70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi isallah istedigin gibi olur yine yakinda mi canim yani ablan ve annenlere :26:

bende diyorum abla kardes negüzel ayni binada oturuyorlar niye gidiyor bu kiz diye isallah istedigin gibi uygun güzel bi ev bulursunuz tugbis :KK19:
yakın canım evet bikaç alt sokakta ,hemde orası dahada kestirme annemlere ,anlıycan şimdiki evle yani ablamın eviyle annemin evinin tam oratsında olucaktık,o ev olsaydı,ama fiyatı azaltıcana dünkü kişinin verdiği fiyatın çok üstünde fiyat verdi evsahibinin kızıymış,,:KK37:ay bide demezmi bu ev 275 aslındada çıkan 250den çıktığı için 250ye veriyoz,valla babam öyle tembih etti,son fiyat bu''dedi,,halbuki dün alttaki market 220ye veriyolar demişti,bizde belki200e iner diye bugün ev sahibiyle konuşmaya gttik,bitane kadın çıktı ben kızıyım babam eskişehirde dedi bana 250ye vercez son fiyat bu dedi,falan dedi,:KK47:salakmı ne ya sinir etti,nasip değilmiş dedik,markete anahtarı verdi eşim adam demişki ben adamı ararım 200e indiririz onu,ben haber veririim size:KK31:okadından sonra evden soğumuştum ama,şuanki hislerim sırf o kadna inat 200e indirirse evin sahibi adam,gir taşın,o kadında çatlasın:KK53::KK12:he suzim sencede öyle yapmıyımmı:26::KK31:

bu arada ablamla oturmaktan son derece mutluydum fakat hal malum,bu evde durulcak gibi olmadıki be suzim gördün duvarlarııı:KK25::KK19:yoksa komşum iyiydi yani:KK1:

of bende tartıstım sewdıcmle
cmrtesı aksmı dısarya cıkartcaktı benı tawla felan yapcktık cumrtesı ısten cıktım ewe gıttım hazırlanıorum felna dısarıya cıkcaz dıe bı heweslıyım
sonra aradı benı bıtanem kameracılar gelcek 1 saatte bıtıreckler ıslerını ben bıraz gec felcem ama yınede cıkcaz dedı
dedım kı bak 1 saatte bıtmez ısınız sen baska adam koy onların basına yok bıtıck 1 saatte dedı
saat 8 oldu yok 9 oldu yoookk
sonra bır aradı ıs uzadı dıo
ben basladım aglamaya o gelınceye kadr agladım hep arkds geldı sonra hem anlattım hem agladım
11 bucukda geldı ewe :KK5::KK5:
nese 10 15 dakıka sonra barıstık bız
dun aksm ıgnem wardı ıgneden sonrada bıyerlere gıtcktık gıttım ben dun aksam ustu yanına dedım kacta cıkcan
cıkarız 6 gıbı dedı
elemanlrdan tekınıde ewe gondermıs dınlensın dıe
saat 5 oldu 5 bucuk oldu hala eleman yok ortalıkta demez mı bana o gelınce cıkarız dıe
dıorum kı arasana ozamn gelsın tamm dııp duruo aramıo
bende sınırlendım cektım gıttım ewe yıne agladım yıne agladım
ewe geldı ben haksızmısım gıbı muamele yapıo bana yarım saat ıcın bunlar yapılmaz dıo
dedım kı problm yarm saat deıl senn ısın gucun ıs ben 2. sıradayım :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
:26::26:bende bu durumlarda hasta olurum deli olurum sinir küpü olurum,hırsımdan ağlarım:KK47::KK19:anlıyorum canım seni,ama erkekler bizim buhallerimizi anlamazlar kıt beyinliler,onlara çok tuhaf geliyo bu hallerimiz,aman boşver,üstüne gittikçe dahada kendilerini bişey sanıylar,tınlamıyo gibi yap,hiç üzüldüğünü kızdığını belli etme,tavır al,ben öyle yapıyorum,kedi gibi miyavlıyoo:KK23::KK12:
Günaydın kızlarrrrr,
Bu sabah tartı bana çok fena tokat attı :KK1:
Birkaç gün kaçamak yaptım, sinirlendim veremiyorum kilo diye.
Magnum yedim, bira içtim, mantı yedim, çiko yedim.
Madem veremiyorum ben de yerim dedim, demez olaydım.
Bir tartıldım az önce +1.3 çıktım :KK1:
Ne kadar dikkat edersem edeyim veremiyorum, 2 gün yesem kilo alıyorum.
Ben bu bünyeyle ne yapacağım ?
Şimdi güzel bir kahvaltı yapayım, öğlen et yiyeyim akşam da sadece kapuska ve çorba salata yoğurt.
Aralara meyve sokuşturdum mu cumaya kadar 67.9 a dönerim yine inşallah :KK31:
olursun canım dikkat etmeye başla sen:KK56::KK34:
ne dertliymişiz be topikçenek erkeklerden yana:KK37:
ben de dün kavga ettim sonra barıştık bu kadar:KK14:
kızlaarrr kızlarr üzmeyin kendinizi onlar bizi anlamaz:KK34:
:KK9:bravo bisen eksiktin kavga etmicek sende başarmışın,dünya kavga günümü ne anlamadımkii:KK1:
neyseki barışmalarımız kısa sürüyo:KK9::KK9:

sen onu umursadikca havalar giriyordur o :KK15: sinir olursan yaninda sinir oldugunu belli etmemeye calis esinin yanindada umursamiyormus gibi davran laf etme kavga cikartma aglama onun da istedii bu :KK20: msjlarini sen kapmaya calis sen geri yaz ahmetim mehmetim suan dusda birseymi diycekdin gibi :KK47: yok ben yine ararim dediginde esiyim banada diyebilirsin seker gibi :KK47:
mesela aradiginda esini gidikla :KK1:yada sen tel. kaldirdiginda dur bi mehmet yapma gibi :KK1:al sey ariyor diye verirsin sonrada hayatim bugün sinema ya gidiyoruz dimi biletleri aldim o seni kizkandirmaya calisiyor ya sende esinle cilveles ki rahatsiz olsun :KK47:
kız suziii sende az değilsin haa,ne bu tüyolar böyle helal vallaa,,:KK12::KK9::KK9:çok haklısın,en büyük ders o olur,o kadına,,

ptty canımyaa,ben konuya uzak kaldım sanırım,pek anlamadım okuduklarımdan azcık bişeyler çıkardım,fakat merak ettiğim şey o işyerindeki kadın eşine ne dedide bu kadar kızgınsın,,veya sen nerden tanışıyosun o kadınla,nasıl şeyler yaşandı pek meraktayım anlamadımdaa:26:
ya biri beni aydınlatsıııııınnnnnnnnnnnnn:KK52::KK52::KK31::KK37::KK24:

Son düzenleme:
menengic kahve filtre kahvesi mi oluyor canim :26:
yok tatlim,bir kahve cesidi..citlenbik kahvesi de deniyormus:26:
kizlaaarr :KK3:

ne örüyonuz :KK6:ay ben bunu gördükce elisi yapmak istegi doguyor icimde :KK31:nasilda hamarat hamarat örüyo :KK1:
hamaratsin hatunn:KK9:
Kızlar yemeğimi saat 1 buçuğu geçiyordu yedim..

Spor yapıcam bekliyorum. Ne kadar zaman geçmeli. Spor için yemekten sonra. Yemekten hemen sonra yapınca kilo yapıyormuş :KK53:
en asagi 1-1,5 saat diyolar canim:KK52:
Nabıosunuz fıstıklaar ??

:86::86: :86:
iyi yawrum sen noruyonnn?

selam citirlar:KK3::KK3::KK3:
gezmenin adi yorgunlukmus yaa:KK52::KK52::KK52: hinca hinc insan vardi disarida..deli gibi yuruduk..kocacim bana kolye,kupe aldi:KK16::KK16: bi de diyodu ki bugun benim gunumm:KK1::KK1::KK1:

sabah
1 tk ogutulmus keten tohumu
1 dilim ekmek
1 dilim salam
1,5 kk peynir
domates,salatalik,maydonoz

ara
1 bardak menengic kahvesi
1 bardak yesil cay

ogle
burger chicken salata
yarim bardak kola:KK17:

aksam
1 tk ogutulmus keten tohumu
1,5 kase pirasa yemegi
3-4 kasik yogurt

simdi yesilcayimi iciyorum..

yarin proteine basliyorum,pirasa yemegi yarim tabak artti..bizimki de hic yemez pirasayi:KK31::KK31::KK31:cope gitmesin dedim yedim:KK31::KK31:

simdi ortaligi topliyim da yarim tabagin kalorisini cikariyimmm:KK34::KK34:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kısçeler
ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
2 dilim uno denge
3 parça peynir
yeşillik
2 zeytin
1 çt çikom

13.30
yarım kase tarhana çorbası
3-4 kş tavuk sote

17.00
1 elma

18.00
kakaolu süt ve 2 tane tuzlu kraker

20.00
2 kaşık yoğurt içine 3 -4 kş nesfit

acıkmamıştımda cıs yaparım diye zorla yedim bunu
kakaolu süt çok ağır geldi tıkamıştı beni

1

iyi akşamlaaar:KK3:

Sabah:

2 dilim kepekli ekmek
1 domates
light peynir

Öğlen:

1 kase süt ile speciel k

Ara:
2 galeta
1 hurma:KK39: :KK68:

Akşam:

1 kase düğün çorbası
1 tabak nohut

Yeşil çay içicem birazdan da:nazar:

merhaba kızlar,çok uzun zamandır menulerimi yazmıyorum, bugün yazıyım bari:)
sabah 2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
küçük bir parça beyaz peynir
3 tane zeytin
domates salatalık
ıhlamur
1 çay k. bal
ara
2 tane yeni dünya

öğlen: tam buğday ekmeğinden sebzeli sandivç light kola

ara : yarım yağlı sütle yapılmış şekersiz kahve

akşam 2 tane küçük yağsız köfte, küçük bir kase yağsız patlıcan, kırmızı biber salatası.

ara: 2 tane kayısı veya incir, yeşil çay eşliğinde

bugün ve dün tartıda eksileri gördüm bakalım, cumaya ne olacak, nisan ayı hedefime ulaşabilmem için cumaya ucundan da olsa 70 i görmem gerek :):KK8:

inşAllah meyveyle aram pek yoktaa :)) yarın yazarım burdan deneyince canım.. :KK12: buarada yağsız sütlemi yoğurtlamı yiyorsun:KK56:

ben süt sevmediğim için yoğurtla tüketiyordum :) ama süt seviyorsan sütle dene önce bence:)
ya cnm birde yeni bi konu açmak istiyorum da nasıl açılıo biliyor musun

ben süt sevmediğim için yoğurtla tüketiyordum :) ama süt seviyorsan sütle dene önce bence:)
ya cnm birde yeni bi konu açmak istiyorum da nasıl açılıo biliyor musun
anladım canım teşekkürler. Ne yazık ki hiçbir bilgim yok yardımcı olamıycam kusura bakma canım:KK50:

Naber kızlar :KK43:

Moral bozukluğu ve çöküntü yaşıyorum şuan :KK43:

Sevgilim aramadı bugün, komutan ceza vermiş dışarda yatacaklarmış. Dağın başında öyle ceza verilir mi ya ? Ya bişey olursa o anda.

X