sende sağol canımmtamm cnm cok saol
sevgilin asker mii.. bilirim zordur bende beklemistim.. Ah canıım kıyamam ya.. üzme sıkma tatlı canınıNaber kızlar
Moral bozukluğu ve çöküntü yaşıyorum şuan
Sevgilim aramadı bugün, komutan ceza vermiş dışarda yatacaklarmış. Dağın başında öyle ceza verilir mi ya ? Ya bişey olursa o anda.
bugun baktim k-flakes calori dgerlerine 100 gram 350 kalori mi neydiKızzzlaarr Sizceee K-Flakes meyveli mi çikolatalı mı kararsız kaldım
iyi canim,yatisa hazirlaniyorum sen napiyosuns.a.
nöörüyonuz
ay canim yaa sevdicegin askermi kiyamammNaber kızlar
Sevgilim aramadı bugün, komutan ceza vermiş dışarda yatacaklarmış. Dağın başında öyle ceza verilir mi ya ? Ya bişey olursa o anda.
selam kızlaarr
ay bugün yedim yattım yedim yattım ne oldu bana anlamadım sürekli uykum geliyor:26:
bugün sevgilimin bana söylediği en güzel sözlerden biri "ekmeksiz de doyulabiliyormuş" oldu
o da cebren ve hile ile diyet yapıyor bitki çayları içiyor
böyle giderse 3 hafta sonra ben 80'in altna inerim dedi ben de tamam dedim sen 80'in altına inince fondü yemeğe gideriz
nasıl gaza geldi bi bununla anlatamam
yaza nişan olması bu kadar gaza getirmemişti yaa
a.s kendi adıma iyiyim canım sağol tv izliyorum sen nöörüüyonns.a.
nöörüyonuz
sevgilin asker mii.. bilirim zordur bende beklemistim.. Ah canıım kıyamam ya.. üzme sıkma tatlı canınıtabii çok yanlış komutanın yaptığı.. söyleseydin sevgiline dikkatli olsun canım nerde askerlik yapıyor
ay canim yaa sevdicegin askermi kiyamammRabbim kavustursun sag saglim insallahhhhhh nerde varsa hepsinii
sorma canim sorma bende okadar yedim ki :26:
ay benim kocis niye gaza gelmiyo yaa :26:
s.a.
nöörüyonuz
Naber kızlar
a.s kendi adıma iyiyim canım sağol tv izliyorum sen nöörüüyonn
nasi adam bu komutanlar yaatank hareket etmedi diye tanka bile ceza veriyo komutanlar moralini bozma canim,alismistir sevdicegin kac gunu kaldi?
Evet çok saçmalamış adam. Hakkari şemdinli de yapıyor canım ve bu adamda orda onları dışarda yatırıyor.
Hemde sadece çekirdek çitlediler diye
Dikkatli olur elbette ama orası malum ne kadar dikkatli olsa da işte dağ yani
benn ben ne mi yapiyorum
netten pastalara bakiyom
37 günü kaldı canım ama sevinemiyorum bile az kaldı diye. Ne olacağı belli olmaz diye içimde hep bi engel var o konuda. Allah korusun tabi ama insanlar gelmelerine 3-5 gün kala şehit oluyolar
Hakikaten saçmalamışş... Birde hakkari.. Akıl var mantık var.. Benim arkadasım da hakkarı semdinlide subay.. ama aksine fazlasıyla iyi davranıyor askerlerine ne var yani çekirdek yediyse.. Abartmış.. Allah yardımcıları olsun inşAllah dua et sende canım..