- 12 Nisan 2012
- 164
- 0
ay masallah canim sana ya nasil doyuyorsun onunla :26: eminim haftaya baya vericen insallah
canim hergün tartilma
Aslında hergün tartılmıyorum ama d.günümdeki kaçamaklardan sonra tartıldım
sonuç fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay masallah canim sana ya nasil doyuyorsun onunla :26: eminim haftaya baya vericen insallah
canim hergün tartilma
canim hergün tartilma
yemin ederim 2 saattir burnuma big king extra burgerinin kokusu geliyooo:44::44::44::44:yakinlarda burger king de yok,en yakini 1 km uzaktaayarin da cumaaane yapsam kiii:78::78::78::78:
sağol canım bu sefer çok önemsemiyorum gerçi kolay bi sınavAnladım canım o zaman kalk bakalım ders bu hiç bişeye benzemez. Şimdiden başarılar sınavın içinde inşallah güzel geçer
Merhabaa
Ayşe yerlerde tartıda artı çıktıım
cumartesi gunu arkadasim gelicek uzun bi sure bizde kalicak,temizlik yapmam lazimmmplates yerine cam silcem,yer silcemnerden basliyim bilmiyoomm:18::18:ev savas alani gibiiii
Canım tebrik ediyorum seni
Cuma günü işten çıktım yemek yiyip ailemin yanına gitmek için yola koyuldum ve anca salı sabahı döndüm evimeDaha bavulum ortalıkta ev dandini anca kendime geliyorumDün de işten gelip sızdığım için bişey yapamadım:44:Bu sırada reglden dolayı çok felaket şiştim ve bu akşam yemek de yiyemedim
Neyse gelelim iddia mevzusuna Valla çok ümitliydim kendimden ama geçen hafta niye öyle oldu bilmiyorum ya acaba rekabet bana yaramadı mı:26: Tebrik ediyorum cnm seni nerdeyse 2 kilo vermişsin süper bişey bence buBu hafta kilo veremiycem hatta vermek bi yana aynı kalsam şükredicem Bu sırada kilolarımız arasındaki fark iyice açılmıştır hedefe doğru hızla yol alıyorsun sen aynen devam
Aklıma ne geldi böyle kaçamak yapana yada artıda olana ceza Fln verilse nasil olur????yani nedense hep sallıyoruz yok regl yok cnm istedi yok arkadaşı. Yada eşim ısrar etti yok güne Mevlüt'de gittim orda yedim olmasın artık.....buna bir dur demeli....siz ne dusunuyorsunuzzzz?????
Neler yapabiliriz sizce?????
ben de hiç sevmem yaa temizlik yapmayı
benim odam da çöplükten farksız belediyeyi çağırcam yakında
slm çıtırlar hala karnim ağri ve hala regl olamadım ve de felaket şişiiiiiiiiiiiiiim
yeşiil cay içiiiiyorum
Bu saatte uykunu kaçırmıyor mu yeşilçay ? ? İçinde kafein var