70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:KK3::KK3::KK3:merabaaa

Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
biraz peynir

Ara :
1 elma

Öğlen
1 kase süt ile speciel k

Ara:
temizlik,aeorbik :KK9::KK9::KK9:

Akşam:
1 dilim kepek ekmeği
2 dolu tabak salata (yağsız)
tarçınlı yeşil çay

İlerleyen saatlerde bir kepekli galeta yiyebilirim :26:

vay vay vaaayyy demek rakipcik diyet yapmakta:KK37::KK37:
az yemişsin bebeğim kahvaltını biraz zenginleştir kendine salatalık, yeşil biber filan al kahvaltıda ye:KK34:

reglın yaklastıysa ondandır cnm

yaklaşmadııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yaa bana ne oluyor anlamıyorum o kadar yemedim bişey ama resmen deli gibi artıda çıktım bugün:KK50:
yürüyüş de yaptım ama hala artıdaym yediklerim de gayet makul şeylerdi ama niye böyle oldu yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım günlük kilo değişimi normal. ben 1 hafta cıs yapmadığım halde artı olduğumu bilirim

Kızlar şuan 72.2 kiloyum...

Cumaya kadar niyetim 70 olmak..

Çok değil dimi yani 2.20 kg iyi diye düşünüyorum.

Mayısın başına kadar 68-69 u görmem gerek :KK43: Ki mayısta da en az 5 kilo verebileyim de sevgilime sürpriz yapabileyim :KK43:

Şuan askerde gelince şok olsun istiyorum :KK16:

Sende kendimi gördüm bende ilk topiğe geldiğimde sevgilim askerde geldiğinde şok olsun diyordum.:82:
17 gün sonra bitiyor askerliği.
Askere gittiğinde 84düm.
Geldiğin 57 olcak insaallah:82:
Bol bol sebze ye. yememezlik yapma kilo veremezsin yemezsen.

yaa bana ne oluyor anlamıyorum o kadar yemedim bişey ama resmen deli gibi artıda çıktım bugün:KK50:
yürüyüş de yaptım ama hala artıdaym yediklerim de gayet makul şeylerdi ama niye böyle oldu yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Hergün tartılma tatlım vücut bu arada bi şişkinlik oluyor.
Bişey yemediğinde eminsen diyeti sabote edicek yarın bol su ve bitki çayı iç eski kilonda olursun:KK34:

cnm ben sabah kahvaltıyı anca12de yapıyorum kahvaltım 1 barda yeçıl çay 1 yumurta domatessalatalık ara elma ogl yeme yok aksam genelıkle sebze yemegı salata aksam 6 dan sonrada bısı yok sadece yesıl cay ve su bıde cok acıırsam elma

Yediklerini,
Sabah
Ara:
Öğlen:
Ara:
Akşam olarak yazmaya çalışır mısın bide bu şekilde beslen.
Blackte açıklamış yemeden kilo veremezsin şekerim.

Ama sabah ot akşam ot nereye kadar:KK19::KK19:

o zaman kendine light yoğurt al akşam yemeklerinde ye.. çorba,yoğurt, salata yersin

canım günlük kilo değişimi normal. ben 1 hafta cıs yapmadığım halde artı olduğumu bilirim

ama neden yaaa ben mi acaba yanlış gördüm diyorum bi de cuma günü 66 değil miydim diye ama biden fazla çıkmıştım tartıya...
ne güzel zayıflıyordum neden tartı bana kalleşlik yapıyor:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

o zaman kendine light yoğurt al akşam yemeklerinde ye.. çorba,yoğurt, salata yersin

ama neden yaaa ben mi acaba yanlış gördüm diyorum bi de cuma günü 66 değil miydim diye ama biden fazla çıkmıştım tartıya...
ne güzel zayıflıyordum neden tartı bana kalleşlik yapıyor:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
he he bilirim o kalleş tartıları ahhh ah çok çektim ellerinden:KK51:
Sende kendimi gördüm bende ilk topiğe geldiğimde sevgilim askerde geldiğinde şok olsun diyordum.:82:
Askere gittiğinde 84düm.

