Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tokluk hissi veriyor,bagirsaklari calistiriyormus canim,ben bisi hissedemedim henuzz
profil düzenleye gir ordakullanıcı kontrol panelinde imza nerde bulunuyor
canım sana kısaca özetliyim sabahları her zaman yedikleerim domates salatalık maydonoz biber 1 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek arkasından 10dka sonra yeşilçay(haftada sadece 3 yumurta hakkım var haşlanmıs yada yağsız omlet)listelerde her hafta bir şey dikkatimi çekiyor; bir hafta üstlerde olanlar diğer hafta aşağılarda oluyor, hemen hemen tek istikrarlı az ama emin adımlarla ilerleyen ise Dilek...
Başta Dilek olmak üzere tüm kilo verenleri tebrik ederim, artıda çıkanlar ise üzülmesinler, önümüzdeki hafta onların listenin üst sıralarında olacağına eminim...
Bu arada geçen haftanın birincisi grafiti, bu kadar hızlı kilo vermeyi nasıl beceriyorsun? paylaştıysan da artık topiğin hızına erişemiyorum, ipin ucu kaçtı, geçmişi çok takip edemiyorum, bir hafta boyunca yaptıklarını ve yediklerini kısa bir özet olarak paylaşır mısın? Belki ilham alabileceğimiz bir şeyler vardır canım, şimdiden teşekkürler!
kızlar ben çizelgeyi göremiyorumm neden acaba
canım sana kısaca özetliyim sabahları her zaman yedikleerim domates salatalık maydonoz biber 1 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek arkasından 10dka sonra yeşilçay(haftada sadece 3 yumurta hakkım var haşlanmıs yada yağsız omlet)
11:30da bir ara ögün yapıyorum 10badem yada 10 fındık
sonrasında 45 dkka koşu bantında yürüyorum yürürken sauna sortumu giyiyorum çok terletiyor
saat 14:30öğle yemeği yerine 2.bir ara öğünm var oda 2 grisini ve 1 bardak ayran
akşam sana kalmış ya 1 kase corba sebze yemekleri 8 kaşık et türü seyler bir el içi kadar herseyin yanında salata ve 1 kase yoğurt
sadece et yemeklerinin yanında yoğurt yok
ama ben genelde porsiyonlarımı bitiremiyorum mesala çorbadan 4 kaşık sebzeden 4 kaşık yiyorum salata ve yoğurt bu sekilde
akşam yemeklerimi 16:45de yiyorum ve 17:30da sauna sortumla 1.5yada 2saat yürüyüş yapıyorum
saat 20:30da 1 yeşl elma
gün içinde 3 ltre su ve yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum
işte bu kadar şimdide sauna eşofman sipariş ettim onu bekliyorum bakalım bi işe yarıyor mu
sormak istediğin bir sey varsa sorabilirsin canım
sana söyle bi örnek liste vereyim
bir kase corba 8 yemek kaşığı sebze yemeği bir dilim ekmek salata ve yoğurt
veya
1 kase çorba 1 el içi kadar beyaz et yada kırmızı et fırınlanmıs ızgara yada haşlanmış salata ve 1 dilim ekmek
veya
6 kaşık baklagil yemeği 6 kaşık pilav salata ve yoğurt
öğünler bu şekilde ama ben porsiyonlarımı yarıya dşürdüm yiyemiyorum çünkü
kızartma pasta börek asla yemiyorum kaçamak hiç yapmıyorum
meyvelerim bile porsiyonlar halinde
işte böyleee
Selam şeker
Takip ediyorum demişsin ama gözden kaçırmışsın sanırım.
Bildirim günlerimiz sadece cuma günüdür.
Ve bana mesaj atılması gereklidir.
Bunu kaç kere yazdım..
Buraya bir sürü kısçe geliyor hemen hemen hepimiz yardım etmeye çalışıyoruz.
Eğer muhabbetlere katılırsan eğlenceli bi şekilde devam edebilirsin zaten
Menüne gelince kötü...
Börek yiyeceksen illa sabah yemelisin ama diyette börek olmaz yani.
