70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
benide al benideeeeeeeeeee

öffff bizim içinden çıktığımız fırın yağlardan dolayı kullanılamaz hale gelir boşverin :KK53::KK53:

Kalori sepetinden hesapla canım. Ne yiyosan günlük menüne yaz. Toplam kaç kalori olduğunu gösteriyo. Aklına ne gelirse var orda :KK1:

Ben dün beytiye baktım meraktan. Bi porsiyon beyti 897 kaloriymiş. :KK1:

işte yapıyordum yapmicam çünkü ben dikkat ettikçe kendimi bunaltıyorum... merak ettiğim bişi olursa bakıyorum o kadar bebiş :KK23:

:KK9::KK9::KK9: aaah bursaam aaah :KK9:

Canım ben senin ne demek istediğini anladimmmm ama boğazıma hakim değilim isteeee 65 olayım başka bişey istemem....zor biliyorum ama iste insanlar hemen benim gibi sok diyetlere yoneliyoooo:KK43:((
ben o tarz diyetlerle kilo verenleri gördüm ama tekrar geri aliysun buda bosuna eziyet bence ..

erzurumdaki dobiçko yaz gelir :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
of kızlar eşimi bekliyom ya kalksada evi temizlesem heryer leş leş :KK37:
delüüü:KK9:

Bende farklı bişiler denemek istiyorum ama cesaretim yok :KK9::KK9::KK9:

Patates diyeti nasıl bişi sadece patates mi yiyosun :KK53::KK36:

Yavru kendini iyi hissetmen çok önemli ama :KK30:
Çorapsız mı geziyon len yoksa habire karnın ağrıyo :KK57:

ayy ben hiç kalori hesaplamıyorum , eğer cıss yemem gerekirse bi yerde ya yarım bırakmaya yada sadece 1 tane yemeye çalışıyorum..

Dün komşu helva getirmiş "hadi bi tane yiyin" dedi, attım ağzıma bi lokma böyle nasıl da güzel yapmış...:KK56:

Sonra dedim ki "oofff dişim ağrıyo yaaa :KK14:" ve 1 lokmadan sonra bıraktım hem ayıp olmadı hem ısrar etmedi :KK9:
:83: regl gelcek ondaaan :26:

gunaydin kisceler!!!
liste cok guzel olmus dilekcim eline saglik,dobic gibi uyudum daha yeni uyandim..regl oldugumda cok uyuyorum,sizde mi oyle oluyosunuz sugar gacilar:44::44:
1de kursa gidicem,gelince gecmise bi el atmam lazim:KK1: operim hepinizi

Eki Görüntüle 401831
seksi sempanzem beniimm o dudaklar ne öylee :KK23: :KK53:

ay çok güldüm allahta sni güldürsün gelde ye şimdi peh:KK1:

Valla dün annemler yemek yediler biri iskender biri beyti...Bende orda sap gibi oturdum evde öğle yemeğimi yemiştim.

Ama hiçte canım çekmedi valla. Ben ne güzel tavuğumu salatamı yemiştim. toktum. Onlar aldılar kalorileri. :KK1:

Yemeyin valla beyti falan. 897 ne demek ya. Bizim günlük almamız kalori o zaten. Çeyrek beyti kurtarır belki. Ama karbonhidratı da göz önüne almak lazım. :KK50:

Valla dün annemler yemek yediler biri iskender biri beyti...Bende orda sap gibi oturdum evde öğle yemeğimi yemiştim.

Ama hiçte canım çekmedi valla. Ben ne güzel tavuğumu salatamı yemiştim. toktum. Onlar aldılar kalorileri. :KK1:

Yemeyin valla beyti falan. 897 ne demek ya. Bizim günlük almamız kalori o zaten. Çeyrek beyti kurtarır belki. Ama karbonhidratı da göz önüne almak lazım. :KK50:
yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsn sakal aman ne bilim iyi oluyo bende bu kalori hesaplama mutluyum şuan:KK70:

suziiiiiiiiii :KK23:

$sumo[1].jpg
kizlar totomu döndüm kusura kalmayin :KK53:

suziii :KK57: bacim sende üstüne bi sütyen giyeydin ya barii ne onlar öyle ninemin minderi gibi yayilmista yayilmis :KK57:

öffff bizim içinden çıktığımız fırın yağlardan dolayı kullanılamaz hale gelir boşverin :KK53::KK53:

işte yapıyordum yapmicam çünkü ben dikkat ettikçe kendimi bunaltıyorum... merak ettiğim bişi olursa bakıyorum o kadar bebiş :KK23:

:KK9::KK9::KK9: aaah bursaam aaah :KK9:

he he rezil olur fırın ya

kızlar neredeyse hepiniz kilo vermişsiniz nasıl ve ne kadar zamnda verdiniz benim için :KK43: sizin için:)
canım 1 takıma bir gel kaptan gelmiş yanlış anladı sanırsam beni bozulmuş biraz:18:

kızlar neredeyse hepiniz kilo vermişsiniz nasıl ve ne kadar zamnda verdiniz benim için :KK43: sizin için:)
canim yaz yediklerini buraya sonra al agzinin payini su sekilde :KK57::KK57: yada böyle :KK4::KK4::KK4:
sona skiyosa ye :KK20:
öyle zayifliyok iste :KK53:
kaç gün suruyo kuzu :26:
benim en 6 gün sürdü yaa 1 hafta sıcak su torbası karnımda gezdim :KK31:

canim gelmedi daha ya :26: süründürüyo beni böyle iste :KK14:
sancim 2 gün sürüyo amaa :18: ilalari 2 ser iciyorum anca kesiyo sancimi :KK14:
baslamasi bitmesi derken 10 gün canim ya ooooff :KK14::KK14:

Son düzenleme:
dilek liste şahane ellerine sağlık yalnız bu hafta 1/3 kadar kilo alımıvar hımmm dilek kız formdan mı düşüyon millete acık azar kaysana saç çeksene:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Ya çokta sert gitmek istemiyorum açıkcası ne biliyim sonuçta herkes bi Suzi bi balkaymak değil ki.:KK9::KK9:

sen bu çorbayı zayıflamak için kullandın mı canım??? bu arada eline sağlık liste süper olmuş da neden bu hafta bu kadar kilo alan var:26: ben de dahil :KK17:

Ben öylesine içtim canım annem zayıflamak için içmişti kilo veremedi sabit kaldı.:KK34:

Ya çokta sert gitmek istemiyorum açıkcası ne biliyim sonuçta herkes bi Suzi bi balkaymak değil ki.:KK9::KK9:

Ben öylesine içtim canım annem zayıflamak için içmişti kilo veremedi sabit kaldı.:KK34:

bana sert girebilin toto o kadar büyük ki. yağ oranımın için de erir gider senin laflar etkilemez beni :KK52::KK52::KK52:

anaaaaaaaaaa ortim gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiş shop kıııııııııııııııııııız nerelerdesin ya beni bıraktın gittin sen zayıflıyon ben aynı yerde kaldım gelde ilgilen benle ya:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bana sert girebilin toto o kadar büyük ki. yağ oranımın için de erir gider senin laflar etkilemez beni :KK52::KK52::KK52:

Tamam o zaman nasıl davranmamı istiyorsanız öyle davranırım canım.
Hemen hemen herkes benden büyük terbiyesizlik yapmak istemem ben hiç bi zaman:26:

Ama bu hafta cidden hayal kırıklığı yarattı liste bende.
Bu hafta menü paylasanlar da az vardı zaten.
P.tesinden itibaren görün bakalım eli maşalı PuCCaaa'yı.:KK37:

X