70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geçmişe baktım geldim ama cevap yazmamışlar hainler...
bir avuç beyaz leblebi yedim ama hala midem gurulduyo yatam bari ya yoksa dalacam mutfağa

afferim rakipem desene haftaya bomba gibi geliyon ufukda da tatil sefasi var
ewet ewet ewet bende
gecen hafta 74.8 dim
ama bugün 72.1im
yani ben bu hafta 2.700 gr daha verdim
inşallah herkes istedği rakamı bugün tartıda görmüştür
tebrikler canim
Not aldım canım tebrik ederim tekrar

Blackimm aramızaa net sorunları girmişş

Senin bu yazdıgın icin bizim buralarda b... boncuk mu buldun derler Suzi
Neşen daim olsunnn canım benim.
dogru söylemisler ne vardida sanki aldim iste anyayi konyayi
kız zeronun içinde böcük varmış bende öğlen ve akşam bazen içiyorum şişmek için ama
hehehe şerefe böcüğüne
aklima geldi de almadim bende bugün
aman aman gelin özlemis beni bende seni özledimgeldim cnm artik burdayim
özledim tabii canim gitme bak gelinini ne hale sokdular
ben bikeresinde inek sagmak istemisdim halam söyle yapacaksin diye göstermisdin ama ben beceremem ki
burda okdar tatli yokki seve seve degise bilirim
100 gramm yine vermissin canim tebrikler normalde topikden uzaklasan kiscezeler kilo alip gelirler
sağol tatlım

teşekkür ederim canım

geldim sınavdan teşekkür ederim

çok sağol

topiğimizin neşesi çok sağol

kızlarr napıyonuzzz :) ay işler güçler bisürü :)

annem geldıydı ıs yerıme sarma getırmıs ehehehehehe yidim azbucvuk dedim cumadır bişi olmaz
affiyet olsun tatlim
tebrik ederim tatlim gicik hoca gelmesin istemisdin senin icin ama olsun yinede basarmissin cok sevindim
tebrikler canım
[/FONT][/B]
sagol canim benim

kizlaar cok özledim sizi

herkesler iyidir umarim

ben coook yorgunum artik belim tutmuyor o derece:26:

bugün son insallah bitiyor

cok güzel oldu yani ben begendim
bildirim icin geldim bi selam vereyim dedim
ben sana tüstüm ballim saray odasi mubarek bitmedi yatakodasi güle güle kulan canimmm
gercekdende yanliz biraksinlar bizi demeyin keyfimize
iyi olmus tugbam cok sükür senin kilo serüvenin bitti koruma altina alindi tarizi bizlerin basina
esine kocaman tebrikler sanada canim benim kocis ugrasmasdin bile ye gitsin bi ekmek arasi döner derdin
İş iyidir iyi .. Ne tatili kız çocuk muyuz biz

niye tugbis evden yani niye ayriliyorsunuz ki :26:
tebrik ederim canim
tebrikler canim
iyi geceler kızlar

ilk posta alindilarimi cevapliyordum gidiyonmu minem :26:iyi geceler canim

slm fıstıklar geçmiş olsun suzi iyi geceler yatanlaaaaaaaaaar

ben geçmişe baktım geldim ama cevap yazmamışlar hainler...
bir avuç beyaz leblebi yedim ama hala midem gurulduyo yatam bari ya yoksa dalacam mutfağa

slm karakedim canim benim uzun zamandir yanliz kalmamisdik topikde nörüyon dur daha alintilarim var ilk postayi yoladim birazdan ikinci postaylan geliyorum

ikimiz kalmışız suziiiiiiiiiii uykum var kız çabuk gel hadi bak uyuyakalırım burada yalnız.
yüzün nasıl oldu ind mi bira şiş. ya ben dişçiden feci korkuyorum:18::18::18:

böyleyken böyle sonra böyle simdide
tebrikler canim
hayirlisiyla sIkIndIlarindan kurtulursun isallah canim benim allah gönlüne göre güzel uygun bir ev nasip etsin isallah
kızlar herkes cuma diye izin vermiş biraz kendine. Bende krep yicem bugün. Acayip canım çekiyor. Tabii ki ipin ucunu kaçırmamak şartıyla. Zaten bugün doğru dürüst bir şeyler yemedim.
affiyet olsun seker
slm kızlar işlerim yogun ugrayamıyorum pek

başlangıç kilo:76
geçen hafta:70.5
bu hafta:70.5
gelen giden yok
toplamda giden:5.5 kg
hedef:60
regl magdurusun haftaya gidecek aslim
neler yiyosun bakayım
kaçamak yaparsan tabii veremezsin

canım yaa geçmiş olsun dişini mi çektirdin:26:
yok canim dolgu yapti
başlangıç:74
geçen hafta:72
bu hafta:71
giden:1.000
toplam giden:3
hedef:60
YENİ ÜYEYİM
tebrikler canim
ya bide ben avatarıma resim koymak istiyom.ama nası yapcam bilemedim.cahilliğime verin kızlar :26::26:

