afferim rakipem desene haftaya bomba gibi geliyonYok canim
Kacamaga gerek kalmiyo ki
Karnimi doyuruyorum
Tatli istersem kuru kayisi basem ve ya dusuk kalorili dondurma yiyorum
Korelyiyorum kendimi
Kocisim bu sene Allah nasip ederse ttile goturckmis beni 5 gece 6 gun kaliriz diye dusunuyoruz bakalim nasip
Butun kacamaklari tatile ayiriyorum
tebrikler canimewet ewet ewet bende
gecen hafta 74.8 dim
ama bugün 72.1im
yani ben bu hafta 2.700 gr daha verdim
inşallah herkes istedği rakamı bugün tartıda görmüştür
Not aldım canım tebrik ederim tekrar
Blackimm aramızaa net sorunları girmişş
Senin bu yazdıgın icin bizim buralarda b... boncuk mu buldun derler Suzi
Neşen daim olsunnn canım benim.
kız zeronun içinde böcük varmış bende öğlen ve akşam bazen içiyorum şişmek için ama
heheheşerefe böcüğüne
özledim tabii canim gitme bak gelinini ne hale sokdularaman aman gelin özlemis beni bende seni özledimgeldim cnm artik burdayim
ben bikeresinde inek sagmak istemisdimHeyyy motorcuuuuuu böcüğe de ihtiyacımız var.
Valla son yiyecek olaylarından sonra ne de olsa eninde sonunda kanser olucaz boşver diyorum.
Garip bi durum önce o firmaya bu ürünü üretebilirsin diye onay veriyorlar.
Onlar üretip halka yedirdikten sonra bik bik bişiler var.
Kapatıyoruz, ceza yazıyoruz diyolar.
Köyde yaşayanlar çok şanslı... Ne güzel herşeyler doğal.:119:
kız çocuklar yokken biz napcaz okulda
milli eğitim bakanı demiş yaa örenciler ve öğretmenler olmasa iş ne kolay diye
o hesap öğrenciler yokken iş daha güzel olur amaaaa bizimde dinlenmek hakkımız bikerem
biz okula gelirken sen yattın uyudun ordaaa
kıskandık bizdeeeee
çatlaaaaaaa
100 gramm yine vermissin canim tebriklerselam kızlar artık siteye fazla uğrayamıyorum. bu nedenle performansımda düştü. sanırım 3 hftadır toplamda 400gr gitti. kilo bildirimim
başlangıç 75kg
geçen hafta 67.100kg
bu hafta 67kg
bu hafta giden 100gr
toplamda giden 8 kg
hedef 60kg
sağol tatlım
teşekkür ederim canım
geldim sınavdanteşekkür ederim
çok sağol
topiğimizin neşesiçok sağol
affiyet olsun tatlimkızlarr napıyonuzzz :) ay işler güçler bisürü :)
annem geldıydı ıs yerıme sarma getırmıs ehehehehehe yidim azbucvuk dedim cumadır bişi olmaz
tebrik ederim tatlimveee ben geldiiiimmm
nasılsınız canlarım???
ben iyiyim çok şükür..
sınava gittim bugün. hastamızı aldık hazırladım sunumyapmak için her şey güzel gidiyordu...
hocalar iki gruba ayrılmıştı çekiliş yapıp hangi hocadan gireceğimize karar verildi..
şu bana gıcık olan hoca var ya.. ondan girdim sınava..
benden önce girene gayet normal sorular sormuş..
beni o kadar zorladı ki anlatamam.. asistana sorsam bilmez muhtemelen o soruları.. ki sınıfın en çalışkanları bile pek cevap veremediler soruları söyleyince...
çok üzüldüm böyle davranmasına.. neyse...
bana sözlüden 58 vermişler
amaaaaa dünkü yazılıdan 80 almışım
ikisinin belli oranları var ona göre ortalaması alınıyor veee 67 ile geçtiiim
nasıl mutluyum anlatamam kızlar ya çok şükür...
sevgülüm de geçtiiii
3 gün tatil güzel güzel gezeriz inşallah...
hepinizi çok seviyoruuummm
iyi ki varsınız
iyi ki burası var yoksa ben motive filan olamazdım
sagol canim benimtebrikler canım
[/FONT][/B]
ben sana tüstüm ballim
kizlaar cok özledim sizi
herkesler iyidir umarim
ben coook yorgunumartik belim tutmuyor o derece:26:
bugün son insallah bitiyor
cok güzel oldu yani ben begendim
bildirim icin geldim bi selam vereyim dedim
gercekdende yanliz biraksinlar bizi demeyin keyfimizekıskanıyoreeee:84:
noktayı koymuşsun bacım..
