70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun canim....

Kiz petty sen gordun mu kizi y gozdagi vermedin mi hic konusmadi. Mi civik seyle
Anlattin da ben o kismini okumadim mi yoksa
gördüm kızı görmesinede göz dağı nasıl vercem kız ona sözde kız beni pek bir sevmiş nedense bende hiç gözüm tutmadı o geceki bakışları öldürdü beni resmen dik dik bakmalar falan bana ne var sanki bende anormallikmi var bende insanım sonuçta ne bakıosun dimi o gece ama kocişda bayaa ilgiliydi Allah'tan bana karşı birde ilgili olmasaydı kocişin vay haline artık ağzına ederdim resmen :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:napçem hakket ben bu kızla yaa kızçeler bir çare bulmam gerek

Wuuuw hiç o açıdan bakmamıştım...:KK52:Ama daha yavaşlamama çoook var çok yeniyim daha :KK1:

Çözümünü öğreneyim dedim arkadaş öyle yapmış ama herşeyi de yememiştir yine canıııım
sakın yemeyin zaten anında alırsınız kiloları alışkanlık yapıo sonra :KK1::KK1::KK1:

Günaydın iyidiiir :KK16:

Hoşbulduk bu arada...Ben o yeni kalın çıtırlardanım :KK1:
hoşgeldin canım aramızaa :KK9:güzel seçim olmuş bu topik çok matrak bir topiğimiz var :KK1::KK1:

ballı kaymağım sendende alıntı yapmıştım ama gözlerim görmedi alıntıyı yazıların arasında :KK14:kızçemm yaaa napçem ben bir çare bulun bakam bana kk ca gidip kızı yok edek ortadan ya da bütün yağlarımızı ona ekleyek ne dersiniz hahaha o zaman havası söner belki hanımefendinin ayy acaba günahınımı alıomki kızın bak işte görüonuz içimdeki merhameti hemncik acıyıveriom böylede insanlara ben ama bana acıyan yok kocama yalakalık hat safhada tek duam kocamın benim sözüme gelmesi :KK20:

Kızlar öğle-akşam yemeği arasında yapacağım ara öğün için öneriye ihtiyacım var bilemedim bi türlü ne yicemi

elma

yogurt

kahve yaninda 2 diyet bisküvi

1 ceviz ve kayisi

2 hurma

benim sevdiklerim canim :KK34:

yani eskiden böyle yapardim :KK31: simdi sabah kalkinca bi basliyom yatana kadar yiyoyorum :KK37: ayy toparlamam laziiim :KK14:

Kızlar öğle-akşam yemeği arasında yapacağım ara öğün için öneriye ihtiyacım var bilemedim bi türlü ne yicemi

neler var evde canım ona göre çözüm bulalım :KK34:elma, portakal,kuru incir ,2-3 tane hurma,salatalık,1 avuç çekirdekde olabiliyor diye biliyorum ama en iyisi meyve yemek :21:

gördüm kızı görmesinede göz dağı nasıl vercem kız ona sözde kız beni pek bir sevmiş nedense bende hiç gözüm tutmadı o geceki bakışları öldürdü beni resmen dik dik bakmalar falan bana ne var sanki bende anormallikmi var bende insanım sonuçta ne bakıosun dimi o gece ama kocişda bayaa ilgiliydi Allah'tan bana karşı birde ilgili olmasaydı kocişin vay haline artık ağzına ederdim resmen :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:napçem hakket ben bu kızla yaa kızçeler bir çare bulmam gerek

sakın yemeyin zaten anında alırsınız kiloları alışkanlık yapıo sonra :KK1::KK1::KK1:

hoşgeldin canım aramızaa :KK9:güzel seçim olmuş bu topik çok matrak bir topiğimiz var :KK1::KK1:

ballı kaymağım sendende alıntı yapmıştım ama gözlerim görmedi alıntıyı yazıların arasında :KK14:kızçemm yaaa napçem ben bir çare bulun bakam bana kk ca gidip kızı yok edek ortadan ya da bütün yağlarımızı ona ekleyek ne dersiniz hahaha o zaman havası söner belki hanımefendinin ayy acaba günahınımı alıomki kızın bak işte görüonuz içimdeki merhameti hemncik acıyıveriom böylede insanlara ben ama bana acıyan yok kocama yalakalık hat safhada tek duam kocamın benim sözüme gelmesi :KK20:
ne kizi bacim ? nerde ? ne olyo kim ?
:26: :44:

