70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öncelikle fıkraya bayıldııımmm :KK52:

Evet hava çok kötü burdada öyle...Gölün rengi bile bi tuhaf oldu. Gökyüzü sarı-turuncu arası bi renkte.

Henüz bişey uçmadı burda allah korusun tabi...

Ama tırsıyorum :KK43: Gece de böyle olursa uyuyamam.

Öncelikle fıkraya bayıldııımmm :KK52:

Evet hava çok kötü burdada öyle...Gölün rengi bile bi tuhaf oldu. Gökyüzü sarı-turuncu arası bi renkte.

Henüz bişey uçmadı burda allah korusun tabi...

Ama tırsıyorum :KK43: Gece de böyle olursa uyuyamam.

Şahsen bende tırsıyorum yurt genelinde böyle olması hiç normal değil :18:

Gözümün önünde koca kavağın dalı kırıldı ve yere düştü :KK53:

Bakyıroum işte linkteki habere...

Heran elektrik gidebilir. Bence gitse iyi olur. Kablolar deli gibi sallanıyo. :KK53:

aaaaaaaaaaaaaaaay bebeğim hoşgeldin çok mutsuzuz kıı sen napıyorsun :KK31:

Nasıl anneciğin , sen neler yaptın ?:KK30:

Canimmmmmmmm benimmmm iyim kuzum geldim evime iste eltim duruyooo azıcık kaynananın yanında....iyi maşallah cok şükür :KK34:
Hayrola niye mutsuzsunuz bakalım????????:KK53::KK53::KK53:
Bende bu hafta diyet Fln kalmadi kaçamak yapmadı. Ama düzenli yiyemedim... Gelen giden cok oldu öle yaniiii...cok ozlemisim sizleriiiiii

Canimmmmmmmm benimmmm iyim kuzum geldim evime iste eltim duruyooo azıcık kaynananın yanında....iyi maşallah cok şükür :KK34:
Hayrola niye mutsuzsunuz bakalım????????:KK53::KK53::KK53:
Bende bu hafta diyet Fln kalmadi kaçamak yapmadı. Ama düzenli yiyemedim... Gelen giden cok oldu öle yaniiii...cok ozlemisim sizleriiiiii

Bizde seni özledik beybi, valla ben sevdicekten dolayı bi de ödemlerden dolayı çok mutusuzm...

Hava da kötü baya...

Öyle yani :KK31:

Kaçamak yapmamışsın ama :KK9::KK9::KK9:

Bizde seni özledik beybi, valla ben sevdicekten dolayı bi de ödemlerden dolayı çok mutusuzm...

Hava da kötü baya...

Öyle yani :KK31:

Kaçamak yapmamışsın ama :KK9::KK9::KK9:

Evet kaçamak yok yani misafirlere tatlı yaptım ama kokusu doyurdu beni yaparkennnn....
Ne ödemi kız bu????? Çaresi yok mu ??????
Bugün doktorum programını izledi. Sabahtan açlık krizine Fln cok guzel bilgiler verdiler....:KK34:

Evet kaçamak yok yani misafirlere tatlı yaptım ama kokusu doyurdu beni yaparkennnn....
Ne ödemi kız bu????? Çaresi yok mu ??????
Bugün doktorum programını izledi. Sabahtan açlık krizine Fln cok guzel bilgiler verdiler....:KK34:

Bebeğim anlamadım valla hiç bi kaçamağım yok ama artılardayım tartıyı atcaktım camdan sabah az kalmıştı :KK25::KK25:

X