70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende artıdayım hala
ama bu sıralar saplantı yaptım sürekli tartılıyorum
yapmamam gerek ama dayanamıyorum
benm reglim geliyor pazar günü olcam ondan artıdayım diye düşünüyorum ve bugün proteine başladım belki 2 günde 1 kilo gider

ayy bende akşam yemek yedikten sonra bile tartıldım bu hafta

ayy bende akşam yemek yedikten sonra bile tartıldım bu hafta

aynen
sabah uyanır uyanmaz
hem kıafetli hem kıayafetsiz
hangi kıyafetim kaç kg onu bile ezberledim
kahvaltıdan sonra
aksam eve gittiğimde yemekten önce
bi de yemekten sonra
wcden sonra
yatmadan önce
deli gibi tartıldım bu hafta acaba kafayımı yedim

aynen ne yazık ki

Bende Yarin doktorum un programında verilen diyete baslicam bakalım tartilmadim henüz Yarin ac karnına tartılirim herhalde.....

o zaman çok yemek yiyerek patlayabiliriz bence

hani alkol zehirlenmesinden falan ölünüyor ya benimde aklıma geldi. kalori zehirlenmesi gibi birşey varmı acep. şöle patlayana kadar yesem. 2-3 paket cips, bir koca yaş pasta, börek, poça, tatlı, cola ,pilav, makarna, kızartma, mantı, kuruyemiş, çikolata, hazır leziz bol kalorili ürünler....
he he mutlu mutlu intahar yöntemi. karnım tok sırıtarak giderim artık

Son düzenleme:

ayyy cips deme bana nolur valla gözlerim doluyo yaa

Güzel canım salata da yoğurtta var
Gözünaydın bu arada :)

saol canım bi de bugünkü menümü gör daha doğrusu görme
sabah:bebeği doyurayım kahvaltı hazırlıyayım derken 10:30 oldu 1 dilim denge lıght,1 salatalık,3 çatal sucuklu yumurta,1 kk peynir
öğle:saat 14:00 oldu ve ben annemin bizim için yaptığı ay çöreğinden yedim 1,5 tane (
ara .yapmadım içimden gelmiyor ama belki leblebi yerim
akşam:akşam da bomba olcak lahmacun partisi var en az yarım en çok 1 lahmacunu götürürüm

cuma ya tartıda ne görcem merak ediyorum bu hafta böyle oldu ya napayım artık üzülüyorum ama karıştı işte

selam herkese. ara ara bu topiğe uğruyorum bende fazla yazmasamda. diyetim çok güzel gidiyor diyetisyenim tek günlük detoks verdi ve şuan resmen açlıktan başım dönüyor halsizim adım atacak halim yok. sabahtan beri azıcık bir karnabahar dışında hiçbirşey yemedim. bugün bi bitseeee...

Son düzenleme:
Selam kızlaaaaaaaar... Yeni geldim üstümü bi değiştireyim gelip bugün yediklerimi yazıcam.

Günde üç ya da dört defa süt ve yoğurt ya da peynir gibi süt ürünlerini tüketen kadınlar, tüketmeyenlere oranla yüzde 70 daha fazla yağ yakarlar. Çünkü kalsiyum metabolizmayı hızlandırırken vücuda daha fazla yağ yakması için komut vermiş olur. Bu ürünlerin light olanları ile zayıflama hızınızı arttırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…