70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yuru beeee
kayinvalideye koptumm tebrikler canimm
iyi geceler kızlar
beni grip fena vurdu misafirde vardı
yatayım dinleneyim en iyisi
yarın elektirkler olmayacakmış
bakım varmış pazar pazar
akşama gelirim ancak
öpüldünüz şekerler
iyi geceler seker
herkese iyi geceler benide aranıza alırmısınız :26:
şuan 72 kiloyum hedefim 60 olmak
hosgeldinnnnn

Woooow süper kilo gitmiş valla. Tebrikler
teşekürler canım.ben emziriyorumya bide onuda avantaj sayıyorum kendime.sabaha kadar emiyor sıpa.bölelikle güzel kilo verdiğimi düşünüyorum.

ellerine saglik dilegim ay gecen hafta ilk 10a girecem demisdim cikdi 8inciyim haftaya hedefim ilk 5 :111:
birincimiz oyaz_08 tebrik ediyorum
teşekür ederim suzicim.valla ne yalan sölim bu hafta başlarda biyerde olacağımı düşünüyordumda listeye birinci olarak gireceğimi tahmin etmemiştim.çok mutlu oldum.

hoşgeldin aramıza.eğer topiği düzenli olarak takip edersen faydasını görürsün inş...

tebrik eden bütün arkadaşlarıma teşekürler.dilekcim liste çoookkk güzelllldiiiiii.adımın en başta olması dahada güzeldi.belki birinciliği koruyamam ama listenin başlarında yer almak için,hedefim için elimden geleni yapacağım.bu konuda azimliyim.sanada emeğin ve ilgilendiğin için ayrıca teşekür ederim canım.

bugün evdeki işlerin biçoğunu hallettim şükür.annemleri ve ablamlarıda az önce gönderdim.sağolsunlar yardıma gelmişlerdi.bugün onlarla beraber biraz kaçırmış olabilirim.ama yarın yeni bir gün ve ben kaldığım yerden devam...çok uykum var artık dayanamıyorum.herkese iyi geceler.sağlıcakla kalın

Iyi geceler kizlar rüyanizda beni görün emi

kııızzzlaarrr çoook muttluyum tartıldım bugünn tam 2.5 kilo vermişimmmm
tebrikler canim
5. Olmusum oyy oyy Allah eksiltsin 1 e kadar yolu var
daha güzel sonuclar aliriz hepberaber insallah

6 lara gelimde suzim
varsın birinci olmayım
inş bol eksili bi liste olur haftaya bu ara topik pek bi salmış
biraz gaz gelsin diye dedim canim yoksa fark etmiyor benim icinde 1incilikde gözüm yok gözüm yükseklerde deyil gerci 1senede 1kere 1inci olmusdum güzel bir duygudun be aslim ah bende 6lara geleyim baska birsey istemiyorum simdilik
slm fıstıklar neredesiniz ayol kimseler yok. neyse ben geçem yemek yapmaya bari. menüde mantarlı et , gavurdağ salata ve yoğurt var.
gece 2-3 gibi yatacağım için geç oldu akşam :) idare edin artık
gavursalatasina benimde gözüm takildi acaba buralardan mi gelme o salata diye
yola devam canim
cok gecmis olsun minem cabuk gecer isallah
senin karta kafayi takdim ben sorsammi diye düsündüm neyse iyi ol yine sorarim sana
canim ben bikac kere sana yazdim atasim suzan falan diye senden cevap gelmeyince birakdim insallah istiyorsan positiv olur hamis olursun canim

amin insallah bende artik biktim nasilda zayiflamissin diyenlerden derim insallah:44: cok karisik yazdim
canım kusura bakma ben çıktıktan sonra yazmışsın anca gördüm
şu ayranlı çorbayı yaptım bugün onu deniyorum bakalım nolcak
ama cidden çok tok tutuyor o kesin
affiyet olsun canim etkisini görürsün insallah
oh tebrikler canim
selamunaleyküm

dilekkkkkk
doktorun tartısında 67.9 u gördüm
tebrikler seker
ben unuttum yatakodasina daldigini diyorum nesli nerde diye hata bugünde yazacakdim merak ettim seni tatlim
ayyy ayyy cok sagol bebegim insallah yola devam
hayran kaldim azmine canim ya
selam cicişler....
beni hatırladınızmı.
nerelerdesin sen canim ya
amanen monam da gelmis hosgelmis 1kilo ne ki tatil icin hemen gider insallah ve o iltifatlar bizede nasip olur insallah
yeni bir hayat programında hakan elendi çok şaşırdım
bende ya birde üzüldüm cok azimliydin
iyi geceler kızlar
beni grip fena vurdu misafirde vardı
yatayım dinleneyim en iyisi
yarın elektirkler olmayacakmış
bakım varmış pazar pazar
akşama gelirim ancak
öpüldünüz şekerler
görüsüürüz minecim tekrar gecmis olsun tatlim
hosgeldin canim aramiza
yarin yeniden saglikli beslenmeye devam edelim canim cis yemiyelim
canim benim nice güzel sonuclara insallah hepberaber

bugünkü menüm güme gitti

sabah yiyemedim öglen kahvalti yapiyoruz diye annemgillen alisverise cikinca 1 elma yemisdim gelince 1dilim kara ekmek salam kasar peyniri domates maydonoz zeytin yedim.