efferün çatlak kısçeenormale dönmüşsün
gıııı gaynanaaaaa nerelere gittin sennn
ha maşallah ne hatunlar var topikte beyaavv :111:
yarasın dicem,topiğin içeriğine uygun değilyawrucum bu zeroyu protein yada normal diyette içebilir miyim?:26:
kızçe zeronun içinde olan böcüğün adı carminbu böcük gıdalarda doğal gıda boyası olarak kullanılabilir. Türk Gıda Kodeksinde de yasal limitleri var..sucuk,sosis,kola,dondurma,aromalı sütlerde.. bir çok üründe var..1 gramı ile 1 odayı boyayabilir..yasal limitler içinde kullanılırsa sıkıntı olmazz
tebrük ederim,delü kısçe geçtin işte bak,o kadar strese girdin bidee
bilmiyom dr murad kimm
gözün aydın yawrucum,hayırlı uğurlu olsun..hoşgeldin özledik senii
yawrum gel bana,odada kimse yok şimdi..sevdiğim müzikleri açtım..masa evrak kaynıyo..ama ben size yazıyorum şimdi..mutluyummm uçuyorum adetaa,odada yalnız kalmak ne güzelll
iyi olmus tugbam cok sükür senin kilo serüvenin bitti koruma altina alindi tarizi bizlerin basinakız iddaa 10nisanda bitmesi gerekiyoduda eşim mayıs 18(doğumgünüme kadar uzatma vermişti)ama bi ara gıcıklık yaptı,dememesi gereken bişey dedi(dediki aslında iddaa biteli çok olmuş kazansamda kabul etmezmiş ''kızgındı bana''ama bende dedimki amaaan zaten senin yapıcan belliydi bi gancıklıkben bitiriyorum iddayı %75 ben kazandım ama dedim,strese giren ben 56yı gören ben okadar çabalayan ben,sense istediğin zaman gene dışarı çıktın durdun sen iddanın hakkını vermedin vs.dedim bitirdim ) nasıl rahatım bilemezsin suzim yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim arık,bihafta normal beslenme,çünkü eşim akşamları evde oluyo,bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorum ahanda öyle suzim öperim seni
[/COLOR][/B]
esine kocaman tebriklerdün foruma giremedim yoldaydım çünkü eşimn yanına geldim esim beni aldı hadi bişeler yiyelim dei ama ben diyetteyim deyince tmm sana uygun yere gideriz dedi inanırmısınız tam yarım saat gezdik heryer fast food dana lahmacun vb. cnm kocişkom sırf diyetim bozulmasın diye o kadar yol tepti..en son bir yer bulduk ızgara tavuk salata yedik cok sükür...dün yolda olduğumdan fzla su içmedim malum tahliyesi zor olurduama yanımda y.cayımı fındık badem götürdüm ve moladada sadece corba içtim..cok mutluyum diyetim sabote olmadığı için....ama ben daha tartılmadım yaa.. evde tartı yok sipariş vercem daha
İş iyidir iyi.. Ne tatili kız çocuk muyuz biz
niye tugbis evden yani niye ayriliyorsunuz ki :26:iddaa bittiya kızlarnasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorum ahanda öyle öperim sizi
bu arada reglimin 2.günündeyimhayat güzel gidiyo,bu hafta eşim17:00de geldi hep ,akşamlarıda sırf tartışma çıkmasın diye geç bile yediğimiz oldu,çünkü ek işe başladı(çok para lazım çooookk ) eşim yeni yapılan binaları arkadaşıyla boya yapıcakmış,dün gitti işte,20de geldi saat 20.30da yemeğe oturduk düşünmeden yaşamak ne rahatmış bea yalnız aklım yinede hep tardtıda ,regl olmasam takarım,ama reglimya hayat bana güzel tartıdaki artış canımı sıkmıyo oyüzden,bakalım asıl kilomu gelcek hafta içi görücem:26:
bu sabahki kilom ??? söylemem gizli]
havalar ısındıkça ev arayışlarımız hızlandı,biran evvel kurtulmak istiyorum burdan,gidicem yerde internet ne zaman açılır bilmem,ev telimizde yokki,burda ablamla ortak kullanıyoduk altlı üstlü:26:hayırlısı napalım!!!
tebrik ederim canimselam,
müthiş umutsuzdum bu haftadan acayip kaçamaklar yaptım hafta boyu ama çok şükür korktuğum gibi olmadı ve ekside çıktım yine.
