Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnmde 2.haftam iişte
hmm deneyelim bakalım işe yarıyor mu
bebeğim kız sen bu liste böyle olmaz sana kimse alınmaz bizim iyiliğimizi düşündüğünü biliyoruz
pfff ben niye kendimi diyete veremiyorum anlamıyorum
Günaydııııııın
Kııız ben patates diyetini bi iki yıl önce denemiştim. Hiç tavsiye etmem en fazla 2 gün dayanabildim. Ama dene istersen içinde kalmasın.
Sadece patates yiyosun dimi bütün gün.
Ben artık kuscaktım valla 2 gün sonrasında. Sağlıksız bişey. Belki kalorisi ve karbonhidratı azdır bilmem ama şekeri fazla patatesin.
Birde sadece haşlanmış patates olarak yiceksin. Alternatif de yok. İyi düşün derim.
aman fıstıklar kilo verelim derken sağlıktan olmayalım dikkat et patates diyeti yapacak arkidaş okey zor olursa zorlama
fıstık çok diyet var aslında başka dene dukan var mesela yada kendini zorla zatn günde 2 kilo haşlamada yesen kilo veremezsin diye düşünüyorum mujukx yinede başarılar
canım ben dukan yapmış biri olarak söylüyom artık kesinlikle şok ve o tarz dietlere karşıyım neden dersen dukan ile 10 günde 2 kilo verdim nerede ise. ama sonra bırakınca geri aldım. birde üstüne üstlük dengem bozuldu ondan sonra bir daha düzenli kilo veremedim.
bence en iyisi dileğinki sağlıklı beslen az cıs yap her hafta gitsin yağlar
amanen liste 1incilige aday görüyorum hadi bakalim insallah hafta bol eksili liste görelim :13:
Evet gelelim maydonozun faydalarina
Herkes haklı olarak karsı bu diyete ama hiç açıkmadim 3 ogünde 2 adet haslanmis patatesimi yedim pul biberle baharatladim...
2 l su ictim ve 30 dk yürüdüm....
Bunun yapmamin neden ise yaklaşık 3 hafta 69 takili kaldım....yok regl yok kacAmak derken nerdeyse başladığım yere geri doncem....
Şimdi mrk ediyorum bu diyet ise yaricakmi....zaten 1 hafta uygulanıyor....
Bir gunüm bitti sayılır.....
Hayırlısı olsun....
nasıl uyguladın bebeğimYariyo canim
Ama bitince bogazini bi hafta tut sapitma 1000 kaloriyi gecme almazsin da
Lisede 20 kilo verdm bu diyetle hayatim degisti
Ama cahillik simdiki aklim olsa 1 kezden fazla yapmam
Yariyo canim
Ama bitince bogazini bi hafta tut sapitma 1000 kaloriyi gecme almazsin da
Lisede 20 kilo verdm bu diyetle hayatim degisti
Ama cahillik simdiki aklim olsa 1 kezden fazla yapmam
geçen hafta puccaaaya bildirim yapmışmıydınbnmde 2.haftam iişte
bende çook yorgunumslm fıstıklar bütün evi temizledim çok yoruldum size bir bakayım dedim, acık tv karşısında keyif yapayım, öff daha akşam yemeği var ne yiyeceğiz biz yaaaaaa
biri yemek yapsa bana :) şimdilik kaçtım byeeeeeee
evet artıda olan çok kışçe var
6 lara gelimde suzim
varsın birinci olmayım
inş bol eksili bi liste olur haftaya bu ara topik pek bi salmış
Merhaba kızlar,
Biliyorsunuz çok zor kilo veriyorum diye ağlıyorum sürekli bu topikte
Geçen hafta 67.9 dum sonra kaçamak yapıp durdum, hatırlıyorsanız 69.4 e çıkıvermiştim.
İşte 1 haftadır kastım kendimi, sıfır kaçamak, bugün tartıldım 67.7
Gaza gelmiş durumdayım tekrar
Bugünkü menüm:
Uyanınca 1 bardak ılık su , 2 hurma
Sabah: 1 yumurtadan yağsız omlet, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates salatalık, kiraz sapı çayı
Ara yok çünkü kahvaltı geçti. Meğer diyetisyenin verdiği listeye göre kahvaltı geç yapıldıysa ara öğün atlanacakmış.Ben Antalya' da kafama göre yaparken ara öğünü atlamıyordum hiç, sonra akşam yemeğini 8 de 9 da yemek zorunda kalıyordum
Öğlen: Uno denge sandviç ekmeği arasına 4 köfte, 4yk yoğurt, salata
Ara: 1 incir, yarım paket eti form yulaflı
Akşam: 8yk ıspanak, 1 buçuk kepçe kadar mercimek çorbası, 4yk yoğurt, bol salata
Saat 9 gibi çilekli yoğurt yapacağım yine, 2 akşamdır 4yk yoğurdun içine 4 5 çilek doğruyorum. Normalde önce meyve, yarım saat sonra yoğurt veriyor listede. Ama ben bunu yapınca daha çok veriyorum.Dünden önceki gün 68.4 düm, dün 68 bugün de 67.7
Bir kupa da phyto slim çay içtim mi tamamdır. Toplamda 2.5 lt su hüplettim
diyetisyene gidecem demiştim sanırım o liste, ne dedi diyetisyenin önemli bilgiler varmı
bizede listeyi mesajla gönderirmisin?
buarada yeni ortamın nasıl, alışabildinmi
slm fıstıklar neredesiniz ayol kimseler yok. neyse ben geçem yemek yapmaya bari. menüde mantarlı et , gavurdağ salata ve yoğurt var.
gece 2-3 gibi yatacağım için geç oldu akşam :) idare edin artık
ben nıye yokum