felaket depresif durumdayım. psikolojim yerler de sürünüyo
kızlara bakayım ne yapıyorlar dedim. topik benden de dertli çıktı.
herşeyden çok sıkıldıııııııııııııım :84: :84:
kendimi camdan atasım varama birinci kat birşeycik olmaz hatta uğraştığıma değmez
bıktım dietteeeeeeeeen bıktım dobiç olmaktannnn
ödevden işteeeeeeeeeeeeenhepisinden bıktım yaaaaaaaa
ben bir gidem kendimi intihar edip gelem
belki açılırım
Kendini çok kasarsan kilo vereceğim diye, daha çok kaçamak yaparsın, ama sağlıklı besleniyorum diye düşünürsen ve haftada 500 gr. vereceğim diye kendini ayarlarsan, daha rahat olursun canım. Hemen birden ayda 7-8 kg. vereceğim diye heveslenme, burada hepimiz uzun zamandır bulunuyoruz. Herkesin duraklamaları oluyor, düşünsene haftada 500 gr. versen ayda 2 kg. 10 ayda 20 kg. eder. Geniş zamanda vereceğini düşün ki kiloları, kasmazsın o zaman kendini, kaçamak da hafta sonları yaparsın. Ben açıkçası öyle yapıyorum.
Canim hergun tartilma cumaran cumaya tartil..
Kacamak daha da mutsuz ediiyo insani
Bol naneli sakiz cigne bence hem stres atrsin hem istahini kirar
Moral nein bozmak yok
Salata da tavsiye ederim canım.
hadi çabuk ollllllllll daha köprü bulup atlayaz erzurumda köprtü var mı kine? su birikintisi bile yok köprü nereden olacaksa:84:Beni bekleeeee
çok haklısınzaten diyete başlarken iyi değildi moralim.bide üstüne kendimi bukadar kasınca kötü oldum
beynimi yaza kadar incecik olucam diye hazırladım kaçamakta yapınca herşeyi alt üst ediyorum ozaman
offfffff.sanırım piskolojim bozukkk
havalarda bi düzelmedi gitti
Erkekler göbeği için "TÜRK KASI" diyebiliyorsa, kızlar da selülitleri için "BACAK GAMZESİ" diyebilmeli..
hadi çabuk ollllllllll daha köprü bulup atlayaz erzurumda köprtü var mı kine? su birikintisi bile yok köprü nereden olacaksa:84:
topik neden mutsuzsunuz
çok şükür sağlınız yerinde
parmaklarınız elleriniz ayaklarınız tutuyor
böyle düşünün biraz daha kendinizi iyi hissedin canlarım
slm bu arada
çatıdan kiremitler filan uçuyor camlar sanki kırılcak gibi
intihar etmek isteyen kızlar buraya gelin dışarı çıkalım muhtemelen ölürüz
Burası da öyle binanın önünde ki arabalar ileri geri gidip gidip geliyo böyle noluyo yuuaa
benide alınnnnnnnnnnnn