70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlaarr
ay bugün yedim yattım yedim yattım ne oldu bana anlamadım sürekli uykum geliyor:26:
bugün sevgilimin bana söylediği en güzel sözlerden biri "ekmeksiz de doyulabiliyormuş" oldu
o da cebren ve hile ile diyet yapıyor bitki çayları içiyor
böyle giderse 3 hafta sonra ben 80'in altna inerim dedi ben de tamam dedim sen 80'in altına inince fondü yemeğe gideriz
nasıl gaza geldi bi bununla anlatamam
yaza nişan olması bu kadar gaza getirmemişti yaa

sevgilin asker mii.. bilirim zordur bende beklemistim.. Ah canıım kıyamam ya.. üzme sıkma tatlı canını tabii çok yanlış komutanın yaptığı.. söyleseydin sevgiline dikkatli olsun canım nerde askerlik yapıyor

ay canim yaa sevdicegin askermi kiyamamm Rabbim kavustursun sag saglim insallahhhhhh nerde varsa hepsinii

sorma canim sorma bende okadar yedim ki :26:

ay benim kocis niye gaza gelmiyo yaa :26:

Evet çok saçmalamış adam. Hakkari şemdinli de yapıyor canım ve bu adamda orda onları dışarda yatırıyor.

Hemde sadece çekirdek çitlediler diye

Dikkatli olur elbette ama orası malum ne kadar dikkatli olsa da işte dağ yani

ay canim yaa sevdicegin askermi kiyamamm Rabbim kavustursun sag saglim insallahhhhhh nerde varsa hepsinii

sorma canim sorma bende okadar yedim ki :26:

ay benim kocis niye gaza gelmiyo yaa :26:

Saol canım Amiiin inşallah herkesi kavuştursun Allah.

37 Günümüz kaldııııı.

merhabalarrr
umarım iyisinizdir.bikaç gündür yoktum.biyere gitmek istememekte haklıyım işte.gidince mutlaka düzen değişiyo.ablamda kaldım hafta sonu.yemekleri geçinde birde şerbetli tatlılar.herkes yerken sen bakamıyosun.azda olsa tatmadan olmuyo.az ondan,az bundan derken kötü oluyo.yinede otursam hepsini yerim dediğim şeylerde kendimi frenlemeyi başardığımı düşünüyorum.pazartesi olunca cuma çabuk geliyo.yarından itibaren bol salatalı günler beni bekliyo.haftada en az 1 kilo gitmeli diye düşünüyorum.bugünkü menümü yazamayacağım,çünkü çok karışık az yedim ama karışık oldu biraz.düzenli olmadı malesef.:44::44::44:
çok yorgunum bugün.bi an önce yatasım var.hiçbişi yapmak gelmiyo içimden.gündüz evde tadilat işleri vardıda.birde bahar temizliği beni bekliyo.sonra kışlık kıyafetler kalkcak.iş çok
herkese iyi geceler.sağlıcakla kalın

nasi adam bu komutanlar yaatank hareket etmedi diye tanka bile ceza veriyo komutanlarmoralini bozma canim,alismistir sevdiceginkac gunu kaldi?

nasi adam bu komutanlar yaatank hareket etmedi diye tanka bile ceza veriyo komutanlarmoralini bozma canim,alismistir sevdiceginkac gunu kaldi?

37 günü kaldı canım ama sevinemiyorum bile az kaldı diye. Ne olacağı belli olmaz diye içimde hep bi engel var o konuda. Allah korusun tabi ama insanlar gelmelerine 3-5 gün kala şehit oluyolar

Hakikaten saçmalamışş... Birde hakkari.. Akıl var mantık var.. Benim arkadasım da hakkarı semdinlide subay.. ama aksine fazlasıyla iyi davranıyor askerlerine ne var yani çekirdek yediyse.. Abartmış.. Allah yardımcıları olsun inşAllah dua et sende canım..

yarın benim doğum günüm kızlaaar
Ama bana arkadaşlarım pastalar alacaklaaaar :18::18::18::18:

Son düzenleme:
37 günü kaldı canım ama sevinemiyorum bile az kaldı diye. Ne olacağı belli olmaz diye içimde hep bi engel var o konuda. Allah korusun tabi ama insanlar gelmelerine 3-5 gün kala şehit oluyolar

kiyamam canim yaa az kalmis..hayirlisiyla tezkeresini alip gelicek isallah,icini ferah tut

Valla canım 423 gündür ettiğim duayı ömrüm boyunca etmemişimdir...

İLk zamanllar daha çok korkuyodum biraz alıştım birde kışın rahattı pisliklerin sesi soluğu kesilmişti. Baharla beraber çıktılar ortaya gene. Neyseki göreve falan çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…