70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dolu yemek kaşığı ile 2-2,5 yemek kaşığı kadar canım :KK16: yani çok az ya benim onunla dişimin kovuğu doymaz:KK53:

günaydın kızlaaaaaaaaaar bugün annemler gidiyor:KK5::KK5::KK5: çok alışmıştım gitmesin yaaa:84:
b arada hala diet modundan çok uzaktayım. dilekçim zahmet olmazsa sabah öğle akşam ve 2 ara olmak üzere günde 5 kerecik saçımdan sürüsen belki akıllanırım.
geçen akşam nişan fotolarıma baktım :KK53::KK53::KK53::KK53:oldum. o zamanlar 62-63 falandım ama şuan ki halimle karşılaştırınca fıstık gibiyim. 38 beden takımımla incecik hoş :KK23::KK23: bir hatunum. sonra üniversite fotolarına baktım onlarda 55 falanım ve kol falan yok incecik. şimdiki kolumun 1/3 eder ancak.
sonra lise fotolarına baktım. :KK52::KK52::KK52::KK52: duba gibiyim bir elbise giymişim. o ne hal kocaman toto göbek falan lisede ne kadar şişkoymuşum ya. onları size göstermeyi isterdim ne yazık ki kağıt üstündeler. tanıyamazsınız...15 yaşlarında iken 35 falan gösteriyo muşum o kilo ile yaa:KK52::KK52:
ha birde anlatmazsam çatlarım. gece yatarken rüyamda yemek yiyim falan diyordum ya. rüyamda restorandayım. ne yemek yedim bilmiyorum ama hesabı gördüm 400 tl :KK52::KK52::KK52: ne yedi isem artıkın :KK60: :KK60:
toton açıkta kalmış bebeemmm :KK52:
Not: yogurda keten tohumunun yani sira corek ootu da dokuyorum hep yazmayi unutuyorum
Tavsiye ederim canlar
diyet yaparken nazar değmesin diye mi :KK53::KK53::KK53::KK53:
günaydın puccaaa,ben 10 gün önce katılmıştım aranıza ama geçen pztesi tam da diyete başlamışken çok kötü hasta oldum
kızım grip olmuştu,bana da bulaştı ama ardına ateş başladı,boğazım dolmuş
1 kutu antibiyotik aldım ama yetmedi,dr 6 tane iğne verdi
buna rağmen geçmeyince 10'a çıkardık iğne sayısını
tam 1 haftadır yatıyodum evde
sonuç olarak daha yeni düzelebildim ve bgn işyerindeyim
bgn yediklerimi azaltarak ve hafif sporla başlamak istiyorum,bu hafta cumaya beni de katın listeye
topik moral motivasyon için çok güzel bence,aranızda olmak istiyorum
geçmiş olsun canımm,Allah şifanı versin:KK31:hoşgeldin aramızaa:KK3::KK3:
günaydın kızlar
gelin kahvaltı yapalım
pek ağzınıza layık bişey yok ama
Eki Görüntüle 398601
oyy oyyy:KK56::KK56::KK56:
Günaydın kizlarrrrrrr
Ayyyy saçma sapan bir rüya gordummmm tövbe tövbe....
Ufak oğlumu deprem de kaybettiğini gördüm:KK43:(( heryer toz duman ortada kocaman bir çukur herkes var bı oğlum kayıp....ayyyy bı kalktimmm bişey yok hemen odasina gittim sarıldım ikisinde Ayyyy allahım rüyası bile kotuuuu...kimseyi evladıyla sinamasin Rabbim.....
Ben halen bişey yemedimmmm o kadar kalmışım etkisinde.....
uzun ömürlü olucak işallah :KK55::KK55:
ay ben ona bakinca canim puding istiyo dileeeek :KK60: :KK60: :KK60:
delüü yaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9:
sağol canım benim. işte yoğunum arada bakiiiiiiiim yazamadım cevap. birde gıcık bils arada alıntı yapmıyo sinir ediyor benii