başlangıç kilom:74
geçen hafta:63
bu hafta .62.2
giden:0.8 gr
toplam giden.11.8
hedef:57
tebrikler canimselam kızçeler hemen bildirim yapayım şahsen mutluyum neden çünkü geçen hafta hep şey diye dua ettim 1 kg 100 gr bile geçse çok sevinicem verdiğim kiloya demiştim ve öylede oldu çok mutluyumm ama bir yandanda mutsuzumnm(ikizler burcu tipik değişti hemen bir anda)sağlıksız gitti bu hafta bu kilo kesin
Başlangıç kilo: 75.4 kg
Geçen hafta: 72.5 kg:18:
Bu hafta: 71.4 kg
Giden: 1.1 kg
Toplamdan verilen: 4 kg
Hedef: 55 kg
işlerimin yoğunluğu nedeniyle birazcık meraktan bakabildim geçmişe ama güzel kilo verilmiş bu arada dileğim kızçem bir 58 i göremedin 100 gr daha gitseydi görecekmiiş gözlerin olsun ama az kaldı hedefine bakalım bizler senin kadar azimli olabilecekmiyiz :18::18:bu arada gwnnaz sakın üzülme az kilo verdim diye sonuçta 600 de az rakam değil canım benim ,yeterki gitsinde kilolar gr ma da razıyız bazen
iyi geceler kızlar
slm fıstıklar geçmiş olsun suzi iyi geceler yatanlaaaaaaaaaar
ben geçmişe baktım geldim ama cevap yazmamışlar hainler...
bir avuç beyaz leblebi yedim ama hala midem gurulduyo yatam bari ya yoksa dalacam mutfağa
Nerden nereyeee :103:
Eki Görüntüle 396319 ------> 84 falan
Eki Görüntüle 396320 --------> 81 olması gerek
Eki Görüntüle 396321 -------> 71.3
Eki Görüntüle 396322 ------> 66.5
Eki Görüntüle 396323 -------> 63.0
Eki Görüntüle 396324 --------> 63.0
tebrikler canim
18mart2012 pazar 75,4kg
23mart2012 cuma 74,4 kg
30mart2012 cuma 73,4 kg
6nisan2012 cuma 73,1 kg
13nisan2012 cuma 72,5 kg
20nisan2012 cuma 71,4 kg
toplam 1 ayda :4 kg ,bugün 1 ay 2 gün oldu diyet için sizce iyimi bir ayda 4 kg kızlar15 haziranda o zaman 63 oluyorum dimi kızlar hesaplara göre yanlışmı yoksa :44:
hayirlisiyla sIkIndIlarindan kurtulursun isallah canim benimbildirim;
baslangıc;79.1
gecen hafta;76.6 (tam hatırlayamadım)
buhafta;76.5
giden 100gr galıba
toplam gıden 2.600
hedef 60
kabuledıyorum kaplumbagadanda yavasım
buraya gelemedıgım ıcın cok kacırdıgımı düşünüyorum
bıan önce ev bulup tasınmak ıstıyoprum
yerlesıp tekrar aranıza dönmek
burası bana cok ıyı gelıyo,en azından kendımı dizginleyebılıyorum
buhafta hem regl oldum hem bu sınır bozucu haberı aldım kendımı
karbonhıdrata bogdum
neredeyse yemek yemedım dogru bellı,hep abur cubur çiko daha cok
eger artıda cıksaydım hepten salcaktım,korkudan tartılmak istemedım ılk başta
sonra dedım bı bakıyım,sonuc kötü tabı ama böyle yersem yag depolıycam
bugun durdurdum kendımı,zaten reglınde sonuna yaklastım
şeker krızlerım bıttı sayılır
bende yazıyom yazıyom cıkıyom kusura bakmayın canlar
ev meselesı benı cok strese soktu,kendımı ıyı hıssetmek ıcın evden dısarı attım kendımı herrgun
dıyorum ya bugun daha ıyıyım şokuda atlattım, haftaya ev bakma zamanı
affiyet olsun sekerkızlar herkes cuma diye izin vermiş biraz kendine. Bende krep yicem bugün. Acayip canım çekiyor. Tabii ki ipin ucunu kaçırmamak şartıyla. Zaten bugün doğru dürüst bir şeyler yemedim.
