ama cidden çok tok tutuyor o kesin

Ben boşlayınca gidip sevdiğim ve bana dar gelen kıyafetlerimi giyiyorum daha doğrusu giyemiyorumsonra zaten yiyemiyorum

ama benim kıyafetlerim bana oluyor
ne zamandan beri böyleyim

anaaa
sarı leblebi ishalde mi yeniyormuş ben de diyorum neden tuvaletimi yapamıyorum sebebini bulduum:18:
senin ara öğünde yediğin leblebi beyaz leblebi miydi canım???

nasılsınız kızlaaarrr
ben bugün yürüyüş yaptım terledim iyice geldim duşumu aldım yanınızdayım
siz ne yapıyosunuz bakalım

Erken kalkınca meto daha hızlı çalışıyor biliyorsun canım.
Menüne gelince çiğ köfte sarma oh oh yani.
Gerisine lafım yok
yaaa gülmee ama bakkk dileğim hakket benden adam olmaz dimii :18::18::18:şaka bir yana yazını okuyunca bende güldüm kendime

yazık garibim sende bana 10 kez yazmışsındır forumda erken kalk ptty ,6 öğün ye,öğlen sebze ise akşam et ye ,evinde et yoksa yine sebze ye ama benim saf kafam hala anlamıyorr ve hala biz senden yardım bekliyoruz söylediğin uyardığın halde bizleri

aslında biz senden değil sen bizim çenemziden çekiyorsun canım benim valla hakkını helal et sürekli başını şişiriyoruz :18::18:

cevabım geç oldu annemler gelince sofra hazırlamaya kalktım o yüzden kızçeler

KIZLARRRRRRRRR
BUGÜN TARTILDIM TAM 67.4 KİLO OLMUŞUMMMMMMMM:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
9 haftaya yakın sürede 9.6 KİLO VERMİŞ OLDUM
ÇOK MUTLUYUMMMMM
Kaç gündür moralim bozuktu valla yerine geldi tartıldıktan sonra koşu bandında hiç durmadan 20 dk ya yakın koştum
hedeflediğim kiloya ulaşına kadarda hiçbişey durduramaz beni
Ödül olarak mini magnum aldım

slm fıstıklar neredesiniz ayol kimseler yok. neyse ben geçem yemek yapmaya bari. menüde mantarlı et , gavurdağ salata ve yoğurt var.
gece 2-3 gibi yatacağım için geç oldu akşam :) idare edin artık
gavurdag ne yag? guneydoguda oyle bi dag var
kakaolu sut icebiliriz yani yuppiii
bugunku menum,azicik kacirdim simdiden soliyimm
sabah
1 tk keten tohumu
2 dilim cavdarli ekmek
2 domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak filtre kahve
ara
activia yogurt

1-4 arasi kurs vardi,bisiy yiyemedim
1 bardak yesilcay
1 bardak ihlamur ictim

saat 6 gibi
1 tk keten tohumu
1 tane karniyarik
3 kasik yogurt
salata
1 bardak filtre kahve

saat 8 gibi esim geldi:18:
1 kase kapuska
salata

aksam abarttim ama yarin yatili misafir gelcek,simdi temizlige giriscemmm

canım keten tohumunun ne faydası var ve sen yararını görüyor musun??

şu çizelgeyi yapmadım bir türlü yardımcı olabilirmisiniz
http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
burdan şifreyi kilo mu istediklerni yazıp girdim ama
BURDA KALDIM

This weight loss ruler can track your weight loss towards your goal. Display your progress in pounds or kilograms.
IMPORTANT: To update your ticker, click on it or bookmark this web address:
Weight Loss - Diet Ticker

NEW: You can now edit your ticker without changing its web address. No need to edit your signature or web page to change your weight.

Done! Your Ticker:

burda sadece çarpı var

Size Option: Large Small
Background Option: Light Dark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…