70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdi elinle halka yap. İşte onun boyutunda 3 tane peynirli poğaça yedim. Birde patatesli yedim. Patatesli onlardan biraz daha büyüktü. Bir de arkadaşım çekirdek fıstık vs. getirmiş ondan yedim. miktarını bilmiyorum. :KK17: ama çekirdekler tuzsuzdu. :KK3: Birde 1 lt. ye yakın su. Tüm bunları sabah 7 den bu saate kadar yedim. Akşam bir şey yemicem 1 kase yoğurt yicem sadece. :KK53:

:KK20::KK20::KK20: :KK20:

Biz ne konuşuyoz len burda :KK22:

Poğaça simit yok yok yoook :KK4::KK4:

Hem miğden boş kalmış, hemde o yediğin 3-5 parça şeyde yasak olanlar :KK4:

Küstüm ben sana :KK19:

:KK20::KK20::KK20: :KK20:

Biz ne konuşuyoz len burda :KK22:

Poğaça simit yok yok yoook :KK4::KK4:

Hem miğden boş kalmış, hemde o yediğin 3-5 parça şeyde yasak olanlar :KK4:

Küstüm ben sana :KK19:

Poğçalarda susam da vardı. :KK53:

Ama haklısın ya. Yediklerim çok değil ama hep yasak olan şeyler. Anneme dün bana sebze yemeği yap koy her gün beslenmeme dedim, ıspanak yapayım dedi. :KK52: Sanırım bugün tamam yap dicem. :KK35:

Son düzenleme:
Poğçalarda susam da vardı. :KK53:

Ama haklısın ya. Yediklerim çok değil ama hep yasak olan şeyler. Anneme dün bana sebze yemeği yap koy her gün beslenmeme dedim, ıspanak yapayım dedi. :KK52: Sanırım bugün tamam yap dicem. :KK35:

Böyle bi şansın varsa hiç durma kuzu hakikaten eğer zayıflamak istiyorsan bütün fırsatları değerlendirmen laızm, yoksa biz boşa konuşuruz hata yaptığını bile bile yersen :KK36:

Böyle bi şansın varsa hiç durma kuzu hakikaten eğer zayıflamak istiyorsan bütün fırsatları değerlendirmen laızm, yoksa biz boşa konuşuruz hata yaptığını bile bile yersen :KK36:

Ama mümkün olmuyor. Okuldasın ve kantinden yesen fast food yiyeceksin. Evden götürsen de ancak bu tip şeyler götürebiliyorsun. Sebze yemeği götürmemde sakınca yok aslında. İşte daha ilk haftam ve okul yüzünden rayına oturtamadım. Ayarlamaya çalışıyorum ne daha iyi olur diye. Dün sandviç götürdüm mesela ama o da ekmek. O da sinmedi içime. Bugün de annem poğaça koymuş mecbur onu yedim. :KK50:

çok bile sana 233 kalori :KK52::KK52::KK52::KK52: tarihi ilerlet yada olman gereken kiloyu düşür artır kalori miktarını canım.
siteye girince sol da yukarıda tavsiyelerin altında bugün kalori girdiniz mi diye bir yazı çıkar ona tıkla. yada kalorimetre yazıyor hemen altında ona tıkla.
açılan ekranda isme göre ekle ye tıkla. altında ki boşluğu mesela ekmek yaz. ara butonuno bas. sağ tarafta ekmekler çıkacak. mesela en üsttü 1 dilim çıktı. onun üstüne tık yap mavi olsun. sonra aşağıda miktar süre yazan yerin yanına dilim sayını yaz. 1 mesela. sonra onun yanında küçük alışveriş arabası gibi birşey var ona tıkla aşağı yazacak yediğin şeyin kalorisi. biraz kullanınca alışırsın. dikkat etmen gereken gıdanın yanında ne yazdığı gram yazarsa gram girmelisin adet yazarsa adet. biraz kullanınca alışıyorsun
ahhh canımmm ne kadar güzel anlatmışsın ..çok çok çok teşekkür edrim pisim:KK16::KK16:miktarlarını hesaplama dışında bi sorun yaşamadım şimdilik..:KK53:

yeni bi foto yükledim kızlar az önce :21:
eklede şu popoyu bizde görek kızzzz:KK52::KK52:

tşkler dileğim
ama bişey diyimmi ben cumaki kilomdan artıdaydım bu sabah
haftasonu cozutmam kötü yansımış basküle
ama 3 gün böle dvm edersem 69 lu bişey olabilirim belki

Ahh ahhhhhh ahhhhhhhhhh Aslıııııııııııııııııııııı.
Güveniyodum hee sana toparlarsın diyeee.
H.sonunun faturası ağır oldu sanırım.:KK53:

ahhh canımmm ne kadar güzel anlatmışsın ..çok çok çok teşekkür edrim pisim:KK16::KK16:miktarlarını hesaplama dışında bi sorun yaşamadım şimdilik..:KK53:

eklede şu popoyu bizde görek kızzzz:KK52::KK52:

ayy canım ekledim popomu yorumsuz bırakma ahaha :KK9::KK9:

Ama mümkün olmuyor. Okuldasın ve kantinden yesen fast food yiyeceksin. Evden götürsen de ancak bu tip şeyler götürebiliyorsun. Sebze yemeği götürmemde sakınca yok aslında. İşte daha ilk haftam ve okul yüzünden rayına oturtamadım. Ayarlamaya çalışıyorum ne daha iyi olur diye. Dün sandviç götürdüm mesela ama o da ekmek. O da sinmedi içime. Bugün de annem poğaça koymuş mecbur onu yedim. :KK50:

E canım bizde iş yerlerimie götürüyoruz okulda olmanla bi alakası yok ki, tam buğday ekmeği al demiştim sana kuzu...

O yediğin poğaçaların 3te 2si etmez hemde 2 dilimlik bi sandviçten bahsediyorum...

Bunlar bahane canım :KK19::KK19:

E canım bizde iş yerlerimie götürüyoruz okulda olmanla bi alakası yok ki, tam buğday ekmeği al demiştim sana kuzu...

O yediğin poğaçaların 3te 2si etmez hemde 2 dilimlik bi sandviçten bahsediyorum...

Bunlar bahane canım :KK19::KK19:

Sen ne götürüyorsun iş yerine?

Merak ettim acaba şuan kaç kiloyum. Bekleyin tartılıp gelicem.

Sen ne götürüyorsun iş yerine?

Merak ettim acaba şuan kaç kiloyum. Bekleyin tartılıp gelicem.

Ben annemin hazırladığı sebze yemeğinden, yada kendi yaptığım salatadan getiriyorum..

Bazen hazır çorba getiriyorum, bazen nesfit ve yoğurt yiyorum, bazen sandviç yapıyorum :KK8:

Bi de sen bizim gibi sabah 9 akşam 6 okulda değilsin ki canım , kaç saat okulun senin, bu duruma çözüm bulman lazım olmaz öyle :26:

Anneni al karşına konuş, ben öyle yaptım, sen destek olmazsan kim olcak bana dedim :KK19:

X