- 26 Ocak 2011
- 594
- 1
hah hah haaa! bu daha önceki sumo güreşine dönmesin?
Bekleyip görücez bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hah hah haaa! bu daha önceki sumo güreşine dönmesin?
Tatlım öğleni beğenmedim ben çorba yanında yarım elma yarım havuç yerine yoğurt tercih edebilirsin yada et .
Ama elma tek başına acıktırır havuç da sebzeler arasında en şekerlisi...
Başarılı bi menü ama az canım
Verdiğin kilo içinde tebrikler bebiş
Beğendim beybi ama akşam ekmek tüketmemekte fayda var derim , sonra direk yatış modu çünkü biliyorsun
Evet canım yaa
Cleopatra arkadaşım sen nekadar sürede verdin kilonu seni tebrik ediyorum
darısı bizlere inşallah
06.01.2012 70.6
13.01.2012 68.4
20.01.2012 68.4
27.01.2012 66.9
03.02.2012 68.2
10.02.2012 66.5
17.02.2012 67.3
24.02.2012 67.2
02.03.2012 66.2
09.03.2012 65.6
16.03.2012 64.4
23.03.2012 63.7
30.03.2012 62.5
06.04.2012 62.0
13.04.2012 59.8
--Toplam ------- 10.800
kdrcim bosver gecmissi bak bende takildim ayni yerimde dönüp duruyorum bi bogazimi tutamiyorum sende yeter de baslayalimsuzicim dilekcim şunu diyeyimm...hala 79 topiğind eolduğuma göre hamdolsun 80ni geçseydim 80lere kaydolurdum belki
ya eski kilomu unjtmamışındır seni onun üstüne 3ekle işte...:)))
canim chosen1234 kuaför ona sor istersen yada bildigim birseyse banada özelden atabilirsin elimden geldigince yardim etmeye calisirimyaa kızlar topik dışı bir konu sorucam sizlere aama çekiniyorum valla (ağda hakkında):18::18::18::18:
hosgeldin tekrar canim sen fransadaki kizcesin dimi unutmadiysamSelamlar ben geldim Ne zamandir takip edemedim :85:
hosgeldin canimkızlar merhaba ben kübra bende zayıflamak istiyorum 80 kiloyum fakat burada benden daha zayıf arkadaşların arasında bana daha iyi motive ve hırs sizede moral verir diye :) buraya dahil olmak istiyorum kabul ederseniz...daha önce 80ler topiğindeydim diyete başladım biraz verdim geri aldım falan başarısız denemelerim oldu ama artık başlayıp zayıflayana kadar devam etmek istiyorum kızlar ben çok zor az az kilo veriyorum buda benim sabrımı tüketiyor malesef bana motive ve yardım edici yaklaşırsanz çok mutlu olurum buraya cleopatra arkadaşım tevsiyesiyle geldim umarım onun gibi başarılı olup zayıflarım diliyorum hepinize kolay gelsin amacına ulaşabilirsiniz inşş...
gel canim hosgeldinzayıflamaya çalışan herkese selam
geçmiş sayfaları okumak mümün değil ara ara okuduklarımın içinde kilo vren arkadaşları teprik ediyorum
bende bu topikiğe bakmamın sebebi de benim kilomda 79....
dietteyim aşırı derecede dikkat ediyorum
spor yapıyorum
fakat daha kilo vermiş değilim SİNİRDEN PATLIYACM
BENİDE TESELLİ EDİN NE OLURRRRRRRRRRRRRR
KK ÜYELERİ NELER YAPIYOSUNUZ
ozaman biz hic bakmayalimayy ben de öyleyim çok korkarım:18::18:
iyi olmuş beğenmediğin
koyu bir fenerli oldugum icin macin ertelenmesine üzüldügümü söyleyemiycem bebisMaaaç var maaaç
Koyu bi galatasaraylı olaraktan çok heyecanlıyım hooleey
bende bendee
ama ertelenmiş sanırım
sen fenerliydin dimi canimevett oynamıoo oh bee
bosver ya ben artik öylelerine kulak asmiyorum kendilerine bakmadan konusan kisilere gülüp gececeksin ama bizde verelim de görsünlerVee yeniden geldim...
Kızlar ya hafta içinde iş yerinde kilo mevzusu döndü:26:Biri de benim için yakında 42 beden olcaksın dediGerçi şu an 40-42 arasında gibiyim yani pantolonda 42 beden bol geliyor 40 beden de darAma dediğine sinir oldum kızım kendine gel artık dedirtti banaZaten dikkat ediyorum yediklerime ama kimseye de diyetteyim demek istemiyorum çünkü benim diyet yaptığımı bilen herkes önüme bişeyler getiriyor
Kimdi hatırlamıyorum ama biri demişti ya hem diyettesin hem de bu kilodasın der insanlar diye düşünüyorum demişti...İşte ben de galiba öyle düşünüyorum...Her neyse ben de yaza kadar zayıflarım dedim nası olsa ben her yaz zayıflayıp kışın kilo alıyorum dedimHemen ona da bi cevap tabiNeymiş yaza burdalarmış ben de burdaymışım görüceklermiş:18:Kilo aldığımda hemen farkeden insanlar nedense kilo verdiğimde moral bozmaktan başka hiç bi işe yaramıyorlar Bunları diyen de zayıf biri olsa içim yanmıycak şimdi zayıflamaya çalışıyo kendisi ama doğru düzgün bişey yemeden zayıflamaya çalışıyo
Neyse ben bunları şimdi niye anlattım durduk yere değil herhalde Cozutunca biri bunları hatırlatıp çeker herhalde saçımdannn...
canim cidden fotolarda 28 demesdim yani gel bende öpeyim seni
hiç küçük gösteriyorsun dememişti kimse
gel suzi öpecem seni
hosgeldin canimarkadaşlar 70-79 arası değilim ama 69 kilodayım ve 10 kg fazlam var 1,5 ay sonra tatile çıkacağım biraz geç kaldım ama biran önce vermeliyim önerilerinizi bekliyorum
iyi geceler kizlarmi desem iyi sabahlarmi desem arkadasim oturmaya geldi gelmede diyemedim agrim var dedim yinede geldi ara ara sancim tuttu migren tuttu halen var kafamin ici song song ediyor regl olamadim gece 12de arkadasim acikdim sarimsak yogurtlu makarna yapalim dedi yedimmi yedim ondan öncede birsürü sey yedim ama yeter artik bikdim herzaman iradesizim yarin dikkatli beslenecem ondan sonra diyetisyen bana liste vermisdin onu uygulayacam masemelerini alipda sali günü anca baslarim ama tam gaz verecem artik yeterrrrrrrr bana birsey giydimmi yanlardan pörtleyen yaglar ve göbek görmek istemiyorum artik cok mutsuzum ve suclusu tabiikide kendimim yani ben
sali gününden itibaren listede yaptiklarimida menümde sizlerle paylasacam kacamak olmasin artik diye
kdrcim bosver gecmissi bak bende takildim ayni yerimde dönüp duruyorum bi bogazimi tutamiyorum sende yeter de baslayalim
canim chosen1234 kuaför ona sor istersen yada bildigim birseyse banada özelden atabilirsin elimden geldigince yardim etmeye calisirim
hosgeldin tekrar canim sen fransadaki kizcesin dimi unutmadiysam
hosgeldin canim
gel canim hosgeldin
ozaman biz hic bakmayalim
koyu bir fenerli oldugum icin macin ertelenmesine üzüldügümü söyleyemiycem bebis
sen fenerliydin dimi canim
bosver ya ben artik öylelerine kulak asmiyorum kendilerine bakmadan konusan kisilere gülüp gececeksin ama bizde verelim de görsünler
canim cidden fotolarda 28 demesdim yani gel bende öpeyim seni
hosgeldin canim
neyse kacayim siz kimbilir kacinci rüyadayken ben sizi düsünüp geldim rüyanizda beni görün emi
iyi geceler kizlarmi desem iyi sabahlarmi desem arkadasim oturmaya geldi gelmede diyemedim agrim var dedim yinede geldi ara ara sancim tuttu migren tuttu halen var kafamin ici song song ediyor regl olamadim gece 12de arkadasim acikdim sarimsak yogurtlu makarna yapalim dedi yedimmi yedim ondan öncede birsürü sey yedim ama yeter artik bikdim herzaman iradesizim yarin dikkatli beslenecem ondan sonra diyetisyen bana liste vermisdin onu uygulayacam masemelerini alipda sali günü anca baslarim ama tam gaz verecem artik yeterrrrrrrr bana birsey giydimmi yanlardan pörtleyen yaglar ve göbek görmek istemiyorum artik cok mutsuzum ve suclusu tabiikide kendimim yani ben
sali gününden itibaren listede yaptiklarimida menümde sizlerle paylasacam kacamak olmasin artik diye
bence güzel bir mail yazmış fakat herkese göre açlık sınırı yani diyet yaparken aç kalma durumu değişir mi? en ö nemlisi de biz bunu nasıl belirleyeceğiz? mesela ben yaklaşık 3 haftadır çok güvendiğim ve hali hazırda çok fazla medyatik olan bir doktorun, tiroid hastaları için verdiği diyet listesini uyguluyorum, şimdi alıştım fakat başta bayağı kendimi aç hissettim;kaldı ki çok da yemek yiyen biri değildim ama ona rağmen aç kaldım, şimdi daha iyiyim fakat kilo verme hızım beklediğim gibi olmadı, pazartesi 3. hafta dolacak ve ben tam olarak 2 kilo bile veremedim, günlük yürüyüşümü de yapıyorum ama durum bu. şimdi merak ettiğim ise acaba az yemek yemek zaten çok da hızlı olmayan metobalizmamı yavaşlatmış olabilir mi, şimdilerde bunu düşünüp doğru mu yapıyorum yanlış mı diye tereddüt ediyorum ama her hafta en az 400 gr verdiğim içinde devam ediyorum:)) her kişi için açlık sınırı nasıl olmalı bundan nasıl emin olucaz, değerli tecrübeli arkadaşlar (haftanın birincisi pucaaaaa ve diğerleri) yardımlarınız bekliyoruz
arkadaşlar 70-79 arası değilim ama 69 kilodayım ve 10 kg fazlam var 1,5 ay sonra tatile çıkacağım biraz geç kaldım ama biran önce vermeliyim önerilerinizi bekliyorum
ınanmıyorummmm supepppersın yaaaaaaaaaaaa nasılgeldın bu kıloyaaa hayran kaldım vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrık edıyorum banada soyle nasıl verdınbende 3 haftadır basladım3 kıloverdım de:) cevpını beklyrumbakk hee
slm kızlar
bugün normalden yağlı yedim(yemek durumunda kaldım aslında) nasıl telafi edebilirim
bu gece geç yatıcam ondan
3lt su ve 3 bardak yeşil çay içicem
bide maydonuzu nasıl kaynatıp içiyodunuz :44:
günaydınnnnn
gunaydın sekerler
Günaydın topiğimizin çıtırdakları
Günden güne eriyorum sanırım.
Tartı bu güne kadar hiç bu kadar bonkör olmamıştı.
Sabahları kalkar kalkmaz tartıldığımdan ödem oluyor sanıırm malum Cuma günleri 6 da tartılıyorum
Pazar günü geç tartıldığım için rakam biraz daha düşüyor.:119:
Bugünde çozutmaya hakkım olmadığını düşünüyorum.
Cuma gününe kadar güzel bir rakam görürüm inşaallah.
P.tesi - Salı - Çrş günleri de protein diyetine başlıycam
Malum proteinle birlikte yağdan gidiyor kilolar.
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah
Günaydın beybileeer
Kızlar dün elma sirkesi ve limon suyuyla cildime maske hazırladım, şişeye koydum , cildi bembeyaz yapıyo , sivilce lekelerim yok resmen şimdiden
Dün anneme verdim tartıyı "sakla bi anneeemm" dedim , sakladı cumaya kadar tartılamicam
Ayy bi de kızmayın da sabah sabah tavuk sote yedim
Dün gece yapmıştı annem, gece yiyemedim ama sabah çok iyi oldu valla, 2 dlm de buğday ekmeği ile yedim
Günaydın çekirgeee
Sabah sabah tavık sote mi?
Midene sağlık bebeim
Ben bi banyoya gidiyim tekrar tartılıyım duş alıyım geliyorum hemen.
Günaydın kızlar
Günaydın beybileeer
Kızlar dün elma sirkesi ve limon suyuyla cildime maske hazırladım, şişeye koydum , cildi bembeyaz yapıyo , sivilce lekelerim yok resmen şimdiden
Dün anneme verdim tartıyı "sakla bi anneeemm" dedim , sakladı cumaya kadar tartılamicam
Ayy bi de kızmayın da sabah sabah tavuk sote yedim
Dün gece yapmıştı annem, gece yiyemedim ama sabah çok iyi oldu valla, 2 dlm de buğday ekmeği ile yedim