70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım yemedik yapmadık :KK1::KK1::KK1: salı gününe kadar kendimi tutabilirsem zaten annem gittikten sonra üşenirim ben helva yapmaya yemem

ballllllllll şahane kız maşallah çok beğendim odanı güle güle eskit:nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi geceler
sagol canimm aminn :KK19:
canim nem tutuculardan al tasinana kadar,en azindan nemden rahatsiz olmazsinizz:KK34:

gel yawrum gell:KK42:

Allahim bayildim,bittim bu ne sevimlilik,ne zerafet:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:cok guzel dosemissiniz canim..Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..mobilya dergilerinden firlamis gibi olmus:nazar::nazar::nazar:

Allah yardimciniz olsun canim yaa,walla zor bu zamanda ev gecindirmek..esin streslidir tabi,o senden daha cok dusunuyodur ayin sonunu nasil getircem diye..bir de kredi oduyomussunuz..esine kizma canim,destek ol:KK31::KK31:isallah kendi evinizi alirsiniz hayirlisiyla..
cok sagol canim :KK19:aminn

inşaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK52::KK52::KK16:

canım kilo cetvelin yanlış bi düzelt istersen:KK34::KK31:

valla bende aralarda beyaz leblebi yiyorum devamlı:KK23: çok tok tutuyoo sen devam eett:KK9:

kaymağıııımmm adın gibi kaymak olmuş kaymak bayıldım:KK9:,güle güle yatın kalkın inşallaaahhEki Görüntüle 397833

iyi geceler sanada canııım:KK16:
sagol canim :KK19: insallah :KK1:
canim sende foto eklemissin ne olmus yatak odana sumu aldi :26:

canim nem tutuculardan al tasinana kadar,en azindan nemden rahatsiz olmazsinizz:KK34:

gel yawrum gell:KK42:

Allahim bayildim,bittim bu ne sevimlilik,ne zerafet:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:cok guzel dosemissiniz canim..Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin..mobilya dergilerinden firlamis gibi olmus:nazar::nazar::nazar:

Allah yardimciniz olsun canim yaa,walla zor bu zamanda ev gecindirmek..esin streslidir tabi,o senden daha cok dusunuyodur ayin sonunu nasil getircem diye..bir de kredi oduyomussunuz..esine kizma canim,destek ol:KK31::KK31:isallah kendi evinizi alirsiniz hayirlisiyla..

canım inan bu konuda iyi bi pataklanmayı hakediyorum:KK4:,,şöyle kulağımdan çekip duvara yapıştırcak eleman aranıyo diye ilan ascam cama,:KK47:,ne diyim dediklerinde haklısın,bende düşünce tasa yok oh onu al bunu al demesi kolay ,gelde onu adama anlat:KK31::KK5:
ben anlıyorum beynime hükmedemiyorum sinir ediyo beynim beni,hep iste iste boşver diyo:26:salakça bi durum biliyorum ama öyle canım yaaa:KK25:
benim elimin altında herşey çocuk bakmaya ne var diyorum,yeterki maması bezi hep bulunsun,eşimde sağolsun olmasada alıyo,zorundada zaten,ama benim isteklerim fazla ağır geliyo,çünkü maddiyaten ağır şeyler,olmasa olmazmı olur tabi,ama gelde anlat kafama:KK19:
canım sıkılıyo olsun diyorum,mesela aylar oldu alıcam diye ertelediği şeyler hala bekliyorum,demekki bekleyince insan ölmüyomuş:KK23::KK1:
kafanı ağrıttım uzun olmuş kusura bakma,inan doluyum bu konulardaaa:KK17:

s.a. kizlarr :KK16:

herkes iyi umarim :KK34:

dilekim bu hafta ben - cikamam kii :18: regl geliyo :26:

Regl bahane etme leynnnn gene de verebildiğin kadar ver:KK57:

Anaaa bayıldımmmmmmmm:KK52::KK52:
O kadar yediğine değmiş homini gırtlak bal :KK60:

kız napiyon okadar parayı neyine harcıyon:KK47:azcık banada verseydin nolurduuuuuEki Görüntüle 397827

