- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
toton açıkta kalmış bebeemmmdolu yemek kaşığı ile 2-2,5 yemek kaşığı kadar canım yani çok az ya benim onunla dişimin kovuğu doymaz
günaydın kızlaaaaaaaaaar bugün annemler gidiyor çok alışmıştım gitmesin yaaa:84:
b arada hala diet modundan çok uzaktayım. dilekçim zahmet olmazsa sabah öğle akşam ve 2 ara olmak üzere günde 5 kerecik saçımdan sürüsen belki akıllanırım.
geçen akşam nişan fotolarıma baktım oldum. o zamanlar 62-63 falandım ama şuan ki halimle karşılaştırınca fıstık gibiyim. 38 beden takımımla incecik hoş bir hatunum. sonra üniversite fotolarına baktım onlarda 55 falanım ve kol falan yok incecik. şimdiki kolumun 1/3 eder ancak.
sonra lise fotolarına baktım. duba gibiyim bir elbise giymişim. o ne hal kocaman toto göbek falan lisede ne kadar şişkoymuşum ya. onları size göstermeyi isterdim ne yazık ki kağıt üstündeler. tanıyamazsınız...15 yaşlarında iken 35 falan gösteriyo muşum o kilo ile yaa
ha birde anlatmazsam çatlarım. gece yatarken rüyamda yemek yiyim falan diyordum ya. rüyamda restorandayım. ne yemek yedim bilmiyorum ama hesabı gördüm 400 tl ne yedi isem artıkın
diyet yaparken nazar değmesin diye miNot: yogurda keten tohumunun yani sira corek ootu da dokuyorum hep yazmayi unutuyorum
Tavsiye ederim canlar
geçmiş olsun canımm,Allah şifanı versinhoşgeldin aramızaagünaydın puccaaa,ben 10 gün önce katılmıştım aranıza ama geçen pztesi tam da diyete başlamışken çok kötü hasta oldum
kızım grip olmuştu,bana da bulaştı ama ardına ateş başladı,boğazım dolmuş
1 kutu antibiyotik aldım ama yetmedi,dr 6 tane iğne verdi
buna rağmen geçmeyince 10'a çıkardık iğne sayısını
tam 1 haftadır yatıyodum evde
sonuç olarak daha yeni düzelebildim ve bgn işyerindeyim
bgn yediklerimi azaltarak ve hafif sporla başlamak istiyorum,bu hafta cumaya beni de katın listeye
topik moral motivasyon için çok güzel bence,aranızda olmak istiyorum
oyy oyyygünaydın kızlar
gelin kahvaltı yapalım
pek ağzınıza layık bişey yok ama
Eki Görüntüle 398601
uzun ömürlü olucak işallahGünaydın kizlarrrrrrr
Ayyyy saçma sapan bir rüya gordummmm tövbe tövbe....
Ufak oğlumu deprem de kaybettiğini gördüm(( heryer toz duman ortada kocaman bir çukur herkes var bı oğlum kayıp....ayyyy bı kalktimmm bişey yok hemen odasina gittim sarıldım ikisinde Ayyyy allahım rüyası bile kotuuuu...kimseyi evladıyla sinamasin Rabbim.....
Ben halen bişey yemedimmmm o kadar kalmışım etkisinde.....
delüü yaaaaay ben ona bakinca canim puding istiyo dileeeek
hatun sen tam ilişki danışmanı oldun heesağol canım benim. işte yoğunum arada bakiiiiiiiim yazamadım cevap. birde gıcık bils arada alıntı yapmıyo sinir ediyor benii
tabii canım işi uzatmaya gerek yok. ama sen hep tetikte kal. sakın yanlış anlama ama bu erkek milletine güven olmaz. ben de eşimin beni aldatmayacağına güvenirim mesela . gözü dışarda değildir. ammaaaaaa bunların içinde şeytan var her daim tetikte olmak lazım
kalbini ferah tutu bol bol dua et ama aklının bir köşeside hep tetikte olsun. o kadar çok boşanma gördüm ki. bir müvekkilim vardı 40 lı yaşlarda hatun taş gibi. bakımlı hoş giyinmeyi bilen. kapalıydı ama çok güzel giyinirdi çok hoşuma giderdi. 2 tane kocaman kızları vardı. kocasıda hacı hoca takımından. dini bütün hani eşini aldatacak bir erkek demezsiz. adam sen git (mesleği küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlaşılmasın) AVM de tezgahtarlık yapan 23 yaşında bir kızla işi pişir birde ona ev aç oooooooooh kızı kadar kadınla aşk yaşa ve eşini ve kızlarını umursama.
birde çok samimi bir arkadaşım vardı. kız 7-8 aylık hamile iken eşinin mailinde bir akrabası ile hemde kadında evli samimi mesajlar görüyor ve öğreniyorki meğer ilişkileri varmış. ve ben bunun kocasını tanırdım hani eşini aldatacak dünyadaki son adam denecek biri. ama yapıyo pislikler o yüzden ben eşime güvenirim demiyom asla şeytana uyar korkarım. Eşime diyorumki bak böle bir nietin olursa söyle ayrıllalım bitsin ama yaparsan ve yakalarsam. benle yatma ve yemeğimi yeme valla sonun kötü olabilir keserim sen uyurkenee .....yı diyom bir daha kadın madın hepiciğini unutursun
ha kızlar bu arada belım 67.5 olmuş 1cm daha iiiincelmişim kalçada 94 cm az kaldı 90 60 90a
ah bu kocalar
biz saçma sapan bi nedenden kavga ettik
arabayı ben sürüyordum sağda dur demiş duymamışım
ben onu dinlemiyormuşum
ondan kavga ettik
akşama kadar çalışmışım yorulmuşum
tabi benm regl geliyor
sinirler tavan