Bişey yemediğinde eminsen diyeti sabote edicek yarın bol su ve bitki çayı iç eski kilonda olursun:KK34:

Yediklerini,
Sabah
Ara:
Öğlen:
Ara:

dileeeeeek nasılsın eline sağlık liste yine şahane

evet ya her gün ortalama 1000 kalori civarında almaya çalışıyorum aşmamaya dikkat ediyorum ama neden böyle oldum anlamadım:KK50:
ben sürekli tartılıyorum ya tuvaletten çıkınca, yemekten sonra vs... :KK53: saçmalıyorum sanrıım:KK53::KK53:
sınavzamanı erkenden kalkıp güzelce kahvaltımı yapıyordum ve gün içinde bitki çayımı ve suyumu içiyordum o yüzden verdim sanırım:KK31:
dışarı çıkınca o kadar da istediğim gibi suyumu bitki çayımı içemiyorum ona dikkat etsem iyi olcak:KK31::KK31:

s.a. kizlaar

dilekim liste fena degil en son anlarda gelmisim aklina ki beni asagilara yazmissin :KK4: üstlerde olaydim eyiydi

ay neler yaptiniz neler ettiniz aklim sizdeydi

ben duvar boyadim yemek yedim

yerleri yaptik yemek yedim

mobilya kurduk yemek yedim

esyalari yerlestirdim yemek yedim

temizlik yaptim yemek yedim

öyle iste :KK37:

cizelgeme bakincada :KK14: oldum ay ben 69 u görmüstüm :KK53:simdi yine 71 lerdeyim :KK14: hep dilegin yüzünden :KK57: hic ilgilenmiyo

benlee

oof oooff cok yiyorum :KK14:dün diyorumki kendi kendime yeter artik yeme:KK20: sonrada kendim diyoki kendime amaan simdi topike girmeye baslayinca istesende yiyemezsin firsat bu firsat ye bol bol :KK9::KK9: :KK37: ay cidden ya icimden aynen böyle gecti :KK37:sanki sizin icin zayifliyom :KK9:
ayy cenem düstü :KK52:

:KK57::KK57::KK57: bahane yok artik..evi yerlestirdin,sildin,supurdun yetivesin..simdi topik zamaniiiEn Büyük KKEn Büyük KK
Selamun aleykum arkadaşlaaar.:KK3:
aleykumselam tatlim:KK3:nasilsin?
oooooooooooooooooooof ay_nil nerde yaaaaaaaaaa :KK43:
kocisiyle film izliyodur:KK9::KK9:
oglen yemegımde 1 bardk meywe suyu ıcsem zararı olurmu kı acep:18::18::18:
bence ara niyetine ic yawrum:KK34: aslinda meyveyi direk tuketsen daha saglikli..liflerini daha cok alirsinn:KK34::KK34:
selam kizlar :KK3: sabah sabah nöbetci disciye gittim oraya vardigimda kiza dolgu yaptirdim yanagim sis kaldi agrim var dedim gülmeye basladi dedim noluyo :KK53:
kusura bakma dedi bugün tek kisi sen degilsin dün cogu kisi dolgu yaptirmis ayni problemlen geldigi icin komigime gitti dedi :KK52: dedim demek dün benlen birlikde ayni doktora gidenlerdin kesin dedim de gülümsedi söylemedi ama öyle kesin bidaha giderim son bitti :KK36:
antibiotik verdiler 2 tane birden yuttum aksam yutcam 16 hap bitince gecmesze dolguyu cikartip tekrar yapacaklar :KK14:
dedim kendi kendime dertsiz basima dert aldim yokdun hic birseyim nevarda gidiyon sanki disciye :KK22:
yemek yiyemiyorum yutuyorum sabah cok acikdim biraz ekmek ici peynirle yuttum :KK25: ne domates sert seyleri zaten yiyemiyorum :KK37:
gecmis olsun canimm yaa,isallah simdi daha iyisindir:94::94::94: ben dobicken disim cekildikten yarim saat sonra yemek yedigimi hatirliyom yaa:KK1::KK1:
görecegiz senide
amannnn nora hayat kısa boşver spordan sonrada pizza yeriz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
pizza demeyin banaa:KK5::KK5::KK5: demeyinnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Daha koskoca 6 günümüz var Red:119:
Bende cozuttum pilav yedim.:KK56:
Normalde pek canım istemez ama evde bi o vardı.
Tatlıların hepsini yedim dün akşam:21:
sen yokken pizza yiyim mi dedim dilom,aha bu norayla ftemiz varya yedirmediler banaaa:84::84::84::84: inanmiyosan gecmise bakk:KK9::KK9::KK9:
noldu yawrum??:26:
yaa bugun menumu yazmaya yuzum tutmuyor sırf dıyetım bozulmasın dıye kımsecıklerle fazla gezmeye cıkmıyorum.ama bugun kocam evdeydı kemeraltına gıtttık hersey ogle yemegınde çorba salata ve 1 adet borekle basladı :KK17:kahvaltıda da az bırsey kuymak yedım:eek:ndan sonra ara yapmadıgım ıcın cok acıktım ve 1 adet kır pıdesı yedım:KK17::KK17::KK17::KK17:.sımdıde tabak nohut tabak bulgur pilavı yedım ustunede bardak zero ıctım.vee karnım agrıyorrr .kendımı cok kotu hıssedıyorum uzun zamandan berı boyle gozum donmemıstı...bu hafta artı cıkmak ıstemıyorum ..off offfff kafacımı hangı taslara vurayım..hep ooo kocamın yuzunden dıyetımı sabote ettııı...
oyyy oyyy tamam yawru bugun cislarini yemissin..cumaya kadar cis mis yok sanaa:KK20::KK20::KK20::KK20:
canım ya net gitti gece bekledi gelmedi sinir oldum kapattım yattım. nasıl oldu dişin. biraz daha iyi mi

