- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
gördüm kızı görmesinede göz dağı nasıl vercem kız ona sözde kız beni pek bir sevmiş nedense bende hiç gözüm tutmadı o geceki bakışları öldürdü beni resmen dik dik bakmalar falan bana ne var sanki bende anormallikmi var bende insanım sonuçta ne bakıosun dimi o gece ama kocişda bayaa ilgiliydi Allah'tan bana karşı birde ilgili olmasaydı kocişin vay haline artık ağzına ederdim resmen napçem hakket ben bu kızla yaa kızçeler bir çare bulmam gerekGecmis olsun canim....
Kiz petty sen gordun mu kizi y gozdagi vermedin mi hic konusmadi. Mi civik seyle
Anlattin da ben o kismini okumadim mi yoksa
sakın yemeyin zaten anında alırsınız kiloları alışkanlık yapıo sonraWuuuw hiç o açıdan bakmamıştım...Ama daha yavaşlamama çoook var çok yeniyim daha
Çözümünü öğreneyim dedim arkadaş öyle yapmış ama herşeyi de yememiştir yine canıııım
hoşgeldin canım aramızaa güzel seçim olmuş bu topik çok matrak bir topiğimiz varGünaydın iyidiiir
Hoşbulduk bu arada...Ben o yeni kalın çıtırlardanım
ballı kaymağım sendende alıntı yapmıştım ama gözlerim görmedi alıntıyı yazıların arasında kızçemm yaaa napçem ben bir çare bulun bakam bana kk ca gidip kızı yok edek ortadan ya da bütün yağlarımızı ona ekleyek ne dersiniz hahaha o zaman havası söner belki hanımefendinin ayy acaba günahınımı alıomki kızın bak işte görüonuz içimdeki merhameti hemncik acıyıveriom böylede insanlara ben ama bana acıyan yok kocama yalakalık hat safhada tek duam kocamın benim sözüme gelmesi