ne oliii yaa hepsi mi böyle olcak
he he eyi olur kız acık sürüsün bizi bak sende artıya geçmişin
bundan sonra böle hergün kötek
yok bacim hicbi halt yiyemiyon onlarin cinsi öyleAnaaaa gebertirim valla
kiz suziii bak simdi oturcam üstüne heeecekil ballim seni yerinden bile kipirtatamiyorumEki Görüntüle 401838
ben paylasdim örtmenimbu haftada paylasacam dilek bugün kepeklitoast yiyeyimmi normal toast ekmegi almamisdim karasindan aldim daha kahvalti yapmadim malum bizimkiler uyuyorlar
ama kan pitilasir diyorlardin pisim:26: bende korkumdan hic karnima koymuyordum öyleyse bende koyarim tabii sagol
dövek bebegimyazik ya bende caktirmadim bozuntuya vermedim sagol dedim oturdum
erkeklerin romantizmi işte canım. aaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaah sevgili iken her sabah telefon eder. "meleğim senin sesinle uyanmak çok güzel "derdi. benimki. şimdi nerdeeeeeeeeee kalkmıyo bile yataktan
ne yazık ki iviiiiiiiiiiiiiit. ama üzülme en azından elimizde kalsınlar, gözleri dışarda olmasın. odun modun idare ediliyo
tamam öyle yapayim sagol fistikTost yersen wc sorunun olabilir suzm.
Yanında domates ve maydanoz falan da tüket bence
Valla bide böyle deneyelim bakalım nolcak
En çok seninle uğraşıcam gene bebişim elimden kurtulamazsın.
yok bacim hicbi halt yiyemiyon onlarin cinsi öyle
kiz suziii bak simdi oturcam üstüne heee
ay pisimde bi uyandiramadi adami temizlik yapsin oda onun derdnde
ha psim ya gecen de benim sevgilim caniimmmm herseyim simdiki odun kocisin mektuplari gecti elime
Tost yersen wc sorunun olabilir suzm.
Yanında domates ve maydanoz falan da tüket bence
Valla bide böyle deneyelim bakalım nolcak
En çok seninle uğraşıcam gene bebişim elimden kurtulamazsın.
benimkinin mektuplarıda duruyo arada açıp okuyom ah ah nasıl tuzağa düşmüşüm diyom
yok bacim hicbi halt yiyemiyon onlarin cinsi öyle
kiz suziii bak simdi oturcam üstüne heee
ay pisimde bi uyandiramadi adami temizlik yapsin oda onun derdnde
ha psim ya gecen de benim sevgilim caniimmmm herseyim simdiki odun kocisin mektuplari gecti elime
benimkinin mektuplarıda duruyo arada açıp okuyom ah ah nasıl tuzağa düşmüşüm diyom
neyse kızlar benşmkinin kalkacağı yok ben kalkayımda başlıyım ucundan. wc banyo falan temizleyem bari byeeeeeeeeeeee
kandırmış seni :)benimkinin mektuplarıda duruyo arada açıp okuyom ah ah nasıl tuzağa düşmüşüm diyom
neyse kızlar benşmkinin kalkacağı yok ben kalkayımda başlıyım ucundan. wc banyo falan temizleyem bari byeeeeeeeeeeee
Bu akşam GALATASARAYımın hamsilerle maçı var çok heyecanlıyım, çok önemli maç ve evde dijitürk var artık millete gidipte cısslarla savaşmicam
:124::124::124::124::124::124::124::124:
bak bebegim bosver sen galatasarayiesime de diyorum gel fenerli ol diye sonra pisman olursunuz nasilda yendik ama sizi
hadi kolay gelsin sana pisimbenimkinin mektuplarıda duruyo arada açıp okuyom ah ah nasıl tuzağa düşmüşüm diyom
benimkide uyuyor pisimah ah nasil da kanmissiz romantikligin r si yok anam
Bu akşam GALATASARAYımın hamsilerle maçı var çok heyecanlıyım, çok önemli maç ve evde dijitürk var artık millete gidipte cısslarla savaşmicam
:124::124::124::124::124::124::124::124:
aha bi odun dahakiz biz romantizm diyoz sen ne diyooon erkeksin sen dimi erkeksin biliyoduum
Suziiiiiiiiiiiiiiiiii
ŞAMPİYONLUK BİZ DE YA SEN ONA BAK BACIM
Benim ki de çok koyu fenerli yaa , ne zaman gs-fb derbisi olsa ayrılıyoruz
şikebahçeli suzziii
hadi kolay gelsin sana pisim
aha bi odun dahakiz biz romantizm diyoz sen ne diyooon erkeksin sen dimi erkeksin biliyoduum
görecez bakalim esimin yazik sessizi cikmiyor ugrasamiyor benlen altda kalirmiyim hehe
oyuna geldik sike mike yokhem artik sike de diyemezler bahane kalmadi
kizlar kedi gibidir ya yumusak huylu yada tirnaklarini gecirirler
yok bebeğim erkek değilim gösterebilirim
GALATASARAY aşkı romantizm değil mi len
En büyük aşk o
lütfen su smileyibiraz acarmisin ballim eliyecenmi üüüleeeennnnn