slm kızlar nasılsınıııııız. akşam koca bir tabak topalak yedim. mantı gibi birşey. ama yağ dökmedim:KK53::KK53: nerden kurtarsak kar di mi :KK52:
durun ben sürüyem saçımı :KK4::KK4:
kendin pisir kendin ye kendin sürü:KK9::KK9::KK9:

he he bilirim o kalleş tartıları ahhh ah çok çektim ellerinden:KK51:

dileeeeeek nasılsın eline sağlık liste yine şahane

İyidirrr bebimmmmm sen nasılsın???
Ne demeekk şekerim her daim.:82:
Bizim arkadaşlarla sahile kadar gitttik yürüdük geldim.
Evde mevlüt pilavı lokma falan.
Bi vardı bi yok oldu.:82:

Rogar gibiyim maşaallah bna:KK52:

evet ya her gün ortalama 1000 kalori civarında almaya çalışıyorum aşmamaya dikkat ediyorum ama neden böyle oldum anlamadım:KK50:
ben sürekli tartılıyorum ya tuvaletten çıkınca, yemekten sonra vs... :KK53: saçmalıyorum sanrıım:KK53::KK53:
sınavzamanı erkenden kalkıp güzelce kahvaltımı yapıyordum ve gün içinde bitki çayımı ve suyumu içiyordum o yüzden verdim sanırım:KK31:
dışarı çıkınca o kadar da istediğim gibi suyumu bitki çayımı içemiyorum ona dikkat etsem iyi olcak:KK31::KK31:

Öhhhh yawru kaldır tartıyı yoksa diyetten sıkılırsın abartma.
Vücut bu da makine değil ki.
Senin daha iyi bilmen gerek.
Gazın olur yeterli su içmezsin vs vs bi sebebi olabilir boşverrr :21:

carminle ilgili aciklama yapmis Ankara universitesi gida muh. bolumu paylasiyim didim:KK16:
[video=youtube;dgRYy_nenpI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dgRYy_nenpI[/video]

sen yokken pizza yiyim mi dedim dilom,aha bu norayla ftemiz varya yedirmediler banaaa:84::84::84::84: inanmiyosan gecmise bakk:KK9::KK9::KK9:

Şeekeriimm şekerimmmmmmmm h.içi kaçamak yapmam diyorsan 2 dilim ye yanında da 1 bardk ayran veya zero.
Bi kere dr a pizza yedim demiştim.
1 dilim yanında da ayran tamam bunda bişi yok demşşti:KK52:
Tabi sen orta boyu götürmüşsündür demişti.:KK52::KK52::KK52:
Ben hiç öyle kötü bişi yapar mıyım:82:

Askere gittiğinde 84düm.