Ben bilmiyorum cnm butarz seyleri Senden daha cahilims galiba:)
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-595.html

burdan bakin isterseniz kizlar
ya ben zayıflıyo gibi hissetmiyorum hiiç
yavas yavas canim biz hissetmesekde uzun zaman seni görmeyen kisiler hemen fark ediyorlar
gecmesin dava bile acacam ya minem
hosgeldin canim aramiza
ikimiz kalmışız suziiiiiiiiiii uykum var kız çabuk gel hadi bak uyuyakalırım burada yalnız.
yüzün nasıl oldu ind mi bira şiş. ya ben dişçiden feci korkuyorum:18::18::18:
geldim geldim seker yazini gördüm cet hiziyla yazmaya calisdim

napcam ben simdi blackim ballon gibi sistim bak menümü yazayim bugünkünÜ

sabah: 1 has yumurta
ara: 1 avuc leblebi
öglen: 6-7 cilek

ondan sonra aclikdan delirdim 8 gibi cok acikdim bulgur pilavinin üstüne cacik döktüm yuttum resmen cignemedim bile
etlen cacik yiycekdim ama cigneyemedigimden yiyemedim

canım çok az yemişsin ama tabii akşamda acıkmışın. ya yüzün ancak uyku dinlenme ile geçer niye öyle oldu ki anesteziden mi acaba:26:

sen napiyon seker annengil duruyorlar dimi yazik yatiyorlardir simdi dimi
nekadar kalacaklar canim :26:

salı gidiyorlar canım. evet yattılar onlar erken yatar bana göre. 11 gibi yatarlar alışmışlar erken yat erken kalka. sabahta 7-8 de kalkıyorlar sorma. ne güzel iş güç yok uyuyun demi

canım çok az yemişsin ama tabii akşamda acıkmışın. ya yüzün ancak uyku dinlenme ile geçer niye öyle oldu ki anesteziden mi acaba:26:

yanagima vurdu igneyi cenemi kipirtatma calisdim sen sorunca cok aciyo

yanimda plan bozucu isarkadasim yokdun acikmamisdim yumrta leblebi sabah baya tok tutmusdun
sen görcen halimi yanagim sis bulgur pilavini nasil yutuyorum cignemeden

salı gidiyorlar canım. evet yattılar onlar erken yatar bana göre. 11 gibi yatarlar alışmışlar erken yat erken kalka. sabahta 7-8 de kalkıyorlar sorma. ne güzel iş güç yok uyuyun demi

haha sizde yatin bende yatayim diyorsun yok benim annemgil haftasonlari 12 olmadan kalkmiyorlar
oglis erken kaldirmassa beni biraksan bende 24 saat uyurum herhalde

yanagima vurdu igneyi cenemi kipirtatma calisdim sen sorunca cok aciyo

yanimda plan bozucu isarkadasim yokdun acikmamisdim yumrta leblebi sabah baya tok tutmusdun
sen görcen halimi yanagim sis bulgur pilavini nasil yutuyorum cignemeden

ah ah açlık yokmu bende mesela hasta olsam da yemeyi asla unutmam. millet hastalanır iştahı kesilir ben daha hiç iştahımın kesildiğini bilmem

ah ah açlık yokmu bende mesela hasta olsam da yemeyi asla unutmam. millet hastalanır iştahı kesilir ben daha hiç iştahımın kesildiğini bilmem

dogru söylüyon benim yerimde baskasi olsa agridan yemek düsünmez bile yok ben illla yutacam diye planliyorum

gecer ama dimi canim yaa yarina birsey kalmaz dimi

dogru söylüyon benim yerimde baskasi olsa agridan yemek düsünmez bile yok ben illla yutacam diye planliyorum

gecer ama dimi canim yaa yarina birsey kalmaz dimi

geçer canım yanağına buz tut biraz iner şiş. sabah uyanınca hafif şişlik olabilir korkma o gecenin ödemidir. 1-2 saate iner o şişkinlikte. bende 20 lik dişimi çektirmiştim. 3 gün yanağımı hissetmemiştim. ama benimki ameliyatla alındı resmen kırıtı ve de yamuk:18: o zamandan sonra iyice korktum dişçiden. ay kız konuyu değiştir ben çok tırsıyom dişçilerden hep canımı yakıyo gıcıklar

Bence süper canım tebrik ederim

Teşekkür ederimmm cancazımm benimm.

Amin tatlımmmm teşekkür ettim.

Anaaa
Çok geçmiş olsun canım ya
diyorum dilegin yazisi vardin sagol fistik gözden kacirdim simdi tekrar bakinca fark ettim

Son düzenleme:

kk ya giremedim yazmisdim sana gitti okdar da yazdim bakimi gündüz yapin sana
neyse kizaca bende gitmem artik esim 1 kere bile gitmis degil disciye 32 disi saglam bende hepsini cektireyim takma takayim aman para biriktirmem lazim takma dis icin

ana bi pisim vardin onuda aldiniz elimden bakim sebepinin sirasimiydin pyskologic therapi yapiyorduk pisimlen
napsam vurup yatsam sabah gecsin allahim nolur bana yardim et gitsin su agri gitsin su sislik

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…