tabii canım işi uzatmaya gerek yok. ama sen hep tetikte kal. sakın yanlış anlama ama bu erkek milletine güven olmaz. ben de eşimin beni aldatmayacağına güvenirim mesela . gözü dışarda değildir. ammaaaaaa bunların içinde şeytan var her daim tetikte olmak lazım :KK52::KK52::KK52:
kalbini ferah tutu bol bol dua et ama aklının bir köşeside hep tetikte olsun. o kadar çok boşanma gördüm ki. bir müvekkilim vardı 40 lı yaşlarda hatun taş gibi. bakımlı hoş giyinmeyi bilen. kapalıydı ama çok güzel giyinirdi çok hoşuma giderdi. 2 tane kocaman kızları vardı. kocasıda hacı hoca takımından. dini bütün hani eşini aldatacak bir erkek demezsiz. adam sen git (mesleği küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlaşılmasın) AVM de tezgahtarlık yapan 23 yaşında bir kızla işi pişir birde ona ev aç oooooooooh kızı kadar kadınla aşk yaşa:KK53::KK53::KK53: ve eşini ve kızlarını umursama.
birde çok samimi bir arkadaşım vardı. kız 7-8 aylık hamile iken eşinin mailinde bir akrabası ile hemde kadında evli samimi mesajlar görüyor ve öğreniyorki meğer ilişkileri varmış. :KK53::KK53:ve ben bunun kocasını tanırdım hani eşini aldatacak dünyadaki son adam denecek biri. ama yapıyo pislikler:KK47::KK47::KK47: o yüzden ben eşime güvenirim demiyom asla şeytana uyar korkarım. Eşime diyorumki bak böle bir nietin olursa söyle ayrıllalım bitsin ama yaparsan ve yakalarsam. benle yatma ve yemeğimi yeme valla sonun kötü olabilir :KK52::KK52::KK52::KK52:keserim sen uyurkenee .....yı diyom :KK52::KK52::KK52::KK52: bir daha kadın madın hepiciğini unutursun :KK52::KK52::KK52::KK52:
hatun sen tam ilişki danışmanı oldun hee:KK60::KK60::KK60::KK60:
ha kızlar bu arada belım 67.5 olmuş 1cm daha iiiincelmişim kalçada 94 cm az kaldı 90 60 90a :KK17:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

biz saçma sapan bi nedenden kavga ettik:KK9:
arabayı ben sürüyordum sağda dur demiş duymamışım
ben onu dinlemiyormuşum :KK47::KK47:
ondan kavga ettik
akşama kadar çalışmışım yorulmuşum
tabi benm regl geliyor
sinirler tavan
ah bu kocalar:KK47::KK47:

nasıl dayanoyorsun artık canın istemiyormu :KK50:

Börek ve simit alanların hepsi dobiç.
Alırsan bunlar gibi olursun diyorum.:KK60::KK60::KK60::KK60:

dilek güzel şeker dedin ya
allahım şeker nerde diyorum:KK52:
bugün pastanenin önünden geçtim zaten aklım kaldı heralde:KK1:

Aklın fikrin şekerde be ben nabim.:KK60::KK60::KK60:

menumu de yazayım bugün:) 1 msj daha:)

sabah: 1 ince dilim beyaz peynir
1 dilim t.b. ekmeği
biraz roka
domates salatalık
şekersiz yeşil çay

ara: 1 adet elma

öğlen: 1 kase çorba
1 dilim tb ekmeği
2 tane küçük yağsız köfte
yağsız salata

ara: kahve veya meyva olabilir

akşam: 4-5 kaşık sebze yemeği ve 3 kaşık light yoğurt olacak

ara: yeşil çay ve 2 incir olabilir,

gün içinde sık sık bitki çayı, su ve sodalı su (sparkling water) içiyorummmm:KK16:

Çorba varsa ekmek yememeye dikkat et canım.:KK34:
Güzel ama.

ya bir de ben birşey daha sormak istiyorum, kızarmış ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz bayanlar :))bende şimdi araştırayım bişey bulursam yazayım buraya . benim canlarım :))