şaka biyana valla allah yardım ediyo diyeyim napiyim,,yazık adam tek başına çalışıyo,940lira maaş alıyo 3boğaz bakıcam diye uğraşıyo,bide kalkmışım ben onu bunu isterim diye tutturyorum ooof adam pes ediyo ama,onada yazık hak vermem lazım:26:ya tamm sıkışığız onu bende biliyorum ama böyle istediklerim alınmadımı bende stresten ölüyorum,annem sağolsun alıştırdı her dediğimi ala ala,şimdide adamı deli ediyorum,ama evlilik zor zanaatmış,heleki çocuklarda oldumu,herşeyden vazgeçip yalnızca onların ihtiyaçlarına yöneliyoruz,çok tuhaf bi duygu bu yaşaman lazım dilek,ilerde olursa çocuğun görcem ben seni bakalım kendine harcayabiliyomusun rahat rahat:KK34:bence kıytmetini bil valla şu günlerin:KK23::KK9:

ihihihihi valla gidiyo saç bakım ürünleri, kozmetik, kıyafet vs derken puff bişi kalmıyo.:KK53:

Eşine destek ol valla bide 2 çocuk o maaşa iyi dayanıyor o düşünmesin de kim düşünsün yani.
Allah yardımcınız olsun canım.
Hayırlısıyla kendi evinizi alırsınız insaallah.

57miiiiii :KK53::KK53::KK53:
naptın kuzum sen yaaaa
aman allahım
şu azmin accık ucundan banada ver yarabbiiim
amin :KK9::KK9:

koşu bandı çocuk odasında
bilgisayarla ilgileniyorum son sürat yürürken zor oluyor tutmak dahada terletiyor
ama yinede sıkılıyorum
sende öylesindir gerçi ama iş çıkışı yapıyorum genelde
daha dinlenmemiş olduğum için çabuk yoruluyorum bazen 10 dk yürüyüp bırakıyorum
benim kızım daha 18 aylık onunla gidemem
evde yürürken bile odanın kapısını kapatıyorum
bilmiyor oda çıkmak istiyor

Accıkk ucundan değil hepsini verebilirim.:KK60:
Çok pis hırslandım göbeğim çıkıverince.:KK52:
Tartıyı saklatıcam anneme Cuma günü görürüm artık.
Hoş benim için artık önemli olan rakam değil ayna da ki görüntüm olacak sanırım:KK31:
Tartıda 55i bile görsem aynada tırtsam memnun olmuyorum.:KK19:

kızlarr naaptınız bugün bakıyım ben evdeydim çokkk sıkıldım :KK31:
kendimi aralarda full leblebi ve meyvaya verdim :KK23:
belli müddet leblebi yemem artık :KK9:

Ufuuuu iyi yapmışsın :KK9:
Leblebi candır :KK52:
Sarıysa kabızlık yapabilir ama dikkat et:KK9:

yok canım yemedik yapmadık :KK1::KK1::KK1: salı gününe kadar kendimi tutabilirsem zaten annem gittikten sonra üşenirim ben helva yapmaya yemem

ballllllllll şahane kız maşallah çok beğendim odanı güle güle eskit:nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi geceler

İyi bari canımmm salı günündne sonra tam gaz devam:KK55:

sagol canimm aminn :KK19:
cok sagol canim :KK19:aminn

sagol canim :KK19: insallah :KK1:
canim sende foto eklemissin ne olmus yatak odana sumu aldi :26:

yatak odasına neoldu anlamadım benyaaa:26:su falan gircek biyerde yok:KK31:olmuş ne olmuşsa,ama oturma odasını duvarlarından sızdıydı boydan boya enden ene böyle,oda karsuları eriyince üst katım taras benim ondan eriyenler çatlaktan sızıp benim duvarlaraa hoop:KK28:öyle bişeyler oluyo işteee amaaaann:KK9:takmıyorum artık,gitcezyaa:KK53:ev sahibi kayırsın napiyim:KK35::KK19:

Regl bahane etme leynnnn gene de verebildiğin kadar ver:KK57:

Anaaa bayıldımmmmmmmm:KK52::KK52:
O kadar yediğine değmiş homini gırtlak bal :KK60:

ihihihihi valla gidiyo saç bakım ürünleri, kozmetik, kıyafet vs derken puff bişi kalmıyo.:KK53:

Eşine destek ol valla bide 2 çocuk o maaşa iyi dayanıyor o düşünmesin de kim düşünsün yani.
Allah yardımcınız olsun canım.
Hayırlısıyla kendi evinizi alırsınız insaallah.

Accıkk ucundan değil hepsini verebilirim.:KK60:
Çok pis hırslandım göbeğim çıkıverince.:KK52:
Tartıyı saklatıcam anneme Cuma günü görürüm artık.
Hoş benim için artık önemli olan rakam değil ayna da ki görüntüm olacak sanırım:KK31:
Tartıda 55i bile görsem aynada tırtsam memnun olmuyorum.:KK19:

Ufuuuu iyi yapmışsın :KK9:
Leblebi candır :KK52:
Sarıysa kabızlık yapabilir ama dikkat et:KK9:

İyi bari canımmm salı günündne sonra tam gaz devam:KK55:

haklisin dilekim ya toparlanmam lazim yediklerimi bir yazsam gercekden inanamazsin ben bile inanamiyorum :KK50:
cok berbat oluyorum regl öncesi ben :26:

deymis dimi ama dilekim :KK31:

yatak odasına neoldu anlamadım benyaaa:26:su falan gircek biyerde yok:KK31:olmuş ne olmuşsa,ama oturma odasını duvarlarından sızdıydı boydan boya enden ene böyle,oda karsuları eriyince üst katım taras benim ondan eriyenler çatlaktan sızıp benim duvarlaraa hoop:KK28:öyle bişeyler oluyo işteee amaaaann:KK9:takmıyorum artık,gitcezyaa:KK53:ev sahibi kayırsın napiyim:KK35::KK19:

aa dogru ev alicaktiniz demi siz yanlis hatirlamiyorsam :26:
aldinizmi canim

aa dogru ev alicaktiniz demi siz yanlis hatirlamiyorsam :26:
aldinizmi canim

o iş yattı canımyaa bikaç mj önceki yazımdada yazdım,başka bahara inşallah,birikim olmayınca tek krediye güvenerek olmuyomuş bu işler:KK50:neyse üzülmüyorum benyaa,daha genciz erken henüz:KK16:daha ne fırsatlar geçer elimize bakalım,şimdilik kiralarda sürünmeye devam:KK51::KK1:

Son düzenleme:
Ben çıkar canlar.:KK16:
Yarın çalışıcam maalesef:KK37:
Özel sektörün gözü kör olsunn uleynnnnn:KK37:

Balkaymağım cidden çok beğendim uğraştığınıza değmiş.
Öptüm seni de :KK54:

İyi geceler:KK16:

o iş yattı canımyaa bikaç mj önceki yazımdada yazdım,başka bahara inşallah,birikim olmayınca tek krediye güvenerek olmuyomuş bu işler:KK50:neyse üzülmüyorum benyaa,daha genciz erken henüz:KK16:daha ne fırsatlar geçer elimize bakalım,şimdilik kiralarda sürünmeye devam:KK51::KK1:
inşallah gönlüne göre bir evinde olur tubacım. zaman neler getirir bilinmez.

iyi geceler

ben yatıyorum arkadişler ben baya çene çaldım bugün,maşallah yanii,,valla bidaha bukadar laf edemem heralde,ev taşınmak zor zanaaat:KK9:kimbilir nezaman böyle sohbet ederim sizle bilmem kendinize iyi bakın,ve zayıflayın anacıklarımyaa,hayat zayıfken çok güzeeeelllllll:KK76::KK16::KK16:

:98:sizleri seviyorum allaha emanet olun,,görüşmek üzereeeeeeeeeee:92::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

:119:ben herşeye rağmen mutluyum yaaa:119::119::119:sizde mutlu olun,hiçbişey kendimizi yıpratmaya değmeezz:118::119::119::119:baş baş hepinizeeee:115:

Son düzenleme:
herseyin hayirlisi canim bencede hic üzülme :KK34:
bencede sadece krediye güvenmek dogru degil :KK34:

sagol canim :KK19:
iyi geceler :KK16:

inşallah gönlüne göre bir evinde olur tubacım. zaman neler getirir bilinmez.

iyi geceler

cevap vermeden gitmek istemedim karapisimyaa:KK19:
çok sağolasın evet öylee,,iyi düşün iyi olsun bu lafı hep söylerim:KK16::KK16:

cevap veremediğim arkadaşlarım kusura bakmayın emi,:KK19:

Son düzenleme:
sagol canim :KK17: öyle diyolar :KK34:

cok ugrastim canim ya ama deydi galiba :KK16:
diger odalari da gorelimmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım inan bu konuda iyi bi pataklanmayı hakediyorum:KK4:,,şöyle kulağımdan çekip duvara yapıştırcak eleman aranıyo diye ilan ascam cama,:KK47:,ne diyim dediklerinde haklısın,bende düşünce tasa yok oh onu al bunu al demesi kolay ,gelde onu adama anlat:KK31::KK5:
ben anlıyorum beynime hükmedemiyorum sinir ediyo beynim beni,hep iste iste boşver diyo:26:salakça bi durum biliyorum ama öyle canım yaaa:KK25:
benim elimin altında herşey çocuk bakmaya ne var diyorum,yeterki maması bezi hep bulunsun,eşimde sağolsun olmasada alıyo,zorundada zaten,ama benim isteklerim fazla ağır geliyo,çünkü maddiyaten ağır şeyler,olmasa olmazmı olur tabi,ama gelde anlat kafama:KK19:
canım sıkılıyo olsun diyorum,mesela aylar oldu alıcam diye ertelediği şeyler hala bekliyorum,demekki bekleyince insan ölmüyomuş:KK23::KK1:
kafanı ağrıttım uzun olmuş kusura bakma,inan doluyum bu konulardaaa:KK17:
olsun canim sen de haklisin,cocuklarin buyuyunce esine destek olmak icin bi is bulursun..istediklerini alirsin rahat rahat :KK34:

ben yatıyorum arkadişler ben baya çene çaldım bugün,maşallah yanii,,valla bidaha bukadar laf edemem heralde,ev taşınmak zor zanaaat:KK9:kimbilir nezaman böyle sohbet ederim sizle bilmem kendinize iyi bakın,ve zayıflayın anacıklarımyaa,hayat zayıfken çok güzeeeelllllll:KK76::KK16::KK16:

:98:sizleri seviyorum allaha emanet olun,,görüşmek üzereeeeeeeeeee:92::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

:119:ben herşeye rağmen mutluyum yaaa:119::119::119:sizde mutlu olun,hiçbişey kendimizi yıpratmaya değmeezz:118::119::119::119:baş baş hepinizeeee:115:
süpersin :KK34:
iyi geceleer :KK16:

yatmadan gecmise bakayim dedim pek cok konusmussunuz :KK53: hizli gectim yatayim bende sabah daha dus alacam mor yanagima alik sürecem :KK9: sisligi indiremiyorum bagri morlugu kapatayim :KK37:

Merhaba suzim su anda telden yazmaya çalışıyorum canım
Net çok yavaş ve telden yazmak zor oluyo
Alintimida yapamadım zaten okdr yazdım hala karekter sayısı
Yetersiz uyarısı veriyo
Çok gecmise dalamadim çıkamam diye
Tam girdim kocis aradı onla muhabbet ettik
Dondüm sen gitmissin
Gecmis olsun canım diş sıkıntın olmuş ben de dişçiye giderken
Epey düşünüyorum korkumdan