Yediklerini,
Sabah
Ara:
Öğlen:
Ara:

Sen başarmışsın şok etceksin onu demek ki :KK9:

Darısı başıma muhtemelen aynı anda gitti bizimkiler, ama benim sevgilim 1 ay geç katıldı :KK1: O yüzden mayısın sonunda gelecek. Az zamanım var ya. ama sen başarmışsın bende başarabilirim :KK16:

Tek hatam geç başlamak oldu :KK17:

İyidirrr bebimmmmm sen nasılsın???
Ne demeekk şekerim her daim.:82:
Bizim arkadaşlarla sahile kadar gitttik yürüdük geldim.
Evde mevlüt pilavı lokma falan.
Bi vardı bi yok oldu.:82:

Rogar gibiyim maşaallah bna:KK52:

Öhhhh yawru kaldır tartıyı yoksa diyetten sıkılırsın abartma.
Vücut bu da makine değil ki.
Senin daha iyi bilmen gerek.
Gazın olur yeterli su içmezsin vs vs bi sebebi olabilir boşverrr :21:

sorma canım benimde canım feci un helvası çekiyor. un yağ şeker üç zaralı ama leziz birleşim:KK52::KK52::KK52:

dilommmm eline saglikk,kilo veren ya da alan demiycem,foruma katilan herkesi tebrik etmek isterimm:KK9::KK9::KK9:buraayi takip etmek bile azimli oldugunuzun bir isaretiEn Büyük KKEn Büyük KK
bugunku karman corman menum

sabah
tavada yumurta
3 ince dilim salam
3-4 parca peynir
domates,maydonoz
1 dilim tam tahilli ekmek
bu arada keten tohumu yedim,aklima sonradan dank etti:KK9::KK9:

1 bardak filtre kahve

ara
7-8 badem,findik

ogle yemegi
1 tabak salata, 3-4 parca tavuk
2 bardak yesilcay

aksam 5 de ara yapabildim:26:
6-7 kuru kayisi
aksam 7 de bir ara daha
6-7 findik,badem

aksam kocayi yemege bekledim,disarda yemis de bana soylememis:KK4::KK4: o yuzden gecikti biraz..8:30da yedim
4 kasik mantar sote
4 kasik yogurt
1 tabak salata

pizza yimedim,kendime zero odulu verdimm:KK52::KK52::KK52:

light yogurt alabilirm ama çorba olarak çabuk çorba içebilirim olur mu ki :26::26::26::26:

sorma canım benimde canım feci un helvası çekiyor. un yağ şeker üç zaralı ama leziz birleşim:KK52::KK52::KK52:

Kalori patlaması:KK52::KK52::KK52::KK52:
Annenler gitti mi canım?
Gittiyse sana yok helva flaan uslu uslu yemeklerini ye artık.:KK4:

tmm cnm saolasın bu arada gozunaydın allah bıda ayırmasın

Amin canımmm aminnnnn:KK16:

Sen başarmışsın şok etceksin onu demek ki :KK9:

Darısı başıma muhtemelen aynı anda gitti bizimkiler, ama benim sevgilim 1 ay geç katıldı :KK1: O yüzden mayısın sonunda gelecek. Az zamanım var ya. ama sen başarmışsın bende başarabilirim :KK16:

Tek hatam geç başlamak oldu :KK17:

Şubat'ın sonunda gitmişti canım.
Benim kafama dank ettiği ay Haziran oldu.
Geç kaldım diye düşünme o burdayken verebilirsin.
Dobiç kalmaktansa:KK53:

X