Kalorisi daha düşük çavdar ekmeğini kızartıorum ben süper oluyor:KK56:

bende heç zayıf çıtır bir hatun olamadım ya. hep balık etliydim

yok kız çene de beni kimse geçemezde çok yoğunum giremiyom topiğe yoksa hepinize laf yetiştirirdim ben :KK52:

kızarmış ekmeğin kalorisi normal ekmekten düşük canım. aslında kahvaltıda öyle yesek iyi olurda sabah sabah kim uğraşacak.
annemler gitti kızlar :KK5::KK5:şimdiden özledim ya. ne güzel eve gidince anneciğim oluyordu.
ben annemi istiyoooooooooooooom :84: :84: :84:

Allah kavuştursun Black'imm:KK70:

cumadan berı evde yoktum nasılsınız bakalım...
kılolar yavasladı sanırım yada reglgunumdeyım ve gunum gecikti(hamışdegıldır ama)amann sıkntıda bırakıyor benı sıstım yaniii..hayırlısıbakalım devam dıkkatlıyemege yuruyuse ınsl.
bugun
sabah:KK11:00 de 1brdk az sekerlı cay,azyufka ekmegi,azda sogan kavurması 2-3 kasık
sonra
2 st temıslık yaptım sonrada
yarım lt su,yarım yesılelma
öglen nıyetıne:1 kepce beyaz corba azdapatlıcan yedım(1-2 kasık)ekmekede bırazyufkayedım:))
aksamdagene az corba ıle 1-2 yapraksarması yerımınsl....ıstahım cokkkk cunku tutamıyorummm kendımı:)))

ınsl.duzenlıverırım gene...

senin doktorun nasıl birşey yaa :KK9::KK9::KK9:

fıstık gibi bişey galiba:KK9::KK9: çok güzel bi kız o da kiloluymuş.ama sonra zayıflamış.bana hep kendini örnek gösteriyor:KK9:
o şimdi metabolizmamın hızlı çalıştığını kilo vermem durduğunda şok diyetlere başlayacağımı söledi.

:KK9: güzel fikirmiş. doktor bu hafta bana akşamları 6 kaşık haşlanmış domates soslu makarna yiyebilirsin dedi yoğurtla yesemmi acep:KK17::KK17::KK17::KK17:

Yoğurt ve makarna tehlikeli ikili.:KK56:
Ben makarna yenilmesine karşıyım öğlen yenilebilir de akşam cıss yani.:KK14:

cumadan berı evde yoktum nasılsınız bakalım...
kılolar yavasladı sanırım yada reglgunumdeyım ve gunum gecikti(hamışdegıldır ama)amann sıkntıda bırakıyor benı sıstım yaniii..hayırlısıbakalım devam dıkkatlıyemege yuruyuse ınsl.
bugun
sabah:KK11:00 de 1brdk az sekerlı cay,azyufka ekmegi,azda sogan kavurması 2-3 kasık
sonra
2 st temıslık yaptım sonrada
yarım lt su,yarım yesılelma
öglen nıyetıne:1 kepce beyaz corba azdapatlıcan yedım(1-2 kasık)ekmekede bırazyufkayedım:))
aksamdagene az corba ıle 1-2 yapraksarması yerımınsl....ıstahım cokkkk cunku tutamıyorummm kendımı:)))

ınsl.duzenlıverırım gene...

Yediklerin az değil mi:26:
Tahıllı ekmekten 2 dilim yiyebilirsin.
Domates, peynir, haş. yumurta
Aralar yok.
Öğlen 4-5 kasık patlıcan yemeği de yiyebilirsin.
Ara gene yok.
Akşam salata veya yoğurt yok..

bende heç zayıf çıtır bir hatun olamadım ya. hep balık etliydim

yok kız çene de beni kimse geçemezde çok yoğunum giremiyom topiğe yoksa hepinize laf yetiştirirdim ben :KK52:

kızarmış ekmeğin kalorisi normal ekmekten düşük canım. aslında kahvaltıda öyle yesek iyi olurda sabah sabah kim uğraşacak.
annemler gitti kızlar :KK5::KK5:şimdiden özledim ya. ne güzel eve gidince anneciğim oluyordu.
ben annemi istiyoooooooooooooom :84: :84: :84:

allah kavuştursun canım ya, anne gibisi yok, bende kızartıyorum tam buğday ekmeğimi her öğünde hemde süperrrr:KK16:

Börek ve simit alanların hepsi dobiç.
Alırsan bunlar gibi olursun diyorum.:KK60::KK60::KK60::KK60:

:))
Aklın fikrin şekerde be ben nabim.:KK60::KK60::KK60:

Çorba varsa ekmek yememeye dikkat et canım.:KK34:
Güzel ama.

dogru haklısın canım ikisi de aynı grup dimi

Kalorisi daha düşük çavdar ekmeğini kızartıorum ben süper oluyor:KK56:

Allah kavuştursun Black'imm:KK70:

:KK9: güzel fikirmiş. doktor bu hafta bana akşamları 6 kaşık haşlanmış domates soslu makarna yiyebilirsin dedi yoğurtla yesemmi acep:KK17::KK17::KK17::KK17:

bence bu sakıncalı birşey değil, çünkü ben diyetisyene gitmiyorum, kendi çabalarımla ve öğrendiklerimle sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum fakat troid problemimim olduğu için bu bayağı bir zor oluyordu şimdi bi doktorun televizyondan verdiği listeyi uyguluyorum (bu doktor, diyetisyen değil, obezite üzerine çalışmış biri, listede troid hastaları için ) ve benimde bir öğünümde domates soslu makarna var, ben yağsız haslanmış makarnanın üstüne domates sosu koyup yiyorum :)) demeye çalıştığım o ki, bence arada denenebilir, ben kepekli makarna yiyorum, tam durum buğdayından yapılmış olanını yani, ve de kendimi her hafta tarttığımda verdiğim kilonun sudan mı yağdan mı kastan mı gittiğine bakıyorum, şimdilik sadece yağ kaybediyorum, su ve kas kütlem her hafta artıyor, yavaş veriyorum ama sağlıklı olan bu diye düşünüyorum, saygılar:KK16:

slm kızlar ben yine kendimi saldım acıl olarak iyi bir terbiyeye ihtiyacım var lütfen beni terbiye ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bence de makarna yoğurt ikilisi tehlikeli olabilir diyet sürecinde fakat domatesli makarna yenebilir diye düşünüyorum ben haftada bir kere tüketiyorumm

allah kavuştursun canım ya, anne gibisi yok, bende kızartıyorum tam buğday ekmeğimi her öğünde hemde süperrrr:KK16:

bence bu sakıncalı birşey değil, çünkü ben diyetisyene gitmiyorum, kendi çabalarımla ve öğrendiklerimle sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum fakat troid problemimim olduğu için bu bayağı bir zor oluyordu şimdi bi doktorun televizyondan verdiği listeyi uyguluyorum (bu doktor, diyetisyen değil, obezite üzerine çalışmış biri, listede troid hastaları için ) ve benimde bir öğünümde domates soslu makarna var, ben yağsız haslanmış makarnanın üstüne domates sosu koyup yiyorum :)) demeye çalıştığım o ki, bence arada denenebilir, ben kepekli makarna yiyorum, tam durum buğdayından yapılmış olanını yani, ve de kendimi her hafta tarttığımda verdiğim kilonun sudan mı yağdan mı kastan mı gittiğine bakıyorum, şimdilik sadece yağ kaybediyorum, su ve kas kütlem her hafta artıyor, yavaş veriyorum ama sağlıklı olan bu diye düşünüyorum, saygılar:KK16:

bende kepekli makarna yiyorum bide doktor haftada en fazla 2 defa ye dedi. inş zararı yoktur:KK50:

Makarnanın yanında bide ekmek mi yicektin.:KK9::KK9::KK9::KK9:

yok kız ani öğünümde ekmek yok demek istedim ekmek yerine yiyebilirmiyim demek istedim:KK9:

akşam yerine öğlen yesen daha iyi olur :KK34:

öğlende olabilirde iş yerine getirdiğim için buz gibi oluyor bide listemde akşam yazıyor:KK9:

X