- 8 Temmuz 2011
- 9.364
- 8
kizlar özledim sizi yaaa anam her sayfada sayfa atlamiyor demissinizde kizlar pazartesi gelmisdim en son tam 100 sayfa illerlemis
11412 de kaydetiydim 11511 sayfada bitti
11412 de kaydetiydim 11511 sayfada bitti
gercekdende öyle oluyormus canim cok aci cekdim simdi ara ara sanci yapiyo halenaqyy yumurtan mı kıstleşmişti canım öyleyse reglle atılıyo evet aman o yumurtanın
kıstleşmeıs pek fena oluyo kasıgı patlıo ınsanın adım adım ındıgı hıssedılıo :)
hosgeldin canimkızlar benide alın aranıza 32 yaşındayım 6 yaşında oğlum ve 2 aylık kızım var kilolar yapıştı kaldı....kilom 71 hedefim 55.... dün başladım ben diyete... evde koşu bandında 45 dakika yürüyorum 10 dakika bisiklet çeviriyorum ayrıca ebru şallı ile yarım saat plates yapıyorum... sabah kahvaltı 1 yumurta ve domates felan ekmek yok... öğlen çorba etimek arada etimek krem peynir yada yoğurt... 6 dan sonra yemek yok bol su ve eşil çay bakalım ne olucak...
:26: magdurum da magdurumLeeen bi git yaa bu ne
Bu aralar herkesin işi var, mine yok, nilay yok, mona yok, bursa gitti, suzi ve pisi zaten yoğunlar
Afferin hepinize
isallah canim su pis bogazim olmazsaTuğbacım senin azmine hayranım ya ne güzel yaz gelmeden incecik oldun arada tabii ki makarnafalan yemek hakkın artık sadece bravo diyorum sana Bi de arabanız hayırlı uğurlu olsun...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Suzicim gözünaydın Artık önünden koca bi engel kalktı diye düşünüyorumZayıflamaya tam gaz devam etmen lazım Yoksa ille de biriyle rakip mi olman lazım kuzumkilonda güzel bi değişim görmemiz için
hangi tatli ne tatlisi nirdeeeselam kızçeler balla pisim katılıom sana topikte bir durgunluk var henüz yeniler var aramzıda onları dahi takip etme olanağım olmadı ,neden böyle bir hal aldı topiğimizzzzhani noraa hani pucca hani bursa 86 hani gwnnaz hani 2ee hani ay_nil(ikizim)hani mona hani chosen hani umay (şimdilik burda mine abla) hani balkaymaklim hani bensuzi haniiiiiii nerdee hepsiiiiiiii daha unuttuğum çok isim vardır şimdilik aklıma bunlar geldi nerelerde bunlarr napıo bu dobiçler evde acaba tatlıları yürütüolarmı kiii özledim valla eski muhabbetleri ÇABUK GELİN KIZLAR ARAMIZAAAAA
bende unutkanlik var hatirlamiyorummmmkesin tatluları pastaları götürüyo lar hainler
hain kocalarkocam mutfakta bir güzel gece gece tıkındı bense bakakaldım oylece.....açım işte açımmmmm
Diyetisyen Ekmeği Kesmen Lazım Dedi, 3 Aydır Keserek Yiyorum. Bi Tuhaflık Var Ama Dur Bakalım, Bi Bildiği Vardır Heralde :)
yesil yesil ne güzel duruyor öyle
bence 2incisi ve sondaki gayet hos durmus güzel kizceye benziyon smile olsadadaha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedimyarin da mango ve koton yapicamm
fotolari yukledim,siz hangisini begendiniz yawrular?
Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203
hic de dobic gözükmüyorsun avatarda gerci uzakdan cekilmis yakinlastir biraz bakemkızlar avatardaki benim dobiç halim
ama gidecek o fazlalıklar başka yolu yok.
bu arada kahvaltı menümü yazayım hemen..
1 kalın dilim kendi yaptığım kepekli undan ekmeğim
2 haşlanmış ymrtanın beyazı ve 1 sarısı kızım yemedi ben yedim
biraz peynir 3 bardak şekerli çay
şimdide büyülü bohçamı içiyorum.
minderbob bencede mavisi daha güzellllllll olmuş..
ay cok sagol minecim güzel bilgiVücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.
yasasin annelerimiz ne anlatcakdim pazartesi isden cikdim yattim annemde kizim agri cekiyor diye bana ekmek döneri almis sanki o iyilestircek beni neyse ikiye böldüm esime büyük kismini verdim bende öbür kücük yarimi yedim gücenmesin dyieanneciğim yoğurt çorbası yapacak 1 kase ev yapımı çorbaaaaaaaa
sarma da sarmış e şimdi yememek ayıp olur 3-5 tane de sarmaaaaaaaaaaaaaa
yaşasın anneler