Şekeri unutmaya çalış yeşilçay yağ yakmak için var şekerli içersen olmaz tatlandırıcı dene istersen
Sarı leblebi ishal olduğunda yenir ki durdursun diye.
Bizim amacımız tuvalete çıkabilmek.
Hurma ve salatalığa lafım yok.
İdeal bi akşam yemeği için tavsiyem ise;
4-5 yk sebze yemeği + 1 dil ekmek + salata + yooğurt
ancak oldu kız ne edem temizlik derken yoruldum
kız bu saatte daha yemekmi yapcan?
iş olunca geç kalıyor benimde öyle oluyor bazen
hım o zaman bende beyaz yiyeyimakılsız başın cezasını bağırsaklar çekermiş ben de kalorisi az diye avuç avuç sarı leblebi yiyorum
gavurdag ne yag? guneydoguda oyle bi dag var
kakaolu sut icebiliriz yani yuppiii
bugunku menum,azicik kacirdim simdiden soliyimm
sabah
1 tk keten tohumu
2 dilim cavdarli ekmek
2 domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak filtre kahve
ara
activia yogurt
1-4 arasi kurs vardi,bisiy yiyemedim
1 bardak yesilcay
1 bardak ihlamur ictim
saat 6 gibi
1 tk keten tohumu
1 tane karniyarik
3 kasik yogurt
salata
1 bardak filtre kahve
saat 8 gibi esim geldi:18:
1 kase kapuska
salata
aksam abarttim ama yarin yatili misafir gelcek,simdi temizlige giriscemmm
dileğe mesaj attınmı bildirim yaptınmı? eğer yaptıysan listede olmama gibi bir durumun olmazdısızı takıp edıyorum ben ama sız benı etmıyorsunuz lısteye bılene eklememıssınız yaaaa ,,,bense merakla acıyorum her zaman pc yı kuscem artıkhaberınızolsun gelmeyecegım buralaraaaa,
aksam 17:00:1 dılım tometeslı borek yarımbardak azsekerlı yesıl cay-1 salatalık-20 sarıleblebı-1hurmabu kadar ve yarım lt su daha
nasıl?????????
yarın tartılır yazarım ınsl....regl olmadım daaha oyusden yarın gebelık testı yapacagım sonrad atartı kısmettt dua edınde hamıs oluyummm bariiiii yaptıgım dıet de ıse yarasın yaa
canım sende sanki azardan hoşlanıyorsunda onun için yiyip içiyorsun gibişimcik gördüm seni altta
ben bugünü yazayımda azcık bana kızın yine cozuttum
sabah bir güzel öğlene kadar uyku çekmişim saat öğlen 1de uyanmışım kocişe bir fırça bu saate kadar neden uyandırmadın beni ,kıyamadım karıcım sana dedi böyle uyuyunca çok fena oluyorum ben birdaha erkenden uyanınca haber ver bana dedimve bir güzel kocişi fırçaladım yazık garibimi
neyse kalktım işte saat 2:30 oldu ben kahvaltıyı hazırlayıncaya kadar
domates,salatalık,kk peynir,2 siyah zeytin,2 bardak çay,1 haşlanmış yumurta ,1 dilim ekmek
17:30
1 hurma ,1 çiğ köfte,1 küçük sarma,bol bol su
19:00
balık,sabhtan kalan domates ve salatalıklarla yeşil soğanlı yenden salata yaptım onu yedim yanında 2 bardak çay
şimdi kociş gece 12 de geleceği için
o saate kadar acıkma aolursa hurma atıştırıcam ,ve bol bol su içeceğim unutmadan kaç günden beri yazıyorum buraya bitki çayı diye bir türlü içemedim daha inşallah bu akşam içeceğim :18::18::18::18:
eet btün kızmaları bekliyorum şu an itibari ile kendimi hazırladım ya bendeki azmimm gitti gibi accık kendime getirin beni kızlar yaa
maşallahcanım sana kısaca özetliyim sabahları her zaman yedikleerim domates salatalık maydonoz biber 1 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek arkasından 10dka sonra yeşilçay(haftada sadece 3 yumurta hakkım var haşlanmıs yada yağsız omlet)