sonracigima yemek hazirliycakdim olmadi arkadasim aradi benim arkadasim pat diye geliyor bana bende diyorum bazen icimden cünkü kirmak istemiyorum seviyorum onu önceden haber versene diye icimden yoldayim geliyorum diyor yada 10dakikaya sendeyim diyor esler kahveye biz sabahliyoruz artik bazen kucakkucaga yatiyoruz onlar gec gelince

ama ben nerdeyse 1 veya 2 kere giderim senede onun evine hep o gelir cünkü ben hep benim oglan yatamaz orda kendi yataginda yatsin düzeni bozulmasin diye gitmesdim bugünde arayinca tersini yapayim dedim o bana erkekler kahveye gidiyorlar der demez bende sana gelecekdim dedim tabii sasirdi beklemiyordun hep o mu catkapi gelcek birde ben yapayim dedim bende az degilim aa
hemen cocugu hazirladim bende hazirlandim esim bizi ona ativerdi ama olan bana oldu ac ac gittim
cocuga yedirmisdim ordada arkadasim kendi kizina ve benim oglana köfte yapti cocuklar yedi sanada yapayimmi dedi nebileyim cekindim kendi tokum diyince bende yedimde geldim zaten dedim
sonuc: bütün gün 1 elma 1 dilim ekmek arkadasimin yanindada 2 kase cekirdek

suziiiiiiiiiiiiiiii bizim zayıflamamız lazım suziiiiiiiiiii ne etcez biz ikimiz millet inceliyo bizde tık yok

dök dök ne yedin bakim? 2 kase çekirdekle doydun mu kız
yok acim ac ama yemiycem bu saatde esim simdi acikdim dedi iskence gibi gittim ona ekmek arasi yaptim yutuyor suan arkami döndüm ona sana yaziyorum bakmiyorum ona isir dedi yok dedim
suziiiiiiiiiiiiiiii bizim zayıflamamız lazım suziiiiiiiiiii ne etcez biz ikimiz millet inceliyo bizde tık yok
bizde zayifliyalim artik canim ya esim bile dalga geciyor benlen sen zayiflayamazsin diye hayal görüyorsun sen demek istiyor

benimkide arada laf çarpıyo ya hani spor yapıyodun ne oldu diye. ya gerçekten ne yapacağız. 2 gün diet yapsa 3 gün dayanamayıp bozuyorum. hiç iradem yok ya.
denemediğim diet kalmadı hep pes ediyorum. bir yol suzi ne olacak bu hal. her öneriye açığım. denemediğim şey kalmadı zayıflamam lazım artık yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bebegim benim denemedigim birsey kalmadi 1 gün ac bile kaldim oda olmadi sende denedin dukani olmadi lahanaymis patatesmis öyle tek yönlü yiyceklerle de yapamiyorum ben

ama ben bu hafta carsamba sabah börek yedim ertesi günü sabah 2 tane muffin yedim gerisini dilegin dedigi gibi yaptim yinede 1 kilo verdim canim

yani illa börek yemek istiyorsam artik sabah kahvaltida yerim diyorum bakalim bu seferde yapamazsam gercekden agliycam okadar bozuldum kendime ve kendime cok kiziyorum

ana pisim yaaa yarin annemin dogum günü ne edcem ben pasta var yine yaa yemezsemde annem gücenir

canım bende dileğe uyuyorum inan. poça börek çok nadiren genelde haftasonu yiyorum oda kahvaltıda. ama ben 1 hafta boğazımı tutsam 1 gün cıs yapsam hemen yok oluyor emeklerim. hiç cıs yapmamam lazım ama kendime engel olamıyorum çok iradesizim.hep bahane hep bahane

birde bende ne var pisim biliyormusun dün mesela yedigim seylerin hatti hesapi yok yani kacamak yaptimmi nasil olsa bozdum diye kizip daha cok yükleniyorum dolapda nevarsa artik dolapda deyil migdemde oluyor
bende kilo almaya cok meyiliyim herhalde hemencecik arti oluyor affetmiyor tarti beni
benim kizarkadas fitnesse yazilmisdin öbürüde yarin yazilmaya gidiyor bende gelcem sizlen diye atladim hemen yarin oraya yazilacam bakalim haftada 2 kere gidebilsem yine iyidir herhalde dimi :26:

iyidir tabii ben bir zamanlar yemekten nerede ise hiç kısmadan günd 2 saat yürüyerek bir ayda 4 kilo vermiştim. ama şimdi öyle vakit ayıramıyorum işte. bende tekrar şu michellin günde 20 dk lık cd sşne başlamak istiyorum. ama her hafta niyetleniyorum her hafta bir engel oluyor başlasam gelecek devamıda ahhhhhhhh ahhhh başlamak en zoru.

canim benim benim oglisi hep bahane ediyordum büyüsün kendime vakit ayiririm diye ama kendime de artik vakit ayirmak istiyorum birgün esim baksin birgün anneme birakirim haftada 1-2 saatde artik kendime ayirmak istiyorum ev is ev is kendim icin dogru dürüst birsey yapmiyorum

birde eskiden nekadar cok bos zamanim varmis cocuk yokken ve güzel degerlendiremisdim diye de düsünüyorum cocugumu cok seviyorum iyiki var bitane oglum ama cocuk olunca ister istemez zamanin kisitlaniyor evlendim diye cocuk yokken de kendime fazla vakit ayirmamissim kendim icin yani onu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…