70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar özledim sizi yaaa :KK16: anam her sayfada sayfa atlamiyor demissinizde kizlar pazartesi gelmisdim en son tam 100 sayfa illerlemis
11412 de kaydetiydim 11511 sayfada bitti :KK52:

aqyy yumurtan mı kıstleşmişti canım öyleyse reglle atılıyo evet aman o yumurtanın

kıstleşmeıs pek fena oluyo kasıgı patlıo ınsanın adım adım ındıgı hıssedılıo :)
gercekdende öyle oluyormus canim cok aci cekdim simdi ara ara sanci yapiyo halen :KK25:
:KK48::KK48::KK48:
kızlar benide alın aranıza 32 yaşındayım 6 yaşında oğlum ve 2 aylık kızım var kilolar yapıştı kaldı....kilom 71 hedefim 55.... dün başladım ben diyete... evde koşu bandında 45 dakika yürüyorum 10 dakika bisiklet çeviriyorum ayrıca ebru şallı ile yarım saat plates yapıyorum... sabah kahvaltı 1 yumurta ve domates felan ekmek yok... öğlen çorba etimek arada etimek krem peynir yada yoğurt... 6 dan sonra yemek yok bol su ve eşil çay bakalım ne olucak...:KK14:
hosgeldin canim :KK3:
Leeen bi git yaa bu ne :KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9:

Bu aralar herkesin işi var, mine yok, nilay yok, mona yok, bursa gitti, suzi ve pisi zaten yoğunlar :KK14:

Afferin hepinize :KK43:
:26: magdurum da magdurum :KK24:
Tuğbacım senin azmine hayranım ya ne güzel yaz gelmeden incecik oldun arada tabii ki makarnafalan yemek hakkın artık sadece bravo diyorum sana:KK9::KK9::KK9: Bi de arabanız hayırlı uğurlu olsun...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:KK34:

Suzicim gözünaydın:KK37: Artık önünden koca bi engel kalktı diye düşünüyorum:KK52:Zayıflamaya tam gaz devam etmen lazım:KK53: Yoksa ille de biriyle rakip mi olman lazım kuzumkilonda güzel bi değişim görmemiz için:KK1:
isallah canim :KK30: su pis bogazim olmazsa :KK17:
selam kızçeler balla pisim katılıom sana topikte bir durgunluk var henüz yeniler var aramzıda onları dahi takip etme olanağım olmadı ,neden böyle bir hal aldı topiğimizzzz:KK43::KK43::KK43:hani noraa hani pucca hani bursa 86 hani gwnnaz hani 2ee hani ay_nil(ikizim)hani mona hani chosen hani umay (şimdilik burda mine abla) hani balkaymaklim hani bensuzi haniiiiiii nerdee hepsiiiiiiii daha unuttuğum çok isim vardır şimdilik aklıma bunlar geldi nerelerde bunlarr napıo bu dobiçler evde acaba tatlıları yürütüolarmı kiii özledim valla eski muhabbetleri :KK52::KK52::KK52:ÇABUK GELİN KIZLAR ARAMIZAAAAA
hangi tatli ne tatlisi nirdeee :KK53:
kesin tatluları pastaları götürüyo lar hainler:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bende unutkanlik var hatirlamiyorummmm :KK36:
kocam mutfakta bir güzel gece gece tıkındı bense bakakaldım oylece.....açım işte açımmmmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
hain kocalar :KK47:
Diyetisyen Ekmeği Kesmen Lazım Dedi, 3 Aydır Keserek Yiyorum. Bi Tuhaflık Var Ama Dur Bakalım, Bi Bildiği Vardır Heralde :)
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Selam Güzellerrr... Napiosunuz size ne getirdim bakinnn

Eki Görüntüle 392188
yesil yesil ne güzel duruyor öyle :KK56:
daha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedim:KK14:yarin da mango ve koton yapicamm:KK14::KK14:
fotolari yukledim,siz hangisini begendiniz yawrular?

Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203
bence 2incisi ve sondaki gayet hos durmus güzel kizceye benziyon :KK23:smile olsada :KK9:

kızlar avatardaki benim dobiç halim:KK9::KK9:
ama gidecek o fazlalıklar başka yolu yok.:KK20::KK20:
bu arada kahvaltı menümü yazayım hemen..
1 kalın dilim kendi yaptığım kepekli undan ekmeğim
2 haşlanmış ymrtanın beyazı ve 1 sarısı kızım yemedi ben yedim
biraz peynir 3 bardak şekerli çay
şimdide büyülü bohçamı içiyorum.

minderbob bencede mavisi daha güzellllllll olmuş..
hic de dobic gözükmüyorsun avatarda :KK53: gerci uzakdan cekilmis yakinlastir biraz bakem :KK1:
Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.
ay cok sagol minecim güzel bilgi :KK19:
anneciğim yoğurt çorbası yapacak 1 kase ev yapımı çorbaaaaaaaa
sarma da sarmış e şimdi yememek ayıp olur 3-5 tane de sarmaaaaaaaaaaaaaa
yaşasın annelerEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
yasasin annelerimiz En Büyük TÜRKİYE:KK9::KK9::KK9: ne anlatcakdim pazartesi isden cikdim yattim annemde kizim agri cekiyor diye bana ekmek döneri almis sanki o iyilestircek beni :KK30: neyse ikiye böldüm esime büyük kismini verdim bende öbür kücük yarimi yedim gücenmesin dyie :KK17:

kac saatdir gecmisdeyim alinti yaptim ama neydin unuttum :KK52:

kızlar kullandıgım ıgneler haplar hıc fayda etmıo sac dokulmeme
daha 1 hafta oldu a slında hap kullanmaya
ama bana daha cok dokuluyo gıbı geldı
bıde kullandıgım ıgne kıllanmada yapabılıomus offf offffffff:KK19::KK19::KK19:
aman dikkat et canim ya kilanma yapiyorsa :26:
yeni bi foto yükledim kızlar az önce :21:
bende bakayim :KK23:
ben bu iş yerindekileri öldürmeden bu gunum daha biter umarım :KK43:
öpüldünüz kızlar kaçtım ben:KK54:
hemsom gercekden bazen insani cileden cikartiyorlar :KK47:
meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza
Aslında çok eminim çünkü bundan dolayı rahatsızlık duyduğum için araştırmaya başlamıştım ve bunun sağlık problemi olduğunu öğrendim.:KK50:
gecmis olsun canim bencede bi doktora görün :26:
ben de rakıbe ıstıyorumm huhhhhhuuuuu:KK3: dıger turlu adam olmam bennn:KK9:
uff yaa adriana lima mavinin reklamında oynamış,taş gibi hatunnnn:nazar::nazar::nazar:
biz de öle olcekmiyizzz:21::21::21:
olcez olcez :KK9: olmazsak beni seneye survivora gönderin kizlar :KK9:
böyle bir tartım olsa ancak motive olurum sanırım
anaaaam fil olcam deyip
Eki Görüntüle 392859
bende istiyorum o tartidan hele zürafa olsam ahh ahh :KK9:
benimki 3hafta paşaya gitti yani 15te gidip gece 1de geldi,akşam yemeklerinde yalnızdım hafif geçirdim nesfitle kapattım ve 55e yakınlaştım hayal gibiydi ama 57.1i görmüştüm sonra baktı ben kazanıcam iddayı gündüze döndü akşam evde olmaya başladı gözü yemedi bence,onun yüzünden 55i göremedim,ama 1hafta daha gece 1de gelseydi 55 olmak içten bile değildi:KK4:neyse işte bugün yine 1saat geç geldi diye cıngarı koparttım bağırdım çağırdım:KK47:,sen iddayı henüz kazanmadın:KK19: ne bu böyle her istediğinde geç geliyosun vs.:KK20:ben strese gireyim kilo vermeye çalışayım:KK8: kazanmadım daha diye hiçbişey aldırmayayım:KK14:,ooh sen kazanmış gibi gez toz:KK19::KK20:olan oki iddayı sonlandırdım,dedim %75 ben kazandım çünkü gancıkçılık yaptın hem sözünde durmadın:KK45: hemde akşam yemeklerinde evde olarak kilo vermemi durdurdun falan filan işte:KK51: amaaan stresten kurtuldum:KK16: iddaa middaaa yoook:KK12:bidahada girmem zaten:KK37:,benim ideal kilom 59du ben baya aşağısındayım artık korusam yeticek bana,şuna bak bu akşamda eşim evdeya yemek yaptım kıtlıktan çıkmış gibi yedim,allahtan sağlıklı şeyler yedimde içim rahat:KK19:
iyi yapmissin tugbis erkekler zaten genelde söz verir ama tutmazlar :KK47:
trendy canım ne güzel kilo vermişin görmeyeli maşallah:nazar:
bende geçen ağustosa kadar topikteydim ama hamile kalınca diyet miyet rafa kalktı doğum yapmama 1 ay kaldı inanmıyacaksınız ama yemeklerden tiksinmeye başladım artık doğursamda bian önce diyete spora başlasam diye bekliyorum...hepinize kolay gelsin..
saglikla bebegini kucagina al :nazar::emir_bebek:gel canim bekleriz seni biyerden gözüm isiriyor ama :KK1: baska topikden sanirsam hosgeldin canim :KK3:
:44: neydin acaba kesin komikdin alinti yaptigima göre :KK1:

arkadaşlar ben kaçar herkese iyigeceler.bu arada 8 saatten fazla uyumayın 2 gün önce tvde izledim 1 dilim pasta yemiş gibi oluyormussunuz :KK31::KK31:
hadi yaa :KK30: babam hep derdinde inanmazdim cok uyuyon erken kalk zayifla diye :KK25:
Merhabalar, 74 kiloyum, 10 kilo vermek istiyorum ve hatta dün rejime başladım
hollywood diyeti yapacağım 1 hafta daha sonra daha dengeli bir diyetle devam edeceğim
yarın 3.günüm tartılacağım burayada sonucu yazmak isterim
Umarım herkes istediği kiloya iner iyigeceler...
.heyyyyyyyy ben geldimmmmm:119::119:
net elime geçti bi hal hatır sorayım dedimmm:KK53:
ben çooookk iyiyimmm ama diyet yapamıyorum çok..
fazla da kaçırmıyorum gibi ama:KK53::KK53:
neyse hepinizi öpüyorummm:KK54::KK54:
sevgilerrrrrrr:21::21::21:
heyyt monam :KK3: güzel güzel gez bebis :21:
ne demek canım her zaman

ay çok sevindim tubiiiiş zaten oldun sen çıtır abartmaya gerek yoktu. artık dilediğince ye ama sınırı koru sakın alma kilo ama gel aramıza arada unutturma kendini.

günaydın kızlaaaaaaaar nasılsınız.
ben annem sayesinde diet falan yalan ettim. dün yine akşama kadar edebimle devam ettim sonra tatlı yedim :KK53:
kızlar ben bu diet işine bir türlü adapte olamadım. aralıkta çok iyiydim hem spor hem diet ne güzel bozmuyordum ama aylardır dağıldım iyice. bir alıyorum bir veriyorum.
yoğunlaşamadım bir türlü ne yapsam ki :26:hem zayıflamak istiyorum hemde bir türlü diet psikolojisine giremiyorum. mutlaka cıs yapıp bozuyorum dieti. çok iradesizim ya:KK14:
iş ödev ev falan çok yoğun kafam ondan mı acaba. ufffff kararsızım tamamen bırakmakta istemiyorum. bir diyorum biraz ara vereyim kafamı toplayıp hazır hissedince tam gaz yapayım. ama böyle sallana sallana yapmakta iyi en azından almıyorum. bırakırsam temelli alır mıyım diyorum.:26:
öf kararsızım işte öle anlatıbildim mi bilmiyorum. ne edem ben kızlar. dieti falan bir süre unutup hayatı düzene sokup manevi olarak hazır hissedince mi başlasam. yada böle düşe kalka sizinle devam mı etsem :26:
bazen bende senin gibi düsünüyorum blackim acaba benden bir halt olmazmi diye ama olacak isallah :KK19:
Gunaydin kizlarrrr

