- 11 Nisan 2012
- 319
- 0
[sıze=3]yarın benim doğum günüm kızlaaar
Ama bana arkadaşlarım pastalar alacaklaaaar :18::18::18::18:[/sıze]
şimdiden mutlu yıllar canım yemeyi düşünüyormusun peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az kalmis canim ya sagsaglim kavusun insallaahSaol canım Amiiin inşallah herkesi kavuştursun Allah.
37 Günümüz kaldııııı.
hosgeldin ve iyi gecelermerhabalarrr
umarım iyisinizdir.bikaç gündür yoktum.biyere gitmek istememekte haklıyım işte.gidince mutlaka düzen değişiyo.ablamda kaldım hafta sonu.yemekleri geçinde birde şerbetli tatlılar.herkes yerken sen bakamıyosun.azda olsa tatmadan olmuyo.az ondan,az bundan derken kötü oluyo.yinede otursam hepsini yerim dediğim şeylerde kendimi frenlemeyi başardığımı düşünüyorum.pazartesi olunca cuma çabuk geliyo.yarından itibaren bol salatalı günler beni bekliyo.haftada en az 1 kilo gitmeli diye düşünüyorum.bugünkü menümü yazamayacağım,çünkü çok karışık az yedim ama karışık oldu biraz.düzenli olmadı malesef.:44::44::44:
çok yorgunum bugün.bi an önce yatasım var.hiçbişi yapmak gelmiyo içimden.gündüz evde tadilat işleri vardıda.birde bahar temizliği beni bekliyo.sonra kışlık kıyafetler kalkcak.iş çok
herkese iyi geceler.sağlıcakla kalın
miskin miskin geziniyorum nette. sen naporsun
benn ben ne mi yapiyorum
netten pastalara bakiyom
yakın canım evet bikaç alt sokakta ,hemde orası dahada kestirme annemlere ,anlıycan şimdiki evle yani ablamın eviyle annemin evinin tam oratsında olucaktık,o ev olsaydı,ama fiyatı azaltıcana dünkü kişinin verdiği fiyatın çok üstünde fiyat verdi evsahibinin kızıymış,,ay bide demezmi bu ev 275 aslındada çıkan 250den çıktığı için 250ye veriyoz,valla babam öyle tembih etti,son fiyat bu''dedi,,halbuki dün alttaki market 220ye veriyolar demişti,bizde belki200e iner diye bugün ev sahibiyle konuşmaya gttik,bitane kadın çıktı ben kızıyım babam eskişehirde dedi bana 250ye vercez son fiyat bu dedi,falan dedi,salakmı ne ya sinir etti,nasip değilmiş dedik,markete anahtarı verdi eşim adam demişki ben adamı ararım 200e indiririz onu,ben haber veririim sizeokadından sonra evden soğumuştum ama,şuanki hislerim sırf o kadna inat 200e indirirse evin sahibi adam,gir taşın,o kadında çatlasınhe suzim sencede öyle yapmıyımmı:26:
bu arada ablamla oturmaktan son derece mutluydum fakat hal malum,bu evde durulcak gibi olmadıki be suzim gördün duvarlarıııyoksa komşum iyiydi yani
bravo bisen eksiktin kavga etmicek sende başarmışın,dünya kavga günümü ne anlamadımkii
neyseki barışmalarımız kısa sürüyo
s.a.
nöörüyonuz
sorma canim sorma bende okadar yedim ki :26:
ay benim kocis niye gaza gelmiyo yaa :26:
Sende haklısın canım ama az kalmışş azcık daha dayan sonra kavusacaksınız zaten... Allah bildiği gibi etsin vatan hainlerini.. askerlerimizin tırnağının ucuna kurban olsunlarrrValla canım 423 gündür ettiğim duayı ömrüm boyunca etmemişimdir...
İLk zamanllar daha çok korkuyodum biraz alıştım birde kışın rahattı pisliklerin sesi soluğu kesilmişti. Baharla beraber çıktılar ortaya gene. Neyseki göreve falan çıkmıyo
az kalmis canim ya sagsaglim kavusun insallaah
hosgeldin ve iyi geceler
bende agzimin sulari tuslara akarakdan pastalara bakiyom netteenn
az kalmis canim ya sagsaglim kavusun insallaah
Hosgeldin Ve iyi geceler
Bende agzimin sulari tuslara akarakdan pastalara bakiyom netteenn
ay ben o pastayida o arkadaslarida yeriiiiiiiiiimmyarın benim doğum günüm kızlaaar
Ama bana arkadaşlarım pastalar alacaklaaaar :18::18::18::18:
ayy hiiiç güleceğim yoktu canm yaa niye bakıp moralini bozuyorsun kii
yarın benim doğum günüm kızlaaar
yarın benim doğum günüm kızlaaar
deluye bak senben de seni hep spor yapiyon saniyommm avatardan
ay ben o pastayida o arkadaslarida yeriiiiiiiiiimm
sorma canim sorma bugün yediklerimi bi duysan dudagin ucuklar halada gözüm pastalarda regl öncesi insanlikda cikiyorumda ben söylemesi ayip
teşekkür ederim yemezsem beni ...şimdiden mutlu yıllar canım yemeyi düşünüyormusun peki
şimdiden iyiki dogdun Nice mutlu senelere... Abartmadan tadına baksan iyi olur
kıııııız doğum günün kutlu olsun şimdiden. Ama pastayı çok kaçırırsan bütün topik birleşiriz elimizden kurtulamazsın. Pasta bu ne pilava ne ekmeğe benzer bak ha
Teşekkür ederiim Azıcık lüpleticem
Saol canım inşallah..alışmışım her gece konuşmayı pis adamın yüzünden konuşamıcaz bu gece
[sıze=3]ay ben o pastayida o arkadaslarida yeriiiiiiiiiimm [/sıze]
[sıze=3]sorma canim sorma bugün yediklerimi bi duysan dudagin ucuklar halada gözüm pastalarda Regl öncesi insanlikda cikiyorumda ben söylemesi ayip [/sıze]
[sıze=3]mutlu yillar tatlimmmm
Yarin sana odul olsun artikim bir dilim ye pastandan[/sıze]
oh oh şekerim afiyet olsn şimdi yemeden de olmaz kiii tüh
Doğum günün de kutlu olsun canım
hahahah afiyet olsun canım da abartmadan yee gerçi diyene bakk daha diyetimin 2. günü bakalım ne olacak regl öncesi normall ama özellikle sürekli tatlı şeyler ister insan
[sıze=3]ay matematikcii
pasta deyince aklim yine mideme kaydi canim kusura bakma
Mutlu yillaarr [/sıze]
bugün nekadar cikolata yedigimi hatirlamiyorum bile
yok bacim ne sporu totom motom kücülür neme lazim
sende biraksan sporu diyorum korkuyorum senin su ikizler birinin gözüne mözüne gelcek al basina bela
hayir o degil ziplarken tavanada deyiyodur onlar komsular rahatsiz olur bacim
gel talııım birlikte yeriiz
teşekkür ederiiiim