70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ana bi pisim vardin onuda aldiniz elimden :KK14: bakim sebepinin sirasimiydin pyskologic therapi yapiyorduk pisimlen :KK43:
napsam vurup yatsam sabah gecsin allahim nolur bana yardim et gitsin su agri gitsin su sislik :KK14:

iyi geceler :KK5:

canım ya net gitti gece bekledi gelmedi sinir oldum kapattım yattım. nasıl oldu dişin. biraz daha iyi mi

slm kızlar nasılsınıııııız. akşam koca bir tabak topalak yedim. mantı gibi birşey. ama yağ dökmedim:KK53::KK53: nerden kurtarsak kar di mi :KK52:
durun ben sürüyem saçımı :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

canım ya net gitti gece bekledi gelmedi sinir oldum kapattım yattım. nasıl oldu dişin. biraz daha iyi mi

slm kızlar nasılsınıııııız. akşam koca bir tabak topalak yedim. mantı gibi birşey. ama yağ dökmedim:KK53::KK53: nerden kurtarsak kar di mi :KK52:
durun ben sürüyem saçımı :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

oh oh afıyet olsun cnm

kızlar zayıflamak için başka neler yapıyorsunuz spor ve duzenlı beslenmekten baska varmı tuyolarınız

canım sadece düzenli ve orantılı beslenme bile çok faydalı, spora ilk haftalar başlama kilo verme yavaşlayınca başla .
günde 2-3 litre su içmekte çok faydalı. ve btki çayları özellikle yeşilçayı öneriyor herkes:KK34:

valla cnm o dedıklerının hepsını yapıyorum ama 3aydır sadece 2 kılocuk verebıldım hemde hem sabah hem aksam 1.30 saat spor yapıyorum ben nerde yanlıs yapıyorum:KK19:

Merhaba kızlaaaar :KK4: pazartesinden bu yana diyet yapmaktayım diyet derken hiç bişe yememek değil tabi
sürekli domates salatalık meyve , sebze yemekleri yiyorum ve sabahları 1 saat spor yapıyorum spor aletlerinde çalısıyorum konusuyorum ve bunun dışında gün içerisinde içtiğim zayıfLama çayım vaar.. Bi arkadaşım bu yöntemlerle 3 ayda 20 kilo vermiş ( düzenli sporunu yapmıs ve rejimine devam ederek)
Tarif:

Mate yprağı(1 tatlı kaşığı)
Funda yaprağı(1 tatlı kaşığı)
Kekik(1 tatlı kaşığı)
Biberiye (1 tatlı kaşığı)
Yeşil çay ( 2 tatlı kaşığı)

1 litre suda 20 dk kaynatıyoruz ve u 1 lt suyu gün içerisinde içiyoruuuz :KK39:

kaçamak yapıyor musun peki hiç. birde ne yiyorsun bir günlük menünü yaz mesela :26:

cnm ben sabah kahvaltıyı anca12de yapıyorum kahvaltım 1 barda yeçıl çay 1 yumurta domatessalatalık ara elma ogl yeme yok aksam genelıkle sebze yemegı salata aksam 6 dan sonrada bısı yok sadece yesıl cay ve su bıde cok acıırsam elma

:KK3::KK3::KK3:merabaaa

Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
biraz peynir

Ara :
1 elma

Öğlen
1 kase süt ile speciel k

Ara:
temizlik,aeorbik :KK9::KK9::KK9:

Akşam:
1 dilim kepek ekmeği
2 dolu tabak salata (yağsız)
tarçınlı yeşil çay

İlerleyen saatlerde bir kepekli galeta yiyebilirim :26:

Azz :KK19::KK19:

Yoğurt yok, çorba yok, et yok (protein) ...olmaz böyle :KK20:

kızlar zayıflamak için başka neler yapıyorsunuz spor ve duzenlı beslenmekten baska varmı tuyolarınız

Bitki çayları ve bol su :KK23:

Merhaba kızlaaaar :KK4: pazartesinden bu yana diyet yapmaktayım diyet derken hiç bişe yememek değil tabi
sürekli domates salatalık meyve , sebze yemekleri yiyorum ve sabahları 1 saat spor yapıyorum spor aletlerinde çalısıyorum konusuyorum ve bunun dışında gün içerisinde içtiğim zayıfLama çayım vaar.. Bi arkadaşım bu yöntemlerle 3 ayda 20 kilo vermiş ( düzenli sporunu yapmıs ve rejimine devam ederek)
Tarif:

Mate yprağı(1 tatlı kaşığı)
Funda yaprağı(1 tatlı kaşığı)
Kekik(1 tatlı kaşığı)
Biberiye (1 tatlı kaşığı)
Yeşil çay ( 2 tatlı kaşığı)

1 litre suda 20 dk kaynatıyoruz ve u 1 lt suyu gün içerisinde içiyoruuuz :KK39:

cnm ben yaptım onu ama bı faydasını goremedım tabı bunye meselesı

cnm ben sabah kahvaltıyı anca12de yapıyorum kahvaltım 1 barda yeçıl çay 1 yumurta domatessalatalık ara elma ogl yeme yok aksam genelıkle sebze yemegı salata aksam 6 dan sonrada bısı yok sadece yesıl cay ve su bıde cok acıırsam elma

yediklerin çok az bence. diyetisyende bana aynısını söylemişti, yemeden kilo veremezsin. bol yoğurt ve süt tüket mesela alınan kalsiyum yağları yakıyormuş. kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek ye ara yapmayı ihmal etme. akşam yemeğinde yoğurt ye mutlaka sabah ile akşam arası madem öğle yemeği yemiyorsun 2 ara yap. birinde mutlaka süt iç. pucca nickli arkadaşa da sor o daha deneyimli bayağı kilo verdi canım. benim aklıma gelenler bunlar. akşam yeme sonra da süt içebilirsin. yüzde 1-2 yağlı ligh sütleri tercih et. birde çok az yemek bir süre sonra vücudu kilitliyor ve inatla vermiyor. biraz miktarları artır. :KK34:

yediklerin çok az bence. diyetisyende bana aynısını söylemişti, yemeden kilo veremezsin. bol yoğurt ve süt tüket mesela alınan kalsiyum yağları yakıyormuş. kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek ye ara yapmayı ihmal etme. akşam yemeğinde yoğurt ye mutlaka sabah ile akşam arası madem öğle yemeği yemiyorsun 2 ara yap. birinde mutlaka süt iç. pucca nickli arkadaşa da sor o daha deneyimli bayağı kilo verdi canım. benim aklıma gelenler bunlar. akşam yeme sonra da süt içebilirsin. yüzde 1-2 yağlı ligh sütleri tercih et. birde çok az yemek bir süre sonra vücudu kilitliyor ve inatla vermiyor. biraz miktarları artır. :KK34:

saolcnm onerılerın ıçın dıyetısyende aynısını soledı ama çocula ugrasmaktan dıkkat edemıyorum biiiide dogumdan sonra 30kılo verdım takıldı gıtmıo sımdıde

arkadaslar bugünki menümü yazıyorum:KK16:
sabah:salatalık domates 1 dilim peynir maydonoz 5 zeytin 1 dilim ekmek yeşilçay
ara öğün10 badem
2.ara öğün 2 grisini 1 barda ayran
1 saat kosu bantında yürüyüş
akşam16:45de 4 kaşık çorba 3 köfte salata ve 1 dilim ekmek
17:30da yürüyüş 1 saat 20dk
20:30da 1 yeşil elma
gün içinde 3 ltre su kayısı ve yeşilçay
yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu
bugünü böyle kapatııyorum şimdi telev,zyonun karsısında uzanıcam
geldim evde bir küçük misafirim vardı bende de 2 cocuk baya bi canımı okudular:KK1::KK1::KK1:
sevgiyle kalın:KK16::KK16:

yaa bana ne oluyor anlamıyorum o kadar yemedim bişey ama resmen deli gibi artıda çıktım bugün:KK50:
yürüyüş de yaptım ama hala artıdaym yediklerim de gayet makul şeylerdi ama niye böyle oldu yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yaa bana ne oluyor anlamıyorum o kadar yemedim bişey ama resmen deli gibi artıda çıktım bugün:KK50:
yürüyüş de yaptım ama hala artıdaym yediklerim de gayet makul şeylerdi ama niye böyle oldu yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

reglın yaklastıysa ondandır cnm

X