elma

yogurt

1 ceviz ve kayisi

2 hurma

yani eskiden böyle yapardim :KK31: simdi sabah kalkinca bi basliyom yatana kadar yiyoyorum :KK37: ayy toparlamam laziiim :KK14:
kızzz çabukk aramıza dön hoş bende geçen hafta accık sapıttım ama onarağmen kilo verdim valla ama kesin sağlıksız olucak bu haftada sabit kalırım Allah bilir :26:

ne kizi bacim ? nerde ? ne olyo kim ?
:26: :44:

kızçem bak azcık sabahki yazdıklarımı dön bir oku sence mantıklımı mantıksızmı söle bicik bana size güveniom kızabilirsinizde bana ama artık bir kerede ben haklı olmak istiyorum bu konularda ve eşimin görmesini istiyorum kızların bazen ne uyanık olabildiğini saf benim kocam saffff ayy çıldırıciiimmm sinirlendirioo beni böleee :KK47::KK47::KK47:

neler var evde canım ona göre çözüm bulalım :KK34:elma, portakal,kuru incir ,2-3 tane hurma,salatalık,1 avuç çekirdekde olabiliyor diye biliyorum ama en iyisi meyve yemek :21:

Elma var ama kahvaltı sonrası arada onu yemeyi düşünmüştüm...Kuru dut var birde başka aklıma gelmiyo o zaman kahvaltı sonrası arada kuru dut yiyim... Öğleden sonra elme yiyim. Öğle yemeğiyle akşamın arası çok acıkıyorum sonra :KK1:

Olur değil mi böyle?

elma

yogurt

1 ceviz ve kayisi

2 hurma

Toparlan toparlan bak ne güzel hepimiz incecik olcaz yaza...Tatiller ,gezmeler falan aklına getir bunları.

Yesil elma ye canim

Evet en mantıklısı bu sanırım elma yiyeceğim :KK56: Teşekkürler :KK16:

kızçem bak azcık sabahki yazdıklarımı dön bir oku sence mantıklımı mantıksızmı söle bicik bana size güveniom kızabilirsinizde bana ama artık bir kerede ben haklı olmak istiyorum bu konularda ve eşimin görmesini istiyorum kızların bazen ne uyanık olabildiğini saf benim kocam saffff ayy çıldırıciiimmm sinirlendirioo beni böleee :KK47::KK47::KK47:
bulamadim yani buldum ama olayi tam anlamadim canim ya :26: bir kiz ama tam olarak ne oldu :26:

Toparlan toparlan bak ne güzel hepimiz incecik olcaz yaza...Tatiller ,gezmeler falan aklına getir bunları.

Evet en mantıklısı bu sanırım elma yiyeceğim :KK56: Teşekkürler :KK16:

ya cok iyi gidiyodu aslinda evde isler baslayinca malesef ilgilenemedim kendimle bu haftada regl öncesi :26:bakalim ne olucak artik :KK31:

Ara yapcktm canim bise istemedi
Kocisime kahvalti hazirladim bi yerler sise sise:KK19:
Cay icerek eslik ettm bben de..

Oglende 4 yk yogurt
3 yk koz patlican
Marul
1 koz biber
1 tatli k keten tohumu

Ara;
Omega 3 tablet 2 kuru kayisi 2 badm 1 sekersz turk kahvesi

Aksam; (belki degistiririm ama simdilik planim)
tavuklu salata
Belki yogurt

Kocamla ogluma
Mercmk corbasi
Mantarli tavuk sote
Makarnali amerikan salatasi yapiciiim

sormaa canım yaa kociş kıskançlık duygularımı kabarttı bide bazı şeyler oluo hayatımızda sinir oluom o benim yanlış anladığımı düşünüo ama bilmiyorum ya kime hak vereceğimi artık:KK14::KK14::KK14:

aynen sabah erken kalkınca düzenli oluyor canım +daha çabuk verebiliosun kilo hoş geçen hafta ben sağlıksız beslenmeme rağmen kilo verdim(1.100 kg)ama şöyle bir durumda oldu geçen hafta sırf kocişe kızdığım için birgün hiç yemek yemediğimi biliyorum :KK31:

bu arada bendensin canım çünkü uyumamak için bende zor tutuom kendimi :KK37:

aynen eet işyerindeki kızdan :KK14::KK14::KK14:

sizce biri sizin eşinize ne bileyyim isminin sonuna sahiplenme eki koysa örn:ahmetim mehmetim vs.gibi konuşurken hoş olurmu :44:benim eşime göre konuşma tarzı öylemiş yaa bıktımm valla artık bazen kendimden nefret eder oldum yaaaa hep benmi haksızım acaba o kızda hiçmi anormallik yok sırf kızın yüznde mesai saatleri değişti çünkü diğer bekar oğlanlar bu kıza aşık olmuşlar pehhhhh :KK52::KK52:hadi ben kocama güveniyorum ama ya o kıza nasıl güveneyimmm :KK14::KK14:gece sırf bu yüzden uyuyamadım nerdeyse ağlıyacaktım ,sabahta söledim dedim üstüme gelip durma kociş benim sonra tartışma çıkıo aramızda bu yüzden diom ben dio seni kızdırmak için yappıom dio sonra ben kızışıncada ama kavga çıkıo (kavga dediğimde yanlış anlaşılmasın ağız tartışması en fazla):KK14::KK14::KK14::KK14:

sakın takma canım kafana öle şeyleri benim takmamın sebebi bazı şeyler olduğu için :KK14:sende olaylar olmadığına göre hiç kuruntu yapma kendine :KK34:

sahiplenme eki mi ne münasebet:KK47: kavga çıkar valla bi de ben senin gibi laf dalaşına girmem döverim:KK37: sonra benim yüzümden mor çatı erkek evleri açılır:KK9::KK9::KK9:
haklısın bence ben olsam bende kuruntu yapardım.. ama tabii ben de çok kıskancım o yüzden yangına körükle gitmek istemem:KK31::KK31:
iyi olmuş mesaisi değişmiş artık o kızla çalışmıcak dimi?? gitsin diğer erkeklerle öyle konuşsun :KK47:
sen de canını sıkma artık bak kurtulmuş işte:KK34:

yok kız kurtulsamm iyi işte kurtulamadım daha kocamın başına kaldı napçamm ben yaa bizim evliliğimizi çok fena etkiliyor :KK14::KK14:

diğer oğlanlar öle aşık oldu diye rahtsız olmuş durumdan bir yandan hak veriyorum aama ya benim kocamla ilgilide böyle olursa:KK14::KK14:kocama güveniomda kızzz gözümü tutmadı hala bir acaba var kocişde inanmıyor bana tek duam şimdilik eğer öle bişi varsa bir an önce ortaya çıkması ve benim sözüme gelmesi kocamın:KK14::KK14:

kocamdan yana zaten hiçbir şüphem yok hatta öle birşey olursa bile aşkım ilk gelip sana sölerim saklamam diyor o yönden rahatım o yüzden ona bu kadar bağlıyım ve seviyorumya zaten :KK16:dediğin şeyide sakince konuşmayı sadece nette yine böle bir olay olduğunda sölemiştim ya biz seninle böyle her gece tartışacağız bu yüzden ya da sen bir mesafe koyacaksın bişiler yapacaksın başka çaresi yok dedim ua da en son çare beni boşarsın olan ikimize olur dedim herşeyin artık en rahatına ulaşacağımız zamanda herşey alt üst olur diye söledim ama tabi netten yazışşmayla yüz yüzede ayrıca konuşmam gerek sanırım :KK14:

dediğin gibi tıpkı o doktora davranan kadın gibi bizim başımızdaki kızda ,bizimkide azcık modern zeki ,karizmatik geliveriyor birde dışardan bakıldığında ama öyle çok zor biridir dışı yumuşak içi sert biridir ayy sinirlerim bozuldu valla tüm olaylardannn inanki insan yoruluyor ama seninle konuşmak iyi geldi önerilerini dikkate alacağım hiç sevmiyorum bu tip kızları :KK52::KK52:sen etrafından hareketlerinden dolayı yanlış anlaşılıosun şehrin bakış açısından dolyı dimi o zaman düzelt kardeşim hareketlerini bizde zamnında hahahahihihihohoho davranıyorduk ama bu şehre gelince kısıtlamalar getirdik çünkü zorundayızzz buna burası böyle bir şehir ama kızın buna beyni yetmiyorrrrr ,uyaran olsada aynı devam ,o zaman herkes sana askıntılıkta yapar her bir şeyi yapar başınada kötü birşey geldimi sorunu kendinde arasın önce :KK14::KK14::KK14:ölee iştee bakalıım bekleyip göreceğiz sonuçlarını umarım evliliğimizi zedelemez bu çünkü hem eşim beni seviyor biliyiorum hem de ben onu seviyorummmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16:dinlediğin için ve birşeyler paylaştığın için sağol canım tekrardan :KK34:

y-o-r-u-l-d-u-mmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

:44::44::44::44::44::44::44::44:

Allahimmm inanamiyorumm :KK53: 68 oldum :KK43: Sevinc gozyaslarim pardon.. Ulan kilolar siz beni süründürdünüz bende sizi srndrcem :KK1:

Ben senin yerinde olsam bu laubali tiple oyle bir mesafeli davranirdm ki konusurken pisardi
Kasla goz arasinda da esimle laubali konusulmasindan hic hoslanmam diye cakardim lafi

Günaydın kuzucuklarımmmmmmmmmmmmmmmm:KK54:
mutluyum çünkü dün'ü çok süper bir şekilde atlattım...
iyiki gittiğim yerde 3 çeşit salata yapmışlardı :KK76:
öğle menümü orda full salata ile geçiştirdim
tartıda bu sabah eksileride qördüm mutluyum :21:
heleki buqün ennn qüzel şekilde beslenip yarın dahada eksileri qörücem..
misafirlerim salı qünü qelcekti ama cumaya ertelediler
cumaya kadar 2 kilo versem ne qüzel olurduuuu :KK16:

buqünkü menüm:

sabah
1 bardak su
1 fincan yeşil ve form çayı
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı maydonozlu tost

ara yok çünkü kahvaltımı daha şimdi yaptım :26:

öğle 15:00
haşlanmış brokoli yoğurtlu sarımsaklı

ara yine olmaz sanırım saatler birbirine çok yakınn:26:
acıkırsam 17:00 da 2 qün kurusu 4-5 fındık yerim

akşam: 18:30
spichal K

ptty

canim bazilari hic haddini bilmiyor gercekten:KK20: hic sevemem böyle yilisik insanlari :KK19:kadin olsun erkek olsun herkes haddini bilicek ne

yani nasil is arkadasina bir bayan olarak ahmetim mehmetim dersin :KK19:ay inan ben sinir oldum :KK19:

ama ne yapabilrsinki canim yapicak biseyin yok bos ver sen esine güven :KK34:

o kizla ilgilide hic konusma caktirmadan kontrol et :KK34:skma esini bu konuda ..

Kalori patlaması:KK52::KK52::KK52::KK52:
Annenler gitti mi canım?
Gittiyse sana yok helva flaan uslu uslu yemeklerini ye artık.:KK4:

Amin canımmm aminnnnn:KK16:

Şubat'ın sonunda gitmişti canım.
Benim kafama dank ettiği ay Haziran oldu.
Geç kaldım diye düşünme o burdayken verebilirsin.
Dobiç kalmaktansa:KK53:
annemler salı gidecek canım. un helvası yapalım mı diyor akşama:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
pisiiimmm :KK52:

chosen :KK52:

nehabersiniz :KK54:
slm baaaaaaaaaaal nasılsın

slm kızlar nasılsınızzzz

Ben senin yerinde olsam bu laubali tiple oyle bir mesafeli davranirdm ki konusurken pisardi
Kasla goz arasinda da esimle laubali konusulmasindan hic hoslanmam diye cakardim lafi

canim öyle yapincada kiz havalara giripde aksini yapmasin böylede olabiliyo böyleleri :KK4:

X