Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elma yıyorum
bende hurmaa
ana bi pisim vardin onuda aldiniz elimden bakim sebepinin sirasimiydin pyskologic therapi yapiyorduk pisimlen
napsam vurup yatsam sabah gecsin allahim nolur bana yardim et gitsin su agri gitsin su sislik
iyi geceler
canım ya net gitti gece bekledi gelmedi sinir oldum kapattım yattım. nasıl oldu dişin. biraz daha iyi mi
slm kızlar nasılsınıııııız. akşam koca bir tabak topalak yedim. mantı gibi birşey. ama yağ dökmedim nerden kurtarsak kar di mi
durun ben sürüyem saçımı
hurmanın kalorısı fazladeılmı cnm
kızlar zayıflamak için başka neler yapıyorsunuz spor ve duzenlı beslenmekten baska varmı tuyolarınız
valla cnm o dedıklerının hepsını yapıyorum ama 3aydır sadece 2 kılocuk verebıldım hemde hem sabah hem aksam 1.30 saat spor yapıyorum ben nerde yanlıs yapıyorum
kaçamak yapıyor musun peki hiç. birde ne yiyorsun bir günlük menünü yaz mesela :26:
merabaaa
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
biraz peynir
Ara :
1 elma
Öğlen
1 kase süt ile speciel k
Ara:
temizlik,aeorbik
Akşam:
1 dilim kepek ekmeği
2 dolu tabak salata (yağsız)
tarçınlı yeşil çay
İlerleyen saatlerde bir kepekli galeta yiyebilirim :26:
kızlar zayıflamak için başka neler yapıyorsunuz spor ve duzenlı beslenmekten baska varmı tuyolarınız
Merhaba kızlaaaar pazartesinden bu yana diyet yapmaktayım diyet derken hiç bişe yememek değil tabi
sürekli domates salatalık meyve , sebze yemekleri yiyorum ve sabahları 1 saat spor yapıyorum spor aletlerinde çalısıyorum konusuyorum ve bunun dışında gün içerisinde içtiğim zayıfLama çayım vaar.. Bi arkadaşım bu yöntemlerle 3 ayda 20 kilo vermiş ( düzenli sporunu yapmıs ve rejimine devam ederek)
Tarif:
Mate yprağı(1 tatlı kaşığı)
Funda yaprağı(1 tatlı kaşığı)
Kekik(1 tatlı kaşığı)
Biberiye (1 tatlı kaşığı)
Yeşil çay ( 2 tatlı kaşığı)
1 litre suda 20 dk kaynatıyoruz ve u 1 lt suyu gün içerisinde içiyoruuuz
cnm ben sabah kahvaltıyı anca12de yapıyorum kahvaltım 1 barda yeçıl çay 1 yumurta domatessalatalık ara elma ogl yeme yok aksam genelıkle sebze yemegı salata aksam 6 dan sonrada bısı yok sadece yesıl cay ve su bıde cok acıırsam elma
yediklerin çok az bence. diyetisyende bana aynısını söylemişti, yemeden kilo veremezsin. bol yoğurt ve süt tüket mesela alınan kalsiyum yağları yakıyormuş. kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek ye ara yapmayı ihmal etme. akşam yemeğinde yoğurt ye mutlaka sabah ile akşam arası madem öğle yemeği yemiyorsun 2 ara yap. birinde mutlaka süt iç. pucca nickli arkadaşa da sor o daha deneyimli bayağı kilo verdi canım. benim aklıma gelenler bunlar. akşam yeme sonra da süt içebilirsin. yüzde 1-2 yağlı ligh sütleri tercih et. birde çok az yemek bir süre sonra vücudu kilitliyor ve inatla vermiyor. biraz miktarları artır.
Azz
Yoğurt yok, çorba yok, et yok (protein) ...olmaz böyle
Bitki çayları ve bol su
yaa bana ne oluyor anlamıyorum o kadar yemedim bişey ama resmen deli gibi artıda çıktım bugün
yürüyüş de yaptım ama hala artıdaym yediklerim de gayet makul şeylerdi ama niye böyle oldu yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: