70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar hani mesaj yazınca rumuzumuzun altında kişi kendisi bişiler yazabiliyor ya..ben mesela oraya 14 şubata kadar 69 olacağım yazmak istiyorum..nasıl yapılıyor bilen var mı?:1hug:

kız dur bi şu resim yükleme işini yapalım ...seninkinide öğreniriz ..ay ne güzel ya şu kk nın en çok bu yönünü seviyorum bak bilmeyenler bile birbirlerine bişeyler öğretiyo bende bilmiyorum ama öğrenicem valla girdiğim bütün topiklere yazdım herhalde biri yazar bişeyler ..sonra seninkinide sorarız ..olmadı teknik masadan öğrenirizi...

arkadaşlar hani mesaj yazınca rumuzumuzun altında kişi kendisi bişiler yazabiliyor ya..ben mesela oraya 14 şubata kadar 69 olacağım yazmak istiyorum..nasıl yapılıyor bilen var mı?:1hug:

aaa ben biliyorum ya resim olayına okadar takıldımki onu profil ayarlarından yapıyosun...kullanıcı paneline gir profil ayarlarında rütbe bölümü var ordan rütbenin yerine ...yazmak istediğin şeyi yazyosun ...

tşk ederim canımma.s.hemen yazayım mesajımısırnaşık şey

tamam canım ilgin için tşkler peki başka neler yapıyorsunuz yani

canım daha önceki yazılarımızı okursan sana yardımcı olabilir her gün öğndiğimiz şeyleri yaptıklarımızı ,yediğimiz şeyleri yazıyoruz...sende bizlerle yediklerini yaptığın sporları paylaşırsan birbirimize daha çok yardımcı oluruzu canım ... ...

tatlı arkadaşlarımm..iştahınızı dizginleyemediğiniz yemeklere aburlara cuburlara saldıracagınız anda iştahınız nasıl frenlersiniz? tecrübelerimizi paylaşalım mı?
beni her şey kesmiyor malesef?
mesela ayva tıkıyor beni..bir de nohut bir avuç nohut yiyince yatışıyorum..ama su içmek falan hiç hoşuma gitmiyor boş mideye...bir de son zamanlarda canım çokk aşırı çikolata isterse light çikolata aldım bir küp atıyorum ağzıma..bir de ıhlamur çok fayda ediyor ben de:smiley-cool:

sevilcan kendim yapmaya çalışıyom ama olmuyo .ya bak şimdi yapamazsam deli olurum ben bi bakınayım yine ..

neyse canım sonra bakarız daha iki gün var belkı dodo bılır ondan ögrenırım ilgin için tsk canım ben kacıyorum şimdi kocişim gelır çay falan yapayım şimdi bi meyvede ben yeyım bi ara canım cok borek falan cektı ama tuttum kendımı

bende 76 kiloyum bende aranızdayım

hoşgeldin zeynep benimle aynı kilodasın ha gayret bakalım ne yaparız kiloları :teytey:
ben geldim ama sevilcan şu saatte de kimse yok
bu akşam yine kaçırdım galiba :çok üzgünüm:umutsuz vakayım ben
resmen açlık krizi geliyor bana midem büyüdü artık
eskiden azla doyardım yetinmesini bilirdim zaten fazlasını midem almazdı
ee 53 kg dan bu kiloya ulaşmak marifet ister tabi ki :roflol:
yemeklerden sonra yeşil çayımı ve yatmadan elma sirkeli suyumu içiyorum birtek artım bol su içmek ve de şeker kullanmamak zaten beni hep çok su içmem kurtarmıştır yoksa bu yediğim yemeklerle başka birisi olsa 100 kg olurdu ama su hayatımda önemli bir yer tuttuğu için bu kiloma da şükür diyorum tabi bir 10 kg versem ne ala :teytey:

burdamısın konusalım

kızlar yarın belkı gıremeyebılırım çünki bizimkıler bugun msai yapıp yarın calısmıyolar pazarda öyle ama hep evde durmazlar ben arada girer neler yaptımı anlatırım ayy hala yazıyorum ölede bi uykum gelmıskı hepınıze iyi geceler tatlı rüyalar banada hepinizi öpüyorum sizleri çok seviyorum iyiki varsınız

kızlar merhaba...bugunde bıttı.tek yaptıgım kacamak meyveyi fazla yemem oldu...ama meyvaya dayanamıyorum....

herkese günaydın canlar
yaa kızıyorum ama benim çıkmamımı bekliyosunuz kaynatmışsınız gene yetişemedim
bu sabah müsli ve diyet süt ile kahvaltımı yapacağım azim geldi valla zayıflayacağım iki haftadır patates çuvalı gibiydim neyse bugünden itibaren toparlarım
adaaa aklıma gelmişken pazartesi sabahtan hastanede olacağım işim ne zaman biter bilemiyorum ama uğramaya çalışıcam bilgin olsun

günaydın arkadaşlarr...hepimize light bir gün diliyorumŞeniz
az önce kahvaltımı yaptım bir dilim köy ekmeği 1 zeytin 1tatlı kaşıgı lor yarım domtaes yarım biber ve yarım salatalık
bu arada sabah bir dilim ekşi kabuklu yeşil elma yemiştim

kızlar günaydın dün yazmadım misafirler wardı hemen dünü aktarayım...
sabah kıymalı yumrta ama kesin 1 yemek kaşıgı yoktu..çay..
öglen 1-2 ymk kaşıgı makarna salatası,sigara böregi bi tane ama yagda dgl fırınlanmış,
akşam 1 küçk kase sakızlı muallebi,1-2dilim portakal bide
reglm bu arada çozutmadan atlatayım die sütlü tatlıyla yatştırmaya çalışıorum kendimi

bugüne geçiorum hemen şimdi kahwaltımı yaptım
yarım simit,az krem peynir.azck kahwaltı salçası,azck marullu hawuçlu lahanalı salata...

tamam canım :1closedeyes:

kızlar görevimi başka birine vermek istiyorum bu sıralar fazla giremiyorum düzenleme işini yapıcak görevli varmı aranızda:uhm:

tamam canım :1closedeyes:

kızlar görevimi başka birine vermek istiyorum bu sıralar fazla giremiyorum düzenleme işini yapıcak görevli varmı aranızda:uhm:

ben yapabilirim tatlım istersen
listenin son halini bi daha gönderirsen

kızlar pazartesi mi açıklanacak yarın mı benim bir haftada sadece 400 gr gitmiş.74,6 olmuşum ...
ilk hafta pek diyet yaptım denilmez ama haftaya daha ii olcak inşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…