arkadaşlar hani mesaj yazınca rumuzumuzun altında kişi kendisi bişiler yazabiliyor ya..ben mesela oraya 14 şubata kadar 69 olacağım yazmak istiyorum..nasıl yapılıyor bilen var mı?:1hug:
canım hoşgeldin aramıza lahana suyunu soruyosan 15 gün yapıp 1 hafta yapmıyodu...ama tam öğrenince sana yazarım tamammı ...
arkadaşlar hani mesaj yazınca rumuzumuzun altında kişi kendisi bişiler yazabiliyor ya..ben mesela oraya 14 şubata kadar 69 olacağım yazmak istiyorum..nasıl yapılıyor bilen var mı?:1hug:
aaa ben biliyorum ya resim olayına okadar takıldımki onu profil ayarlarından yapıyosun...kullanıcı paneline gir profil ayarlarında rütbe bölümü var ordan rütbenin yerine ...yazmak istediğin şeyi yazyosun ...
tamam canım ilgin için tşkler peki başka neler yapıyorsunuz yani
sevilcan kendim yapmaya çalışıyom ama olmuyo .ya bak şimdi yapamazsam deli olurum ben bi bakınayım yine ..
bende 76 kiloyum bende aranızdayım
hoşgeldin zeynep benimle aynı kilodasın ha gayret bakalım ne yaparız kiloları :teytey:
ben geldim ama sevilcan şu saatte de kimse yok
bu akşam yine kaçırdım galiba :çok üzgünüm:umutsuz vakayım ben
resmen açlık krizi geliyor bana midem büyüdü artık
eskiden azla doyardım yetinmesini bilirdim zaten fazlasını midem almazdı
ee 53 kg dan bu kiloya ulaşmak marifet ister tabi ki :roflol:
yemeklerden sonra yeşil çayımı ve yatmadan elma sirkeli suyumu içiyorum birtek artım bol su içmek ve de şeker kullanmamak zaten beni hep çok su içmem kurtarmıştır yoksa bu yediğim yemeklerle başka birisi olsa 100 kg olurdu ama su hayatımda önemli bir yer tuttuğu için bu kiloma da şükür diyorum tabi bir 10 kg versem ne ala :teytey:
herkese günaydın canlar
yaa kızıyorum ama benim çıkmamımı bekliyosunuz kaynatmışsınız gene yetişemedim
bu sabah müsli ve diyet süt ile kahvaltımı yapacağım azim geldi valla zayıflayacağım iki haftadır patates çuvalı gibiydim neyse bugünden itibaren toparlarım
adaaa aklıma gelmişken pazartesi sabahtan hastanede olacağım işim ne zaman biter bilemiyorum ama uğramaya çalışıcam bilgin olsun
tamam canım :1closedeyes:
kızlar görevimi başka birine vermek istiyorum bu sıralar fazla giremiyorum düzenleme işini yapıcak görevli varmı aranızda:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?