Yagiz 22 aylik tuvalete alistirmaya calisiyorum
Simdilik oyun oynuyoruz..
Kaka yainca altindaki bezi acip kakasini gosteryrm ki korkmasin
Tuvalete atiyoruz sonra falan.. Bu sabah yetisemedik gene actik bezi acmaz olaydim..
Bu kakali bezi bi cekti altindan karni marni heryer pissss:KK70:
Attim banyoya citiledim yaramazi...
Zaten usutmus burnu akiyo.. Burnu bozuldu zannedip opturuyo.. Burnu aktikca sekilden sekile giriyo.. Cok yaramaz ya..
sabah sabah banyoyu bastim camasir suyuna burnum koku almiyo:KK25:

Kahvaltimi 8 de yaptim
bi fincan acik cay
1 kozlenmis kirmizi biber
1 kk peynir
1 orta boydan hallice domat
1 uno denge
3 zeytin

Ara 2 gun kurusu

Ogle 3 kasik special k 2 kasik nestle meyveli musli bi brd light sut

Ara1 kuru incir

Aksam ton balikli yagsiz tuzsuz elma sirkeli salata( marul ,yesil sogan, havuc ,biraz maydanoz roka)

Hepimize kacamaksiz bi gun diliyorum:21:
Regl donemi tatli kroni kayisi incirle kesmeyi dusunuyorum

Gun icinde az sutlu kahve ve cay icmeyi dusunuyorum 2 lt de su:21:

Regle ragmen jillianimi yspicam

Agirligimi da calistimmi tamamdir:KK8:

Allah hepimize bol gayret versin amin:KK16:
rakipem seninde teyzen gelmis hadi gözün aydin :KK1: yagiza da cok güldüm findikkurt :nazar::KK9::KK9:
selam canlarım
ders çalışırken 40-45 dk uyumuşum hemen kabus gördüm
rüya rüya değil bilim kurgu filmi sanki
tüm sınıf sınavdan geçmiş ben 23 almışım
işin içinden başka şeyler çıkıyor filan saçma sapan bişeydi ama şu anda başım çatlıyor
burda hava çok kötü güneş var ama çok fena fırtına da var
apartmandan bir şeyler yıkılıyor filan.. apartman bile sallanıyor bazen...
çok sıkıldım:KK43:
bi uğrayayım dedim yanınıza...
sinavlar seni pskologik etkilemis canimyaa:KK30::KK19:
Suzi nerelerdesin şekerim sen?:KK31:
dilegim hic sorma öldüm öldüm dirildim :KK14: yattim durdum fistik :KK14::KK54:
suziiii nerdesin seeeee?
iyi degildim canim ama simdi biraz daha iyiyim :KK19:
suzannnnnnnnnn
naber :KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK48::KK48: zeynep sen naptin seker ben yuvarlaniyorum senden naber :KK16:
felaket depresif durumdayım. psikolojim yerler de sürünüyo:KK31:
kızlara bakayım ne yapıyorlar dedim. topik benden de dertli çıktı.
herşeyden çok sıkıldıııııııııııııım :84: :84:
kendimi camdan atasım var :KK31:ama birinci kat birşeycik olmaz hatta uğraştığıma değmez:KK31::KK31::KK31:
bıktım dietteeeeeeeeen bıktım dobiç olmaktannnn :KK14::KK14::KK14:
ödevden işteeeeeeeeeeeeen :KK14:hepisinden bıktım yaaaaaaaa:KK36::KK36::KK36:
ben bir gidem kendimi intihar edip gelem :KK55::KK55::KK55:
belki açılırım:KK37::KK37::KK37:
beni unutma küserim :KK3:
merhaba kızlar:KK3:

keyıfler yerındedır umarım :KK34: burda da bı hava var ki acaıp yani, nası bı esıyo, gokyuzu birden kızıl bı hal aldı:26: elektrıklerde her an gıdıcek gıbı goz kırpıp duruyo:KK52:

telefondan fotoları bosaltırken bı kac resım gordum buraya yuklerım dıye cekmıstım kalmış oylece :26: hazır vaktım varken onları hemencik bi atayım kk'ya hem de kızlara bı slm verırım dedım:KK34: yukledıgım fotoların tarıhlerını ve tam kac kıloyken çekildiğimi bılemıyorum, sadece elbıselı olan bu c.tesi akşamına ait o kadar :KK31:

ben şimdilik kacayımmm, opuyorum herkesııı:KK54:
yine gel ger-düsüm :KK16:
Neyse biz dobiçiz fırtına bizi sallayamaz rahat olun :KK14::KK14:
:KK1:bizim bi tanidik yazik direge sarilmisdin firtina götürmesin diye :KK9:
Canimmmmmmmm benimmmm iyim kuzum geldim evime iste eltim duruyooo azıcık kaynananın yanında....iyi maşallah cok şükür :KK34:
Hayrola niye mutsuzsunuz bakalım????????:KK53::KK53::KK53:
Bende bu hafta diyet Fln kalmadi kaçamak yapmadı. Ama düzenli yiyemedim... Gelen giden cok oldu öle yaniiii...cok ozlemisim sizleriiiiii
kaynananin iyi olmazsina sevindimcanim :KK19:

kizlar hepinizi alinti yapamadim hizli gectim gecmisi ama sizleri özledim ve hepicinizi seviyremmmmm :KK16::KK16:

suzi nasılsın canım. benim kilo verememe ortim.:KK52: bir ikimiz kaldık ya herkes veriyo suzi biz niye böleyiz kine :KK53:

Yok kıı , kayısılı form çayı da içiyorum ... yok yani öğütüyormuyum napıyorum anlamadım :KK31:

ondan iste birden atacan ozaman vucut kendini korumaya almisdir simdi ac karnina bi kare ciko at sabah hepsi atilir icinden :KK9:
ama sadece 1 kare aaa:KK45: yoksa dilek sacimi basimi yolar cekirgemi yoldan cikartma suzi diye :KK30::KK1:

kizlar saatim geldi kaciyorum geri eve gidince isallah gelirim geri öpüldünüz :KK54::KK55:

ondan iste birden atacan ozaman vucut kendini korumaya almisdir simdi ac karnina bi kare ciko at sabah hepsi atilir icinden :KK9:
ama sadece 1 kare aaa:KK45: yoksa dilek sacimi basimi yolar cekirgemi yoldan cikartma suzi diye :KK30::KK1:

kizlar saatim geldi kaciyorum geri eve gidince isallah gelirim geri öpüldünüz :KK54::KK55:

aayyy çiko ne alaka len açıklama yapmadan gidemezsin suziiiiiiiiiiiiiiii :KK52::KK52:

Saat 2 civarıydı galiba öğle yemeğimi yemiştim yazdım burayada...

Tekrar yazayım

Öğlen : Tavuk but , kepekli ekmek , yoğurt

Ara : Salatalık

Ara : Muz (Biraz önce yedim) :KK17:

Aslında muz pek yememeye çalışıyorum ama dayanamıyorum. :KK43:

Akşam : Pirinçli yoğurt çorbası-ekmeksiz ve salata ( Niyetim bu bakalım ) :KK1:

Yediklerim:
1 elma
Yarım portakal
3 tane ıspanak dolması
1 litre su
1 kase yoğurt (üzeri pul biber, nane ve kara biberli.)

Yoğurdu şuanda yiyorum. :KK56: Dolmaya gelince içinde pirinç yok. havuç, patlıcan, biber, soğan, patates, bezelye gibi bir sürü sebze doldurdum. :KK16:

X