Henüz bursadayim haftaya donucem kayseriye
Yiyip icmemiş mesgulum burda
Tartı korkusu yavaş yavaş sarmaya başladı tabi
Burda herkes beni görünce şaşırdı ben tabi mutlu mesut
Çok güzel bı duygu Allah herkese nasip etsin
Gecen yıl buzamanlar yine gelmiştim Bursa'ya o zaman 77 kiloydum
Bende saldim kendimi bu kdr güzel tepki karşısında tabi
Ama dönünce toparlicam şimdi keyfini sürüyorum canım
Öpüyorum suzi

Liste şahane olmuş
Dilek sende öyle maşallah bravo sana
gitme zerram ben ettim sen etme gitme disciye misciye :KK1: biliyordum bak 1 haftan daha var diye hesapliyordum :KK16:ooo neler demislerdin kuzum noldun sen kus gibi hafiflemissin demislerdir cok güzel yaa :21: ay 7inci aya kadar bi kac kiloda ben versem türkiyeye gelmeden offf isallah :KK16:
bende seni cok öpüyorum zerram kendinize dikkat ettin oglisle birlikde gelince fazlaliklari atarsin artik keyfini cikart cok öptüm canimmm :KK16::KK16:
y-o-r-u-l-d-u-mmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK43:
bi densiz yüzünden hic canini sIkma canim patavatsiz insan demekki evli barlikli adamla öyle mi konusulurmus :KK19:
Nabıyonuz leen :KK52::KK52:

Günaydın kızlar, ben varyaaa beeeen, çok hastayıım beeenn..
:KK14:
Dün eve giderken bi yağmura yakalandım boğazlarım fln çok feciiii:KK14::KK14::KK14:

Ankarada havalar hala düzelmedi , mal gibiyim resmen :KK53:
gecmis olsun canim yaaa :26:
gördüüüüm, gördüüüüüm, yıllar sonra bu sabah tartıda ilk kez 6yı gördüüüümmmm!:KK76:

tebrik ederim tatlim ne güzelll darisi bana :KK9:
Allahimmm inanamiyorumm :KK53: 68 oldum :KK43: Sevinc gozyaslarim pardon.. Ulan kilolar siz beni süründürdünüz bende sizi srndrcem :KK1:
:KK1: tebrik ederim canim :KK9:

Selam kızlarrr benimdee zayıflamamm gerekiyorrr hemde birann öncee:KK14: siz nasıl verdiniz yada veriyorsunuz pko olduğum için zor gidiyor kilolar 2 kilo almışım yinee offff böyle gidersee kurtulamicam bu hastalıktann :KK14:
hosgeldin canim :KK3:
selam kızlar
geçmişi okuyayaım öyle geleyim dedim ama dışarı çıkmamız lazım okuyamadım
umarım iyisinizdir?
tatil yaa kendimizi gezmeye verdik
bugünde kızımı büyük dedesine götürcez
köye gidecez erik yiycez :KK9::KK9:
akşama gelirim görüşürüz :KK3:
ayy erik canim cekti bak :KK1: affiyet olsun canim :KK39:eksi eksi yesil yesil icim bi sekil oldu düsününce :KK1:
Son 17 gün kaldı canım.
Zaman su gibi akıp geçiyo cidden.:KK69:
vay bee :KK31: dilek ya senlen birlikde asker yolu bekledik zaman geldi catti görüyonmu ben naptim ayni yerdeyim :KK14::KK14::KK14:
Kizlar dun ve bugun berbat benim icin diyet acisindan cok kotu gecti bu hafta kesin artilarda olurum boledevam edersem kaynim dondurma getirmis bir kücçük magnum yedim nasil tekrar motivasyon elde ederim nasil tekrar diyete konsantre olurum bilemiyorum ama suan cok iradesizim bisey deyin kizlar bana napsam haftasonlari ve misafir geldigindediyet yapmak cok zorlasiyor :KK43::KK43:
yarin toparlarsin canim haftasonunu unutalim :KK19:
ay akrabami bulduuuuumm :KK52:

ayni benn nasilda yuttu löp diye :KK31:

Tek Seferde Hepsini Yuttu!.. - Video - SacitAslan.com
:KK1::KK1::KK1:

kafam ağrımaya başladı:KK31:pc vuruyo başıma sanırım oturana kadar bişiycik yoktu:KK37::KK1:
bugün gezdik tozduk parklarda oturduk,ablamla yeğenlerle yavruşlarımla turladık,onlar parkta oynadı biz çene çaldık ablamla:KK19:
e bide gelirken çok güzel bi ev buldum kiralık:KK23:bayıldım eve:nazar:yarını iple çekiyorum,sabahtan konuşmaya gidicez,inşallah fiyatı indirirlerde tutarız,tam istediğim gibi bi ev,banyosu eşimin istediği gibi geniş ,mutfağıda tam benim istediğim gibi daha yeni yapılmış full:KK16:ALLAAAAH düşündükçe dahada hevese giriyorum,inşallah olur:KK24::KK16:
hadi isallah istedigin gibi olur yine yakinda mi canim yani ablan ve annenlere :26:
kızlar bugün tartıya cıktım ve tamm 7 kilo vermişim yaa...ben tickera 1 ay önce tartıldığım kilomu yazmıstım demek oluyor ki 1 ayda tm 7 kilo vermişim inş tartı yanlış değildir:KK52::KK52:
tebrikler canim :KK9:
selam kızlar herkese iyi geceler
bugün dışardaydım
akşam eve girdik
diyet miyet kalmadı
iskenderler kolalar uçtu havada
affiyet olsun neslim :KK56:
hehehe ama benim ğ var adımdaa ne habeeerr:KK33:tuğbaaaaa adımı seviyorum benyaaa:KK12::KK1:
kız ne 3.ncüsüü:KK52::KK37:ben 2siyle baş edemiyorum 3.cüsünüde sana versin allah okadar istiyosan:KK53:
evim 3.cü katta üstümde taras var üst balkondan çatlak oluşmuş benim duvara sızıntı yapmış aka aka benim duvarlar akmaya başladı lanetli tepedeki gölgeler gibi olduu:KK9:yatak odasındaa tavanları küf yaptı resmen,mutfak desen ora tavanıda bihal oldu ,soğudum rsmen evden ben çıkmıyımda kimler çıksın yaaww:KK19::KK47:

Eki Görüntüle 397758 Eki Görüntüle 397759 Eki Görüntüle 397760
işte bizim yatak odasının tavanı bu hale gelmiş,ben nasıl durıyım bu evdee :KK37::KK52::KK52:
bende diyorum abla kardes negüzel ayni binada oturuyorlar niye gidiyor bu kiz diye isallah istedigin gibi uygun güzel bi ev bulursunuz tugbis :KK19:
kızlar dıyet seklımı deıştırdım ve bu sefer zayıflıcam azımlıyım bugun sabah 69dum iinş 59iinicem:nazar:
hadi isallah canim :KK9:
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz kalabalık gördüm topiği:KK76:
:KK53: he noliii baskin mi var :KK53::KK1:
ayy cidden cok güzel olmus güle güle kullan tatlim :KK16::KK16:

iyi geceler kiscelerrr,ruyanizda kosun bos durmayinn:KK9::KK9::KK9:
:KK1: rüyamda kosarsam fayda edermi ki :KK8::KK1:
güzel canım ama gitcekler ya...
bu sıralar bunalım takılıyom.:KK31::KK31::KK31: bahar deprosyonuna girdim sanırım:KK53:ne okuyacak ne yazacak halim var pek bi üşengecim. gidip yatayım ben kızlar öptüm hepinizi:KK54:
haberlerde dediler bahar depresyonu varmis bu aralar normal diye bende depresyon depresyon takiliyorum :KK14:

X