70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinnnn kizlarrrrr

Suzi bi enteresanlık var bu işte annem :26:

:26:doktora bi sorayim kendime vakit buldugumda bi keresinde kizin biri bana metroda yer verdi oturayim diye hamile sandi herhalde benim noram ya

Dilekcim, eline sağlık, hızlısın bu sabah. Kilo veren herkese tebriklerrr.

Gemeyen ikinliin sebebi olabilir - Hrriyet SALIK
Suziii, burada bir haber var şişkinlikle ilgili, oku istersen.
cok sagol canimcim belki doktora gidersem bana ilac falan verir
tamam sagol tatlim agri yapiyor denedim ve birakdigdim yine arada atayim bi sakiz agzima
ben geldim bebekler nasılsınız bende size katılabirmiyim bende buu boğazı tutup kilo verirmiyim sizi seviyorum hayatı seviyoru m zayıflamak istiyorum öf pöf puf
hosgeldin canim
ballim sicak tut kendini

topigimizde regl dönemi baslamis
agri ceken kizlar ben bildim bileli hep agri cekmissimdir genckizgen hatirliyorum bi keresinde yilbasinda olmusdun herkes yilbasini kutlarken ben sancilar icinde kivraniyordum
kulanmadigim hap kalmadi doktor evlen cocugun olsun gecer dedi hani nerde
bana iyi gelenleri süylim size belki sizide rahatladir

hastalandigimda ilk isim bol cay icerim genelde papatya cayi cok rahatladiyor beni
sicak suyumu hazirlar su torbasina doldururum karniniza koymayin ama iyi olmazmis onu bi ayaklarimin altina sirtimda gezdiriyorum vucutumun üzerinde
sizde de varmi ama benim üsüyen yerlerim oluyor genelde oralara tutuyorum hemen agrisi hafifliyor ve ayaklarima illa corab giyerim
agrisiz biz regl dönemi gecirirsiniz isallah kizlar ben cok cekiyorum ondan kötü oluyor

ellerine saglik dilegim ay gecen hafta ilk 10a girecem demisdim cikdi 8inciyim haftaya hedefim ilk 5 :111:
birincimiz oyaz_08 tebrik ediyorum

SABAH YINE GEC KALDIGIM ICIn yanıma yıyecek seler alma fırsatım olmadı
sabah 2 kepeklı pohoca ewde yaptıklarımdan form cay
ara yesılcay armut
oglen 1 kepeklı pohoca cay
ara armut yeslcay
aksam : mısfrlıge gıtcz cok hazrlanıolr bıde
ıns hafıf atlatırım

sıcak su torbasını tam göbişe koymak lazım. rahimin üstüne gelecek ve oradaki kasları gevşetecek zaten ağrı yapan o yaramaz kaslar.ayağa bir de bele sıcak torba da iyi geliyor
papatya çayını bir ara denemiştim aslında iyi fikir. hım şuan karnim ağrıyoda çay iç iç ter içinde kaldım.

pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

al basina belayi simdi
ne kudurtuyon sen simdi onu yaaaaaaa

sagol suziimm

:26:doktora bi sorayim kendime vakit buldugumda bi keresinde kizin biri bana metroda yer verdi oturayim diye hamile sandi herhalde benim noram ya

Dövek mi suzi

Anneme de yaptılar onu annemin morali çok bozulmuştu

beni kiskandiginin farkindaydim zaten

Offf sabah sabah romantikliği tavan yapmış bi sevgiliyle uğraşıyorum zaten

Çorabı yırtılmış beyfendinin onu yazıyo bana deve valla ben bugün bişi yiyemem artık

Son düzenleme:
Ya çokta sert gitmek istemiyorum açıkcası ne biliyim sonuçta herkes bi Suzi bi balkaymak değil ki.

Ben öylesine içtim canım annem zayıflamak için içmişti kilo veremedi sabit kaldı.

hmm deneyelim bakalım işe yarıyor mu
bebeğim kız sen bu liste böyle olmaz sana kimse alınmaz bizim iyiliğimizi düşündüğünü biliyoruz

ne çekiyon saçımı hem ben diyet yapıyom sen de yap

pfff ben niye kendimi diyete veremiyorum anlamıyorum

kızlar benbuğün tam tamına şimdi tartıldım tok olarak 70,2 yim yani bu diyete devam edersem 1 ay sonra istediğim kilodayım sporda yaparsam kesin ben şimdi gidiyi evi süpüriyim camı siliyim koşu yapıyım ama sizdende kopamıyo net açık öfff elektirik gidiyo boşuna pööff

öyledirler bacim hele sen bi evlen 1 2 yil gecsin sonra romantik bir sofra hazirla mum felan
sonra o deveee bi gözü tv de bi gözü yemekde tikinsin bak cok romantik oluyo
insanin mutlulukdan o mumlari aliiippp
neyse bacim benden bu kadar

Anaaaa gebertirim valla

suziiiiiiiiii

Eki Görüntüle 401832
kizlar totomu döndüm kusura kalmayin

suziii bacim sende üstüne bi sütyen giyeydin ya barii ne onlar öyle ninemin minderi gibi yayilmista yayilmis
cekil ballim seni yerinden bile kipirtatamiyorum
ben paylasdim örtmenim bu haftada paylasacam dilek bugün kepeklitoast yiyeyimmi normal toast ekmegi almamisdim karasindan aldim daha kahvalti yapmadim malum bizimkiler uyuyorlar
ama kan pitilasir diyorlardin pisim:26: bende korkumdan hic karnima koymuyordum öyleyse bende koyarim tabii sagol
dövek bebegim yazik ya bende caktirmadim bozuntuya vermedim sagol dedim oturdum

erkeklerin romantizmi işte canım. aaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaah sevgili iken her sabah telefon eder. "meleğim senin sesinle uyanmak çok güzel "derdi. benimki. şimdi nerdeeeeeeeeee kalkmıyo bile yataktan

ben paylasdim örtmenim bu haftada paylasacam dilek bugün kepeklitoast yiyeyimmi normal toast ekmegi almamisdim karasindan aldim daha kahvalti yapmadim malum bizimkiler uyuyorlar

Tost yersen wc sorunun olabilir suzm.
Yanında domates ve maydanoz falan da tüket bence

hmm deneyelim bakalım işe yarıyor mu
bebeğim kız sen bu liste böyle olmaz sana kimse alınmaz bizim iyiliğimizi düşündüğünü biliyoruz

Valla bide böyle deneyelim bakalım nolcak

pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

al basina belayi simdi
ne kudurtuyon sen simdi onu yaaaaaaa

En çok seninle uğraşıcam gene bebişim elimden kurtulamazsın.

erkeklerin romantizmi işte canım. aaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaah sevgili iken her sabah telefon eder. "meleğim senin sesinle uyanmak çok güzel "derdi. benimki. şimdi nerdeeeeeeeeee kalkmıyo bile yataktan

hmm :26::26:

Ben gösteririm ona , zaten evlenince eve muhabbet kuşu alcam , her türlü küfürü öğretcem ve sabahları odaya koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…