11:30da bir ara ögün yapıyorum 10badem yada 10 fındık
sonrasında 45 dkka koşu bantında yürüyorum yürürken sauna sortumu giyiyorum çok terletiyor
saat 14:30öğle yemeği yerine 2.bir ara öğünm var oda 2 grisini ve 1 bardak ayran
akşam sana kalmış ya 1 kase corba sebze yemekleri 8 kaşık et türü seyler bir el içi kadar herseyin yanında salata ve 1 kase yoğurt
sadece et yemeklerinin yanında yoğurt yok
ama ben genelde porsiyonlarımı bitiremiyorum mesala çorbadan 4 kaşık sebzeden 4 kaşık yiyorum salata ve yoğurt bu sekilde
akşam yemeklerimi 16:45de yiyorum ve 17:30da sauna sortumla 1.5yada 2saat yürüyüş yapıyorum
saat 20:30da 1 yeşl elma
gün içinde 3 ltre su ve yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum
işte bu kadar şimdide sauna eşofman sipariş ettim onu bekliyorum bakalım bi işe yarıyor mu
sormak istediğin bir sey varsa sorabilirsin canım
sana söyle bi örnek liste vereyim
bir kase corba 8 yemek kaşığı sebze yemeği bir dilim ekmek salata ve yoğurt
veya
1 kase çorba 1 el içi kadar beyaz et yada kırmızı et fırınlanmıs ızgara yada haşlanmış salata ve 1 dilim ekmek
veya
6 kaşık baklagil yemeği 6 kaşık pilav salata ve yoğurt
öğünler bu şekilde ama ben porsiyonlarımı yarıya dşürdüm yiyemiyorum çünkü
kızartma pasta börek asla yemiyorum kaçamak hiç yapmıyorum
meyvelerim bile porsiyonlar halinde
işte böyleee
selam kkızlar ben geldim
ay parmaklarım bile tutmuyor şişmişler
çok yoruldum bu oda deiştirmek mahfetti beni
yatak odası evin can damarı demekmiş
yatak yorgan kılık kıyafet derken perşembeden bu yana mahfoldum
neyseki hallettim hala devam ediyorum temizliğe bitmedi
pc anca bugün kurduk
bildirimde yapamadım
dilekcim perşembe sabahı -400 düm demiştimya
cuma sabahı tartıldım +500düm inanamadım ogün yorgunluktan heralde eşya taşı indir kaldır
yemek bile yemeye fırsatım olmadı ama sabah +500düm
bugün gene 63 olmuşum
63'den bi aşağı inemedim
bu hafta bitsinde temizlik felan bide cuma günü kuran okutucam anneme
ondan sonra inşallah tekrar devam sıkı yönetime
eeee kızlar sizde ne var neyok çenem düştü benim
yeşil çayı kahvaltıdan 10 dk sonra içmenin bi anlamı var mı:44:
annaaaaaaaa bildirimlerede baktım bu hafta herkes dökülmüş yaffffffff
ufuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mineeeee +
black +
neskuik +
ama ama ama ama gözlerime inanamıyommmmmsuzimmmmm -1000 vermiş
maşalllahhhhhhhhhhhhbeybim kim tutar seniiii yürü beeeeeeeeee arkandayızzzzzzzz
ayyy hiç sorma zaten ufacık tefecik mahfoldum onunla ayağıma takılıp durdu 3 gündür
aaa çok zor o işler yaaa
bide oğlun var küçük daha
çocuklarla hiç iş yapılmıyor
umarım bayaa halletmişsindir
bende dün öğlenden beri girmemiştim merak etmiştim seni
slm kızlar çok yorgunum yazı yazacak halim bile kalmadı puffffff daha kışlıklar kalkacak yazlıklar ütülenecek.
bahar temizlikleri de ne zor muş
diyetisyenim bana yemeklerden sonra cayı ve suyu 10 dka sonra içmen daha uygun olur yemek arkasından hemen içme dediyeşilçayında yağ yakma özelliği var ya yemeklerden 10dka sonra daha etkili oluyor galiba.valla onu ne amaçla söyledi bilmiyorum