regl magdurusunslm kızlar işlerim yogun ugrayamıyorum pek
başlangıç kilo:76
geçen hafta:70.5
bu hafta:70.5
gelen giden yok
toplamda giden:5.5 kg
hedef:60
yok canim dolgu yaptineler yiyosun bakayım
kaçamak yaparsan tabii veremezsin
canım yaa geçmiş olsundişini mi çektirdin:26:
tebrikler canimbaşlangıç:74
geçen hafta:72
bu hafta:71
giden:1.000
toplam giden:3
hedef:60
YENİ ÜYEYİM
ya bide ben avatarıma resim koymak istiyom.ama nası yapcam bilemedim.cahilliğime verin kızlar :26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-595.htmlBen bilmiyorum cnm butarz seyleri Senden daha cahilims galiba:)
yavas yavas canim biz hissetmesekde uzun zaman seni görmeyen kisiler hemen fark ediyorlarya ben zayıflıyo gibi hissetmiyorum hiiç
gecmesin dava bile acacam ya minem
oy oy oy
sen benim bugünkü yediklerimi duysan
arada kaçamaklar yap canım neolcak sütlü tatlıdan hemen kilo yapmaz
yapsa ben yine olurdum 70 kilo
geçmiş olsun canım yaaa
şikayet et valla
şuan nasılsın?
hosgeldin canim aramizaMerhaba bn 27 haftalik hamileyim , 63 kilo ile hamile kaldim ve suan 70 kilodayim. Tabiki bu surecte diyet yapmiyorum fakat ne bulursam onu da yemiyorum. Dogumdan sonra bu kilolari geri vermem icin nasil bir yol izlemeliyim acaba? Hani soyle 55 olsam cok guzel olur:)) ahhhh ahhh bu yoldaki herkese Allah azim versin
geldim geldim seker yazini gördüm cet hiziyla yazmaya calisdimikimiz kalmışız suziiiiiiiiiii uykum var kız çabuk gel hadi bak uyuyakalırım burada yalnız.
yüzün nasıl oldu ind mi bira şiş. ya ben dişçiden feci korkuyorum:18::18::18:
eee anlat bakalım ne ediyon nasılsın fıstık
canım çok az yemişsin ama tabii akşamda acıkmışın. ya yüzün ancak uyku dinlenme ile geçer niye öyle oldu ki anesteziden mi acaba:26:napcam ben simdi blackim ballon gibi sistim bak menümü yazayim bugünkünÜ
sabah: 1 has yumurta
ara: 1 avuc leblebi
öglen: 6-7 cilek
ondan sonra aclikdan delirdim 8 gibi cok acikdim bulgur pilavinin üstüne cacik döktüm yuttum resmencignemedim bile
etlen cacik yiycekdim ama cigneyemedigimden yiyemedim
sen napiyon seker annengil duruyorlar dimi yazik yatiyorlardir simdi dimi
nekadar kalacaklar canim :26:
canım çok az yemişsin ama tabii akşamda acıkmışın. ya yüzün ancak uyku dinlenme ile geçer niye öyle oldu ki anesteziden mi acaba:26:
salı gidiyorlar canım. evet yattılar onlar erken yatar bana göre. 11 gibi yatarlar alışmışlar erken yat erken kalka. sabahta 7-8 de kalkıyorlar sorma. ne güzel iş güç yok uyuyun demi
yanagima vurdu igneyi cenemi kipirtatma calisdim sen soruncacok aciyo
yanimda plan bozucu isarkadasim yokdun acikmamisdim yumrta leblebi sabah baya tok tutmusdun
sen görcen halimi yanagim sis bulgur pilavini nasil yutuyorum cignemeden
ah ah açlık yokmu bende mesela hasta olsam da yemeyi asla unutmam. millet hastalanır iştahı kesilir ben daha hiç iştahımın kesildiğini bilmem
dogru söylüyon benim yerimde baskasi olsa agridan yemek düsünmez bile yok ben illla yutacam diye planliyorum
gecer ama dimi canim yaa yarina birsey kalmaz dimi
diyorum dilegin yazisi vardin sagol fistikBence süper canım tebrik ederim
Teşekkür ederimmm cancazımm benimm.
Amin tatlımmmm teşekkür ettim.
Anaaa
Çok geçmiş olsun canım ya
geçer canım yanağına buz tut biraz iner şiş. sabah uyanınca hafif şişlik olabilir korkma o gecenin ödemidir. 1-2 saate iner o şişkinlikte. bende 20 lik dişimi çektirmiştim. 3 gün yanağımı hissetmemiştim. ama benimki ameliyatla alındı resmen kırıtı ve de yamuk:18: o zamandan sonra iyice korktum dişçiden. ay kız konuyu değiştir ben çok tırsıyom dişçilerden hep canımı yakıyo gıcıklar