- 5 Mart 2012
- 654
- 0
canım o çok iyi ya ben bir ay yapmıştım şahane sıkılaştırdı. bende hareketleri tam yapamıyordum ama inan önemli değil elinden geldiği kadar yap. ben şu an jullian yaptığım dönemden daha az kilolu olmama rağmen daha sarkık duruyorum. çok güzel sıkılaştırıyor o hatun. en kısa zamanda tekrar başlamam gerek.
kız acık daha dur 59 gör sonra yersin.başkaları hakkında bıdı bıdı yapmak kolay. herkes kendini beğeniyor boşver bacım. tartıda ki rakam değil bence kendini iyi hissettiğin görüntü önemli. ben bir zamanlar 60 dım kendime şişko derdim şimdi aaaaaaah aaaaaaah 60 bulsam ona sımksıkı sarılacağım bir daha da bırakmayacağım .60.
bende de saç dökülmesi sorunu var ya. ısırgan otlu şampuanı deneyeceğim ama bulamadım burada. doktor bana bir karışım vermişti bir ay kullandım o iyi geldi gibi ama çok kötü kokuyor oda. saçını yıkadıktan sonra bile terleyince falan saç diplerim kokuyordu.
ısıran otunu kaynatıp soğutup o su ile saçı yıkamayı öneriyorlar deneyen varmı tek kulllanımda bile fark ediyormuş:26:
tatlımmm ısırgan otlu şampuan bana cidden iyi geldi ya saçım böyle bi gür falan gözüktü bulursan kaçırma bence al. bide bnm aldığım ısırgan otlu şampuan ucuzcana bişeydi ama işe yaradı sankim
benim saçımda beni deli ediyo bazen sewiyom bazen uyuz oluyorum